רוצה היפודון רמה 50
Printable View
רוצה היפודון רמה 50
[quote=אדון פלריון;717368]רוצה היפודון רמה 50[/quote]
אמ...כן
אפשר על סינדוקוויל.
[quote=אדון פלריון;717374]אפשר על סינדוקוויל.[/quote]
כן
אפשר ביצת בלדום או שאתה מביא ישר תפוקמון(מטגרוס)?
אני מוכן להביא לך אגדיים מפלטינה(הרוב זוהרים על ידי החלפות+תפיסת זוהר על ידי מזל)
אין לי בלדום, מטאנג או מטאגרוס כרגע, אתה הסתכלת כנראה על הדברים שביקשתי Xd
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר בhg אפשר להשיג בלדום ע"י החלפה עם סטיבן, ככה שבקרוב מאוד יהיה לי בלדום.
[QUOTE=brock;717709]אין לי בלדום, מטאנג או מטאגרוס כרגע, אתה הסתכלת כנראה על הדברים שביקשתי Xd
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר בhg אפשר להשיג בלדום ע"י החלפה עם סטיבן, ככה שבקרוב מאוד יהיה לי בלדום.[/QUOTE]
תרבה מטאנג\מטגרוס עם דיטו ואז יש לך ביצת בלדום
אני כבר עברתי את רד קיבלתי 3התחלתיים עכשיו אני לא מוצא את סטיבן גדי להביא לו פורטסס
אני יודע שצריך להרבות אותם עם דיטו, אני ארבה ברגע שאני אשיג אותו מסטיבן.
כרגע אני מפתח כמה פוקימונים בודדים בשביל הדקס ואחרי זה אני במילא צריך להרבות כמה אז אניארבה את בלדום על הדרך..
יש לי מילוטיק לא זוהר רמה 70 עם טבעת אקווה(מחזיר כל סיבוב 10-20חיים)זנב אקווה תותח הידרו
עם אתה רוצה אני יכול לעשות לך פיבאס זוהר ואתה תפתח אותו(מילוטיק+דיטו זוהר)
בעיקרון אני לא הכי אוהב זוהרים, יש רק כמה בודיים שאני אוהב אותם כזוהרים כמו ספיריטומב, אמבריון וכו', אבל לשאר אני מעדיף את הצורה הרגילה שלהם.
אז זה לא ממש משנה לי עם הוא יהיה רגיל או זוהר, מה שחשוב זה שיהיה לפיבאס מקסימום יופי כי הדרך היחידה לעלות יופי בhg זה דרך האחות של בלו שמעלה טיפה יופי פעם 1 ביום, ככה שזה עלול לקחת כמה ימים X:
[QUOTE=brock;719102]בעיקרון אני לא הכי אוהב זוהרים, יש רק כמה בודיים שאני אוהב אותם כזוהרים כמו ספיריטומב, אמבריון וכו', אבל לשאר אני מעדיף את הצורה הרגילה שלהם.
אז זה לא ממש משנה לי עם הוא יהיה רגיל או זוהר, מה שחשוב זה שיהיה לפיבאס מקסימום יופי כי הדרך היחידה לעלות יופי בhg זה דרך האחות של בלו שמעלה טיפה יופי פעם 1 ביום, ככה שזה עלול לקחת כמה ימים X:[/QUOTE]
איפה האחות של בלו בפאלט?מעל המעבדה?אני יעלה לך פיבאס רמה 1 עד מקסימום יופי שיהיה לך מילוטיק
[size=4]רשימת הפוקימונים שאני צריך ורשימת הפוקימונים שאני מציע התעדכנו[/size]
יש לי סולורוק, טדיאורסה, וטרופיוס. צריך?
כן D:
מה אתה רוצה בעדם?
מה אם העסקה של יוקסי
אתה ל הזמן סוגר את הנינטנדו
אני יכול לתת לך היפופוטאס רמה 22
רוצה?