[QUOTE=Black Mamba;717317]עזוב אותם, זה קרב אבוד מראש.[/QUOTE]
אני יודע אבל תודו שמה שאני אומר נכון ואפילו מאד ואתם תראו את זה...
Printable View
[QUOTE=Black Mamba;717317]עזוב אותם, זה קרב אבוד מראש.[/QUOTE]
אני יודע אבל תודו שמה שאני אומר נכון ואפילו מאד ואתם תראו את זה...
[quote=SexStyle;717319]תראה,הקהילה פה כבר מבוססת...
יש נו"ד שהרבה יהנו ממנו (וזה דבר די ייחודי),הקהילה חמה,הרבה דיבורים,הרבה צחוקים...
תחשוב שיש 100 פורומים כללים גדולים,מתוכם אולי 30 גדולים כמונו,אני לא ראיתי אף פורום מה30 שדומה לקהילה שיש אצלנו,שיש בו נו"ד,שכיף בו כמו שאצלנו...
ואני לא סתם מזיין את השכל,זה נכון.
מס' האנשים שגולשים בפורומים כללים הוא נגיד.. 300.000?
ובפורומי פוקימון,כמה?10.000 (בהגזמה פרועה)
ברור שזה משתלם מבחינת כמות אנשים,אין בכלל ספק,מי שמתאים לפה מתוך ה300.000 יבוא לפה.[/quote]
אבל לפורומים כאלה אנשים לא באים לקהילה, אלא לעזרה.
רוב האנשים אינם באים לקהילה, תופתע לדעת שרוב האנשים שהם הספאמרים הגדולים היום באו כדי לשאול שאלה ב[B]פוקימון[/B], הם לא יבואו אליכם לקהילה, כי הפורומים המוכרים הם תפוז, fxp, ו exit - f.
כולם יודעים שאני אוהב פוקימון,-ותאמינו לי שלא יורדים עלי בכלל,-עם יש לכם חברים טובים לא ירדו עליכם,לי לא אכפת שיהיה שינוי,העיקר שנושא הפוקימון ישאר כמו שהוא,-כי אני מכיר פורום פוקימון שעשה שינוי כזה בעבר,ולאט-לאט נושא הפוקימון בפורום החל להעלם יותר ויותר,והיום הוא כמו פורום רגיל...
[quote=Black Mamba;717328]אבל לפורומים כאלה אנשים לא באים לקהילה, אלא לעזרה.
רוב האנשים אינם באים לקהילה, תופתע לדעת שרוב האנשים שהם הספאמרים הגדולים היום באו כדי לשאול שאלה ב[B]פוקימון[/B], הם לא יבואו אליכם לקהילה, כי הפורומים המוכרים הם תפוז, fxp, ו exit - f.[/quote]
בכ"מ האתר יישאר ותיהיה קטגוריה של פוקימון,זה לא שהעסק של פוקימון ייסגר לגמרי-אני מבטיח לך שגם אחרי השינוי נשאר הפורום מס' 1 של פוקימון-למרות שאנחנו נהיה פורום כללי.
אולי נפסיד כמה משתמשים איכותיים,זה נכון אבל נרוויח הרבה יותר משתמשים איכותיים.
*וזה יקרה רק אם תצביעו בעד השינוי.
אתם לא תרוויחו כלום, כי אף אחד לא יעדיף פורום לא מוכר על פני אחד שכבר הוכיח את עצמו בכל המובנים, זה מה שאתם לא מבינים.
[QUOTE=SexStyle;717336]בכ"מ האתר יישאר ותיהיה קטגוריה של פוקימון,זה לא שהעסק של פוקימון ייסגר לגמרי-אני מבטיח לך שגם אחרי השינוי נשאר הפורום מס' 1 של פוקימון-למרות שאנחנו נהיה פורום כללי.
אולי נפסיד כמה משתמשים איכותיים,זה נכון אבל נרוויח הרבה יותר משתמשים איכותיים.
*וזה יקרה רק אם תצביעו בעד השינוי.[/QUOTE]
תקרא איזה סיכון אתם עושים פה ותראה ואת יודע שאני צודק וזה סיכון גדול ביותר!
[quote=Black Mamba;717338]אתם לא תרוויחו כלום, כי אף אחד לא יעדיף פורום לא מוכר על פני אחד שכבר הוכיח את עצמו בכל המובנים, זה מה שאתם לא מבינים.[/quote]
יש הרבה אנשים שמחפשים פורום חדש.
אני מנסה לדבר איתך כמו בנאדם,להביא לך סיבות הגיוניות ומראה לך סטטיסטיקות,ואתה ממשיך לשלול..
אין לי כוח לזה,תעשו מה שאתם רוצים...
אני מביא לך סיבות בדיוק כמו שאתה מביא.
רק הזמן ייראה מה תהיה התוצאה של ההחלטות שלכם.
גם תחשבו מעבר לזה,יהיה ניתן לפרסם את הפורום בהמון דרכים שחסומות לנו כשאנחנו פורום פוקימון
איזה דרכים בדיוק?
בעד.
נגד!
זה פורום פוקימון תפתחו קהילה נפרדת ובוגרת פורום פוקימון יוקדש לפוקימון הנה הרעיון שלי:תוסיפו לפורום עוד נושאים אבל על תשנו שום דבר אחר
כ"כ בעד~
פוקימון או לא, נמאס כבר להסתיר את זה שאני פעיל בפורום של פוקימון~ \=
הצבעתי בעד,-רק כי הבטחתם שהחלק של הפוקימון ישאר,(מאוד מקווה שתצליחו לשמר אותו,-כי יש מצב שהוא יעלם עם לא).
אם זה יהיה פורום כללי,הרבה יותר אנשים יכנסו לכאן.
נושא הפוקימון מונע מאנשים להכנס לכאן מאחר ופוקימון הוא ילדותי בעיניהם.אנשים בוגרים יותר יכנסו לכאן,אפילו מעל הגיל שלי והפורום יתפתח יותר.
אם נשאר באותו מקום,נתפתח בצורה איטית.יותר ויותר אנשים בימינו מתנתקים מפוקימון ולכן הגידול בפורום הוא איטי יחסית אז עדיף פורום כללי מאשר פורום פוקימון.
אולי כמה ממכם יפרשו לשווא אבל בסוף אני חושב שאתם תחזרו לגלות שהפורום מצליח מאוד לאחר שהפך לכללי.