-
[QUOTE=DoR_RoD;745322][COLOR="DarkRed"]~ניר~
גרידון יוצא ומשתמש בכדור עלה על המים והמים עפים לכל מקום. לפתע אתה רואה על הקרקעית דרקון גדול ישן.
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs46/i/2009/240/1/0/Water_Dragon_by_o_eternal_o.jpg[/IMG]
גראוקון יוצא החוצה ומחכה להוראות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
* איזה דרקון חמוד XD
אני אומר לגראוקון להפעיל רעידת אדמה במים,ואז לגמור אותו בכנף אבן
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש ברעידת אדמה ומעיר את הדרקון ותוך כדי גם מעיף אותו. הדרקון קם עצבני ורץ במהירות אל עבר גראוקון. גראוקון קופץ מעליו ומעיף אותו בעזרת הצלפה עם הזנב שלו. לאחר מכן הוא משתמש בכנף אבן כמה פעמים ומחסל את הדרקון יחסית בקלות. אתה מבין שכנראה הוא דרקון תינוק.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;745336][COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון משתמש ברעידת אדמה ומעיר את הדרקון ותוך כדי גם מעיף אותו. הדרקון קם עצבני ורץ במהירות אל עבר גראוקון. גראוקון קופץ מעליו ומעיף אותו בעזרת הצלפה עם הזנב שלו. לאחר מכן הוא משתמש בכנף אבן כמה פעמים ומחסל את הדרקון יחסית בקלות. אתה מבין שכנראה הוא דרקון תינוק.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגראוקון להמשיך אם כנף אבן שהתינוק יצרח מייסורים-שתבוא האמא
-
[quote=DoR_RoD;745306][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]אייסבול משתמש בקרן קרח אשר מקפיאה את הדרקון וגם את כל המים שסביבו כך שכל גופו קפוא חוץ מהראש שלו שנמצא מחוץ למים הקפואים. לפתע הוא משתמש בקרן על שמכוונת אליך! קרן העל מתקרבת אליך ואתה מרוב פחד והלם לא מסוגל לזוז! לפתע אייסבול קופץ מולך וחוסם את קרן העל אשר פוגעת בו קשה ואתה שומע אותו צועק לעברך! אתה לוחץ בטעות על משהו בדרגופון ושומע פתאום:"הפעלת את מערכת תרגום הדרקונים." פתאום אתה שומע שבדיוק כשאייסבול צועק המכשיר מדבר ואתה שומע:"אתה הגנת עלי בעבר אפילו שלא הכרת אותי. אני הייתי חייב לך. עכשיו שילמתי את החוב הזה." כשלפתע אייסבול מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"לא אייסבול!" אני מחזיר את אייסבול לדרגופון שלי
"אין מצב שאני יוותר לך אחרי מה שעשית אייסבול שלי" אצעק לעבר הדרקון
"קדימה פיירון! תשתמש באש שחורה ותחסל אותו קדימה!"
-
[COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון ממשיך לפגוע בו כשפתאום אתה שומע צווחה חזקה מאוד-מחרישת אוזניים! לפתע אתה רואה משהו שמתקרב אליכם במהירות כשפתאום זה מגיע אליך ואתה רואה דרקון ענק ומפחיד שנראה כמו צלופח!
[IMG]http://th06.deviantart.net/fs20/PRE/i/2007/328/6/4/Dragon_of_Water_by_thedragonofdoom.jpg[/IMG]
הדרקון יוצר בפיו כדור ע-נ-ק של מים ומשגר אותו על גראוקון ומחסל אותו! לאחר מכן ציפורניו נהיות חדות כטער וארוכות והוא פוגע איתם כמה פעמים בגרידון ומחסל אותו! לאחר מכן הוא לוקח את הדרקון הקטן והולך משם במהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
פיירון יוצא ובפיו נוצרת מעין להבה קטנה ושחורה. לאחר מכן הוא משגר אותה אל ראשו של הדרקון ולפתע הלהבה הקטנה גדלה ומתרבה עד שבסוף כמה להבות שחורות וגדולות מקיפות את ראשו של הדרקון ופתאום כולן מתנגשות בראשו של הדרקון בו זמנית ומחסלות אותו!
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DoR_RoD;745381][COLOR="DarkRed"]~ניר~
גראוקון ממשיך לפגוע בו כשפתאום אתה שומע צווחה חזקה מאוד-מחרישת אוזניים! לפתע אתה רואה משהו שמתקרב אליכם במהירות כשפתאום זה מגיע אליך ואתה רואה דרקון ענק ומפחיד שנראה כמו צלופח!
[IMG]http://th06.deviantart.net/fs20/PRE/i/2007/328/6/4/Dragon_of_Water_by_thedragonofdoom.jpg[/IMG]
הדרקון יוצר בפיו כדור ע-נ-ק של מים ומשגר אותו על גראוקון ומחסל אותו! לאחר מכן ציפורניו נהיות חדות כטער וארוכות והוא פוגע איתם כמה פעמים בגרידון ומחסל אותו! לאחר מכן הוא לוקח את הדרקון הקטן והולך משם במהירות.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~אדם~
פיירון יוצא ובפיו נוצרת מעין להבה קטנה ושחורה. לאחר מכן הוא משגר אותה אל ראשו של הדרקון ולפתע הלהבה הקטנה גדלה ומתרבה עד שבסוף כמה להבות שחורות וגדולות מקיפות את ראשו של הדרקון ופתאום כולן מתנגשות בראשו של הדרקון בו זמנית ומחסלות אותו!
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני צועק לעבר הדרקון: "נמאס לי ממך תתעסק אם דרקון שבגודל שלך!
אני מוציא את דארקופוליסון וצועק: "אבן צל!" ומפעיל אותה על תותח צל אני אומר לדארקופוליסון לגמור את זה
בתותח צל הכי חזק שהוא יכול,במקרה שהדרקון תוקף אני מפעיל מגן אנרגיה (שדה כוח)
-
[quote=DoR_RoD;745381][COLOR=darkred]~[/COLOR][COLOR=red]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=red]פיירון יוצא ובפיו נוצרת מעין להבה קטנה ושחורה. לאחר מכן הוא משגר אותה אל ראשו של הדרקון ולפתע הלהבה הקטנה גדלה ומתרבה עד שבסוף כמה להבות שחורות וגדולות מקיפות את ראשו של הדרקון ופתאום כולן מתנגשות בראשו של הדרקון בו זמנית ומחסלות אותו![/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"כל הכבוד פיירון עכשיו בוא נתפוס אותו!"
אני לוחץ על כפתור התפיסה ותופס את דרקון המים הזה מסתכל על התמונה שלו ואומר
"למרות שרצית להרוג אותי אני חושב שאתה תועיל מתישהו"
ואני יחזיר את פיירון לדרגופון שלי וימשיך בדרך