[quote=Akainu;799008]אה אני זוכר שנרשמתי לפורום בסוכות שנה שעברה רק בגלל לב זהב ונשמת כסף[/quote]
אז בסוכות אתה תהיה שנה בפורום, יפה, אני מחכה לשחור ולבן, לפי התמונות זה יהיה כיף לשחק.
Printable View
[quote=Akainu;799008]אה אני זוכר שנרשמתי לפורום בסוכות שנה שעברה רק בגלל לב זהב ונשמת כסף[/quote]
אז בסוכות אתה תהיה שנה בפורום, יפה, אני מחכה לשחור ולבן, לפי התמונות זה יהיה כיף לשחק.
[QUOTE=Avi;799011]אז בסוכות אתה תהיה שנה בפורום, יפה, אני מחכה לשחור ולבן, לפי התמונות זה יהיה כיף לשחק.[/QUOTE]
לא השנה לא יצא ככה אני היה שנה בפורום ב4 לאוקטובר
שא-לום (שלום)
[QUOTE=nilasak;799017]שא-לום (שלום)[/QUOTE]
איך אתה מדבר מחול?
[quote=Akainu;799012]לא השנה לא יצא ככה אני היה שנה בפורום ב4 לאוקטובר[/quote]
אהה נכון, השנה החגים מוקדמים משנה שעברה, זה יצא ביום שאנחנו חוזרים לבית הספר מסוכות.
[QUOTE=Akainu;799019]איך אתה מדבר מחול?[/QUOTE]
יש כאן ויי פיי
ואבי ככה אתה מתעלם ממני?
ועוד אמרתי לאלכס שאני רוצה שתהיה ראשי:cry:
[QUOTE=Avi;799020]אהה נכון, השנה החגים מוקדמים משנה שעברה, זה יצא ביום שאנחנו חוזרים לבית הספר מסוכות.[/QUOTE]
לא זה יצא ביום שני כולמר 3 ימים אחרי סוכות
[quote=nilasak;799021]יש כאן ויי פיי
ואבי ככה אתה מתעלם ממני?
ועוד אמרתי לאלכס שאני רוצה שתהיה ראשי:cry:[/quote]
אהה סליחה, רציתי לכתוב לך אבל שכחתי, מה קורה יואב/ניר? (לא יודע אם שניכם בחו"ל או רק אחד מכם אז בשביל לא לטעות).
ליאור - אנחנו חוזרים ב3 באוקטובר מסוכות.
[QUOTE=Avi;799025]אהה סליחה, רציתי לכתוב לך אבל שכחתי, מה קורה יואב/ניר? (לא יודע אם שניכם בחו"ל או רק אחד מכם אז בשביל לא לטעות).
ליאור - אנחנו חוזרים ב3 באוקטובר מסוכות.[/QUOTE]
אה אוקי
[QUOTE=Avi;799025]אהה סליחה, רציתי לכתוב לך אבל שכחתי, מה קורה יואב/ניר? (לא יודע אם שניכם בחו"ל או רק אחד מכם אז בשביל לא לטעות).
ליאור - אנחנו חוזרים ב3 באוקטובר מסוכות.[/QUOTE]
כל המשפחה,ניר.
רוצה קרב במשחק של ליאור?
בסדר.איתך?
[quote=nilasak;799027]כל המשפחה,ניר.
רוצה קרב במשחק של ליאור?
בסדר.איתך?[/quote]
לא, אין הכי כוח לשחק עכשיו בקרב קשה, שיש זמן אני כותב במשחק שלו, אני סבבה.
[QUOTE=Avi;799028]לא, אין הכי כוח לשחק עכשיו בקרב קשה, שיש זמן אני כותב במשחק שלו, אני סבבה.[/QUOTE]
אני נלחם עכשיו מול רג'יאייס:what:
מול מי אתתה נלחם?
[quote=nilasak;799029]אני נלחם עכשיו מול רג'יאייס:what:
מול מי אתתה נלחם?[/quote]
במשחק של ליאור?, מול אדם שאם אני ינצח אותו אני לא צריך להתחרות מול המנהיגה של המכון השני, אני כמעט כבר בסוף.
טוב הלכתי לאכול, ביי כולם.
בי אבי
המשכתי תמשחק
אז גם אתה גמרת רק מכון 1?
אני רצחתי גם את המנהיגה שלו,בכל אופן אני רוצה לתפוס עוד פוקימון וללכת לאיונט.