וואי זה כזה גדול ! זה אדיר ! אני בוכה מרוב שזה יפה !
Printable View
וואי זה כזה גדול ! זה אדיר ! אני בוכה מרוב שזה יפה !
חחח אהבתי את הפרק, כל הכבוד.
הקטע עם אילן ורותם, והסיפור של ארוין היו קורעים מאוד.
אני שמח מאוד שכולם נהנו מהחצי הראשון (כן, זה היה רק חצי) של פרק 4 ואני מתכנן לפרסם את החצי השני בקרוב.
אל תשכחו שיש לנו את הסוד של רותם, את משימת החסינות ואת בחירת המודח הראשון של הסיפור.
שיט שיגעתי אותם עכשיו אני בטוח המודח הראשון למה היטמן?
חחחחח
אהבתי את התנ"ך של ארווין חחחחחחח
אימג'יין הכי מצחיק חחחחחח
[SIZE=2][COLOR=#000000] [IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[COLOR=Blue]רותם: "טוב, אז הגיע הזמן לספר לכם את שנפשי לא ידעה.
לפני כמה שנים קיבלתי מכתב מ-מוען לא ידוע ובמכתב היה רשום את הדבר הבא" -[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][quote]<p>
<span style="color: rgb(0, 0, 255);"><span style="font-family: lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif;"><em>זה אני, ואני קורא לך, צאי אל החלון, כי אני רוצה לקנות לך יהלום<br />
את מופיעה לי בחלומות וכבשת לב של גבר, אז אם יש גן עדן, נגני לי צליל מיתר</em></span></span></p>
מאת STM[/quote][SIZE=2][COLOR=#000000]
[COLOR=Blue]רותם: "בהתחלה חשבתי שזו מתיחה לא מוצלחת על חשבוני אבל אז הבנתי שיש בזה משמעות.
פניתי עם המכתב למספר חברים קרובים וזה מה שהיה להם לייעץ לי בנוגע למכתב" -[/COLOR][INDENT] Po Zon: "לפעמים כדי לזהות את השונה, צריך לדעת מה דומה בכל חידה.
אני חושב שאם ניקח לדוגמא את הפוקימון אנון, גם הם היו קצת לא ידועים, בדיוק כמו החידה שלך. נכון?
אפרופו אנון, אני עובד עכשיו על קורס מדהים שבו אנשים יוכלו לצייר בעודם ישנים במיטה.
אני מתכנן להוציא את זה לפועל בתור הפרויקט הבא שלי...
נו, זה שיבוא אחרי ציור אלקטרו מגנטי באייפון...
וזה אם לא מחשיבים את הקורס של שילוב צבעים לעיוורי צבעים...
וכמובן שאי אפשר שלא לציין את הבית ספר ללמידת ליטוש תמונות רנטגן...
אה, חחחחח וזה יבוא כמובן כאשר אסיים את הקורסים הנוכחיים שלי שהם":
- בניית צלליות.
- איור ממוחשב של דברים מופשטים.
- קורס צביעת מכחול בחול.
- שיפוץ ביתך - גרסת ציור ממוחשב.
- והבייבי שלי - להציק לשורדים אחרים בזמני החופשי.[/INDENT][COLOR=Blue]רותם: "היו גם כאלה שלא ממש ידעו איך לעזור ופשוט רק הביעו את תמיכתם" -[/COLOR][INDENT] Imagine - "אני בשום פנים, תחת שום נסיבות, מסרב בתוקף ובהחלטיות לתמוך בך".
אלכס: "מייאו, אני תומך בך. אני לא יודע למה אבל אני תומך בך".[/INDENT][COLOR=Blue]רותם: "והיו כאלה שסתם הרגישו צורך לשתף אותי במשהו שעובר עליהם" -[/COLOR][INDENT] ג'ון ג'ון: "רותם, אני לא יכול לשלוח לך מסרים פרטיים, אתה יכול לעזור לי?".
אילן: "אני לא אוהב מסרים פרטיים".
ג'ון ג'ון: "רותם, יש לי בעיה בפרסום המדריך של השורד הצעיר, אתה יכול לעזור לי?"
אילן: "אני לא אוהב את השורד הצעיר".
ג'ון ג'ון: יש לי בעיה בניגוב התחת, אתה יכול לעזור לי?"
אילן: "אני לא אוהב לנגב את התחת".[/INDENT]ואז עומר, ניצן, דודי ואביב ששומעים את הסיפור של רותם נגעלים ואומרים: "איכססס".
[COLOR=Blue] רותם: "בכל מקרה, ... צר לי לבשר לכם אבל ירד לי כבר החשק מהסיפור הזה.. ואין לי אפילו כוח לספר לכם למה :-/"[/COLOR]
כולם מתבאסים ומתכוונים ללכת לישון כשארווין מסתכל על רותם ואומר לו: "אני יודע מה הסוד שלך".
[COLOR=Blue] רותם: "לא, אתה לא".[/COLOR]
ארווין: "כן, אני כן. אתה זה שפתח את מועדון המעריצים שלי ואת האתר - אחי, אני בוכה מרוב שזה יפה".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל עליו במבט מוזר ואומר לו: "לא".[/COLOR]
ארווין: "א-הא! אז אני יודע! אתה אחיו התאום של אלכס וזה למה אוהב אותו כל כך".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל על אלכס שמלקק את עצמו באיזור המפשעה, רותם מעווה את פניו בגועל ואומר: "ממש אבל ממש לא".[/COLOR]
ארווין: "א-ה-א!!! אז אני יודע!!! אתה בחורה ערביה בת 105 שמתחזה לגבר ואתה בעצם פה כדי להרוג את כולנו".
[COLOR=Blue] רותם מסתכל על ארווין: "לא באמת, כאילו, זה הדבר הכי טוב שיכולת לעלות? לא, אני לא. [SIZE=4]אני הבן האובד של אייל גולן".[/SIZE][/COLOR]
כולם נדהמים ואומרים: "מה?????"
ואז יותם מסתכל למדורה ומספר להם:
[IMG]http://img801.imageshack.us/img801/7262/eyalgo.png[/IMG]
[COLOR=Purple][I]"זה היה בסוף הקיץ, האביב היה חמים.
הוא רכב על אופניים, לה היה מבט תמים.
לה היו קללות קצת לא נשיות, הוא אהב אותן קשוחות.
הן עשו את זה בשירותים של הבר בלי שום בושות.
וכך נולד לו דור חדש, דור של סקס, סמים ורוקנרול.
אוי, אם היה לי פה שותף שאוהב מזרחית, זה יכל לשנות הכל".[/I][/COLOR]
אז ארווין ניגש אל רותם, הוא טופח לו על הגב, ואומר לו: "אני איתך, אל תדאג, הכל יהיה בסדר.
הנה, קח, זה המנה האחרונה שנשארה לנו מהארוחת ערב. קח, תאכל, תהנה. אתה צריך לשמר את הכוחות שלך".
רותם לוקח את המנה ואוכל אותה בשלמותה, אז עומר מסתכל על כולם ואומר: "תגידו, איפה הכדור פרווה שאלכס פלט מקודם?"
כולם מסתכלים על רותם ובזווית הפה שלו רואים כמה שערות מבצבצות ואז כולם נגעלים ואומרים: "איכסססס".
[COLOR=Red][B] - משימת החסינות -[/B][/COLOR]
[COLOR=Green]ג'ף פרובסט: "כנסו חברים, וברוכים הבאים למשימת החסינות שלכם.
במשימה היום אתם תישאלו מספר שאלות ותצטרכו לענות עליכם בכנות המירבית.
האדם שיצליח הכי טוב במשימה יזכה בחסינות ויהיה חסין מהדחה הקרובה".[/COLOR]
[B] שאלה - השלימו את המשפט הבא: לתת אזהרה זה ...[/B]
היטמן: "לתת אזהרה זה מיותר כי זה סתם לא פותר שום דבר".
ארווין: "לתת אזהרה זו שליחות כי אז אפשר לסתום לכל מי שעובר על חוקי ארווין את הפה".
אלכס: "לתת אזהרה זה כיף כי אז אפשר לאכול את כל הבוטים יאם יאם".
[B] שאלה - כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על ...[/B]
עומר (S): "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על לעשות כיף, להריץ קטעים ואולי גם להריץ לילה לבן פעם בחצי שנה".
יותם: "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על כאב ראש כי אין לי כוח לכל זה וגם אין לי זמן ואין לי חיים ואין לי תקווה ואין לי מנוח ואין לי כלום אז פשוט תעזבו אותי".
ליאור: "כשאני חושב על ניהול בפורום, אני חושב על הרגעים הכי חשובים בפורום שבהם אנחנו כמשפחה, ואני מתכוון כמובן לאחותי, יכולים לחלוק ביחד".
[B] שאלה - יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה...[/B]
אביב: "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה ואחד מהם זה כל עניין סאי".
דודי: "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה ואחד מהם זו הדיקטטורה שמתרחשת בפורום בכל פעם שמפרסמים תמונה של חתול מת".
עומר (R): "יש כמה דברים שאסור לעלות בנושאי שיחה והם אישורים, דיבורים, תגובות, בקשות, שאלות או דבר שאתם יכולים לחשוב עליו~".
[COLOR=Green] ג'ף פרובסט: "טוב אז אני רוצה לחשוף את זהות המנצח והוא א..."[/COLOR]
אז ניצן מרימה את החולצה, חושפת את השדיים שלה ומפריחה נשיקה באוויר לעבר ג'ף.
[COLOR=Green] ג'ף פרובסט: "...והיא ניצן !"[/COLOR]
[IMG]http://img2.tapuz.co.il/forums/1_115704503.jpg[/IMG]
[COLOR=Red]יש לכם את האפשרות להגיב לפרק כמו שעשיתם עד כה ויש לכם גם את האפשרות לקבוע את זהות המודח הראשון.
רישמו שם אחד מבין כל קאסט הישרדות פוקימונס (מלבד ניצן) שהייתם מעוניינים בהדחתו + סיבה ! בחירה נעימה ![/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]
וואו
זה פשוט ענק
הייתי בטוח כול הזמן שזה הסיפור הזה שמישהו כתב כאילו פוקימון בהישרדות, עם פוקימונים
לא היה לי מושג שהיטמן כותב את זה, או שזה על הפורום, או שאני נמצא בזה! Xd
אני עכשיו קורא הכול
חחחחח איזה הזוי זה. בטח אם אשלח לכל המשתתפים בסיפור הודעה, אני מתאר לעצמי שיהיו עוד כאלה במצב שלך.
לאחר שסיימתי לקרוא את הכול הפרקים אני חייב להודיע שזה הפעם הראשונה שאני נקרע מצחוק בבית בחמש בבוקר
בלי שום ספק הסיפור הכי טוב שנכתב פה.
כול קטע שכולל את אביב סאי היטמן אלכס רותם אותי את נדב את איתי (אנחנו הגאנג של התוכנית) ואת ארווין (אני בוכ..טוב תשלימו לבד) פשוט קורע מצחוק
טוב
אני לא יודע אם מצביעים בפרטי או פה
אבל אני מצביע לארווין
והסיבה זה שאני כבר לא יכול לבכות מרוב שזה יפה
תודה רבה לך. נהניתי מאוד לקרוא את התגובה שלך :)
ולכל מי שלא הבין, מצביעים פה. אני לא רוצה שיהיו אי הבנות או איזה חששות לאי אמינות בהצבעות.
ואל תדאגו או אל תעלבו, זה רק סיפור וקחו את זה באופן ספורטיבי. סבבה?
נ.ב - זה שיודח מהמשחק יקבל את ההזדמנות לומר מילים אחרונות שיכתבו ממש בתוך הסיפור עצמו !
חחחחחחחחחחהההההההההה יצא לי פוק מרוב צחוק יא רע!!!
טוב, אני חושב שהמודח הראשון צריך להיות ליאור. הבדיחה היחידה שיש עליו זה על אחותו וזה מוצה... ארווין לעומת זאת זה [b]טעות[/b] להדיח! יש המון עסיס שם...
חצי פרק טוב ומצחיק, כל הכבוד.
אני מצביע גם לליאור, אתה לא הכי מספר עליו וחבל להדיח מישהו שמסופר בכמעט כל פרק כמו ארוין ועוד.
[b]xd קורע מרוב צחוק![/b]
[b]וגם אני מצביע לעצמי! הבדיחה על אחותי מוצתה, אתם יודעים, יש לי גם אח![/b]
אתה טוב אתה!אחי זה אדיר!
אני מצביע לאביב...כל הסיפר על סאי נמאס..ויש בפורום רק אביב אחד! אניי!!מוהאאאהאהה!!
אני מצביע לליאור חחח
אהבתי את הפרק חחחחחח במיוחד עם כדור הפרווה שהוצאתי ורותם אכל אותה.
היטמן יש לך שגיאת כתיב במקום יותם,צריך להיות רותם...