-
עומר
אתה מתקדם עוד קצת, ורואה עוד מקום עם כמה עצים. ממרחק, לא גדול במיוחד, אתה רואה סנטרט.
dor_rod
תזכור שבמשחק שלי אין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר לעשות. אתה תמיד יכול להמציא עוד מתקפות, אפילו מתקפות טריוויאליות. כל אחד יכול למצוא איזה משהו אחר בפוקימון ולהוסיף על זה מתקפה טריוויאלית. לכן סקווירטל לא ממש בטוח שהוא יודע את כל מה שהוא יודע. לכן הפקודה 'לתקוף עם כל מה שאתה יודע' היא חסרת תוכן.
--
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור. הוא מהרהר מעט נוכח הפקודה שלך, ואז רץ אל נידורן ונותן לו אגרוף. נידורן מופתע ונפגע. נידורן קופץ אל סקווירטל ומכה בו עם הקרן.
דסו
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. בשביל כך אתה קודם עובר בכיכר המרכזית ובודק את המיקום של היציאה מהעיר על ידי בדיקת הכיוון שמורה השלט עם הסימן המוסכם (והוא קווי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת כשאתה מנסה לשים לב לכל דבר. אתה שומע רשרוש קל על עץ. אתה נדרך ומביט לשם, ואתה מגלה שזה בסך הכל איפום.
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הופיפ, אך משב רוח נושא את הופיפ למעלה וסינדקוויל מחטיא. הופיפ נוחת מטה ודוחף את סינדקוויל. סינדקוויל מסתובב, תופס את הזנב של הופיפ וזורק אותו על האדמה. הופיפ מתחיל להתעייף.
פלופי
ברור למה שכחתי אותך, החתימה שלך בגדול נראית כמו שלי, ואין שום סימנים מאפיינים בולטים לעין.
סליחה.
אז אתה מחזיק את צ'ארמנדר מהזנב? (גובלבהתעללותבפוקימוניםפלוקס)
למרות שהגעתי למסקנה שיש דרך להחזיק אותו בלי שזה יהיה יותר מדי מוזר.
--
אתה יוצא מפלטיום לכיוון ורדיוס-אנטום, ואתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש פיג'י בדרך.
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
סטיבן
סינדקוויל רץ אל הופיפ, אך משב רוח נושא את הופיפ למעלה וסינדקוויל מחטיא. הופיפ נוחת מטה ודוחף את סינדקוויל. סינדקוויל מסתובב, תופס את הזנב של הופיפ וזורק אותו על האדמה. הופיפ מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "עוד פעם אחת תחבוט בו" ואני מכין את הפוקירשת לתפיסה של ההופיפ הזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
dor_rod
תזכור שבמשחק שלי אין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר לעשות. אתה תמיד יכול להמציא עוד מתקפות, אפילו מתקפות טריוויאליות. כל אחד יכול למצוא איזה משהו אחר בפוקימון ולהוסיף על זה מתקפה טריוויאלית. לכן סקווירטל לא ממש בטוח שהוא יודע את כל מה שהוא יודע. לכן הפקודה 'לתקוף עם כל מה שאתה יודע' היא חסרת תוכן.
--
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור. הוא מהרהר מעט נוכח הפקודה שלך, ואז רץ אל נידורן ונותן לו אגרוף. נידורן מופתע ונפגע. נידורן קופץ אל סקווירטל ומכה בו עם הקרן.
[/QUOTE]
אה אוקיי,ועוד משהו-כתבת [B]פוכדור[/B] -.-"
------------------------------------
אוקיי סקווירטל,תנסה להשתמש בקרן בועות! תרכז בפיך מים ולאחר מכן תכווץ את השפתיים בצורה שתתאים להוצאת בועות חזקות מהפה!
-
[QUOTE=Dan;819006]צורת פנייה: דן
שם במשחק: דניאל
אופי: מעדיף שלא
מחוז: ג'טרמו
רקע: כעני בימי הבניים דניאל תמיד רצה פוקימון. אך מחוסר כסף אף פעם לא הצליח לקבל
עכשיו אחרי שחילקו פוקימונים בחינם ודניאל קיבל אחד הוא יוצא למסע
מסע לגלות את העולם ולעזור לזולת .
פוקימון התחלתי: דריניטי
תמונה: צריך או אפשר שלא?
בקשות/הערות/הארות: בהצלחה[/QUOTE]
תיקנתי
-
[QUOTE=LordAbizi;824404]
פלופי
ברור למה שכחתי אותך, החתימה שלך בגדול נראית כמו שלי, ואין שום סימנים מאפיינים בולטים לעין.
סליחה.
אז אתה מחזיק את צ'ארמנדר מהזנב? (גובלבהתעללותבפוקימוניםפלוקס)
למרות שהגעתי למסקנה שיש דרך להחזיק אותו בלי שזה יהיה יותר מדי מוזר.
--
אתה יוצא מפלטיום לכיוון ורדיוס-אנטום, ואתה מתקדם זמן מה ואתה פוגש פיג'י בדרך.[/QUOTE]
:X
במשחק השני שלך שפגשתי את טיילו(פוקימון הציפור המקבילה לפיגי הוט הוט ועוד השניים החדשים פרשתי נקווה שכאן זה לא יקרה :X
------------------
"צארמנדר תתקוף את הפידגי הזה בנגיחה ואז במכת זנב !"אומר בהתלהבות.
-
סטיבן
סינדקוויל דוחף שוב את הופיפ. הופיפ מסתובב ונותן כמה מכות עם זנבו לסינדקוויל.
dor_rod
מסקנה: אפילו אני עדיין לא התרגלתי לדברים המוזרים של המשחק הזה.
--
סקווירטל מנסה את מה שאמרת, אך קשה לו לבצע את הצורה ובמקום זאת הוא שולח זרם די חלש של מים שפוגע בנידורן. נידורן קופץ אל סקווירטל ונושך אותו.
דן
שוב, אי התאמת מחוז ופוקימון התחלתי. ג'טרמו מלא, אם אתה נרשם, תרשם לקוטור.
פלופי
אני נוהג לעשות את אחד הקרבות הראשונים נגד ציפור, כי זה פוקימון די חלש בהתחלה שהופך לדי חזק בהמשך.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י ונוגח בו. פיג'י מופתע ונפגע מההתקפה. פיג'י טס אל צ'ארמנדר (שעסוק בליפול) ומנקר אותו. צ'ארמנדר אוחז את פיג'י, ואז מסתובב ומנחית עליו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר נוחת. פיג'י נהדף אחורה ואז טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.
-
[quote=LordAbizi;824404]עומר
אתה מתקדם עוד קצת, ורואה עוד מקום עם כמה עצים. ממרחק, לא גדול במיוחד, אתה רואה סנטרט.
[/quote]
"לארויטר תשתמש בריסוק אבנים!" אני צועק ומצביע על סנטרט ואני מתרגש בגלל שזה הקרב הריאשון שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]סטיבן
סינדקוויל דוחף שוב את הופיפ. הופיפ מסתובב ונותן כמה מכות עם זנבו לסינדקוויל.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "דחוף אותו עוד פעם אחת" ולאחר שהוא דוחף אותו (בין אם הוא מצליח ובין אם לא) אני זורק על ההופיפ את הפוקירשת שהכנתי.
-
צורת פנייה: דן
שם במשחק: דניאל
אופי: מעדיף שלא
מחוז: קוטור
רקע: כעני בימי הבניים דניאל תמיד רצה פוקימון. אך מחוסר כסף אף פעם לא הצליח לקבל
עכשיו אחרי שחילקו פוקימונים בחינם ודניאל קיבל אחד הוא יוצא למסע
מסע לגלות את העולם ולעזור לזולת .
פוקימון התחלתי: דריניטי
תמונה: צריך או אפשר שלא?
בקשות/הערות/הארות: בהצלחה
דריניטי הוא בקאנטו שזה אומר הדור הראשון, או שעדין צריך להחליף?
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]
פלופי
אני נוהג לעשות את אחד הקרבות הראשונים נגד ציפור, כי זה פוקימון די חלש בהתחלה שהופך לדי חזק בהמשך.
--
צ'ארמנדר קופץ אל פיג'י ונוגח בו. פיג'י מופתע ונפגע מההתקפה. פיג'י טס אל צ'ארמנדר (שעסוק בליפול) ומנקר אותו. צ'ארמנדר אוחז את פיג'י, ואז מסתובב ומנחית עליו מכה עם הזנב. צ'ארמנדר נוחת. פיג'י נהדף אחורה ואז טס אל צ'ארמנדר ודוחף אותו.[/QUOTE]
"צארמנדר ! תשתמש בנגיחה ואז תתפוס אותו בידיך הקטנות ואחרי שאתה תופס אותו תשתמש במכת זנב על אחת הכנפיים.
-
עומר
עוד מתקפה אפופת מסתורין. ריסוק אבנים זה מתקפה שמבצעים על [b]אבנים[/b], וסנטרנט הוא לאבן. אז אם כבר אתה רוצה לאמר "ריסוק פוקימונים", אבל גם זה מאוד אפוף מסתורין, כי [b]איך [/b]בדיוק לרסק את הפוקימון?
סטיבן
ידעתי!! ידעתי שתטעה ותכתוב [b]זורק [/b]את הפוקירשת, כי לזרוק את הפוקירשת לא יעשה כלום.
--
סינדקוויל דוחף את הופיפ. הופיפ מסתובב ואז דוחף את סינדקוויל. אתה זורק את הפוקרשת, שפוגעת בהופיפ.... ופשוט נופלת מטה, כי לא ככה פועלת פוקירשת!!
דן
זהו, עכשיו זה בסדר. רשום.
התחלה:
אתה מתעורר בביתך בפלאטיום, כשהשמש כבר עלתה אך לא הספיקה עדיין לעלות גבוה מדי.
פלופי
צ'ארמנדר נוגח בפיג'י שעדיין לא הספיק להתרחק ממנו יתר על המידה. פיג'י מנקר את צ'ארמנדר עד שצ'ארמנדר תופס אותו רחוק דיו ממנו ונותן לו מכה עם הזנב.
-
[QUOTE=LordAbizi;827092]
פלופי
צ'ארמנדר נוגח בפיג'י שעדיין לא הספיק להתרחק ממנו יתר על המידה. פיג'י מנקר את צ'ארמנדר עד שצ'ארמנדר תופס אותו רחוק דיו ממנו ונותן לו מכה עם הזנב.[/QUOTE]
"תזרוק אותו על הרצפה ואז תדרוך לו על שני הרגלים !"אומר לצארמנדר.
"אחריי שאתה עומד עליו תשרוט אותו בכל הכוח !"הוסיף לסיום.
-
[quote]דסו
אתה יוצא מבארק לכיוון צ'רלוגם. בשביל כך אתה קודם עובר בכיכר המרכזית ובודק את המיקום של היציאה מהעיר על ידי בדיקת הכיוון שמורה השלט עם הסימן המוסכם (והוא קווי מתאר של שלושה מבנים, ומהם יוצא חץ מתעקל). אתה יוצא מהעיר ומתחיל ללכת כשאתה מנסה לשים לב לכל דבר. אתה שומע רשרוש קל על עץ. אתה נדרך ומביט לשם, ואתה מגלה שזה בסך הכל איפום.[/quote]
"אוקי" אני אומר ומוציא מהתיק שלי את הפוקרשת של סינדקוויל
"הגיע הזמן לקרב הראשון שלנו! צא סינדקוויל!" אני אומר, ואז אני נזכר שאני לא יודע מה להגיד לו לעשות.
אני מנסה להיזכר בדברים ששמעתי ב"פורט השיכור" מאנשים שעברו שם כול יום.. שם שמעתי את השם סינדקוויל
סינדקוויל פוקימון האש... חייבת להיות לא איזשהוא מתקפת אש לא?
"סידקוויל!" אני אומר, "השתמש במתקפת אש! תשרוף את האיפום הזה לאפר!"
-
[quote=LordAbizi;827092]עומר
עוד מתקפה אפופת מסתורין. ריסוק אבנים זה מתקפה שמבצעים על [B]אבנים[/B], וסנטרנט הוא לאבן. אז אם כבר אתה רוצה לאמר "ריסוק פוקימונים", אבל גם זה מאוד אפוף מסתורין, כי [B]איך [/B]בדיוק לרסק את הפוקימון?
[/quote]
תחליף את המתקפה הקודמת במתקפה לעיסה (crunch(
-
[QUOTE=LordAbizi;826336]
dor_rod
מסקנה: אפילו אני עדיין לא התרגלתי לדברים המוזרים של המשחק הזה.
--
סקווירטל מנסה את מה שאמרת, אך קשה לו לבצע את הצורה ובמקום זאת הוא שולח זרם די חלש של מים שפוגע בנידורן. נידורן קופץ אל סקווירטל ונושך אותו.
[/QUOTE]
"סקווירטל,תרוץ אל נידורן,תקפוץ עליו ותשתמש שוב פעם בניסיון הזה של קרן הבועות,רק שהפעם תנסה שזה יהיה יותר חזק!" אומר לסקווירטל ואקווה שיצליח ליצור סוג של אקדח מים.