-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821336][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע את טרטוויג אומר לך בשמחה:"טרטווי טרטוויג!",האחות ג'וי מגיעה אליך בהבעה מודאגת:"אתה במקרה המאמן של הצ'ימצ'אר הזה או שהוא פראי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"הצ'ימצ'אר פראי אבל אני מאוד רוצה להיות מאמן שלו" אומר לאחות ג'וי
"טרטוויג אתה רוצה את צ'ימצ'אר בצוות שלנו?" אשאל אותו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821336][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"מצב שפת פוקימון מתחיל פעולה,הנה הוראות קוליות,פתח את הפוקדע,תפעיל את המצב,דבר עם הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר,כוון אליו קודם את המכשיר,מה שהפוקימון ישמע זה את שפת הפוקימון ושהוא יענה לך אתה תשמע את שפת בני-האדם,מצב שפת הפוקימון מושלם".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מכוון את הפוקדע אל סקווירטל ופועל על פי ההוראות ואומר ״זה ההזדמנות האחרונה שאני נותן לזה״ ואז פונה אל סקווירטל ואומר לו״אני מאמן פוקימונים ואני רוצה שתצתרף למסע איתי. אתה מוכן?״
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]טרטוויג מחייך אליך ומהנהן בראשו,האחות ג'וי אומרת לך בדאגה:"אם זה במצב,בוא איתי לחדר מספר אחד לראות את הצ'ימצ'אר שלך",היא מובילה אותך ואת טרטוויג לחדר טיפולים שבתוכו אתה רואה את צ'ימצ'אר מתאושש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש ששמו וולקנר אומר לך בסנוביות:"לא",לעומת זאת האיש ששמו פלינט אומר לך בלהט:"זה פוקאבו!אני הלחם נגדך ילד!",אתה רואה את העיניים של פלינט הנוצצות מרוב אושר מלראות פוקאבו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]פגשת את וולקנר ואת פלינט![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"נמאס לנו להיות שם,רחוקים מהכול באנו לכאן לחקור את המקום הזה,וגם בשביל להתאמן אני והאחים שלי במשלחת למשך שלוש שנים בעוד כמה חודשים אנחנו חוזרים למכון שלנו עם פוקימונים חדשים וחזקים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא!",אתה רואה את סקווירטל יוצא מין המים ומוציא לך לשון גדולה והוא חוזר למים,אתה שומע קול מעוצבן שאומר:"עכשיו יש לו עסק איתי!",אתה רואה את טריקו שלך קופץ למים ותוך דקה הוא חוזר עם סקווירטל שמתחנן לחזור למים.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821433][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]טרטוויג מחייך אליך ומהנהן בראשו,האחות ג'וי אומרת לך בדאגה:"אם זה במצב,בוא איתי לחדר מספר אחד לראות את הצ'ימצ'אר שלך",היא מובילה אותך ואת טרטוויג לחדר טיפולים שבתוכו אתה רואה את צ'ימצ'אר מתאושש.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]האיש ששמו וולקנר אומר לך בסנוביות:"לא",לעומת זאת האיש ששמו פלינט אומר לך בלהט:"זה פוקאבו!אני הלחם נגדך ילד!",אתה רואה את העיניים של פלינט הנוצצות מרוב אושר מלראות פוקאבו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]פגשת את וולקנר ואת פלינט![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"נמאס לנו להיות שם,רחוקים מהכול באנו לכאן לחקור את המקום הזה,וגם בשביל להתאמן אני והאחים שלי במשלחת למשך שלוש שנים בעוד כמה חודשים אנחנו חוזרים למכון שלנו עם פוקימונים חדשים וחזקים מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא!",אתה רואה את סקווירטל יוצא מין המים ומוציא לך לשון גדולה והוא חוזר למים,אתה שומע קול מעוצבן שאומר:"עכשיו יש לו עסק איתי!",אתה רואה את טריקו שלך קופץ למים ותוך דקה הוא חוזר עם סקווירטל שמתחנן לחזור למים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז אלחם בפלינט" אני מחזיר לו בצורה בה אמר לי.
"נעים מאוד אני שון,עם מי אתה מתכוון להלחם?" אני שואל בסקרנות.
-
[quote=מאסטר פלריון;821395][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני צועק:"לאא!" ואז רץ תופס את מיגמרו ומגן עליה מהפיצוץ עם גופי בעודי סובל"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821395][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מחפש קרב ואתה רואה מאמן יותר מבוגר ממך בעל שיער צהוב וחולצה כחולה,אתה רואה אותו מתבונן בשמיים הכחולים של המחוז היפה הזה,אתה שומע קול שחצני שאומר:"נו באמת וולקנר,קרב אחד של אחד על אחד בסדר",האיש ששמו וולקנר אומר:"לא פלינט עם קרבות נגדך אני סיימתי ביום שעזבתי את סאנישור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מיג'ומרו מתקרבת אל לירון בחשש ונותנת לו סטירות שרק משעממות אותו,עומר אומר ללירון שלו[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"בוא נסיים את זה לירון יקירי פיצוץ מתכת!",אתה רואה כדור מתכת ענק מתקרב לעברה של המיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שלישית האחים אומרים לך:"כן אנחנו מאמנים אנחנו היינו פעם מנהיגי מכון,אולי במחוז הכי רחוק בעולם,מחוז אישו,המחוז הכי מרוחק אנחנו פשוט לא מאמינים שתקעו אותנו בפינת העולם!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]טורצ'יק שלך רצה לכיוון הפוקימון הפראי שנותן לה מתקפת חבטה מדהימה בפנים,אתה רואה אותה מתרגזת מאוד והיא מתחילה ובלי הצלחה להתכיף את הפוקימון הפראי שקופץ אל עבר השמיים,אתה רואה את הפוקימון פורס כנפיים ומתחיל לעוף.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אוציא את הפוקדע ואגדיר אופציה של מידע על הפוקימון הפראי, אגיד לט'ורצ'יק:" על תתעצבני, הכול יהיה טוב אם תקשיבי לי"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821433]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם"אוקי תהנו פה" אני הולך אל עבר העיר הבאה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821433][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר! איך אתה מרגיש?" אשאל אותו, "כמה זמן אצטרך לחכות עד שיחילים סופית?" אשאל את האחות ג'וי
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821433][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא!",אתה רואה את סקווירטל יוצא מין המים ומוציא לך לשון גדולה והוא חוזר למים,אתה שומע קול מעוצבן שאומר:"עכשיו יש לו עסק איתי!",אתה רואה את טריקו שלך קופץ למים ותוך דקה הוא חוזר עם סקווירטל שמתחנן לחזור למים.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״תקשיב טריקו״ אני אומר ״אם הוא לא רוצה זו זכותו ואני לא עומד להכריח אותו. חוץ מזה, הוא נראה לי מאוד חלש אז לא כדאי לתפוס אותו בכל מקרה״ אני אומר לסקווירטל כדי להתגרות בו שילחם איתי.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821299][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הילד עונה לך בחוצפה:"אמרת שאני לא חייב לך כלום אז למה לי לענות לך",אתה רואה אותו מתחיל לרוץ לבית מסוים בעיירה מרופי,אתה רואה איש מוזר בעל שיער כחול כמו הים,עוד איש מוזר עם שיער אדום כמו אש ואיש מוזר אחרון בעל שיער ירוק כמו הדשא.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אשאל אותם "מי אתם?".
-
[B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום על אי השקעה עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]האיש בעל השיער האדום אומר לך:"אני פוד,אחי עם השיער הירוק הוא דנטו,ואחי עם השיער הכחול הוא קולן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial]פגשת את פוד,קולן ודנטו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא יצטרך להיות פה כול הלילה בערך,אתה מוזמן להתארח באחד מחדרי האורחים,האם אתה מעוניין בזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פלינט אומר לך בקול נרגש:"אני אשתמש בפלריון שלי הוא פוקימון מאוד חזק,הוא אולי נראה חלש אבל ברגע שהוא משתמש ביכולות להבת הגיהינום,אתה מרגיש כאילו אתה מפסיד",וולקנר אומר לך ולפלינט:"תעשו מה שבא לכם רק תעפו מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לפלינט יש פלריון![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד,ילד אתה רוצה קרב נגדי או נגד אחיי?",אתה רואה במבטים שלהם מבט רציני מאוד לא כמו שהם דיברו איתך,אלה מבטים כועסים ומוכנים לקרבות טובים.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא אכפת פשוט לא אכפת לי הוא מעצבן אותי!",אתה שומע קול רם שאומר לך:"ביי טורצ'יק ביי ילד",אתה רואה את הפוקימון הזה פשוט מסתלק משם.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;821720]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]דנטו אומר לך:"תגיד,ילד אתה רוצה קרב נגדי או נגד אחיי?",אתה רואה במבטים שלהם מבט רציני מאוד לא כמו שהם דיברו איתך,אלה מבטים כועסים ומוכנים לקרבות טובים.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר להם"כן.יש לי פוקימון 1.אז מי מכם ילחם נגדי.או שתרצוקרבזוגות אחד מכם ילחם איתינגדשניים מיכם וכל עם פוקימון 1.מה אתם אומרים?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]*קיבלת כוכב אדום על אי השקעה עוד שניים כאלה ואתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]האיש בעל השיער האדום אומר לך:"אני פוד,אחי עם השיער הירוק הוא דנטו,ואחי עם השיער הכחול הוא קולן".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial]פגשת את פוד,קולן ודנטו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=aqua][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"הוא יצטרך להיות פה כול הלילה בערך,אתה מוזמן להתארח באחד מחדרי האורחים,האם אתה מעוניין בזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]פלינט אומר לך בקול נרגש:"אני אשתמש בפלריון שלי הוא פוקימון מאוד חזק,הוא אולי נראה חלש אבל ברגע שהוא משתמש ביכולות להבת הגיהינום,אתה מרגיש כאילו אתה מפסיד",וולקנר אומר לך ולפלינט:"תעשו מה שבא לכם רק תעפו מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לפלינט יש פלריון![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"זה לא משנה אם תגן עליה הכדור הזה ברגע שהוא קולט את המטרה שום דבר אבל שום דבר לא יכול לפגוע בו!",אתה רואה שהכדור פלדה הזה עוקף אותך והוא פוגע במיג'ומרו שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של סקווירטל אומר:"טוב,אתה משחרר אותי אז להתראות",אתה רואה אותו קופץ למים במהירות רבה,טריקו אומר לך:"עוד פעם לתפוס אותו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע קול צפצפני שאומר לך:"לא אכפת פשוט לא אכפת לי הוא מעצבן אותי!",אתה שומע קול רם שאומר לך:"ביי טורצ'יק ביי ילד",אתה רואה את הפוקימון הזה פשוט מסתלק משם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רואה את פלריון ומתחי לחשוש מן העוצמה שהוא משדר ומיולתיו של פלינט לא מעוילות.
"אוקיי פוקאבו מוכן להלחם?" בוא תראה לי מה אתה יודע!" אני אומר לו ונותן לו את חופש הבחירה.
באותו הזמן אני גם מסתכל לכיוונו של וולקנר ומתעלם ממנו עקב היחס שלו.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720][B][U][COLOR=aqua][FONT=Arial]Hgss1234[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
אני אומר להם "שלום, שמי סטיבן וזה טסוטג'ה הפוקימון ההתחלתי שלי".
-------------
מצטער שלא הגבתי פשוט יש לי בעיה באינטרנט ואני לא כל היום בבית.
כשאני יכול אני מגיב והיום הגבתי כבר 3-4 פעמים.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;821720]
[/QUOTE]
"הממ... כן! לנוח זה אף פעם לא מזיק" אומר לאחות ג'וי "מה עוד יש לעשות פה?"
------------------------------------------------------------------------------------------
יעזור לי לדעת מה השעה במשחק כי עכשיו לא בדיוק לילה