-
[quote=Avi;826797]
[B][U][COLOR=red]ג'ייסון:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff0000]הפרופסור לוקחת את שלושת הפוכדורים של התחלתיים ואז היא אומרת לך בשמחה: "אז איך קוראים לך ואיזה פוקימון אתה תרצה שיהיה שותף שלך במסע שלך במחוז הזה?" מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אני אבחר בפוקאבו גברתי!" אומר לה בחיך ואחכה לתגובתה.
-
[quote]ההתחלה של המשחק:
הבוקר הגיע על מחוז אישו, לכמה מהאנשים במחוז זה יהיה היום הראשון במסע שלהם, אתם הם חלק מהאנשים האלה, הזמן לקבל את הפוקימון הראשון שלכם הגיעה,
השעון מצלצל ברעש גדול, אתם ממש לא רוצים להתעורר בבוקר כי אתם עייפים מהלילה של התרגשות מזה שתקבלו את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור סינתיה,
קבעת עם הפרופסור בשעה תשע בבוקר כדי שתוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלך ולהתחל במסע שלך
השעון מצלצל ומצלצל והחלטתם לקום כבר ממקום עדיין לישון, התלבשתם מיד למסע והתחלתם לאכול ארוחת בוקר.
בזמן הזה אתם צופים בגמר הגביע של מחוז סינו, בזמן שפיקאצ'ו של אש נלחם מול טורטורה של פול, סיימתם לאכול ואתם מכבים את הטלויזיה לאחר שאש ניצח את פול.
אתם יצאתם מהדלת של הבית שלכם בכיוון המעבדה, אתם סוגרים את הדלת ואז אתם מתחילים ללכת אל המעבדה,
באמצע הדרך ראיתם את זרקום, האגדי השחור מאחל לכם בהצלחה במסע וגם כמעט שמעת אותו אומר: "תעזור לי לנצח את צוות קון האלה, תעזור לצוות הלוחמים, אני ישתדל יחד עם השני האחרים, רשיאם וויקטיני לעזור לכם במלחמה מול צוות קון האלה"
מה תעשו?.[/quote]
אני אגיד לעצמי:"ואוו!לראות את זקרום!ממש התרגשות!" וארוץ למעבדה בהתרגשות.
-
[B][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפוקידע שלך אומר לך: "אם אתה רוצה לדעת על פוקימון, תכוון אותי עליו ואני יגיד לך אותו", הפרופסור אומרת לך: "תכוון אותו עליו כמו שהפוקידע שלך אמר לך לעשות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור אומרת לך: "הנה היא, זאת בת אז בטח את תאוהבי אותה, בלייר, הנה הפוכדור שלה, הנה 5 פוכדורים כדי שתוכלי לתפוס פוקימונים והנה הפוקידע שלך, תפעילי אותו כדי שתדעי בפעם הבאה" מה תעשי?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]גרי אוק אומר לך: "לאחר שאני יקבל את הפוקימון התחלתי אתה רוצה אולי קרב, אני רוצה ששנינו נהיה יריבים שנוכל להלחם כמה פעמים במהלך המסע שלנו", הפרופסור אומרת לו: "הנה כל מה שאתה צריך למסע שלך", גרי אומר לך: "בוא נתחיל בקרב?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך מתחמק מהחבטה של מיג'מארו. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק והפעם נפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "לא איחרת דור, הגעת בדיוק בזמן, יש לנו מיג'מארו אחד בלבד ששמרנו בשבילך, אני אלך להביא לך אותו", הפרופסור הלכה ושב לאחר 2 דקות אם כל הציוד שאתה צריך למסע שלך והיא אומרת: "הנה הפוכדור שלך, 5 פוכדורים וגם פוקידע, תפעיל אותו אם אתה רוצה להנסות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה רואה את זרקום מתעופף דקה ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה הולך בדרך אל המעבדה ואתה רואה הרבה פוקימונים ואתה מתלהב מאוד כבר לתפוס אותם. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][U]ג'ייסון[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור אומרת לך: "אהה פוקימון מצוין, אם אתה אוהב פוקימון אש אז זה ההמלצה מאוד טובה להשתמש בו, הנה גם הפוכדור שלך, 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים והנה פוקידע, תפתח אותו לניסיון בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]רון
הפוקידע שלך אומר לך: "אם אתה רוצה לדעת על פוקימון, תכוון אותי עליו ואני יגיד לך אותו", הפרופסור אומרת לך: "תכוון אותו עליו כמו שהפוקידע שלך אמר לך לעשות" מה תעשה?.
[/quote]
אני מכוון את הפוקידע על מיג'ומארו כמו שסינתיה אמרה ומחכה לתגובתו
-
[QUOTE=Avi;826864][B][COLOR=#8b0000][U]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך מתחמק מהחבטה של מיג'מארו. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק והפעם נפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק מהחבטה שלו.פוקאבו תשתמש בצעקה ואז לאחר מכן חבטה על מיג'ימיארו"
-
[QUOTE=Avi;826864][B][COLOR=#8b0000][U]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "לא איחרת דור, הגעת בדיוק בזמן, יש לנו מיג'מארו אחד בלבד ששמרנו בשבילך, אני אלך להביא לך אותו", הפרופסור הלכה ושב לאחר 2 דקות אם כל הציוד שאתה צריך למסע שלך והיא אומרת: "הנה הפוכדור שלך, 5 פוכדורים וגם פוקידע, תפעיל אותו אם אתה רוצה להנסות" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה!" אומר לפרופסור,אוציא את מיג'ומארו מהפוכדור ואנסה להפעיל את הפוקדע עליו.
-
[QUOTE=Avi;826797][B][COLOR=#0000ff][U]לי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך משתמש בחבטה על מיג'מארו של גרי ורץ אליו. מיג'מארו לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע קצת. פוקאבו משתמש בצעקה אבל היא לא משפיעה על מיג'מארו. גיר אומר למיג'מארו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=teal]גיא[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה פותח את הפוקידע והוא אומר לך: "שלום גיא, אני הפוקידע שלך, אני יעביר לך מידע על פוקימונים, למשל על התחלתי שלך, תפנה אליי שתראה פוקימון שאתה לא מכיר" פרופסור סינתיה אומרת לך: "מצוין, אז אתה מוכן למסע שלך", פתאום בא אל המעבדה ילד והוא אומר לפרופסור: "אני הבן של העוזר שלך, סמואל אוק, אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי, שמי הוא גרי ואני רוצה את טאסטוג'ה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkred]רון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#8b0000]*תרחיב בבקשה בפעם הבאה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: "הוא בחירה טובה מאוד, זה פוקימון שאני מאוד אוהבת, תזהר כי הוא קצת שובב, הנה קח גם את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תפעיל אותו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]ג'ייסון[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff0000]הפרופסור לוקחת את שלושת הפוכדורים של התחלתיים ואז היא אומרת לך בשמחה: "אז איך קוראים לך ואיזה פוקימון אתה תרצה שיהיה שותף שלך במסע שלך במחוז הזה?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][U]בלייר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "איזה התלהבות יש לך, טוב אם את רוצה אותו אז תקבלי אותו, רק תגידי לי בבקשה איך קוראים לך, אני כבר מביאה לך את הפוכדור שלו וגם את הפוכדורים האחרים והפוקידע", היא הולכת להביא לך את הפוכדור שלך, מה תעשי?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד בשבילך, תגיד לי איך קוראים לך בבקשה בזמן שאני יביא לך את כל הדברים בשביל המסע שלך כדי שתתחיל אותו מהר" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=seagreen]דור[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]הפרופסור אומרת לך: "זה בסדר, בוא תכנס אליי במעבדה ואני יביא לך אותו" אתם נכנסים אל המעבדה ואז היא שואלת אותך: "איך קוראים לך ואיזה פוקימון התחלתי אתה תרצה למסע שלך" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
קוראים לי ניר,דרך אגב,אפשר בבקשה גם את התתחלתי עשב?כי השותף שלי רוצה אותו,קוראים לו יואב.
-
[quote]ברוס
אתה רואה את זרקום מתעופף דקה ואז לאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר. אתה הולך בדרך אל המעבדה ואתה רואה הרבה פוקימונים ואתה מתלהב מאוד כבר לתפוס אותם. אתה מגיע אל הדלת של המעבדה, מה תעשה?[/quote]
אני דופק על דלת המעבדה ושואל:"פרופסור?את שם?"
-
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך ואז אתה מפעיל את הפוקידע שלך שאומר: "שלום דור, אני הפוקידע שלך במסע שלך, אני יתן לך מידע על הפוקימונים שתפגוש, אתה רוצה מידע על ההתחלתי שלך?". מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה מאוד. פוקאבו משתמש בצעקה על מיג'מארו אבל היא לא משפיעיה עליו, אחר כך הוא משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר, הנה 2 הפוכדורים, תביא בבטחה לשותף שלך בבקשה ולא תיקח לעצמך, הנה גם 5 פוכדורים לך ולשותפך וגם 2 פוקידע, תפתח את שלך בבקשה שתנסה אותו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
-
[quote]רון
אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.
[/quote]
אני פונה אל הילד ושואל: "שלום מה שמך?"
-
[QUOTE=Avi;826911][B][COLOR=#2e8b57][U]
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה מאוד. פוקאבו משתמש בצעקה על מיג'מארו אבל היא לא משפיעיה עליו, אחר כך הוא משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בחבטה ורץ אל פוקאבו שלך. מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפוקאבו"תתחמק ואז תחבוט בכל הכוח שלך במיג'ימארו"
-
[quote]ברוס
הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?[/quote]
אני אומר לה:"פרופסור,באתי לקחת את טסטורג'ה.,שמי הוא ברוס."
-
[QUOTE=Avi;826911][B][COLOR=#2e8b57][U]דור[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2e8b57]אתה מוציא את מיג'מארו שלך ואז אתה מפעיל את הפוקידע שלך שאומר: "שלום דור, אני הפוקידע שלך במסע שלך, אני יתן לך מידע על הפוקימונים שתפגוש, אתה רוצה מידע על ההתחלתי שלך?". מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]אתה מכוון אותו על הפוכדור שלך ואז הפוקידע שלך אומר: "מיג'מארו, פוקימון המים התחלתי, הוא פוקימון מומלץ למאמנים שרק מתחילים את המסע הפוקימון שלהם", פתאום בא ילד בגילך שאומר: "פרופסור, אני הבן של העוזר שלך, תביא לי את התחלתי העשב שביקשתי מהאבא שלי", מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ניר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור אומרת לך: "בסדר, הנה 2 הפוכדורים, תביא בבטחה לשותף שלך בבקשה ולא תיקח לעצמך, הנה גם 5 פוכדורים לך ולשותפך וגם 2 פוקידע, תפתח את שלך בבקשה שתנסה אותו" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]הפרופסור פותחת את הדלת ואומרת לך: "כן, את באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך ולהתחיל את המסע, אם כן, תגיד לי את השם שלך ואיזה פוקימון אתה רוצה לקחת מהתחלתיים" מה תעשה?.[/COLOR][/B][/QUOTE]
פוקאבו צא!,ואני מוציא את פוקאבו ופותח את הפוקידע.
אני אומר ליואב: "קדימה תנסה גם אתה,זה לא ינשוך אותך.
-
[B][COLOR=#0000ff]פוקאבו שלך לא מתחמק מהחבטה של מיג'מארו ונפגע קשה שהוא במצב של תסוס. פוקאבו משתמש בחבטה ורץ אל מיג'מארו, מיג'מארו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. מיג'מארו הובס אחרי המכה הזאת וגרי אומר לך: "אתה יריב קשה, כל הכבוד, נפגש בהמשך המסע", הוא יוצא מין המעבדה, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=#8b0000][U]רון[/U][/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff][B][COLOR=darkred]הילד של העוזר של הפרופסור עונה לך: "לי קוראים גרי, איך קוראים לך?, האם אתה רוצה להלחם מולי ולהפוך להיות היריב המשובע שלי?, אני מיד יקבל את ההתחלתי ונתחיל", הפרופסור מביאה לגרי את ההתחלתי, מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][U]ברוס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000]הפרופסור אומרת לך: בסדר גמור, אתה תקבל אותו מיד" לאחר שתי דקות היא חוזרת ומביאה לך אותו ואומרת: "הנה הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדורים נוספים כדי לתפוס פוקימונים ופוקידע, תנסה אותו עכשיו בבקשה" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkslateblue]ניר[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#483d8b]אתה שומע מהפוקידע שלך: "פוקאבו, פוקימון החזיר והתחלתי, הוא פוקימוון מומלץ למאמנים שמתחילים את המסע שלהם", יואב מנסה גם: "[/COLOR][COLOR=darkslateblue]טסטורג'ה, פוקימון הנחש, הוא הפוקימון העשב המומלץ להתחיל איתו את המסע" פתאום ילד בגילך אומר לפרופסור: "תביא לי את מיג'אמרו כמו שהעוזר שלך, אבא שלי אמר לך להביא לי ואני ביקשתי".[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=magenta][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=magenta]הודעות:[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]מי שיגיע לעמ' 10 יקבל ריר קנדי מתנה.[/COLOR][/B]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Avi;826864]
[B][COLOR=#008080][U]גיא[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]גרי אוק אומר לך: "לאחר שאני יקבל את הפוקימון התחלתי אתה רוצה אולי קרב, אני רוצה ששנינו נהיה יריבים שנוכל להלחם כמה פעמים במהלך המסע שלנו", הפרופסור אומרת לו: "הנה כל מה שאתה צריך למסע שלך", גרי אומר לך: "בוא נתחיל בקרב?" מה תעשה?.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי, אני מסכים" אומר לגרי , "מוג'ימרו צא! תשתמש בצעקה כדי להרתיע את טסוטאג'ה של גרי ואז בחבטה!" אומר בהתלהבות