-
[QUOTE=bw1234;851047][COLOR="Green"]בר
[COLOR="Magenta"]דור
עידכנתי את המתקפות- אתה יכול לראות אותם בעמוד הראשון בחלק של הרשומים
-----------
סקווירטל משתמש באקדח מים, פידג'י שם לב לזה והוא פורש כנפיים כדי לעוף אך אקדח המים פוגע לו בכנף.
הפידג'י מתעצבן באמצעות הכנפיים שלו הוא מייצר משב רוח חזק שפוגע בסקווירטל.[/COLOR]
.[/QUOTE]
ההגנה זה שסקווירטל נכנס לקונכיה ומסתובב?
______
"תמשיך לעמוד, רוץ לעבר פידג'י ותשתמש באקדח מים על הקרקע בשביל לזנק לגובה, ומלעמלה תשתמש על פידג'י בחבטה".
-
חן
אתה עוד לו בעיר השנייה אלא בעיר של הפרופסור כך שאין שום יער עדיין.
----------------
אתה אומר לצ'ארמנדר "אנחנו נעשה דרך ארוכה ביחד" והוא משיב לך חיוך שמח ו"צ'ארמ צ'אר".
אתה יוצא לעבר כיוון היער שצ'ארמנדר הולך לצידך בגאווה כשאתם פוגשים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] בדרך, מה תעשה?
[COLOR="Red"]לי
צ'ימצ'אר מנסה שוב להשתמש בגלגל להבה ולהבות מתחילות להקיף אותו מכל הכיוונים, הוא מתגלגל לעבר סטארלי שהתעייף מעט ולא מצליח לברוח ונפגע מהלהבות. סטארלי מנסה לקום אך הוא לא מצליח. סטארלי תשוש מאוד, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מרים את הפוכדור וממשיך במסעך. אתה ממשיך בדרך 201 כשפתאום אתה רואה חפץ בצורה של אבן על האדמה, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]דור
כן.
אל תנסה לעשות שילובים של מתקפות בשלב כל כך מוקדם...
----------------
סקווירטל רץ לעבר פידג'י ומשתמש באקדח מים לעבר הקרקע אך האקדח מים שלו לא מספיק חזק והוא לא מצליח לזנק גבוה. הוא בכל זאת רץ לעבר פידג'י וחובט בו. פידג'י בתגובה מכה את סקווירטל עם הכנפיים שלו.
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851416]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מרים את הפוכדור וממשיך במסעך. אתה ממשיך בדרך 201 כשפתאום אתה רואה חפץ בצורה של אבן על האדמה, מה תעשה?
[/COLOR]
'מעניין מה זה' אני חושב לעצמי.
ללא היסוס אני מתכופף ומרים את האבן מן האדמה כדי לבדוק.
-
[quote=bw1234;851416]
[COLOR=Red]לי
צ'ימצ'אר מנסה שוב להשתמש בגלגל להבה ולהבות מתחילות להקיף אותו מכל הכיוונים, הוא מתגלגל לעבר סטארלי שהתעייף מעט ולא מצליח לברוח ונפגע מהלהבות. סטארלי מנסה לקום אך הוא לא מצליח. סטארלי תשוש מאוד, מה תעשה?
[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"גמור אותו בגחלת את סטארלי קדימה"
-
[QUOTE=bw1234;851416]חן
אתה עוד לו בעיר השנייה אלא בעיר של הפרופסור כך שאין שום יער עדיין.
----------------
אתה אומר לצ'ארמנדר "אנחנו נעשה דרך ארוכה ביחד" והוא משיב לך חיוך שמח ו"צ'ארמ צ'אר".
אתה יוצא לעבר כיוון היער שצ'ארמנדר הולך לצידך בגאווה כשאתם פוגשים [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/16.png[/IMG] בדרך, מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אומר לצמנדר בשקט זאת ההזדמנות של לתפוס חבר,
אומר לצמנדר להתגב מאחורי פידגי ותת לו שריטה בהפתעה בינתיים אני מכין פוקדור ביד..
-
[QUOTE=bw1234;851416]
[COLOR="Magenta"]דור
כן.
אל תנסה לעשות שילובים של מתקפות בשלב כל כך מוקדם...
----------------
סקווירטל רץ לעבר פידג'י ומשתמש באקדח מים לעבר הקרקע אך האקדח מים שלו לא מספיק חזק והוא לא מצליח לזנק גבוה. הוא בכל זאת רץ לעבר פידג'י וחובט בו. פידג'י בתגובה מכה את סקווירטל עם הכנפיים שלו.
[/COLOR]
[/QUOTE]
"תהייה חזק ואל תוותר, עכשיו שאתה קרוב לפידג'י, תשתמש בקרן בועות". אני אומר לו.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
יעודכן מיד בחפצים שלך.
---------------
אתה מרים את החפץ ומגלה סימן ברק בפנים. מצאת אבן ברק, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אם רציתה לתפוס אותו לא צריך לעלף אותו...
-------------------
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ולהבות קטנות יוצאות לו מהפה ועפות לכיוון סטארלי שנפגע ומתעלף. מה תעשה?
[/COLOR]
חן
לוקח קצת זמן עד שאפשר לתפוס פוקימון...
--------------
צ'ארמנדר הולך בשקט בשקט מאחורי פידג'י בשביל לתת לו שריטה כשפתאום הוא דורך על מקל שמונח על הרצפה. פידג'י מסתובב וצ'ארמנדר מהר שורט אותו בפנים. השריטה בפנים מעצבנת מאוד את פידג'י שמתחיל לנקר את צ'ארמנדר בכל הגוף.
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל מסתכל עליך ומקמץ את אגרוף בהסכמה. ישר אחרי זה הוא שולח קרן בועות לעבר פידג'י שבתגובה מעיף חול לעבר סקווירטל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851446][COLOR="RoyalBlue"]בן
יעודכן מיד בחפצים שלך.
---------------
אתה מרים את החפץ ומגלה סימן ברק בפנים. מצאת אבן ברק, מה תעשה?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ואוו זה יכול ליהיות ממש שימושי" אומר לעצמי ואכניס את זה לתיק.
'אני מקווה שזה לא של מישהו' אחשוב לעצמי בבמובכה קלה.
לאחר מכן אמשיך בדרך.
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מכניס את אבן הברק לתיק וממשיך במסעך. אתה הולך ופתאום אתה רואה את [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWN.png[/IMG] שאומר לך "שלום, שמי Y" ואומר לך "אני רואה שאתה יצאת למסע בדרך להיות אלוף מאסטר פוקימונים" ושואל אותך "אני רוצה לבדוק את היכולות, רוצה קרב?", מה תעשה?
[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;851446][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל מסתכל עליך ומקמץ את אגרוף בהסכמה. ישר אחרי זה הוא שולח קרן בועות לעבר פידג'י שבתגובה מעיף חול לעבר סקווירטל.
[/COLOR][/QUOTE]
"סקווירטל, תראה לו מי יותר חזק, תעצום את עיניך ותשתמש באקדח מים לעבר פידג'י בכל הכוח".
-
[quote=bw1234;851446][COLOR=RoyalBlue]ב
[/COLOR]
[COLOR=Red]לי
אם רציתה לתפוס אותו לא צריך לעלף אותו...
-------------------
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ולהבות קטנות יוצאות לו מהפה ועפות לכיוון סטארלי שנפגע ומתעלף. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR][/quote]
אני זורק פוכדור על סטארלי המעולף
-
[QUOTE=bw1234;851483][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מכניס את אבן הברק לתיק וממשיך במסעך. אתה הולך ופתאום אתה רואה את [IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Games/BlackWhite/BWN.png[/IMG] שאומר לך "שלום, שמי Y" ואומר לך "אני רואה שאתה יצאת למסע בדרך להיות אלוף מאסטר פוקימונים" ושואל אותך "אני רוצה לבדוק את היכולות, רוצה קרב?", מה תעשה?
[/COLOR][/QUOTE]
'קרב ראשון שלי נגד מאמן' אחשוב לעצמי ואחייך.
"בשמחה" אומר לו.
"אתה תתחיל" אני אומר לו ומחכה שיציג את הפוקימון שלו ולאחר מכן אחליט את מי להוציא.
-
[COLOR="Magenta"]דור
סקווירטל עוצם את עיניו ומנסה להשתמש באקדח מים, אך בגלל שהעיניים שלו עצומות במקום לפגוע בפידג'י הוא פוגע בך. פידג'י בניסיון לנצל את המצב עף לעבר סקווירטל ומכה בו עם כנפיו בחוזקה. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
מיד יעודכן
-------------
אתה זורק עליו פוכדור וסטארלי המעולף נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מספר שניות עד שהוא נעצר. תפסת סטארלי, מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
Y אומר "בוא נחשוב, אתה מאמן מתחיל ואני רואה שיש לך שם שני פוכדורים אז נעשה את זה קרב של שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך". הוא מוציא פוכדור מהחגורה ומוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/495.png[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
הודעה:
גיליתם פוקימון אחד מבין הפוקימונים של Y, מעודכן עכשיו.
-
[QUOTE=bw1234;851277][COLOR="Green"]בר
בשמחה:)
----------------
אתה נותן לאחות ג'וי את הטיילו והיא מכניסה אותה מיד לטיפול נמרץ, היא משאירה את צ'אנסי לטפל בו ואומרת לך "הבאת אותו ברגע האחרון אבל הוא יהיה בסדר, אל תדאג" ושואל אותך "מה קרה לו?". מה תענה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אומר לאחות ג'וי: "אני לא יודע מה קרה לו פשוט הלכתי ופתאום טריקו שלי ראה אותו פצוע מצטער שאני לא יכול להגיד לך עוד כי אני לא יודע"
-
[QUOTE=bw1234;851519][COLOR="Magenta"]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
Y אומר "בוא נחשוב, אתה מאמן מתחיל ואני רואה שיש לך שם שני פוכדורים אז נעשה את זה קרב של שני פוקימונים שלי מול שני פוקימונים שלך". הוא מוציא פוכדור מהחגורה ומוציא את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/495.png[/IMG] מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי סטארלי,הגיע הזמן לראות את כל מה שיש לך' אחשוב ואקח את הפוכדור של סטארלי בידי.
"סטארלי צא!" אני צועק וזורק את הפוכדור לאוויר.
אני מחכה שY יעשה את המהלך הראשון.