-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
קיבלתה מספיק פוקימונים :>
---------------------------------
אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]*[/COLOR]
עוד פעם אחת שאתה עושה לי תגובה של פחות מחצי שורה אתה מקבל כוכב אדום שמתווסף לזה שיש לך עכשיו
----------------------------------------------------
אתה רץ ונכנס למרכז הפוקימונים שפתאום איש עם מפה ביד עוצר אותך ואז אומר:"דארקרי צא!" אתה מסתכל ומולך עומד דארקריי סגול וזוהר שניראה חזק מתמיד ועומד לחסל אותך [B]מה תעשה?
[COLOR=DarkSlateGray]הודעות:
הכנסתי את המשחק לביקורת חת"ם אני מקווה שנקבל ביקורת טובה :)
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;857488][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]קיבלתה מספיק פוקימונים :>[/COLOR]
[COLOR=purple]---------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/quote]
חחח למה נו עוד אחד לא יזיק D:
ואחי אתה איתי כל המסע? אם כן אז קטלני
----------------
"למה הוא עשה את זה? ולאן נעלמת מקודם?" אשאל בחיוך
-
זה תלוי כי אתה תגלה על עומר משהו בקרוב :>
------------------------------------------------------
"זה סוד" עומר יאמר בעצבנות ופתאום עומר יזרוק פוקדור ויאמר לך:"ראיתה את זורוארק נכון? אתה רוצה ליראות עוד פוקימון גדול ומגניב?" אתה רואה שהפוקדור נפתח לאט לאט אך במקום הבזק לבן יוצא משם הבזק שחור שמוציא איתו את[/COLOR][SIZE=1][COLOR=Purple][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/Pl/487.png[/IMG] [SIZE=2]עומר מסתכל עלייך ואומר לך:"זה לא הפוקימון שלי" אתה רואה שגירטינה נעלם ופתאום חוזר שזורוארק בידיו ופתאום שניהם נעלמים ועומר אומר לך:"הוא שלח אותו לעולם התחתון,הבית של גירטינה, וגירטינה היא חופשייה פשוט היא עזרה לי" אתה רואה שהפוקימון ביד של עומר נעלם
[B]מה תעשה?[/B][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=OmerFake;857545][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]זה תלוי כי אתה תגלה על עומר משהו בקרוב :>[/COLOR]
[COLOR=purple]------------------------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"זה סוד" עומר יאמר בעצבנות ופתאום עומר יזרוק פוקדור ויאמר לך:"ראיתה את זורוארק נכון? אתה רוצה ליראות עוד פוקימון גדול ומגניב?" אתה רואה שהפוקדור נפתח לאט לאט אך במקום הבזק לבן יוצא משם הבזק שחור שמוציא איתו את[/COLOR][SIZE=1][COLOR=purple][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/Pl/487.png[/IMG] [SIZE=2]עומר מסתכל עלייך ואומר לך:"זה לא הפוקימון שלי" אתה רואה שגירטינה נעלם ופתאום חוזר שזורוארק בידיו ופתאום שניהם נעלמים ועומר אומר לך:"הוא שלח אותו לעולם התחתון,הבית של גירטינה, וגירטינה היא חופשייה פשוט היא עזרה לי" אתה רואה שהפוקימון ביד של עומר נעלם[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
"אה אז עכשיו שיחררת אותה?" אשאל בחיוך
"טוב עומר קדימה בוא נלך למכון אני מת כבר להלחם במנהיג המכון" אגיד בחיוך
-
"בסדר" עומר אומר לך בעצב ואתה לא מבין מה קרה לו אתם נכנסים למכון ואתם רואים שתי דרקונים נושפים אש עומר מוציא מהתיק שלו מן מראה אשר משקפת את האש חזרה וכך חוסמת אותה עומר אומר לך:"בא אחריי ותמהר" עומר תופס את היד שלך ומוביל אותך ופתאום אתה שומע את עומר צועק:"פליים אתה פה?" אתה מבין שלמנהיג המכון קוראים פליים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;857572][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"בסדר" עומר אומר לך בעצב ואתה לא מבין מה קרה לו אתם נכנסים למכון ואתם רואים שתי דרקונים נושפים אש עומר מוציא מהתיק שלו מן מראה אשר משקפת את האש חזרה וכך חוסמת אותה עומר אומר לך:"בא אחריי ותמהר" עומר תופס את היד שלך ומוביל אותך ופתאום אתה שומע את עומר צועק:"פליים אתה פה?" אתה מבין שלמנהיג המכון קוראים פליים [B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אה פליים זה מנהיג המכון נכון?!" אשאל את עומר בחיוך
"אז למה בעצם הוא מתחבא או שבוא לא כאן אולי" אגיד
'וואו אני לא מאמין שאני באמת עומד להלחםן בקרב המכון הראשון שלי' אחשוב
-
"אל תשתמש בפוקימון העל חושי שנתתי לך,הוא עדיין לא נוצר" עומר אומר לך ואתה לא מבין מה הוא אומר אתה מתקרב ואתה שומע במקרופונים:"עומר זה כבוד ליראות אותך במכוני הצנוע" אתה רואה בן אדם עם שיער ירוק שאומר לכם:"אני מצטער לבשר אך אחי פליים לא כאן רק אני רורד ועומר אתה ידוע למה הוא לא כאן" אתה לא מבין על מה אהם מדברים ורורד אומר לך:"אז אתה רוצה לאתגר אותי נכון? אז קדימה"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;857633][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אל תשתמש בפוקימון העל חושי שנתתי לך,הוא עדיין לא נוצר" עומר אומר לך ואתה לא מבין מה הוא אומר אתה מתקרב ואתה שומע במקרופונים:"עומר זה כבוד ליראות אותך במכוני הצנוע" אתה רואה בן אדם עם שיער ירוק שאומר לכם:"אני מצטער לבשר אך אחי פליים לא כאן רק אני רורד ועומר אתה ידוע למה הוא לא כאן" אתה לא מבין על מה אהם מדברים ורורד אומר לך:"אז אתה רוצה לאתגר אותי נכון? אז קדימה" [/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"אהה....כן, מה דעתך על קרב עכשיו?" אגיד בחיוך
"קרב של אחד על אחד" אגיד בחיוך ואראה את הפוכדור של היפופוטס לרורד
-
אתה ש/ומע קולות של שברים בתיק ואתה רואה שהביצה שוב נשברת והפעם יוצאת כרבולת ורגליים והביצה קופצת מהתיק אך נתקלת בקיר ונופלת הביצה עומדת להיבקע.
"אין בעיה אני רך צריך להחזיר את טריקו מהשדה רק שנייה" רורד אומר ובן רגע אתה רואה טריקו חרוץ עומד לעד רורד בלי שרורד הוציא הגה רורד אומר:"קדימה בא נתחיל" עומר אומר לך:"אל תראה לו את הפוקימון שהבאתי לך"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;857871][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה ש/ומע קולות של שברים בתיק ואתה רואה שהביצה שוב נשברת והפעם יוצאת כרבולת ורגליים והביצה קופצת מהתיק אך נתקלת בקיר ונופלת הביצה עומדת להיבקע.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אין בעיה אני רך צריך להחזיר את טריקו מהשדה רק שנייה" רורד אומר ובן רגע אתה רואה טריקו חרוץ עומד לעד רורד בלי שרורד הוציא הגה רורד אומר:"קדימה בא נתחיל" עומר אומר לך:"אל תראה לו את הפוקימון שהבאתי לך"[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אחי תרשום את שמות הפוקימונים בדף מידע שלי,
------------------
"אה...אוקיי,אבל למה?" אשאל את עומר בדאגה
'אני חושד שעומר עושה משהו לפוקימונים כדי לשנות אותם,אחרי מה שרורד אמר לו אני בטוח שעומר הוא לא ילד רגיל,אחרי קרב המכון אני ידבר איתו על עכשיו אני צריך להתרכז בקרב שלי' אחשוב
אני מסתכל על הפוכדור של היפופוטס ואומר לו:" הגיע הזמן לקרב הראשון שלך,אני יודע שהוא יהיה קשה אבל אני סומך עליך" ואחייך
"קדימה היפופוטס צא החוצה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר
"קדימה בוא נתחיל בקרב הזה, היפופוטס תשתמש בופת חול!" אגיד בחיוך
-
[QUOTE=OmerFake;857488][COLOR=Purple]GeneralAdam
קיבלתה מספיק פוקימונים :>
---------------------------------
אתה רואה את זורוארק משתמש במן מסך עשן שאז מתגלה כאובך ופתאום אתה נרדם אחרי כמה שעות אתה קם ורואה את עצמך קשור למיטה ועומר קשור לעמוד לעדך עורמ אומר לך:"אמרתי לך להיזער" עומר מוציא את ליגאון שמשתמש בעלי תער כדי לחתוך את החבלים ואתם משתחררים
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=MediumTurquoise]Safta[COLOR=Red]*[/COLOR]
עוד פעם אחת שאתה עושה לי תגובה של פחות מחצי שורה אתה מקבל כוכב אדום שמתווסף לזה שיש לך עכשיו
----------------------------------------------------
אתה רץ ונכנס למרכז הפוקימונים שפתאום איש עם מפה ביד עוצר אותך ואז אומר:"דארקרי צא!" אתה מסתכל ומולך עומד דארקריי סגול וזוהר שניראה חזק מתמיד ועומד לחסל אותך [B]מה תעשה?
[COLOR=DarkSlateGray]הודעות:
הכנסתי את המשחק לביקורת חת"ם אני מקווה שנקבל ביקורת טובה :)
[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו מה הוא עושה בנימה עצבנית ואומר לו שאני חייב לרפא את הפוקימונים שלי!
במידה והוא לא מקשיב אני פשוט ממשיך לרוץ.
-
[COLOR="Purple"]generaladam
כרגע זה קשה עם האייפוד..
---------------------------
"חכה רק רגע ילד עד לא הוצאתי פוקימון,צא טריקו״ רורק אומר בנחת וזורק פוקדור לאוויר ומימנו יוצא טריקו
[B]תעשה[/B]?[/COLOR]
safta
אני ירשום לך ברגע שייה מחשב כי זה קשה פה..
-
[quote=OmerFake;859014][COLOR=purple]generaladam[/COLOR]
[COLOR=purple]כרגע זה קשה עם האייפוד..[/COLOR]
[COLOR=purple]---------------------------[/COLOR]
[COLOR=purple]"חכה רק רגע ילד עד לא הוצאתי פוקימון,צא טריקו״ רורק אומר בנחת וזורק פוקדור לאוויר ומימנו יוצא טריקו[/COLOR]
[COLOR=purple][B]תעשה[/B]?[/COLOR]
[/quote]
"היפופוטס מהר תשתמש בסופת חול כדי לתת לך יתרון ואז תשתמש בדילוג!" אצעק
-
"טריקו תשתמש באגרוף מאך" רורד פוקד ואתה רואה את הטריקו של רוארד שוהט אל עבר ההיפופוטס שלך בלי הפרעה מסופת החול ואז ברגע שטריקו קרוב להיפופוטס רורד פוקד:"עכשיו תותח זרע" טריקו של עומר פותח את הפה ויוצאים מימנו מלא זרעים אשר פוגעים בהיפופוטס[B] מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;859171][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"טריקו תשתמש באגרוף מאך" רורד פוקד ואתה רואה את הטריקו של רוארד שוהט אל עבר ההיפופוטס שלך בלי הפרעה מסופת החול ואז ברגע שטריקו קרוב להיפופוטס רורד פוקד:"עכשיו תותח זרע" טריקו של עומר פותח את הפה ויוצאים מימנו מלא זרעים אשר פוגעים בהיפופוטס[B] מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"היפופוטס לא?! תשתמש בדילוג קדימה!" אצעק
'אני מבין שהקרב הזה עומד להיות קשה,במיוחד שהיפופוטס מסוג אדמה' אחשוב בלחץ