אני הייתי בכיסא גלגלים 11 חודש
Printable View
אני הייתי בכיסא גלגלים 11 חודש
למה?
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 25 2008, 09:35 PM
[b] היי [/b][/quote]
מה קורה?
ואלכסי למה? נפלת במדרגות?
קרעתי את השריר ופעם אני זוכר עשו לי בדיקה לקחו מחטים הכניסו לרגל נתנו מכות חשמל! חשבתי שאני לא ישרוד
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 25 2008, 06:40 PM
[b] קרעתי את השריר ופעם אני זוכר עשו לי בדיקה לקחו מחטים הכניסו לרגל נתנו מכות חשמל! חשבתי שאני לא ישרוד [/b][/quote]
אבל מה?
איך ההיית הולך לבית ספר?
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 25 2008, 09:40 PM
[b] קרעתי את השריר ופעם אני זוכר עשו לי בדיקה לקחו מחטים הכניסו לרגל נתנו מכות חשמל! חשבתי שאני לא ישרוד [/b][/quote]
גבר גבר B)
אוף מתחיל לשעמם
אנחנו פה רק 3
זה קרה חמש ימים לפני סיום ה ועכשיו סיימתי ו אבל זה כמעט עבר וכמעט לא הייתי הולך לבית ספר אבל קיבלתי ציונים טובים ולפני כמה זמן התחלתי לאהוב אנשי זאב בגלל יכולת ההחלמה שלהם גם אבל לפחות עוד קצת וזה יעבור לי אחרי שנה וכמעט חודשים
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 25 2008, 06:45 PM
[b] זה קרה חמש ימים לפני סיום ה ועכשיו סיימתי ו אבל זה כמעט עבר וכמעט לא הייתי הולך לבית ספר אבל קיבלתי ציונים טובים ולפני כמה זמן התחלתי לאהוב אנשי זאב בגלל יכולת ההחלמה שלהם גם אבל לפחות עוד קצת וזה יעבור לי אחרי שנה וכמעט חודשים [/b][/quote]
וואו
בטח ממש הרג אותך
אבל כאילו שנה שלמה לא למדת?
בערך למדתי 4 חודשים
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 25 2008, 09:45 PM
[b] זה קרה חמש ימים לפני סיום ה ועכשיו סיימתי ו אבל זה כמעט עבר וכמעט לא הייתי הולך לבית ספר אבל קיבלתי ציונים טובים ולפני כמה זמן התחלתי לאהוב אנשי זאב בגלל יכולת ההחלמה שלהם גם אבל לפחות עוד קצת וזה יעבור לי אחרי שנה וכמעט חודשים [/b][/quote]
מרגש :rolleyes:
ואנחנו לא לבד אביב תמיד נמצא בתוכנו :ם
סתם איכסההה
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 25 2008, 06:49 PM
[b] בערך למדתי 4 חודשים [/b][/quote]
אההה
הי
היי
ממצב?