-
[QUOTE=Steve;929994][B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה קם בבוקר , שוטף את הפנים שלך , ומרגיש שזהו יום מיוחד , אבל אתה מובטל 'מה כבר יכול להיות מיוחד'
אתה חושב לעצמך , מתלבש וצועד לביתו של ראנדי .. אתה דופק בדלת , ואף אחד לא עונה לך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני ניבהל וחושב לעצמי 'הוא היה מתעורר מהדפיקות שלי' ומתחיל לדפוק בדלת במהירות ובבהלה.
-
[QUOTE=Steve;929994][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מתקשר לחבר בכנופייה היחיד שיש לך במספרי הטלפון , וגם הוא לא עונה
'זה כבר מתחיל להדאיג' אתה חושב לעצמך תוך כדי אכילת ארוחת הבוקר ..
אף אחד לא עונה , וגשם מתחיל לרדת בחוץ .. אחרי רעם אחד מהשמיים כל האיזור מוצף !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
'טוב זה כבר מדאיג...' אחשוב לעצמי ואז אני אלך אל מקום המפגש הרגיל.. "מזה השטפון הזה!" אצעק מעוצבן כשרגליי מתרטבות..
-
[quote=Steve;929994]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]חח אלמוג , זה הבית של ניק , רק של ניק .. ולא של אף אחד אחר ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הבית ריק .. אתה מתחיל להסתובב בבית ולחפש מי נמצא שם , ופתאום אתה שומע יצירה בפסנתר ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הנשמעת מהאגף הימני של הבית , היצירה המצמררת כל כך אומנותית ויפה שאת לא יכול שלא להקשיב לה ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]עושה לך חשק לשיר עכשיו , או לכתוב יצירה שמתאימה ללחן המרגש הזה .[/COLOR][/B]
[/quote]
'איזה יופי של מנגינה,הייתי בשמחה ממציא שיר מזה או לפחות מצטרף במזמור.
רק חלב שעכשיו כדי לי לברר איפה ניק בכל זאת בהצתי לכאן בשביל זה.'אני חושב.
וממשיך לחפש את ניק אך מרוב שהמנגינה כל כך מרגשת אני מתפטה לכתוב משהו
אני מוציא פנקס ועשט ומתחיל לכתוב את שירי החדש.
[SPOILER]~בבית קטן ורפוף אשר איש מעולם לא נכנס אליו
ישב לו אדם קפוף קומה
הוא היה רזה עד מאוד ונמוך קומה
וניגן לו ביצירת מופט גדולה.
הוא היה אדם עשיר אך זקן
הוא אהב לנגן זה היה תחביבו
מזמור רציני היה בעיקרו
כל אדם אשר שמע היה מתפעל
ורוקד לו,הוא היה מפורסם מזאת האמרה
וכינוי היה,את זה איש לא ידע.~
[/SPOILER]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]"זאת הכוונה של הפסקת צהריים" אומרת המנהלת ומחייכת "זה בשביל שתלך לאכול .."
היא אומרת ונותנת לך לצאת מהחנות , יש גשם בחוץ .. ונהיה קצת קר .[/color][/b]
[/quote]אלך אל המחסן של החנות ואקח את המעיל המוזנח שלי שזרוק שם ואצא לסנדוויציה הקרובה ואזמין סנדויץ עם שניצל .
'בררר...ממש קר נהיה פה ברגע!'אחשוב לעצמי כשאני קופא מקורלמרות המעיל שעלי.
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לדפוק יותר חזק , אף אחד לא עונה ..
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
"בתיאבון" אומרת המנהלת ואתה יוצא החוצה עם המעיל המחמם , נכנס למסעדת הסנדוויצ'ים ומזמין לך
כריך עם שניצל חם , סלט מעודן בצד ושתייה קרה , אתה מסיים לאכול הכל בהנאה ואפילו משאיר טיפ קטן
למלצר שהיה מאוד נחמד אליך . יש לך עוד חצי שעה הפסקה .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לרשום את השיר עליו אתה חושב , ובידיוק שאתה מסיים לכתוב את השיר , המוזיקה נעצרת .
אך איתה , גם האורות שבבית , שהיו מודלקים ע"י אש בנרות , ולא ע"י חשמל , נכבים כולם לפתע
ואינך רואה דבר ! אתה מתחיל להיבהל ולא מבין מה קורה ..
[/COLOR]
אתה לובש את חליפת ההתנקשות האהובה עליך , לוקח שני אקדחים ויוצא החוצה
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d18/1022/ab11581.png[/img]
אתה משתדל ללכת בסמטאות עם גגות במקום להתרטב ולהיחשף , לאחר מספר דקות
אתה מגיע למקום הכנופייה שלך , המקום ריק מבחוץ .. ושאתה מגיע לבפנים ..
בום !
סתם חח , כולם נמצאים שם .. חוץ ממנהל הכנופיה "בוקר טוב מגנוס" אומר אחד הצעירים .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;930515][B][COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
אתה מתחיל לדפוק יותר חזק , אף אחד לא עונה ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני דופק בדלת הכי חזק שיש.
ואז אני מתעצבן ממש וחושב לעצמי 'אולי אם אני יבעט בדלת היא תשבר ואני אראה אם יש שם משהו'.
אני לוקח כמה צעדים אחורה, רץ במהירות ובועט בדלת בכל כוחי ומקווה שהיא תיפול מהמקום או שהמנעול יפתח.
-
[QUOTE=Steve;929800][B] [SIZE="6"]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
השומר לא חושב פעמיים ומכניס אותך לביתן שלו "תקשיב טוב תעזור לי ואני אשלם לך ! קמתי טיפה מסומם בשעה 9 וחצי .. איך היה ניראה השומר שהיה פה בין השעות 8~9 וחצי ? זה שראית .. הוא סימם אותי ! אתה זוכר איך הוא היה ניראה ?" הוא שואל ומוציא שטרות מהכיס ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
״אני לא בטוח...״ אני אומר במבוכה ומנסה להיזכר איך נראה השומר.
-
[/size][/u]"בתיאבון" אומרת המנהלת ואתה יוצא החוצה עם המעיל המחמם , נכנס למסעדת הסנדוויצ'ים ומזמין לך
כריך עם שניצל חם , סלט מעודן בצד ושתייה קרה , אתה מסיים לאכול הכל בהנאה ואפילו משאיר טיפ קטן
למלצר שהיה מאוד נחמד אליך . יש לך עוד חצי שעה הפסקה .[/color][/b]
[/quote]'הג'קט הזה מעצבן!'אחשוב לעצמי כשאני מסתכל על המעיל המכוער והלא מחמם שכמהו.
'אולי נחפש מעיל יפה בחנות ?'אומר כשאני שמח מהרעיון והולך לחנות בה אני עובד לחפש לעצמי ז'קט חדש ויפה.
-
[QUOTE=Steve;930515][B]
אתה לובש את חליפת ההתנקשות האהובה עליך , לוקח שני אקדחים ויוצא החוצה
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d18/1022/ab11581.png[/img]
אתה משתדל ללכת בסמטאות עם גגות במקום להתרטב ולהיחשף , לאחר מספר דקות
אתה מגיע למקום הכנופייה שלך , המקום ריק מבחוץ .. ושאתה מגיע לבפנים ..
בום !
סתם חח , כולם נמצאים שם .. חוץ ממנהל הכנופיה "בוקר טוב מגנוס" אומר אחד הצעירים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
פששש יצא מגניב אחי
-------------------------------
"בוקר טוב גם לך,תגיד,איפה המנהיג והזוטר(השני שהתקשרתי אליו)? שניהם לא ענו לי היום.." אשאל אותו אולי הוא יודע.
-
[quote=Steve;930515]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל לרשום את השיר עליו אתה חושב , ובידיוק שאתה מסיים לכתוב את השיר , המוזיקה נעצרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אך איתה , גם האורות שבבית , שהיו מודלקים ע"י אש בנרות , ולא ע"י חשמל , נכבים כולם לפתע[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]ואינך רואה דבר ! אתה מתחיל להיבהל ולא מבין מה קורה ..[/COLOR][/B]
[/quote]
'ארוקי זה כבר הצתחיל להיות מוזר מאוד,כנראה שמשהו כאן לא בסדר....'אני חושב.,
אני מתיישב לעשות מקפל את הרגליים ועושה מדיטציה,
אני מנסה להרגיש את מה שקורה שם ולבדוק מה באמת קרה.
-
[quote=Steve;929800][B] [SIZE=6]מקום פנוי אחרון התפנה ![/SIZE]
[COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
תפרט קצת יותר שי , לא הבנתי איזה מכתב החלטת לפתוח קודם ?
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
את המכתב המוזר ההוא שבהתחלה רציתי שיהיה רשום עליו א.א
-
[B]
[COLOR="Orange"][SIZE="3"][U]מייק[/U][/SIZE]
אתה לא מצליח להיזכר והשומר מתייאש "לא משנה ילדון , קח את זה" הוא אומר ומוציא פתק מהכיס שלו
"זה אישור שהיית אצלי אם המורה תגיד לך משהו" השומר אומר ואתה נכנס לבית הספר ..
לומד כמה שעות , והולך הביתה . בדרכך הביתה אתה מלווה קצת את מתן לביתו "מה קרה בבוקר שאיחרת ?"
שואל מתן ..
[/COLOR]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][U]לוראנס[/U][/SIZE]
מצטער אבל אופי המשחק שלך לא מתאים למשחק שלי , ולכוחות שבמשחק .. אתה עקשן מידי
ופזיז מידי , זה שהוא לא עונה לך לא אומר שהוא נהרג או חטפו אותו הוא לא פריק מחשבים שכל היום
בבית שלו .. אולי הוא יצא לסיבוב , אולי בקניות .. ולא צריך להתנהג כמו פסיכופת . אז מצטער
אבל אתה מחוץ למשחק .
[SIZE="3"]G[COLOR="Black"]a[/COLOR]m[COLOR="black"]e[/COLOR] O[COLOR="black"]v[/COLOR]e[COLOR="black"]r[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]
[COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מסיים לאכול את הארוחה הנהדרת ויוצא מהמסעדה , נכנס לחנות הבגדים .. המנהלת רואה שנכנסת
ואומרת "יש לך עוד זמן עד לסיום ההפסקה אבל אם אתה מתעקש לעבוד.." אתה קוטע אותה ואומר "אני רק מחפש לעצמי מעיל מחמם ויפה .. איפה העובדים פה ?" אתה אומר ומצחקק והיא מראה לך מספר מעילים מחממים ..
אחד חום - פרוותי , אחד שחור , מעור אבל מבפנים הוא מאוד מחמם עם פרווה שחורה ונעימה , ועוד אחד אפור .
"גם צעיפים אתה רוצה ?" היא שואלת ומחכה שתבחר קודם מעיל .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל להילחץ ונשכב על הרצפה , פתאום אתה מרגיש הדף של סכין שמשסע את ידך , וידך נופלת על הרצפה .. אתה צורח מבהלה ומנסה להזיז את היד השסועה ולא מצליח מכיוון שאין לך יד ! אתה מתחיל לבכות ולנופף עם ידך האחת לכל הכיוונים מכיוון שאינך רואה כלום אולי לפחות תרגיש ותוכל להחזיר מלחמה , אתה מקבל עוד מכה חזקה בצוואר באיזור עמוד השדרה ומתעלף ..אתה קם ורואה את עצמך שוכב על מדרכה ברחוב הכינור , אתה קם ורואה לפניך את ביתו של ניק , בית מס' 31 . אבל הוא לא ניראה כמו שהיה ניראה קודם .. לא טירה , אלא יותר כמו מבנה משרדי , הרגשה מוזרה עוברת בראשך , אתה מסתכל מהר על היד שלך ורואה שהיא במקום .
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אוקיי סליחה על העיכוב
---
אתה פותח את המכתב שכתוב עליו את שמך , פותח אותו ורואה שזה בכלל למישהו אחר
[I]"לכבוד כריס היקר , ניראה שמצאנו בחור קצת מופרע וחזק מאוד , ייתכן שנצטרך לבדוק אותו ,
איך לעשות את זה ? חטיפה ?
שם הבחור הוא "אלן.א(שמך ושם משפחתך)" ברר לי איפה הוא גר ואיפה הוא לומד .
בברכה , שר המשלוחים שלך ."[/I]
[/COLOR]
"זה מה שאנחנו מנסים לגלות.." אומר אחד החניכים וכולם מתקבצים כדי לראות מה יכולים לעשות
ואיך אפשר למצוא את הנעלמים .
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]אתה מסיים לאכול את הארוחה הנהדרת ויוצא מהמסעדה , נכנס לחנות הבגדים .. המנהלת רואה שנכנסת
ואומרת "יש לך עוד זמן עד לסיום ההפסקה אבל אם אתה מתעקש לעבוד.." אתה קוטע אותה ואומר "אני רק מחפש לעצמי מעיל מחמם ויפה .. איפה העובדים פה ?" אתה אומר ומצחקק והיא מראה לך מספר מעילים מחממים ..
אחד חום - פרוותי , אחד שחור , מעור אבל מבפנים הוא מאוד מחמם עם פרווה שחורה ונעימה , ועוד אחד אפור .
"גם צעיפים אתה רוצה ?" היא שואלת ומחכה שתבחר קודם מעיל .[/color][/b]
[/quote]"החום נראה טוב"אומר בחיוך..
"את רצינית?כסף לסנדוויץ אין לי את רוצה שאני אקנה גם צעיף"אומר בצחקוק.
"חוצמזה שאני לא מת על צעיפים.."אמצא דרך לברוח מהאופציה הזאת,"כמה המעיל?"אושאל בזמן שאני מוציא את הארנק הקטן שלי ומנסה לשלוף את השטרות
-
[quote=Steve;929800][B] [COLOR=Green][/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
"מה אתה אומר ..שים לב חביבי" הוא אומר , ופותח את הטלוויזיה שבחדר החקירות .
נפתחת הטלוויזיה ורואים את הקטטה בין הלקוח למנהל , המצלמה מכוונת אליהם
"לא רואים אותך כאן .." .. "זה בגלל שהמצלמה לא מכוונת עליי , שים לב .." אתה אומר לו ברגע שהסוני נזרק עליו והוא מתחיל להתקדם לכיוונך , הוא מכוון עליך את הסכין ואז האורות נכבים . הוא עוצר "שים לב הבהרנו את החלק החשוך" הוא אומר וממשיך , ופתאום משום מקום אתה מופיע ! עם בגדים שחורים מוזרים שבחיים לא ראית , אתה משסף את הלקוח העצבני ונעלם ! זה מי שהיה מאחוריו .. זה ששמעת את קול החרב שלו , זה היית .. אתה..?[/COLOR]
[/B][/quote]
"כל עוד אתה מאמין שאני מספיק מהיר כדי לחזור לביתי להחליף בגדים בשתי שניות ולחזור לחנות אז בסדר תשלח אותי לכלא.." אומר לו
-
[QUOTE=Steve;932471][B]
"זה מה שאנחנו מנסים לגלות.." אומר אחד החניכים וכולם מתקבצים כדי לראות מה יכולים לעשות
ואיך אפשר למצוא את הנעלמים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"טוב שיהיה לכם ברור אני אגיד את זה פעם אחת. כל עוד המנהיגים נעלמו אני אחראי ואני רוצה שתקשיבו לי ותעשו מה שאני אומר,זה חשוב למצוא אותם" אחלק אותם ל3 קבוצות. "כל מי שבקבוצה א',בררו לאן התקשרו הנעלמים ומה היו השיחות האחרונות שלהם." אגיד לקבוצה א'. "קבוצה ב',בררו עם המשפחות שלהם מתי הם ראו אותם לאחרונה והאם הם התנהגו מוזר." אגיד לקבוצה ב'. "קבוצה ג',השארו איתי וחכו שנחזור,בינתיים ננסה לברר לאן הם הלכו בפעם האחרונה שראיתם אותם." אגיד לקבוצה ג'.