-
[quote=עשהאל ברוריה;998267][COLOR=navy]~כולם~[/COLOR]
[COLOR=navy]תומר מתחיל להצמיח סולם עץ. בזמן הזה זורו שואל את קואברא: "אחי אפשר בבקשה שוריקנים?" קואברא חושב איך לחסל את זורו ואז אומר לו: " על כל 20 אני רוצה מטבע זהב אחד." זורו אומר: "תן לי 100 כאלה." קואברא עושה תנועה מעגלית ומטבע פלטינה מופיע בידו. הוא שולף 100 שוריקנים מהאוזן של זורו ונותן אותם לזורו. לאחר מכן קואברא מתעלם מצמיחת הסולם ומזנק בקפיצה רגילה את כל ה30 מטרים למעלה. אתם רואים גמדים מתחילים ליפול מלמעלה כמו מטאורים. וזורו מפעיל מגלשת צללים ומגיע למעלה[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]מוקפא[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]~זורו~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מגיע למעלה ואתה רואה את קואברא נלחם מול 7 גמדים שהוא לא חמוש, נלחם רק עם הידיים-הידיים שלו טסות במהירות על ומרביצות ומגנות לו על כל הגוף. בהזדמנות הוא נוטן בעיטה או מחטי צל. אתה רואה שכביכול עוד גמדים ש"מאבטחים את המקום" רצים עליך, אתה שואב חצי מגל הצל ומשגר מחטים חזקים נגד מי שקופץ עליך 30 מחטים טסים לעבר כל הגמדים שבאזור. הגמדים מוציאים מגנים גדולים:[/COLOR]
[COLOR=red]גמד א- 3 מחטים ראשונים פוגעים במגן.[/COLOR]
[COLOR=red]גמד א- 3 מחטים פוגעים במגן ומרפים אותו לצד[/COLOR]
[COLOR=red]גמד א- 3 מחטים פוגעים בזרוע הימנית של הגמד ומורידים לו 16 נזק![/COLOR]
[COLOR=red]גמד ב- 3 מחטים ראשונים פוגעים בלמעלה של המגן ולכן מעיפים אותו כליל על הגמד[/COLOR]
[COLOR=red]גמד ב- 3 מחטים פוגעים ברגלו של הגמד- 14 נזק![/COLOR]
[COLOR=red]גמד ב- 3 מחטים פוגעים במגן.[/COLOR]
[COLOR=red]גמד ג- 3 מחטים פוגעים לגמד ישירות בבטן- 16 נזק![/COLOR]
[COLOR=red]קואברא מנצל את החצי השני של הגל ושואב אותו לעצמו. הוא משתמש בעזרת הצל באגרופי כוח ומחסל במהירות גמד גמד.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא ממשיך לגמדים שהולכים לתקוף אותך ועל הראשון הוא עושה חרב פנימית. מאגיה והילה אפלה משתלות יחד לצורה של חרב שמופיעה בידו והוא מכניס אותה לליבו של הגמד שרץ במרץ וההילה נתקעת ולא נראה שום דבר שקורה לגמד-עד שהוא פשוט נופל למוות. לאחר מכן הוא יורד בברק שחור (מסע צללים) נותן לו בוקס וככה מעלף אותו וזורק אותו מהצוק. שהוא מגיע לגמד השלישי הוא קושר לו את הידיים לרגליים, שם לו פח אש יוונית בגב, זורק לך מחבט ואז מוסר לך את הגמד העלוב.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוקח 2 צללים לעזרתך ואיתם מכבה את הפח אש יוונית ומכניס אותה לכיסך-קיבלת פח אש יוונית. לאחר מכן אתה חובט באיש ללא הקשר והוא עף ומת. ניצחתם את הגמדים ואשליית החדר מתחילה להעלם, מופיע מרפסת שבה יש הרבה מאוד פעמונים- 39 מכסף ו1 מזהב. באמצע פעמון הזהב יש פספס שעליו ציור של קול.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]הפסק הקפאה[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=navy]אתם רואים עוד גמדים שטסים עליכם וזה לא מראה מהנה. סטיבן נאלץ לעשות מגן אנרגיה כדי שגמדים לא ימעכו אתכם. תומר גומר סוף סוף את הסולם ואתם עולים עליו בעדינות ובשקט. שסטיבן עולה בסולם הוא צועק: "מה זה עלי?!, תורידו אותו ממני!" ושהוא מגיע למעלה הוא רואה את חברו קוסמו בגודל עכבר אומר: "סטיבן?, סטיבן?, סטיבן?, סטיבן תעשה עלי הגדלה!"[/COLOR]
[COLOR=navy]סטיבן נאלץ לעשות על קוסמו הגדלה והוא חוזר לגודל הרגיל. אתם רואים חדר מלא גופות של גמדים וגמד שכנראה הלך לנמנם באמצע הקרב. לאחר כמה זמן אתם ממצמצים ורואים גינת מרפסת שעלה יש 40 פעמונים- 39 בצבע כסף ו1 בצבע זהב. באמצע פעמון הזהב יש פספס שעליו ציור של קול.[/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשו?[/COLOR][/quote]
אני אצמד לקיר או לאזור חשוך כך שאף אחד לא הראה אותי, והשתמש בשינוי צורה למראה של גמד בן המקום כדי שלא יחשדו בי ולחש לקבוצה "זה אני סימון" ואז אקח את הפעמון עם סימן הקול והתחיל לנסות לחקור אותו.
-
[COLOR="Red"]תיאור כללי[/COLOR]
כולכם מנסים לגנוב את הפעמונים אבל אז הם משגרים גלים מוזרים ומעיפים אתכם אחורה. קואברא ופיבודי הולכים שנייה לשיחה ומשאירים אתכם לבד. סימון הופך לגמד בעוד שזורו לא רואה ואז שזורו רואה את הגמד, הוא הולך לגמד ועושה כאילו הגמד מתקיף אותו. שקואברא חוזר ורואה את זורו וסימון הגמד הוא מוציא מטר שוריקנים שטסים לעבר סימון.
[SIZE="3"][COLOR="Navy"]~קפוא~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="Black"]~זורו~
אתה הולך זד שמתחפש לגמד ועושה כאילו הוא מרביץ לך. כאשר קואברא חוזר הוא מסתכל על הקרב הגדול בינכם. אתה חוטף מכות ללא תזוזה של הגמד בעודו מגרד הגמד את זקנו. קואברא מבין שמשהו מוזר קורה והוא משגר מטר שוריקנים (6) נגד הגמד. רק 4 שוריקנים פוגעים בגמד והשאר עפים עליך. הראשון ממשיך לעוף ואת השני אתה הודף בעזרת הכפפת קוצים.קואברא ממשיך בחזית הקרב ומתחיל לרוץ על הגמד באגרופי כוח. הוא מוריד עוד 3 אגרופי כוח על הגמד שמעיפים אותו על הרצפה וכמעט הרוגים אותו. קואברא בא לחסל את הגמד בעודו מביא חרב פנימית אבל הגמד משתנה לאט לאט לצורתו של זד. קואברא ממש מתעצבן שהוא רואה את סימון ומעלה עליך מבט אכזרי. הוא זורק סוג של שיקוי ריפוי על סימון ורץ אליך במהירות בעודו מחזיק בידו השמאלית עדיין את החרב הפנימית. הוא רץ עליך ומרים את ידו במלאה בפעם הראשונה, ציור עתיק של אסרודא מתחיל לזהור ומעוור אותך. קואברא מגיע עליך ומוריד לך אגרוף אש. הוא מוריד 5 אגרופי אש וזה לא משפיע עליך בכלל. הראייה שלך חוזרת ואתה אומר לו: "שכחת שאש לא משפיעה עלי אה" הוא עושה מבט מושפל, היד שלו מתחילה להתמלא מים ואז הוא מוריד לך את האגרוף השישי ומעיף אותך חזק על הרצפה. הוא רץ בעודו מחזיק את החרב הפנימית ונראה שהוא רוצה להלחם איתך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]~לי~
אתה צועק לחבורה: "תיזהרו זה מלכודת!" אבל כולם מתעלמים ממך. אתה צופה שקואברא מוריד לסימון מכות וכמעט הורג אותו. שסימון חוזר להיות זד קואברא בא לפוצץ את זורו מכות ועושה כך. הוא מרים את ידו ומראה את כפפתו. בכפפות מצוירות תמונות קדומות של אסרודא וסמלו. התמונות זוהרות לידך וזה משתק אותך ושורף לך. אתה חושב לך 'מניין האיש השיג את הכפפות האלה ומה מיוחד בהם? זה הולך להיות מסע מעניין' הוא ממשיך בדרכו ואז מוריד את זורו באגרופי אש ומעיף את זורו לרצפה. אתה שומע בקולך "היי לי?, לי? בוא לאחור ללמטה בעזרת האבן שיגור ששמתי לך, זה משהו דחוף." הקול נעלם ואבן קטנה נופלת על רגלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]~ארמגדו~
אתה מתחיל לדבר עם המתים ואתה יורד לעולם המתים ושם אתה רואה איזה איש שלוקח אותך לדבר איתו. אתם הולכים לביתו, הוא מביא לך תה ולעצמו כוס מים. הוא מתחיל לך לדבר על מותו:
"תבין, אבא שלי, אמא שלו הייתה נשואה לדוד של לוחם שהיה אח של מפקד שהיה נשוי לאחות של הלוחם טרוי הגדול, וככה אבא שלו שהיה דוד של הלוחם שמולח שבנו היה אחיו של האביר טרקן שלו היה אישה שהייתה סבתא של 2 ילדי הגהנום. וכך אבא שלהם (אסרודא) היה קשור לאביר טרקן ולכן דודו של טרקן שהיה אל הנצח שלבסוף גם הוליד ילד- חצי אל
ולבסוף שהבן התחתן עם בת אסרודא השטן הגיע ואז שני האנשים הולידו את הנטרליות.
ובן דודו של ילדיו (שלחם על חייו (נתקע...)
אתה מתחיל למות מצחוק ואז אתה יוצא מעולם המתים
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]~רון~
אתה מפעיל הסתוות זיקית ואתה נראה בלטת רצפה ענקית שזזה. אתה מנסה לקחת פעמונים ואתה הולך לאחד הפעמונים ומתחיל למשוך את הפעמון, הוא נהיה כבד יותר ואתה מושך חזק יותר. לפתע הפעמון נהיה קל ואתה עף אחורה בעוד שהפעמון משגר עליך גל הדף ואתה נופל מהמרפסת. לפתע מהחולצה שלך משתחרר חבל שבקצהו קרס טיפוס שתופס את המרפסת
אתה רואה פתק שכתוב עליו: "רון שלום. אתה חשבת שלא כדאי לצרף אותי כן? הצלתי אותך כבר כמה פעמים ממוות. קואברא." החבל מתחיל לעלות מעצמו ואתה מגיע לקצה המרפסת
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]~איתי~
אתה רץ לפעמון זהב בעודך חושב כמה זה היה שווה בשוק. אתה נתקל בפעמון מכסף וממשיך ללכת בעודך מעורפל. אתה לוקח את פעמון הזהב והוא נתקע שאתה מנסה לקחת אותו הוא כבד. אתה רואה שקואברא מתחיל להלחם בזורו. הפעמון נהיה יותר קשה ואתה מנסה בכל הכוח שלך. לבסוף הוא נהיה קל ושולח עליך קרן אנרגיה. אתה עף אחורה ונופל מהגדר. כעבור 20 מטר שאתה נופל ברק שחור מתחיל לרדת (ראית הארי פוטר 7? כמו השיגור של אוכלי המוות) ומופיע לידך.
הברק השחור משתנה לקואברא שתופס אותך ונוחת בקלילות. אתה אומר לו :" אתה לא נלחם בזורו?" והוא משיב לך: "לא, אני כפיל צל של קואברא. אני לא באמת קואברא. תקח מתנה מקואברא " הוא נותן לך טבעת ריחוף ונעלם.
מה תעשה?[/COLOR]
~סימון~
אתה הופך לגמד. אתה רואה את קואברא הולך לשנייה ואז אתה רואה שזורו בא לידך ומתחיל להרביץ לעצמו. שקואברא רואה את זורו הוא קופץ עליך ומשגר עליך 6 שוריקנים, מ2 אתה מתחמק ומהשאר לא. קואברא ממשיך ותוקף אותך באגרוף כוח. הוא מוריד בך 6 אגרופים ובגלל זה הקסם שלך נעלם ואתה חוזר להיות זד ואתה מתעלף. מצב החיים שלך הוא -30 (מינוס שלושים) שקואברא רואה שאתה זד הוא זורק עליך שיקוי ריפוי בינוני ומטה ריפוי X2
מה תעשה?
[COLOR="DarkGreen"]~סטיבן~
אתה מכה בפעמון.
הפעמון מוציא קרן אנרגיה ופוגע בפעמון שני, מהפעמון השני יוצא 2 קרני אנרגיה ופוגעות ב 2 קרניים-השלישית והרביעית. מהשלישית הרביעית הראשונה והשנייה יוצאת קרן אנרגיה שפוגעת בחמישית שישית שביעית ושמינית וכו'. לבסוף שהקרניים מגיעות לכל 39 פעמוני הכסף מ4 הפעמונים שמקיפים את פעמון הזהב יוצא 4 קרנות שמקיפות באור חזק את הפעמון המוזהב שמסוורים את כולם. לפתע נראה פיצוץ קטן מהפעמונים והאבן נופלת ועפה לך בראש. מופיע לך קעקוע בצבע כחול על הראש.[/COLOR]
קיבלת את פספס הקול!
[SIZE="3"][COLOR="Blue"]~הפסק הקפאה~[/COLOR][/SIZE]
סטיבן מקבל את הפספס קול.
אתם רואים שכל המרפסת מתחילה להעלם ואתם מופיעים במסיבת דיסקו. אתם רואים את השומר-ערפד אילם סוגר את הדלת ואז הוא רואה אתכם
לידו יש סכין וכוסות בגודל 750 מיליליטר, ליטר, ושתי ליטר.
הוא מוציא מפתח ועץ עציץ, והוא מסמן שהוא יכול לדבר רק בטלפתיה.
מה תעשו?
[COLOR="Red"]זורו, אתה בקרב עם קואברא.[/COLOR]
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999200][COLOR="Red"]תיאור כללי[/COLOR]
כולכם מנסים לגנוב את הפעמונים אבל אז הם משגרים גלים מוזרים ומעיפים אתכם אחורה. קואברא ופיבודי הולכים שנייה לשיחה ומשאירים אתכם לבד. סימון הופך לגמד בעוד שזורו לא רואה ואז שזורו רואה את הגמד, הוא הולך לגמד ועושה כאילו הגמד מתקיף אותו. שקואברא חוזר ורואה את זורו וסימון הגמד הוא מוציא מטר שוריקנים שטסים לעבר סימון.
אתה מפעיל הסתוות זיקית ואתה נראה בלטת רצפה ענקית שזזה. אתה מנסה לקחת פעמונים ואתה הולך לאחד הפעמונים ומתחיל למשוך את הפעמון, הוא נהיה כבד יותר ואתה מושך חזק יותר. לפתע הפעמון נהיה קל ואתה עף אחורה בעוד שהפעמון משגר עליך גל הדף ואתה נופל מהמרפסת. לפתע מהחולצה שלך משתחרר חבל שבקצהו קרס טיפוס שתופס את המרפסת
אתה רואה פתק שכתוב עליו: "רון שלום. אתה חשבת שלא כדאי לצרף אותי כן? הצלתי אותך כבר כמה פעמים ממוות. קואברא." החבל מתחיל לעלות מעצמו ואתה מגיע לקצה המרפסת
מה תעשה?[/COLOR]
סטיבן מקבל את הפספס קול.
אתם רואים שכל המרפסת מתחילה להעלם ואתם מופיעים במסיבת דיסקו. אתם רואים את השומר-ערפד אילם סוגר את הדלת ואז הוא רואה אתכם
מה תעשו?
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לכולם:"מי שיודע לדבר בטלפתיה שידבר כי אני לא יודע"ואז אלך אל השומר ואבדוק מה קורה איתו.
-
[quote=עשהאל ברוריה;999200][COLOR=red]תיאור כללי[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=navy]~קפוא~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen]~סטיבן~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מכה בפעמון.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הפעמון מוציא קרן אנרגיה ופוגע בפעמון שני, מהפעמון השני יוצא 2 קרני אנרגיה ופוגעות ב 2 קרניים-השלישית והרביעית. מהשלישית הרביעית הראשונה והשנייה יוצאת קרן אנרגיה שפוגעת בחמישית שישית שביעית ושמינית וכו'. לבסוף שהקרניים מגיעות לכל 39 פעמוני הכסף מ4 הפעמונים שמקיפים את פעמון הזהב יוצא 4 קרנות שמקיפות באור חזק את הפעמון המוזהב שמסוורים את כולם. לפתע נראה פיצוץ קטן מהפעמונים והאבן נופלת ועפה לך בראש. מופיע לך קעקוע בצבע כחול על הראש.[/COLOR]
קיבלת את פספס הקול!
[SIZE=3][COLOR=blue]~הפסק הקפאה~[/COLOR][/SIZE]
סטיבן מקבל את הפספס קול.
מה תעשו?
[/quote]
אני אלך לכיוון השומר, 'מה אנחנו צריכים לעשות?' אשאל אותו בטלפתיה.
-
[quote=עשהאל ברוריה;999200][COLOR=red]תיאור כללי[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=navy]~קפוא~[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]~זורו~[/COLOR]
[COLOR=black]אתה הולך זד שמתחפש לגמד ועושה כאילו הוא מרביץ לך. כאשר קואברא חוזר הוא מסתכל על הקרב הגדול בינכם. אתה חוטף מכות ללא תזוזה של הגמד בעודו מגרד הגמד את זקנו. קואברא מבין שמשהו מוזר קורה והוא משגר מטר שוריקנים (6) נגד הגמד. רק 4 שוריקנים פוגעים בגמד והשאר עפים עליך. הראשון ממשיך לעוף ואת השני אתה הודף בעזרת הכפפת קוצים.קואברא ממשיך בחזית הקרב ומתחיל לרוץ על הגמד באגרופי כוח. הוא מוריד עוד 3 אגרופי כוח על הגמד שמעיפים אותו על הרצפה וכמעט הרוגים אותו. קואברא בא לחסל את הגמד בעודו מביא חרב פנימית אבל הגמד משתנה לאט לאט לצורתו של זד. קואברא ממש מתעצבן שהוא רואה את סימון ומעלה עליך מבט אכזרי. הוא זורק סוג של שיקוי ריפוי על סימון ורץ אליך במהירות בעודו מחזיק בידו השמאלית עדיין את החרב הפנימית. הוא רץ עליך ומרים את ידו במלאה בפעם הראשונה, ציור עתיק של אסרודא מתחיל לזהור ומעוור אותך. קואברא מגיע עליך ומוריד לך אגרוף אש. הוא מוריד 5 אגרופי אש וזה לא משפיע עליך בכלל. הראייה שלך חוזרת ואתה אומר לו: "שכחת שאש לא משפיעה עלי אה" הוא עושה מבט מושפל, היד שלו מתחילה להתמלא מים ואז הוא מוריד לך את האגרוף השישי ומעיף אותך חזק על הרצפה. הוא רץ בעודו מחזיק את החרב הפנימית ונראה שהוא רוצה להלחם איתך.[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=slategray]~לי~[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה צועק לחבורה: "תיזהרו זה מלכודת!" אבל כולם מתעלמים ממך. אתה צופה שקואברא מוריד לסימון מכות וכמעט הורג אותו. שסימון חוזר להיות זד קואברא בא לפוצץ את זורו מכות ועושה כך. הוא מרים את ידו ומראה את כפפתו. בכפפות מצוירות תמונות קדומות של אסרודא וסמלו. התמונות זוהרות לידך וזה משתק אותך ושורף לך. אתה חושב לך 'מניין האיש השיג את הכפפות האלה ומה מיוחד בהם? זה הולך להיות מסע מעניין' הוא ממשיך בדרכו ואז מוריד את זורו באגרופי אש ומעיף את זורו לרצפה. אתה שומע בקולך "היי לי?, לי? בוא לאחור ללמטה בעזרת האבן שיגור ששמתי לך, זה משהו דחוף." הקול נעלם ואבן קטנה נופלת על רגלך.[/COLOR]
[COLOR=slategray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]~ארמגדו~[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה מתחיל לדבר עם המתים ואתה יורד לעולם המתים ושם אתה רואה איזה איש שלוקח אותך לדבר איתו. אתם הולכים לביתו, הוא מביא לך תה ולעצמו כוס מים. הוא מתחיל לך לדבר על מותו:[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"תבין, אבא שלי, אמא שלו הייתה נשואה לדוד של לוחם שהיה אח של מפקד שהיה נשוי לאחות של הלוחם טרוי הגדול, וככה אבא שלו שהיה דוד של הלוחם שמולח שבנו היה אחיו של האביר טרקן שלו היה אישה שהייתה סבתא של 2 ילדי הגהנום. וכך אבא שלהם (אסרודא) היה קשור לאביר טרקן ולכן דודו של טרקן שהיה אל הנצח שלבסוף גם הוליד ילד- חצי אל[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]ולבסוף שהבן התחתן עם בת אסרודא השטן הגיע ואז שני האנשים הולידו את הנטרליות.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]ובן דודו של ילדיו (שלחם על חייו (נתקע...)[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה מתחיל למות מצחוק ואז אתה יוצא מעולם המתים[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]~רון~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מפעיל הסתוות זיקית ואתה נראה בלטת רצפה ענקית שזזה. אתה מנסה לקחת פעמונים ואתה הולך לאחד הפעמונים ומתחיל למשוך את הפעמון, הוא נהיה כבד יותר ואתה מושך חזק יותר. לפתע הפעמון נהיה קל ואתה עף אחורה בעוד שהפעמון משגר עליך גל הדף ואתה נופל מהמרפסת. לפתע מהחולצה שלך משתחרר חבל שבקצהו קרס טיפוס שתופס את המרפסת[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה רואה פתק שכתוב עליו: "רון שלום. אתה חשבת שלא כדאי לצרף אותי כן? הצלתי אותך כבר כמה פעמים ממוות. קואברא." החבל מתחיל לעלות מעצמו ואתה מגיע לקצה המרפסת[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]~איתי~[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה רץ לפעמון זהב בעודך חושב כמה זה היה שווה בשוק. אתה נתקל בפעמון מכסף וממשיך ללכת בעודך מעורפל. אתה לוקח את פעמון הזהב והוא נתקע שאתה מנסה לקחת אותו הוא כבד. אתה רואה שקואברא מתחיל להלחם בזורו. הפעמון נהיה יותר קשה ואתה מנסה בכל הכוח שלך. לבסוף הוא נהיה קל ושולח עליך קרן אנרגיה. אתה עף אחורה ונופל מהגדר. כעבור 20 מטר שאתה נופל ברק שחור מתחיל לרדת (ראית הארי פוטר 7? כמו השיגור של אוכלי המוות) ומופיע לידך.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הברק השחור משתנה לקואברא שתופס אותך ונוחת בקלילות. אתה אומר לו :" אתה לא נלחם בזורו?" והוא משיב לך: "לא, אני כפיל צל של קואברא. אני לא באמת קואברא. תקח מתנה מקואברא " הוא נותן לך טבעת ריחוף ונעלם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
~סימון~
אתה הופך לגמד. אתה רואה את קואברא הולך לשנייה ואז אתה רואה שזורו בא לידך ומתחיל להרביץ לעצמו. שקואברא רואה את זורו הוא קופץ עליך ומשגר עליך 6 שוריקנים, מ2 אתה מתחמק ומהשאר לא. קואברא ממשיך ותוקף אותך באגרוף כוח. הוא מוריד בך 6 אגרופים ובגלל זה הקסם שלך נעלם ואתה חוזר להיות זד ואתה מתעלף. מצב החיים שלך הוא -30 (מינוס שלושים) שקואברא רואה שאתה זד הוא זורק עליך שיקוי ריפוי בינוני ומטה ריפוי X2
מה תעשה?
[COLOR=darkgreen]~סטיבן~[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מכה בפעמון.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הפעמון מוציא קרן אנרגיה ופוגע בפעמון שני, מהפעמון השני יוצא 2 קרני אנרגיה ופוגעות ב 2 קרניים-השלישית והרביעית. מהשלישית הרביעית הראשונה והשנייה יוצאת קרן אנרגיה שפוגעת בחמישית שישית שביעית ושמינית וכו'. לבסוף שהקרניים מגיעות לכל 39 פעמוני הכסף מ4 הפעמונים שמקיפים את פעמון הזהב יוצא 4 קרנות שמקיפות באור חזק את הפעמון המוזהב שמסוורים את כולם. לפתע נראה פיצוץ קטן מהפעמונים והאבן נופלת ועפה לך בראש. מופיע לך קעקוע בצבע כחול על הראש.[/COLOR]
קיבלת את פספס הקול!
[SIZE=3][COLOR=blue]~הפסק הקפאה~[/COLOR][/SIZE]
סטיבן מקבל את הפספס קול.
מה תעשו?
[COLOR=red]זורו, אתה בקרב עם קואברא.[/COLOR][/quote]
אני שותבה את השיקוים ומתקדם לעבר השומר וחושב 'מעניין אם השומר איתן לנו לעבור' בעוד שאני מועד לזה שהוא מתקשר בטלפתיה.
-
[quote]~ארמגדו~
אתה מתחיל לדבר עם המתים ואתה יורד לעולם המתים ושם אתה רואה איזה איש שלוקח אותך לדבר איתו. אתם הולכים לביתו, הוא מביא לך תה ולעצמו כוס מים. הוא מתחיל לך לדבר על מותו:
"תבין, אבא שלי, אמא שלו הייתה נשואה לדוד של לוחם שהיה אח של מפקד שהיה נשוי לאחות של הלוחם טרוי הגדול, וככה אבא שלו שהיה דוד של הלוחם שמולח שבנו היה אחיו של האביר טרקן שלו היה אישה שהייתה סבתא של 2 ילדי הגהנום. וכך אבא שלהם (אסרודא) היה קשור לאביר טרקן ולכן דודו של טרקן שהיה אל הנצח שלבסוף גם הוליד ילד- חצי אל
מה תעשה?[/quote]
כשאני אראה את הערפד אני אשאל את סטיבן "נו גילית משהו?" בעצבנות ואתחיל לחפש חפצים שימושיים שמשום מה רק לי אין
-
[COLOR="Black"]~זורו~
אתה הולך זד שמתחפש לגמד ועושה כאילו הוא מרביץ לך. כאשר קואברא חוזר הוא מסתכל על הקרב הגדול בינכם. אתה חוטף מכות ללא תזוזה של הגמד בעודו מגרד הגמד את זקנו. קואברא מבין שמשהו מוזר קורה והוא משגר מטר שוריקנים (6) נגד הגמד. רק 4 שוריקנים פוגעים בגמד והשאר עפים עליך. הראשון ממשיך לעוף ואת השני אתה הודף בעזרת הכפפת קוצים.קואברא ממשיך בחזית הקרב ומתחיל לרוץ על הגמד באגרופי כוח. הוא מוריד עוד 3 אגרופי כוח על הגמד שמעיפים אותו על הרצפה וכמעט הרוגים אותו. קואברא בא לחסל את הגמד בעודו מביא חרב פנימית אבל הגמד משתנה לאט לאט לצורתו של זד. קואברא ממש מתעצבן שהוא רואה את סימון ומעלה עליך מבט אכזרי. הוא זורק סוג של שיקוי ריפוי על סימון ורץ אליך במהירות בעודו מחזיק בידו השמאלית עדיין את החרב הפנימית. הוא רץ עליך ומרים את ידו במלאה בפעם הראשונה, ציור עתיק של אסרודא מתחיל לזהור ומעוור אותך. קואברא מגיע עליך ומוריד לך אגרוף אש. הוא מוריד 5 אגרופי אש וזה לא משפיע עליך בכלל. הראייה שלך חוזרת ואתה אומר לו: "שכחת שאש לא משפיעה עלי אה" הוא עושה מבט מושפל, היד שלו מתחילה להתמלא מים ואז הוא מוריד לך את האגרוף השישי ומעיף אותך חזק על הרצפה. הוא רץ בעודו מחזיק את החרב הפנימית ונראה שהוא רוצה להלחם איתך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"]~לי~
אתה צועק לחבורה: "תיזהרו זה מלכודת!" אבל כולם מתעלמים ממך. אתה צופה שקואברא מוריד לסימון מכות וכמעט הורג אותו. שסימון חוזר להיות זד קואברא בא לפוצץ את זורו מכות ועושה כך. הוא מרים את ידו ומראה את כפפתו. בכפפות מצוירות תמונות קדומות של אסרודא וסמלו. התמונות זוהרות לידך וזה משתק אותך ושורף לך. אתה חושב לך 'מניין האיש השיג את הכפפות האלה ומה מיוחד בהם? זה הולך להיות מסע מעניין' הוא ממשיך בדרכו ואז מוריד את זורו באגרופי אש ומעיף את זורו לרצפה. אתה שומע בקולך "היי לי?, לי? בוא לאחור ללמטה בעזרת האבן שיגור ששמתי לך, זה משהו דחוף." הקול נעלם ואבן קטנה נופלת על רגלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]~ארמגדו~
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]~איתי~
אתה רץ לפעמון זהב בעודך חושב כמה זה היה שווה בשוק. אתה נתקל בפעמון מכסף וממשיך ללכת בעודך מעורפל. אתה לוקח את פעמון הזהב והוא נתקע שאתה מנסה לקחת אותו הוא כבד. אתה רואה שקואברא מתחיל להלחם בזורו. הפעמון נהיה יותר קשה ואתה מנסה בכל הכוח שלך. לבסוף הוא נהיה קל ושולח עליך קרן אנרגיה. אתה עף אחורה ונופל מהגדר. כעבור 20 מטר שאתה נופל ברק שחור מתחיל לרדת (ראית הארי פוטר 7? כמו השיגור של אוכלי המוות) ומופיע לידך.
הברק השחור משתנה לקואברא שתופס אותך ונוחת בקלילות. אתה אומר לו :" אתה לא נלחם בזורו?" והוא משיב לך: "לא, אני כפיל צל של קואברא. אני לא באמת קואברא. תקח מתנה מקואברא " הוא נותן לך טבעת ריחוף ונעלם.
מה תעשה?[/COLOR]
~סימון~
מה תעשה?
[COLOR="DarkGreen"]~סטיבן~
אתה מכה בפעמון.
הפעמון מוציא קרן אנרגיה ופוגע בפעמון שני, מהפעמון השני יוצא 2 קרני אנרגיה ופוגעות ב 2 קרניים-השלישית והרביעית. מהשלישית הרביעית הראשונה והשנייה יוצאת קרן אנרגיה שפוגעת בחמישית שישית שביעית ושמינית וכו'. לבסוף שהקרניים מגיעות לכל 39 פעמוני הכסף מ4 הפעמונים שמקיפים את פעמון הזהב יוצא 4 קרנות שמקיפות באור חזק את הפעמון המוזהב שמסוורים את כולם. לפתע נראה פיצוץ קטן מהפעמונים והאבן נופלת ועפה לך בראש. מופיע לך קעקוע בצבע כחול על הראש.[/COLOR]
קיבלת את פספס הקול!
סטיבן מקבל את הפספס קול.
מה תעשו?
[COLOR="Red"]זורו, אתה בקרב עם קואברא.[/COLOR][/QUOTE]
אני חוזר לשם כאילו כלום לא קרה וצועק לכולם ''דיי תראו מה אנחנו עושים רבים אחד עם השני אנחנו צוות צריך אנחנו צריכים חשוב איך לצאת מכאן '' ואני חושב איך
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999200][COLOR="Red"]
[COLOR="SlateGray"]~לי~
מה תעשה?[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני משתגאר עם אבן השיגור למקום שאמרו לי להשתגר אליו
-
[COLOR="Black"]~זורו~
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]זורו, אתה בקרב עם קואברא.[/COLOR][/QUOTE]
"ככה הא?" אומר לו בעצבים ואתקע בליבו חרב פנימית, מייד לאחר מכן אתקוף עם אגרוף צל לפניו, לגמור את המהלכה.
-
[COLOR="Navy"]~כולם~
סטיבן מדבר עם הערפד בטלפתיה ואז הוא משיב לכם: "הערפד הוא המאבטח והוא יצא לראות אותנו, אבל אז הוא נעל את הדלת ונשברו לו מפתחות העץ." כולם מסתכלים על רון ומחכים שהוא יעשה משהו כבר. בזמן זה כולכם מנסים לחפש דרך לברוח אבל אתם רואים רק חלון שאם תעברו בו תמותו וגם חפצי קסם לא יעזרו. לי נעלם.
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~לי~
אתה לוחץ על האבן ואתה משתגר למקום מוזר לגמרי. אתה רואה את קואברא עומד שם ומחכה לך ולידו עומד הגמד מאלפוי קשור. קואברא אומר לך: "הכפיל שלו מת. וואו איזה קסם נהדר." הגמד מאלפוי קורע את החוטים ונותן אגרוף לקואברא. קואברא משתגר למאחורי הגמד ונותן לו אגרופי כוח. לגמד מאלפוי יורד 104 חיים והוא עדיין נשאר יציב וחזק. הוא שוב מנסה לתת מכות לקואברא וקואברא שוב נותן לו אגרופי כוח ומוריד לו 192 נזק. הגמד מאלפוי נראה חלש יותר אבל עדיין לא נפצע אנושות.
הוא מרים פטיש קסום מהגב ותוקף את קואברא. הפטיש פוגע בקואברא ומלא אור כחול. הוא מתמלא שוב באנרגיה ומופצץ את כל האזור. קואברא לא נפצע ומפעיל קסם ששמו 'שד נשמה'.
ידו הופכת להיות כחולה ואז הוא מכניס אותה מהר ללב של הגמד מאלפוי. הוא מוציא את היד והגמד מאלפוי עומד למות. הוא גומר את הגמד עם סט אגרופי כוח שמורידים לו 284 חיים! הגמד מאלפוי נהרג ונופל ארצה
קואברא מוציא ג'ריקן של 5 ליטר ואז שוחט את הגמד מאלפוי ומעביר את הדם שלו לתוך הג'ריקן. לאחר מכן הוא נותן לך את הג'ריקן ואומר לך: "תקשיב טוב. יש לי משימה בשבילך." הוא מראה לך דף ושם נמצאים 9 מבוקשים-כל החבורה. הוא ממשיך ואומר: "אתם מבוקשים והגמדים באים עם הצבא ממש ברגעים האלו. אתה זוכר את הככפות שלי?, אני יתן לך אותם. אם הגמדים יבואו תחשוב בכוח על הכפפות והכפפות יתנו לכם כוח, יחלישו את הגמדים והכי חשוב יביאו אתכם למקום מבטחים במקרה הצורך. טוב, אני צריך ללכת להציל עוד כמה אנשים, בנתיים תעזרו עם הכפיל שלי, ותהנה מהג'ריקן, אתה תרצה אותו."
הוא נותן לך את הכפפות ואז הוא נעלם. האבן מתחילה לזהור וגם אתה נעלם שהאבן לא איתך. אתה מופיע במסיבת ערפדים כאשר יש אבן שחורה שמסתובבת בין כל הערפדים כאשר הם נותנים אחד לשני כוס דם. אתה מסתכל על הג'ריקן ואז רואה שהאבן השחורה עברה לערפד שלידך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]~זורו~
אתה עומד על הרגליים ומפעיל גם חרב פנימית. הילה שחורה מגיעה ליד שלך ומתבססת לצורת חרב. החרב שלך והחרב של קואברא מתנגשות זו בזו ואז קואברא מסית את החרב את החרב לצדה השני כדי לפגוע לך בכתף אבל הוא לא מצליח, אתה מגן. אתה תוקף אותו בחרב פנימית אבל גם הוא מגן ואז הוא מפעיל אגרוף צל- שגם אתה מפעיל אגרוף צל. אנרגיה שחורה נוצרת על ידו וגם על ידך, המתקפות מתחילות לזהור ומתנגשות אחת בשנייה-נוצר בום ושניכם נפגעים, הכתף שלך משותקת וגם הרגל שלו משותקת. קואברא מתחיל לעשות קרן והוא טוען מספיק אנרגיה כדי לשגר אותה, בעוד מספר שניות הקרן תהיה מוכנה ואם לא תעשה משהו היא תהרוג אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999301][COLOR="Navy"]~כולם~
סטיבן מדבר עם הערפד בטלפתיה ואז הוא משיב לכם: "הערפד הוא המאבטח והוא יצא לראות אותנו, אבל אז הוא נעל את הדלת ונשברו לו מפתחות העץ." כולם מסתכלים על רון ומחכים שהוא יעשה משהו כבר. בזמן זה כולכם מנסים לחפש דרך לברוח אבל אתם רואים רק חלון שאם תעברו בו תמותו וגם חפצי קסם לא יעזרו. לי נעלם.
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Red"]~לי~
אתה לוחץ על האבן ואתה משתגר למקום מוזר לגמרי. אתה רואה את קואברא עומד שם ומחכה לך ולידו עומד הגמד מאלפוי קשור. קואברא אומר לך: "הכפיל שלו מת. וואו איזה קסם נהדר." הגמד מאלפוי קורע את החוטים ונותן אגרוף לקואברא. קואברא משתגר למאחורי הגמד ונותן לו אגרופי כוח. לגמד מאלפוי יורד 104 חיים והוא עדיין נשאר יציב וחזק. הוא שוב מנסה לתת מכות לקואברא וקואברא שוב נותן לו אגרופי כוח ומוריד לו 192 נזק. הגמד מאלפוי נראה חלש יותר אבל עדיין לא נפצע אנושות.
הוא מרים פטיש קסום מהגב ותוקף את קואברא. הפטיש פוגע בקואברא ומלא אור כחול. הוא מתמלא שוב באנרגיה ומופצץ את כל האזור. קואברא לא נפצע ומפעיל קסם ששמו 'שד נשמה'.
ידו הופכת להיות כחולה ואז הוא מכניס אותה מהר ללב של הגמד מאלפוי. הוא מוציא את היד והגמד מאלפוי עומד למות. הוא גומר את הגמד עם סט אגרופי כוח שמורידים לו 284 חיים! הגמד מאלפוי נהרג ונופל ארצה
קואברא מוציא ג'ריקן של 5 ליטר ואז שוחט את הגמד מאלפוי ומעביר את הדם שלו לתוך הג'ריקן. לאחר מכן הוא נותן לך את הג'ריקן ואומר לך: "תקשיב טוב. יש לי משימה בשבילך." הוא מראה לך דף ושם נמצאים 9 מבוקשים-כל החבורה. הוא ממשיך ואומר: "אתם מבוקשים והגמדים באים עם הצבא ממש ברגעים האלו. אתה זוכר את הככפות שלי?, אני יתן לך אותם. אם הגמדים יבואו תחשוב בכוח על הכפפות והכפפות יתנו לכם כוח, יחלישו את הגמדים והכי חשוב יביאו אתכם למקום מבטחים במקרה הצורך. טוב, אני צריך ללכת להציל עוד כמה אנשים, בנתיים תעזרו עם הכפיל שלי, ותהנה מהג'ריקן, אתה תרצה אותו."
הוא נותן לך את הכפפות ואז הוא נעלם. האבן מתחילה לזהור וגם אתה נעלם שהאבן לא איתך. אתה מופיע במסיבת ערפדים כאשר יש אבן שחורה שמסתובבת בין כל הערפדים כאשר הם נותנים אחד לשני כוס דם. אתה מסתכל על הג'ריקן ואז רואה שהאבן השחורה עברה לערפד שלידך.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה עומד על הרגליים ומפעיל גם חרב פנימית. הילה שחורה מגיעה ליד שלך ומתבססת לצורת חרב. החרב שלך והחרב של קואברא מתנגשות זו בזו ואז קואברא מסית את החרב את החרב לצדה השני כדי לפגוע לך בכתף אבל הוא לא מצליח, אתה מגן. אתה תוקף אותו בחרב פנימית אבל גם הוא מגן ואז הוא מפעיל אגרוף צל- שגם אתה מפעיל אגרוף צל. אנרגיה שחורה נוצרת על ידו וגם על ידך, המתקפות מתחילות לזהור ומתנגשות אחת בשנייה-נוצר בום ושניכם נפגעים, הכתף שלך משותקת וגם הרגל שלו משותקת. קואברא מתחיל לעשות קרן והוא טוען מספיק אנרגיה כדי לשגר אותה, בעוד מספר שניות הקרן תהיה מוכנה ואם לא תעשה משהו היא תהרוג אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את רון ''אתה יכול לעשות מפתח נוסף?''
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999301][COLOR="Navy"]
[COLOR="Red"]~לי~
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל ערפד ואומר לו"תגיד מה זה המקום הזה?"
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999301][COLOR="Navy"]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אשתמש בכל הצללים שנוצרו שם בכדי ליצור מגן צל גדול שיגן עלי. 'בקרב הזה אני מנצח! זהו התנגשות בין שני שודדים פנימיים ואני אצא עם היד העליונה!' אני צועק בראשי וממשיך לרוץ לעברו בעודי צועק, מחכה לקרן העצומה שתפגע במגן שלי ויוצר חרב פנימית בידי השנייה.
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;999301][COLOR="Navy"]~כולם~
מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני הצמיח מפתח למנעול ואפתח אותו ואז אגיד לסטיבן:"תגיד לערפד הזומבי שיתן לי פרס אל זה שפתחתי את הדלת!"
-
[quote]~כולם~
מה תעשו?[/quote]
אני הולך לחפש עץ ואז אני מפוצץ אותו עם הקוצים שלי שתהיה לו פיסה קטנה אני חוזר ולוקח את הסכין שליד הערפד אומר לו "שנייה" ומגלף מפתח עץ חדש