-
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]
[u][i]לי[/i][/u]
"בוודאי!" הוא אומר לך ולאחר 5 דקות מגיעה אליך קערת צ'יפס גדולה מאוד.
[/QUOTE]
אני אומר למצלר"תודה על הצ'יפס.אני הולך להנהות מן הצ'יפס הזה.רק דבר אחד.כמה אני צריך לשלם על הצ'יפס הזה.?אני מקווה שלא הרבה כסף".אני אוכל בנאה רבה את הצ'יפס שהוגש לי
-
[u][u][i][i]זאק/i][/i][/u][/u]
אתה הולך לכדור ורואה שיש עליו 7 כוכבים, הוא נראה כמו קמיע מזל נחמד.
[u][i]לי[/i][/u]
אתה אוכל את הצ'יפס ובזמן שאתה אוכל אותו עונים לך "30 שקל".
גמרת לאכול את הצ'יפס.
[U][I]סל[/I][/U]
אתה צוחק והורג את כולם בקלות, אתה מתחיל לשאוב מכולם את האנרגיה ואתה ממשיך לצחוק, זה בלתי נשלט. אתה מרגיש את האנרגיה שלך עולה ועולה.
העלת 3 להתקפה
העלת 3 למהירות
עוצמת הלחימה שלך עלתה ל885
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012538][u][u][i][i]
[u][i]לי[/i][/u]
אתה אוכל את הצ'יפס ובזמן שאתה אוכל אותו עונים לך "30 שקל".
גמרת לאכול את הצ'יפס.[/QUOTE]
אני מוציא מן הכיס שלי 30 שקל ונותן למצלר ואז אומר לו"הצ'יפס היה טעים.אז קח ת30 שקל האלו וביי".אני יוצא מהמסעדה וחוזר לטורניר הקרבות
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012332][u][i][u][i]27[/i][/u]
"מצטער, אין לי זמן" אומר לך האיש במהירות ורץ אחרי האחים שלך.
[/QUOTE]
אני אנסה לקום ואז אלך לקנות לי תרופות.
-
[quote]בו
"תתחיל בתקיפת האבן הזאת, זה אמור לחזק אותך מאוד לבינתיים" אומר לך האדון שלך ומצביע על סלע ענק, הרבה יותר מהקודם.[/quote]
"בסדר!" אני אומר לאדון של בו בשמחה ואשגר קרן ענקית בזעם על האבן
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012538][u][u][i][i]זאק/i][/i][/u][/u]
אתה הולך לכדור ורואה שיש עליו 7 כוכבים, הוא נראה כמו קמיע מזל נחמד.
[/QUOTE]
אני אקח אותו ואשים אותו בכיס, ואז אראה אם אוכל לבצע כאן קצת מדיטציה עד תחילת הקרב הבא.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012538]
[U][I]סל[/I][/U]
אתה צוחק והורג את כולם בקלות, אתה מתחיל לשאוב מכולם את האנרגיה ואתה ממשיך לצחוק, זה בלתי נשלט. אתה מרגיש את האנרגיה שלך עולה ועולה.
העלת 3 להתקפה
העלת 3 למהירות
עוצמת הלחימה שלך עלתה ל885[/QUOTE]
יאי D:
----
"אני מתחזק" אני אומר ומחייך לעצמי. "אבל זה מתחיל לשעמם. אין פה אתגר כלשהו?" אני מוסיף בזמן שאני משוטט בעיר, מחפש אנשים יותר חזקים להילחם נגדם ולשאוב.
-
[quote]רוקי מה לעשות? הם בוחרים את האופי שלהם :/
האיש הזקן רץ אליך ומנסה לתקוף אותך, אך אתה רץ לצידה השני של הזירה. הוא ממשיך בהתקפותיו ואתה מתחיל להתחמק מהמתקפות שלו. לבסוף הוא מנסה לתקוף אותך אך אתה זז והוא נופל מהזירה. "רוקי הוא המנצח!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא שלך.[/quote]
'מה?... מה קרה כאן עכשיו?' חושב לעצמי בתהייה רבה מביט באותו איש זקן ומושפל "אני... מצטער" אני אומר לו מקווה שהוא לא נפגע קשה ממעשי - אני מביט בידי ובגופי ויחד עם המראה המזעזע שאני רואה אני גם חושב לעצמי איך לעזאזל עשיתי זאת?.
בזמן שיש לי אני מחפש מקור מזון וכמו יצר גזעי מיד מתנפל וקופץ במטרה לאכול הכל
-
[quote=Barney Stinson;1012332]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
"הגענו... זהו..." אומר לך אחד מהנאמקים חללית, אתה יוצא יחד עם כולם החוצה ומולך נגלה נוף מוזר: דשא ירוק, שמיים כחולים ושמש. "וואו, מה זה לעזאזל המקום הזה?" אומר אחד הנאמקים שלא היה אף פעם בכדור הארץ.
[/quote]
"כן... ככה זה נראה..." אעיר, בזמן שאזכר בזכרונות שלי מכדור הארץ. בינתיים אחפש בן ארץ או משהו כזה שיוכל להדריך אותי מכאן.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1012530][u][i]
[u][i]אילן[/i][/u]
אתה קופץ לסוף הזירה שלך ומתחיל לטעון קרן אנרגיה, לאחר 10 שניות אתה יורה את הקרן על האיש, הוא מופתע מהעוצמה של הקרן ועף מחוץ לזירה.
אנשים, בבקשה תגוונו [u]קצת[/u] באופי שלכם, לא כל אחד מכם צריך להיות שחצן מגעיל אתם יודעים...[/QUOTE]
WE ARE SAYANS THAT WHAT WE DO BEING PROUND
(I AM SPIDERMAN THAT WHAT I DO BREAK POTS)
קיצר שחצנות זאת תכונה של הסייאנים
[quote=Barney Stinson;1012530]
[U][I]בון[/I][/U]
"כן כן..." הוא אומר לך בחוסר סבלנות. "אני רוצה שתשבור את הסלע הזה לרסיסים" אומר לך אדונך בעודו מצביע על סלע ענק.
..[/quote]
הוא עוד לא גומר את המשפט ואני שולח אגרוף ומנפץ את האבן לרסיסים,
" טוב מה עשיתי אדוני..." אני אוהב עם חיוך ערמומי בהוחכה של הכוח העצום שלי
-
[U][I]לי[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך זירת הקרבות, ברגע שאתה נכנס אתה שומע את הכרוז "לי נגד רוק!". הגעת בדיוק בזמן.
[U][I]תומר[/I][/U]
אין כזה דבר חנויות של תרופות <_<
יש בתי מרקחת, אבל צריך מרשם מרופא וזה סיפור אתה יודע...
[I][U]סל[/U][/I]
אתה משוטט בעיר ושואב עוד כמה אנשים תמימים, אתה לא מתחזק במיוחד. כנראה שכאן אין אנשים יותר מידי חזקים.
אתה מסתכל סביבך ורואה שלט אדום גדול: 'התחרות העולמית של אומנויות לחימה!' אתה רואה עוד כמה דברים כתובים בקטן.
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה כל מיני חיות מוזרות, אך לא בני אדם. אתה רואה שלט ירוק קטן 'התחרות העולמית של אומנויות הלחימה נמצאת 50 ק"מ מזרחה'.
[U][I]דנטה[/I][/U] לצורך המשחק נגיד שכן נרשמת.
אתה צועק את זה, אך אין קהל שמריע, אלה רק המוקדמות.
[U][I]בון[/I][/U] כמה חזק אתה חושב שאתה? O.o
אתה תוקף את האבן באגרוף וכמה סדקים גדולים נוצרים בסלע, אך הוא לא נשבר.
[U][I]זאק[/I][/U]
אתה מנסה לעשות מדיטציה, אך הפארק הומה אנשים, אין לך זמן ללכת למקום אחר.
[U][I]בו[/I][/U]
אתה מנסה לירות את הקרן על האבן אך הוא עוצר אותך. "לא ככה! בצורה פיזית!" הוא צועק לך. לא שיש לך מושג מה זה צורה פיזית.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013141][U][I]לי[/I][/U]
אתה נכנס אל תוך זירת הקרבות, ברגע שאתה נכנס אתה שומע את הכרוז "לי נגד רוק!". הגעת בדיוק בזמן.
.[/QUOTE]
אני עולה בהתרגשות לזירה ואז אני מסתכל ליריב שלי וואומר לו"תקשיב רוק אתה עומד להפסיד לי תוך מס' שניות.אז תהיה מוכן לניצחון מוחץ שלי.הבנת.אז אני מתחיל".אני עף במהירות אל רוק ושלח בעיטה לעבר בטנו
-
[quote=Barney Stinson;1013141]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה מסתכל סביבך ורואה כל מיני חיות מוזרות, אך לא בני אדם. אתה רואה שלט ירוק קטן 'התחרות העולמית של אומנויות הלחימה נמצאת 50 ק"מ מזרחה'.
[/quote]
אאמץ את זכרוני, ולפתע אזכר סיפורים ששמעתי בזמן שהותי הקודמת בכדור הארץ על התחרות העולמית לאומנויות לחימה. הואיל ואני מאמין שכל מי שבא יחד איתי יודע מה הוא עושה, ולא צריך את הסיפורים שלי, אמריא מעלה, אמצא את כיוון המזרח, ואתחיל לטוס לשם.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1013141][U][I][U][I]תומר[/I][/U]
אין כזה דבר חנויות של תרופות <_<
יש בתי מרקחת, אבל צריך מרשם מרופא וזה סיפור אתה יודע...
[/QUOTE]
אני אלך לקנות לי אוכל בכוחות שנותרו לי.