-
[quote=~WarWolf~;1030732][B][U][SIZE=4][COLOR=dimgray]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה מסתכל בשדה התעופה ומוצא שחיפושיך לשווא.לאחר מכן אתה מסתכל בשעונך ורואה שיש עוד 7 דקות.
מה תעשה?[/quote]
אסתובב בשיעמום בשדה התעופה במהלך 7 הדקות הללו ואז אחפש שנית.
-
[quote]~לוקאס~
אתה יודע שאתה לא חייב לרשום את ה"ווף ווף" הזה,תכתוב רק את התרגום..
-----------------------
אתה עוצר וריק הולך לבדוק את האיש.הוא מריח את האיש והאיש מנסה להעיף את ריק ואומר לו:"זה בסדר,אני פה בשביל לוקאס.." וריק חוזר אליך.
מה תעשה?[/quote]
ריינו הלך
----------------
אני הולך לאיש הזה ואומר לריק לבוא איתי בעודי מוכן לכל מצב
-
[QUOTE=~WarWolf~;1030732][U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~עידן~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתה נכנס לשדה התעופה ומתרגש מאוד.בלבבך עוברת תחושה של שמחה שלא הייתה לך מעולם.
[/QUOTE]
אני אלך בהתרגשות לכיוון לוח ההמראות ואבדוק באיזה שעה יוצאת הטיסה שלי לאחר מכן אלך לשבת משועמם במקום כלשהו.
-----------------------------
סורי על ההזנחה בכלל חשבתי שלא עשית לי עוד המשך
-
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן,היה לי לחץ של מבחנים.
כשאני ארצה,מקסימום אני אקפיא.
------------------------------
התפנה מקום במשחק.
אני צריך את עזרתכם-
האם כדאי לי לעשות סיפור המבוסס על המשחק?(אגב,יכול להיות שהדמויות שלכם יופיעו לפרק או שניים כיריבים).
[SIZE="4"][U][B][COLOR="Navy"]~עידן~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתה הולך לכיוון לוח ההמראות ורואה:"טיסה לטוקיו,יפן-שער D, עוד 10 דקות".
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתה מורה לריינו לבוא אליך והולך לאיש.האיש פתאום אומר לך:"אתה בטח לוקאס, הא?!בוא איתי!" ולוקח אותך לכיוון החניון.
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~יוהן~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"כל אדם יודע מה קורה למסמכים שלו.." אומר לך מורטי ולוקח מידיך את המסמכים.לאחר מכן אתם יוצאים מהמכונית ומורטי מלווה אותך לכניסת המבנה.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Indigo"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה יוצא מהמטוס ונכנס לשדה התעופה.אתה רואה שדה תעופה מלא באנשי עסקים שמדברים נון-סטופ בטלפון.לאחר מכן אתה מסתכל באיזור קבלת הפנים ורואה איש לבוש שחורים עם שלט קרטון שכתוב עליו:"שימאגו".
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Sienna"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתה מסתובב בשדה התעופה סחור וסחור ומגלה איש לבוש בחליפת טייסים שנראה כממהר.
מה תעשה?
-
[QUOTE=~WarWolf~;1034359]אני צריך את עזרתכם-
האם כדאי לי לעשות סיפור המבוסס על המשחק?(אגב,יכול להיות שהדמויות שלכם יופיעו לפרק או שניים כיריבים).
אתה יוצא מהמטוס ונכנס לשדה התעופה.אתה רואה שדה תעופה מלא באנשי עסקים שמדברים נון-סטופ בטלפון.לאחר מכן אתה מסתכל באיזור קבלת הפנים ורואה איש לבוש שחורים עם שלט קרטון שכתוב עליו:"שימאגו".
מה תעשה?
[/QUOTE]
לי לא אכפת...
-------------------
אני אלך לאיש ואגיד לו:"אני שימאגו!מי אתה ומה עושים?"
-
[QUOTE=~WarWolf~;1034359]סליחה שלא הגבתי הרבה זמן,היה לי לחץ של מבחנים.
כשאני ארצה,מקסימום אני אקפיא.
התפנה מקום במשחק.
אני צריך את עזרתכם-
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אתה מורה לריינו לבוא אליך והולך לאיש.האיש פתאום אומר לך:"אתה בטח לוקאס, הא?!בוא איתי!" ולוקח אותך לכיוון החניון.
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~יוהן~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"כל אדם יודע מה קורה למסמכים שלו.." אומר לך מורטי ולוקח מידיך את המסמכים.לאחר מכן אתם יוצאים מהמכונית ומורטי מלווה אותך לכניסת המבנה.
מה תעשה?
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Sienna"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
מה תעשה?[/QUOTE]
אלך אחריו לקניון, אשמור על קור רוח
-
[quote=~WarWolf~;1034359][U][B][SIZE=4][COLOR=sienna]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
מה תעשה?[/quote]
"אתה טס ליפן?" אשאל אותו "לטוקיו?"
-
[U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
האיש אומר לך בחביבות:"אני?!אני לא טס לטוקיו, למען האמת אני מטיס מטוס לטוקיו בעוד כמה דקות!האם אתה גם טס לטוקיו?" ומממשיך ללכת במהלך השיחה שלכם, בעוד מחכה לתשובה.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
*לחניון..
----------------
אתה הולך עם מורטי לחניון.אתה נכנס לחניון ורואה שהוא שומם מנפש חיה.לאחר מכן, מורטי הולך לכיוון מכונית מסוג וולוו שחורה עם צמיג רזרבי מאחור. מורטי פותח את הדלת ומניף את ידו לעבר המכונית בתנועה שמורה לך להיכנס.
מה תעשה?
[B][U][COLOR="Navy"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
"אתה שימאגו?!" הוא עונה לך "בוא איתי!" הוא אומר ומוביל אותך לחניון.לאחר שאתם נכנסים לחניון השומם, הוא מראה לך מכונית וולוו שחורה ומורה לך להכינס אליה.
מה תעשה?
-
[QUOTE=~WarWolf~;1036058][U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen[B][U][COLOR="Navy"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
"אתה שימאגו?!" הוא עונה לך "בוא איתי!" הוא אומר ומוביל אותך לחניון.לאחר שאתם נכנסים לחניון השומם, הוא מראה לך מכונית וולוו שחורה ומורה לך להכינס אליה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני נכנס למכונית לפי מה שאמר לי האיש המוזר.
-
[QUOTE=~WarWolf~;1036058][U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
האיש אומר לך בחביבות:"אני?!אני לא טס לטוקיו, למען האמת אני מטיס מטוס לטוקיו בעוד כמה דקות!האם אתה גם טס לטוקיו?" ומממשיך ללכת במהלך השיחה שלכם, בעוד מחכה לתשובה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
״כן״ אענה לו ואלך איתו למטוס
-
[quote]~לוקאס~
*לחניון..
----------------
אתה הולך עם מורטי לחניון.אתה נכנס לחניון ורואה שהוא שומם מנפש חיה.לאחר מכן, מורטי הולך לכיוון מכונית מסוג וולוו שחורה עם צמיג רזרבי מאחור. מורטי פותח את הדלת ומניף את ידו לעבר המכונית בתנועה שמורה לך להיכנס.
מה תעשה?[/quote]
"מה עם ריק" אומר לו "מי יקח אותו (ריק זה השותף שלי לא הרוח שלי) ואכנס לאוטו
-
[QUOTE=~WarWolf~;1034359]
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני ארוץ במהירות לכיוון השער כניסה למטוס ואחכה שם בשקט ואחפש לעשות משהו מעניין,
בהתרגשות רבה לטיסה ולבריחה מהעיר שחייתי בה כל חיי.
-----------------------------------------
סורי שאני לא משקיע פשוט אין הרבה אפשרויות :)
-
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~לוקאס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"המממ.." מורטי אומר ובוחן את ריק במבטו, מבט מוזר בהחלט.לאחר מכן מורטי אומר:"ריק גם יכול לבוא.." במין אדישות ושניכם שמחים מאין כמוכם.לאחר מכן שניכם הולכים לחניון שדה התעופה ומגיעים למכונית וולוו שחורה.מורטי עומד לידה, פותח את הדלת ומסמל לכם להיכנס למכונית.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Navy"]~עידן~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה רץ במהירות רבה אל שער D, בהתרגשות רבה.בראשך עוברים זכרונות טובים ורעים מהעיר בה חיית כל חייך.בראשך גם עוברות מחשבות של חשש ויראה מין העיר החדשה והחיים החדשים שמחכים לך, ואיך תסדר שם.לאחר כמה זמן, אתה מגיע לשער ומסתכל בעונך ורואה שיש עוד 5 דקות עד להמראה.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]~שימאגו~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה הולך עם האיש המוזר לחניון.הוא מצביע לכיוון מכונית וולוו שחורה ואומר:"קדימה-להיכנס!" ואתה נכנס למכונית.לאחר מכן האיש סוגר את דלת המכונית ומורה לך לסגור את הדלת שבצידך, והוא מוריד את מעילו השחור, כובעו ומשקפי השמש שלו ומושיט לך את ידו איש בלונדיני בן 20."שמי מורטימור" הוא אומר "אבל אתה יכול לקרוא לי מורטי.."
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Indigo"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה הולך עם הטייס החביב אל המטוס במהירות.אתם נכנסים למטוס ודרכיכם מתפצלות."טוב, אני מקווה שתהיה לך טיסה נעימה ומהנה!" הוא אומר לך עם חיוך קורן מאושר על פניו.אתה בודק בכרטיסך את מקום הישיבה והולך למקום זה.
מה תעשה?
-
[quote=~WarWolf~;1037124][U][B][SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B][/U]
[B][U][SIZE=4][COLOR=indigo]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה הולך עם הטייס החביב אל המטוס במהירות.אתם נכנסים למטוס ודרכיכם מתפצלות."טוב, אני מקווה שתהיה לך טיסה נעימה ומהנה!" הוא אומר לך עם חיוך קורן מאושר על פניו.אתה בודק בכרטיסך את מקום הישיבה והולך למקום זה.
מה תעשה?[/quote]
תיישב ואנסה לישון במהלך הטיסה
-
[quote]~לוקאס~
"המממ.." מורטי אומר ובוחן את ריק במבטו, מבט מוזר בהחלט.לאחר מכן מורטי אומר:"ריק גם יכול לבוא.." במין אדישות ושניכם שמחים מאין כמוכם.לאחר מכן שניכם הולכים לחניון שדה התעופה ומגיעים למכונית וולוו שחורה.מורטי עומד לידה, פותח את הדלת ומסמל לכם להיכנס למכונית.
מה תעשה?[/quote]
היה קורה משהו עם היית כותב שאני נכנס וכבר הגעתי?
--------------------------------------------
אני נכנס לרכב עם ריק