-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019837]
[b][u][size=3]בו[/size][/u][/b]
[b]הסגן של האדון שלך מתעצבן ומעיף לך בעיטה בבטן, זה לא ממש מזיז לך אבל האדון שלך[/b]
[b] מתעצבן ואומר לסגן שלו להתחיל להרביץ לך כדאי שתירגע ותציית.[/b]
[b]מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"בו לא אוהב מרביצים לו!" אצעק בכוח ואתחיל להתעצבן ולהוציא עשן מהחורים שבראשי. "בו להרוג אותך!" אמשיך לצעוק ואתקדם אליו באיטיות.
-
[b][u][size="3"]בו[/size][/u][/b]
[b]אתה כולך עצבני, מתקרב אל הסגן של האדון שלך ומתחיל לפוצץ אותו במכות,
אתה מעיחף אותו דרך התקרה ועף אחריו, את מתחיל לשלוח עליו כדורי אנרגיה ופשוט הורג אותו!,
האדון שלך די מופתע לראות כמה כוח יש לך אבל אתה עדיין די עצבני.
אתה מרחף בשמים מחוץ למעבדה הזו שהיית בה.
מה תרצה לעשות?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020088][b][u][size="3"]בו[/size][/u][/b]
[b]אתה כולך עצבני, מתקרב אל הסגן של האדון שלך ומתחיל לפוצץ אותו במכות,
אתה מעיחף אותו דרך התקרה ועף אחריו, את מתחיל לשלוח עליו כדורי אנרגיה ופשוט הורג אותו!,
האדון שלך די מופתע לראות כמה כוח יש לך אבל אתה עדיין די עצבני.
אתה מרחף בשמים מחוץ למעבדה הזו שהיית בה.
מה תרצה לעשות?[/b][/QUOTE]
OOG: אני יודע להפוך דברים לממתקים?
IG: "בו רוצה להרוג!" אצעק ואתחיל לחפש יצורים חיים בשביל להרגם.
-
להמשיך לדבר?
בכל אופן ריינו נראה כך [IMG]http://www.petking.co.il/petking/MediaServer/AnimalGuides/Dogs/200X150/Alaskan_Malamute.jpg[/IMG] תדע להבא מה הוא יכול לעשות
"אז אני נרשם ואתה הולך? סבבה!" אני אומר ונרשם ונותן ל27 ללכת
-
[b][u][size=3]בו[/size][/u][/b]
[b]עוד לא....[/b]
[b]--------------------------------[/b]
[b]אתה עף באוויר בעודך מחפש מישהו לרצוח בכדי להתאמן, אתה עף ועף ופיתאום רואה מתחתיך [/b]
[b]חבורה של כעשרה אנשים עם אקדים עומדים ויורים בבקבוקים ופחיות על גדר.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[b][u][size=3]לוקאס[/size][/u][/b]
[b]אתה הולך ונרשם לתחרות, אתה וריינו הולכים להתכונן ובינתיים אנדרואיד 27 עף לחפש את השבב.[/b]
[b][u][size=3]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]אתה עף במשך איזה ארבעים וחמש דקות ומגיע לזירת הקרב שהייתם בה ליד הבית של לוקאס, [/b]
[b]אתה מתחיל לחפש את האנדרואיד אבל לא מוצא אותו, פתאום אתה רואה אותו זרוק כמה מטרים מהמקום שתה עומד בו, [/b]
[b]וזה לא המקום בו זרקתם אותו בפעם הקודמת.[/b]
[b]אתה מתקרב אליו לאט לאט אבל רואה שהוא מלא חול, אתה מחפש את השבב, אתה מוצא אותו אבל הוא כבר הרוס,[/b]
[b]פגעתם בשבב במהלך הקרב וגם הוא התמלא חול.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020114][b][u][size="3"][b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[B]אתה עף במשך איזה ארבעים וחמש דקות ומגיע לזירת הקרב שהייתם בה ליד הבית של לוקאס,
אתה מתחיל לחפש את האנדרואיד אבל לא מוצא אותו, פתאום אתה רואה אותו זרוק כמה מטרים מהמקום שתה עומד בו,
וזה לא המקום בו זרקתם אותו בפעם הקודמת.
אתה מתקרב אליו לאט לאט אבל רואה שהוא מלא חול, אתה מחפש את השבב, אתה מוצא אותו אבל הוא כבר הרוס,
פגעתם בשבב במהלך הקרב וגם הוא התמלא חול.
מה תעשה?[/B][/QUOTE]
אני אחפש עוד שבבים במקום ואם אני לא אמצא אעוף לשמיים כדי לחפש עבודה בשביל להשיג כסף.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020114][b][u][size="3"]בו[/size][/u][/b]
[b]עוד לא....
--------------------------------
אתה עף באוויר בעודך מחפש מישהו לרצוח בכדי להתאמן, אתה עף ועף ופיתאום רואה מתחתיך
חבורה של כעשרה אנשים עם אקדים עומדים ויורים בבקבוקים ופחיות על גדר.
מה תעשה?[/b]
[b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
אתה הולך ונרשם לתחרות, אתה וריינו הולכים להתכונן ובינתיים אנדרואיד 27 עף לחפש את השבב.
[b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
אתה עף במשך איזה ארבעים וחמש דקות ומגיע לזירת הקרב שהייתם בה ליד הבית של לוקאס, אתה מתחיל לחפש את האנדרואיד אבל לא מוצא אותו, פתאום אתה רואה אותו זרוק כמה מטרים מהמקום שתה עומד בו, וזה לא המקום בו זרקתם אותו בפעם הקודמת.
אתה מתקרב אליו לאט לאט אבל רואה שהוא מלא חול, אתה מחפש את השבב, אתה מוצא אותו אבל הוא כבר הרוס, פגעתם בשבב במהלך הקרב וגם הוא התמלא חול.
מה תעשה?[/QUOTE]
"ריינו אני מציע שנתחיל לחזק אותך אם תקלע לקרב לא צפוי עם כלבים אחרים/ אנשים אחרים, מה שאבא שלי לימד אותי הוא שלכל יצור יש כוח זוכר את זה שהיית גור קטן? אוקיי אז זה אומר שכ לייצור יכול גם ליצור כדורי אנרגיה אפילו כלבים ובני אדם!" אומר בהתרגשות לריינו
"אוקיי תתרכז ריינו תשתמש במחשבה שלך כדי לרכז את האנרגייה בבטן שלך ואז תרגיש שאתה קל מהאוויר!" אומר לו ברוגע "תתחיל!"
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
[b]אתה מתחיל למאן את ריינו אבל פתאום אתה שומע:
" הקרב הבא לוקאס נגד מיי צ'ין!!".[/b]
[b]אנדרואיד 27[/b]
[b]אתה מחפש עוד שבבים באזור אבל לא מוצא כלום, אתה עף לעיר ונוחת במרכזה.
אתה רואה שלט גדול של בקשת מקום לעבודה בחנות צעצועים.
מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020128][b][u][b]אנדרואיד 27[/b]
[b]אתה מחפש עוד שבבים באזור אבל לא מוצא כלום, אתה עף לעיר ונוחת במרכזה.
אתה רואה שלט גדול של בקשת מקום לעבודה בחנות צעצועים.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
אני אלך לחנות הצעצועים ואגיד למוכר:"אני רוצה לעבוד פה אני מכיר מלא צעצועים!מה אני צריך לעשות כדי להתקבל?"ואז אני יעשה פרצוף כזה::D
-
[quote]לוקאס
אתה מתחיל למאן את ריינו אבל פתאום אתה שומע:
" הקרב הבא לוקאס נגד מיי צ'ין!!".[/quote]
"רייני בוא אחרי אם אתה רואה שאני מתחיל להחלש תנסה כדורי אנרגיה אפילו חלשים יואילו על האיש תשב בצד בינתיים" אומר לריינו ואעלה לזירה ואתחיל לטעון מסביבי הילה כחולה של כוח
-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]המוכר אומר לך שבכדי להתקבל אתה צריך להראות את יחסי המכירות שלך, זאת אומרת להראות לו כמה תצליח למכור ביום עבודה.
המנהל נותן לך יום ניסיון ומשאיר אותך לבד בחנות.
פתאום נכנסים שלושה ילדים קטנים עם כסף ושואלים אותך על איזה עצעוים אתה ממליץ.
מה תעשה?[/b]
[B][U]לוקאס[/U][/B]
[B]אתה עושה לזירה כולך נרגש, פתאום עומדת מולך איזה די גדולה ודי מפחידה שמוכנה לקרב.
"ו.... הקרב מתחיל" אומר השדרן והוא עוד א הפסיק לדבר וכבר חטפת כדור אנרגייה לפנים.
מה תעשה?[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020139][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]המוכר אומר לך שבכדי להתקבל אתה צריך להראות את יחסי המכירות שלך, זאת אומרת להראות לו כמה תצליח למכור ביום עבודה.
המנהל נותן לך יום ניסיון ומשאיר אותך לבד בחנות.
פתאום נכנסים שלושה ילדים קטנים עם כסף ושואלים אותך על איזה עצעוים אתה ממליץ.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"בני כמה אתם ילדים?"אשאל את הילדים ואז אוסיף בפרצוף שמח ומאושר:D:"אל תפחדו אני צריך לדעת את הגילאים שלכם כדי להביא לכם צעצועים טובים!"
-
[quote]לוקאס
אתה עושה לזירה כולך נרגש, פתאום עומדת מולך איזה די גדולה ודי מפחידה שמוכנה לקרב.
"ו.... הקרב מתחיל" אומר השדרן והוא עוד א הפסיק לדבר וכבר חטפת כדור אנרגייה לפנים.
מה תעשה?[/quote]
אני אתעשת ואז אפוצץ אותה בכדורי אנרגיה, אטען עוד כוח ואז אתה מכיר את המתפה הזאת שאתה עף לשמיים ואז יורה איזה 12 כדורים גדולים של אנרגיה? זה מה שאני עושה ואז אני יורד למטה הטיל ומפוצץ לה בעיטה בבטן
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מפוץ את האישה ויורה עליה מלא כדורי אנרגייה היא נוחתת על הזירה ואתה יורד אליה ומעיף לה בעיטה בטן, היא עפה מחוץ לזירה.
" המנצח הוא.... לוקאס!!" אומר הקריין וכל הקהל משתולל ומריע לך.
עוד מעט הסיבוב הבא, תתכונן....
[b][i][u]אנדרואיד 27 [/u][/i][/b]
" אנחנו בני שלוש עשרה ושבעה חודשים " אומרים לך הילשים הקטנים ביחד.
" מה תוכל להמליץ לנו לקנות?" שואלים אותך בתמימות הילדים.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1020163][b][u][b][i][u]אנדרואיד 27 [/u][/i][/b]
" אנחנו בני שלוש עשרה ושבעה חודשים " אומרים לך הילשים הקטנים ביחד.
" מה תוכל להמליץ לנו לקנות?" שואלים אותך בתמימות הילדים.[/QUOTE]
"אני יכול להציע לכם משחקי מחשב או משחקי פליסטשיין!"אומר להם בשמחה ואחפש להם משחקי קונסולה.
שאני אמצא משחקים הביא להם אותם.