-
[QUOTE=Viva La Resistance;1034892][u]טוני[/u]
אתה מסתכל סביבך ומחפש ספינות, אתה רואה כמה. אתה הולך אליה ומסתכל לצדדים, אתה רואה כל מיני מקלות, אבנים. לא הדברים הכי שימושיים. "היי אתה!" אתה שומע צעקה. "כן כן, אתה!" אותו קול עמוק ממשיך לצעוק.
?[/QUOTE]
[B]" מה? מה אתה רוצה ממני? אני מכיר אותך?" אשאל את האיש המוזר.[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1034901][B]" מה? מה אתה רוצה ממני? אני מכיר אותך?" אשאל את האיש המוזר.[/B][/QUOTE]
אתה מסתובב אליו ונגלה מולך נער עם כובע קש, מחייך. מצד שמאל אתה רואה איש עם 3 חרבות על הנדן שלו, שיער ירוק, אתה מזהה אותו בתור זורו! מצד ימין עומד איש גבוה, בלונדיני, לבוש בשחור ועם סיגריה בפה. "גדלת יפה" אומר זורו, מחייך "אבל פרי שטן? אני לא חושב שככה מתנהגים סייפים" הוא אומר, לא שיש לך מושג מה זה "פרי שטן".
"אתה נראה כמו בחור טוב!" אומר האיש עם כובע הקש בחיוך גדול.
"אתה תצטרף לצוות שלי!" הוא ממשיך לצעוק.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1034892][u]
[u]אילן[/u]
אממ... לברוח?[/QUOTE]
טוב אז אני אומר לבחור הגדול :"סתסכל יש מאחוריך קוף עם 3 ראשים!" (MI חחח) ומתחיל לברוח כמה שיותר מהר כי אני קולט שאין לי מספיק כוח , ניסיון או אומץ כדי להתמודד עם הבעיה
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1034904]אתה מסתובב אליו ונגלה מולך נער עם כובע קש, מחייך. מצד שמאל אתה רואה איש עם 3 חרבות על הנדן שלו, שיער ירוק, אתה מזהה אותו בתור זורו! מצד ימין עומד איש גבוה, בלונדיני, לבוש בשחור ועם סיגריה בפה. "גדלת יפה" אומר זורו, מחייך "אבל פרי שטן? אני לא חושב שככה מתנהגים סייפים" הוא אומר, לא שיש לך מושג מה זה "פרי שטן".
"אתה נראה כמו בחור טוב!" אומר האיש עם כובע הקש בחיוך גדול.
"אתה תצטרף לצוות שלי!" הוא ממשיך לצעוק.[/QUOTE]
[B]אתה זוכר שנשבעתי לנקום בזורו?
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"חח.... חמוד אתה ילד.., רק שאלה אחת יש לי אליך, מי אתה? " אשאל את האיש ואסתכל על זורו בחיוך חצי ערמומי,
"אני יצטרף אליך, אין בעיה" אני אומר בחיוך ענק, " בדיוק חיפשתי לי צוות, אז באתם לי בטוב, איפה הספינה שלכם?" אני שואל והולך לכיוונו[/B]
-
[u]אילן[/u]
אתה מתחיל לברוח ולברוח, לאחר 10 שניות את שומע גם צעדים מאחוריך. אתה מסתכל לצדדים ורואה מערות שבהן תוכל להסתתר.
[u]טוני[/u]
"יופי!" צועק הנער עם כובה הקש.
"נלך לספינה, שם מחכים כל השאר" מציע האיש הבלונדיני ושלושתם הולכים לכיוונך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1034950][u]אילן[/u]
אתה מתחיל לברוח ולברוח, לאחר 10 שניות את שומע גם צעדים מאחוריך. אתה מסתכל לצדדים ורואה מערות שבהן תוכל להסתתר.
[/QUOTE]
איזה קטע ראית? את זה עם הקוף בעל 3 ראשים חחח
[u]טוני[/u]
"יופי!" צועק הנער עם כובה הקש.
"נלך לספינה, שם מחכים כל השאר" מציע האיש הבלונדיני ושלושתם הולכים לכיוונך.[/QUOTE]
[B]
"יאללה בואו" אני אומר בשימחה לשלושתם,
" אז.. זורו.., מה עשית מאז הפעם האחרונה שהתראנו?" אשאל את זורו ואפנה את מבטי אליו,
"ודרך אגב איך קוראים לשנייכם?" אפנה את מבטי לשניים האחרים ואשאל אותם. [/B]
-
[u]אילן[/u]
סורי אחי אבל אתה לא משקיע מספיק...
אתה בחוץ
אל תיקח אישית, אתה עדיין אחלה של בנאדם
[u]טוני[/u]
"קיבלתי באונטי של 140 מיליון ונכנסתי לרשימת הסופר נובה" עונה לך זורו וצוחק בזחיחות.
שני האנשים האחרים לא שמעו אותך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1035975][u]אילן[/u]
[u]טוני[/u]
"קיבלתי באונטי של 140 מיליון ונכנסתי לרשימת הסופר נובה" עונה לך זורו וצוחק בזחיחות.
שני האנשים האחרים לא שמעו אותך.[/QUOTE]
[B]
"הלו חברה! שאלתי איך קוראים לכם" אומר ואפנה את מבטי אלייהם.
"יפה זורו בקרוב גם אצלי " אגיד עם חיוך רחב על שפתיי ואמשיך להתקדם איתם לכיוון הספינה שלהם.[/B]
-
[u]טוני[/u]
"אני סאנג'י.." אומר האיש הבלונדיני ומעשן עוד שאכטה מהסיגריה, הוא מחייך חיוך עקום קצת.
"אני לופי!" צועק הנער "אני אהיה מלך הפיראטים!" הוא ממשיל לצעוק.
אתם ממשיכים להתקדם לכיוון כלשהו, מולכם באופק אתה רואה ספינה גדולה מאוד עם שמש עליה.
לפתע אתה מרגיש זרם רוח עצום שמעיף אותך 50 מטר אחורה, אתה מרגיש פציעות רבות. אתה מסתכל ורואה שזה כלל לא השפיע על זורו, סאנג'י ולופי. מולם אתה רואה איש גבוה למראה, שיער שחור ארוך ופנים חלקות מחייכות. "או לופי, חיפשתי אותך" הוא אומר וצוחק. "מה? מי אתה?" שואל לופי בבלבול.
"אתה לא מזהה?! זה מורטה גון! השיצ'יבוקאי!" צועק סאנג'י, עצבני מתמיד. אתה רואה את החיוך של מורטה רק הולך וגובר.
-
[quote=Viva La Resistance;1036054][U]טוני[/U]
"אני סאנג'י.." אומר האיש הבלונדיני ומעשן עוד שאכטה מהסיגריה, הוא מחייך חיוך עקום קצת.
"אני לופי!" צועק הנער "אני אהיה מלך הפיראטים!" הוא ממשיל לצעוק.
אתם ממשיכים להתקדם לכיוון כלשהו, מולכם באופק אתה רואה ספינה גדולה מאוד עם שמש עליה.
לפתע אתה מרגיש זרם רוח עצום שמעיף אותך 50 מטר אחורה, אתה מרגיש פציעות רבות. אתה מסתכל ורואה שזה כלל לא השפיע על זורו, סאנג'י ולופי. מולם אתה רואה איש גבוה למראה, שיער שחור ארוך ופנים חלקות מחייכות. "או לופי, חיפשתי אותך" הוא אומר וצוחק. "מה? מי אתה?" שואל לופי בבלבול.
"אתה לא מזהה?! זה מורטה גון! השיצ'יבוקאי!" צועק סאנג'י, עצבני מתמיד. אתה רואה את החיוך של מורטה רק הולך וגובר.[/quote]
[B]"תן לי לטפל בזה" אני יגיד בחיוך ערמומי ללופי,[/B]
[B]" אני אוכיח לך שבאמת אני רואי להיות בצוות שלך" אני אומר ורץ אל האיש, כשאני מתקרב אליו אני קופץ לגובה ומנחית לו בעיטה ברגל "בום" אני אומר בגיחוח ומפוצץ לו את הרגל,[/B]
[B]אני נעמד מולו ויורק לו על היד " בום.." אני חוזר על עצמי וצוחק כשאני רואה את היד שלו מתפוצצת.[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1036060][B]"תן לי לטפל בזה" אני יגיד בחיוך ערמומי ללופי,[/B]
[B]" אני אוכיח לך שבאמת אני רואי להיות בצוות שלך" אני אומר ורץ אל האיש, כשאני מתקרב אליו אני קופץ לגובה ומנחית לו בעיטה ברגל "בום" אני אומר בגיחוח ומפוצץ לו את הרגל,[/B]
[B]אני נעמד מולו ויורק לו על היד " בום.." אני חוזר על עצמי וצוחק כשאני רואה את היד שלו מתפוצצת.[/B][/QUOTE]
לופי מתחיל לצחוק והוא צופה בך מכה בו. אתה רץ אליו ובועט לו ברגל, אך הוא בדיוק נעלם ומופיע מאחוריך, הוא בועט בך בגב ואתה עף מטר. "אני מבין, סוג לוגיה אה?" אומר זורו וצוחק.
"חכם אתה" עונה לו מורטה "אני אכלתי את פרי הקאזה קאזה נו מי (kaze kaze no mi), אני יכול לשלוט ברוח כרצוני, אני מציע לכם להסגיר את עצמכם לפני שיהיה מאוחר מידי!" הוא צועק וצוחק עליכם בבוז, לופי נראה מחייך, לא זז. "יחתיכת ממזר!" צועק סאנג'י וקופץ עליו עם בעיטה, אך קורה בדיוק אותו דבר. הוא נעלם ובועט בו, סאנג'י נוחת לידך.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1036072]לופי מתחיל לצחוק והוא צופה בך מכה בו. אתה רץ אליו ובועט לו ברגל, אך הוא בדיוק נעלם ומופיע מאחוריך, הוא בועט בך בגב ואתה עף מטר. "אני מבין, סוג לוגיה אה?" אומר זורו וצוחק.
"חכם אתה" עונה לו מורטה "אני אכלתי את פרי הקאזה קאזה נו מי (kaze kaze no mi), אני יכול לשלוט ברוח כרצוני, אני מציע לכם להסגיר את עצמכם לפני שיהיה מאוחר מידי!" הוא צועק וצוחק עליכם בבוז, לופי נראה מחייך, לא זז. "יחתיכת ממזר!" צועק סאנג'י וקופץ עליו עם בעיטה, אך קורה בדיוק אותו דבר. הוא נעלם ובועט בו, סאנג'י נוחת לידך.[/QUOTE]
[B]" אתה בסדר? " אשאל את סנג'י בתמימות,
" אנחנו חייבים לעובד ביחד בשביל לחסל את החרא הזה! " אני אומר עצבני,
" זורו, יש לך תוכנית? " אשאל את זורו ואתכונן לקרב,
"אני מוכן לכל מה שתגידו" אני אומר בנחישות[/B]
-
[u]טוני[/u]
סאנג'י משתיק אותך ומסמן לך להישאר על הקרקע. "נתקיף אותו בהפתעה" הוא אומר לך בהחלטיות. "אז... אתם מסגירים את עצמכם?" שואל מורטה. "לא!" מסרב לופי. אתה מתחיל לשמוע צעדי ריצה, ככל הנראה של לופי, אתה לא שומע שום פגיעה, כנראה הוא עוד פעם התחמק.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1036081][u]טוני[/u]
סאנג'י משתיק אותך ומסמן לך להישאר על הקרקע. "נתקיף אותו בהפתעה" הוא אומר לך בהחלטיות. "אז... אתם מסגירים את עצמכם?" שואל מורטה. "לא!" מסרב לופי. אתה מתחיל לשמוע צעדי ריצה, ככל הנראה של לופי, אתה לא שומע שום פגיעה, כנראה הוא עוד פעם התחמק.[/QUOTE]
[B]"אין בעיה! מה שתעשה אני איתך" אני אומר לסנג'י בהתלהבות ומחכה להוראות ממנו.[/B]