-
[QUOTE=EM Moderator;1021587][B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"אל תפחד פיצ'ו תשתמש במכת וולט על הציפור האמיצה וכך תנצח!"אתה אומר לפיצו' והוא משתמש במכת וולט.
עובר דרך הגוף של פיצ'ו חשמל והוא רץ איתו לעבר הציפור האמיצה של סטרביה.שני המתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ ענקי שעף פיצ'ו לעץ הקרוב וגם סטרביה.
פיצ'ו מצליח להאתושש וגם סטרביה.פיצ'ו מנצל שסטרביה קם ושולח מכת ברק עליו.
סטרביה נפגע קשות ממתקפת הברק ומתעלף.
"אוי לא סטרביה שלי תחזור וביי ג'ק ניפגש!"אומר דני ומחזיר את סטרביה לפוקדור שלו.
מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיצ'ו"הית גדול הצלחת לנצח סטארביה שהוא חזק ממך .והוכחת לדני הזה שאתה לא לוזר". אני אומר לזורגו"אוקי עכשיו אנחנו נחפש קרב בשבילך שתתחזק יותר". אני מתחיל ללכת עם זורגו ופיצו בדרך 202 ומחפש קרב בשביל זורגו
-
[B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"הייתה גדול פיצ'ו!"אתה אומר לפיצ'ו בעידוד והוא מסמיק מרוב אושר.
אתה הולך עם זורוגו ועם פיצ'ו במסע ומחפש פוקימונים טובים להילחם נגדם.
אחרי כ5 דקות שאתה הולך ואתה רואה שלט שכתוב אליו:"העיר ג'ובלייף".
אתה מתעלם מי זה ואז שאתה חוזר אחורה אתה רואה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2a0316e969dcc9eb72a0f844f4dbe714.png[/IMG][/URL] קטן.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=EM Moderator;1021595][B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"הייתה גדול פיצ'ו!"אתה אומר לפיצ'ו בעידוד והוא מסמיק מרוב אושר.
אתה הולך עם זורוגו ועם פיצ'ו במסע ומחפש פוקימונים טובים להילחם נגדם.
אחרי כ5 דקות שאתה הולך ואתה רואה שלט שכתוב אליו:"העיר ג'ובלייף".
אתה מתעלם מי זה ואז שאתה חוזר אחורה אתה רואה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2a0316e969dcc9eb72a0f844f4dbe714.png[/IMG][/URL] קטן.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לזורגו"תקוף בשבירת לבנים את סידוט החלש הזה". אני אומר לפיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על הסידוט החלש הזה"אני מקוה שהם יביסו סידוט
-
"זורוגו תשתמש בשבירת לבנים ופיצ'ו תשתמש בזנב ברזל!"אתה אומר לזורוגו ולפיצ'ו.
זורוגו תוקף את סידוט אבל סידוט מתחמק בקלות מהמתקפה.פיצ'ו לא תוקף כי הוא לא רוצה להפריע לקרב.
סידוט משתמש בהצלפת גפן על זורוגו.יוצא גפנים מהגוף של סידוט והם באים במהירות לזורוגו כדי לתפוס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=EM Moderator;1021603][B][COLOR=DarkRed][U][SIZE=3]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"זורוגו תשתמש בשבירת לבנים ופיצ'ו תשתמש בזנב ברזל!"אתה אומר לזורוגו ולפיצ'ו.
זורוגו תוקף את סידוט אבל סידוט מתחמק בקלות מהמתקפה.פיצ'ו לא תוקף כי הוא לא רוצה להפריע לקרב.
סידוט משתמש בהצלפת גפן על זורוגו.יוצא גפנים מהגוף של סידוט והם באים במהירות לזורוגו כדי לתפוס אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזורגו"תנשך את הגפנים שלו בנשיכה הכי חזקה שלו כך שזה יכאב לו.לאחר מכן תקפוץ לאווויר ותנחית שבבירת לבנים חזקה שתגמור את סידוט". אני אומר לפיצ'ו"אני מבין אותך .אתה רוצה שזורגו יתחזק יותרבלי עזרתך.אז תעודד את זורגו שיביס את סידוט"
-
"תנשך את הגפנים של סידוט."אתה אומר לזורוגו והוא מתכונן לנשוך.
זורוגו תופס את הגפנים של סידוט ובמקום לקפוץ הוא מעיף אותו לעץ הקרוב.העץ נשבר בגלל סידוט.
זורוגו רץ במהירות על סידוט בשבירת לבנים.היד של זורוגו הופכת ללבנה.
סידוט קם ונפגע מהשבירת לבנים קשות.סידוט מצליח לקום והוא הופך ללבן.
אתה חושב שהוא מתפתח אבל הוא שולח טיל סיכות.סידוט הפראי למד טיל סיכות שפוגעות בחוזקה בזורוגו.
זורוגו מתכונן לתגובה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=EM Moderator;1021627][B][COLOR=DarkRed][U][SIZE=3]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"תנשך את הגפנים של סידוט."אתה אומר לזורוגו והוא מתכונן לנשוך.
זורוגו תופס את הגפנים של סידוט ובמקום לקפוץ הוא מעיף אותו לעץ הקרוב.העץ נשבר בגלל סידוט.
זורוגו רץ במהירות על סידוט בשבירת לבנים.היד של זורוגו הופכת ללבנה.
סידוט קם ונפגע מהשבירת לבנים קשות.סידוט מצליח לקום והוא הופך ללבן.
אתה חושב שהוא מתפתח אבל הוא שולח טיל סיכות.סידוט הפראי למד טיל סיכות שפוגעות בחוזקה בזורוגו.
זורוגו מתכונן לתגובה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לזוגו"תשתמש בשבירת לבנים על עץ שקרוב אליך. ואז תפיל את העץ על סידוט שימעך אותו.אם סידוט שרד את זה תקוף אותו שוב בשבירת לבנים"
-
"זורוגו תשתמש בשבירת לבנים על העץ!"אתה אומר לזורוגו והוא משתמש בשבירת לבנים.
היד של זורוגו הופכת ללבנה והוא תוקף את העץ.הוא שובר את העץ והעץ נופל על סידוט.
סידוט מתחמק מהעץ בקלות ותוקף במתקפה מהירה.סידוט רץ במהירות על זורוגו.
זורוגו משתמש שוב בשבירת לבנים על סידוט אבל סידוט מתחמק ופוגע בו בעזרת מתקפה מהירה.
סידוט קופץ אחורה ושולח עלי תער.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=EM Moderator;1021630][B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
"זורוגו תשתמש בשבירת לבנים על העץ!"אתה אומר לזורוגו והוא משתמש בשבירת לבנים.
היד של זורוגו הופכת ללבנה והוא תוקף את העץ.הוא שובר את העץ והעץ נופל על סידוט.
סידוט מתחמק מהעץ בקלות ותוקף במתקפה מהירה.סידוט רץ במהירות על זורוגו.
זורוגו משתמש שוב בשבירת לבנים על סידוט אבל סידוט מתחמק ופוגע בו בעזרת מתקפה מהירה.
סידוט קופץ אחורה ושולח עלי תער.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לזורגו"תפוס את העלי הטער בפה שלך ותחזיר אותץם לעבר סידו.לאחר מכן רוץ ותשתמש בנשיכה ובשבירת לבנים שיגמרו את הסידוט המעצבן הזה"
-
[quote=EM Moderator;1021575][B][COLOR=SeaGreen][U][SIZE=3]NivX10[/SIZE][/U]
אתה מודה לאחות ג'וי ואתה יוצא מהמרכז.
"תחזור לפוקדור שלך טרטויג יש לי סיודרים עכשיו!"אתה אומר לטרטויג ואתה מחזיר אותו לשם.
אתה נותן לאחות ג'וי את הפוקדור של טרטויג והיא מרפא גם אותו.
אתה הולך למעבדת הפרופסור,דופק בדלת ואתה רואה את בארי ואת הפרופסור שם.
"היי ילדון מה קורה?"שואל בארי ואתה אומר בסדר.
"שלום ג'ייסון אתה צריך לקבל פוקדורים ופוקדע נכון?הינה כך בארי המגושם לא אביא לך אותם!"אומר הפרופסור והוא מגיש לך את הדברים.
מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/quote]
"הכל טוב בארי מה נשמע?" אשאל את בארי בתגובה.
לאחר מכן אקח את הפוקדיע והפוקדורים שהפורפסור נתן לי ואומר לו בהתלהבות "תודה רבה פרופסור, זה מאוד יעזור לי!"
לאחר מכן אשנה את האווירה מעט, אשאל אותם ברצינות "גיליתם דברים חדשים על צוות בלו?!"
ואחכה לתגובה.
-
[B][COLOR="SeaGreen"][U][SIZE="3"]NivX10[/SIZE][/U]
"אתה תגלה בעיר ג'ובילייף"אומר לך הפרופסור.
"אני בסדר אבל אתה צריך ללכת כעת כי אנחנו עושים משהו...אל תדאג ניפגש בג'ובילייף..."מוסיף בארי במהירות.
אתה יוצא מהמעבדה וחושב לאן ללכת.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
זורוגו מנסה לתפוס את העלי תער בעזרת נשיכה אבל הוא לא מצליח.העלי תער פוגעים בו והוא נראה תשוש.
זורוגו רץ במהירות לעבר סידוט עם נשיכה ושבירת לבנים.הוא פוגע בסידוט בעזרת נשיכה אבל לא בעזרת שבירת לבנים.
סידוט תשוש אבל הוא עדיין עומד.סידוט משתמש במתקפה מהירה עם כדור אנרגיה.
סידוט רץ במהירות וגם מהפה שלו יוצא כדור ירוק שנשלח על זורוגו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=EM Moderator;1021692][B][COLOR="SeaGreen"][U][SIZE="3"]NivX1
זורוגו מנסה לתפוס את העלי תער בעזרת נשיכה אבל הוא לא מצליח.העלי תער פוגעים בו והוא נראה תשוש.
זורוגו רץ במהירות לעבר סידוט עם נשיכה ושבירת לבנים.הוא פוגע בסידוט בעזרת נשיכה אבל לא בעזרת שבירת לבנים.
סידוט תשוש אבל הוא עדיין עומד.סידוט משתמש במתקפה מהירה עם כדור אנרגיה.
סידוט רץ במהירות וגם מהפה שלו יוצא כדור ירוק שנשלח על זורוגו.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לזורגו"קדימה אני מאמין בך שתצליח להביס את הסידוט המעצבן הזה.תשתמש בשבירת לבנים כדי להחזיר את כדור האנרגיה לעבר סידוט.לאחר שהוא יפגע תשתמש עליו בנשיכה ושבירת לבנים"
-
זורוגו משתמש בשבירת לבנים על הכדור אנרגיה ושובר אותו.
אחרי שהוא שובר אותו סידוט פוגע בו במתקפה מהירה.
זורוגו נפגע קשות מהמתקפה אבל לא מוותר.הוא תוקף בנשיכה עם שבירת בלנים חזקה במיוחד.
סידוט תוקף בכדור אנרגיה שוב וכול המתקפות נפגשות יוצרות פיצוץ.
אתה שומע בקול חזק:"זורוגו זורוגו זורוגו!!!"ואז תאה מגלה שזורוגו ניצח את סידוט.
תוך כמה שניות עובר העשן ואתה רואה שזורוגו בקושי עומד וסידוט העתלף.
מה תעשה עכשיו? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=EM Moderator;1021706][B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]שלושה מחוזות[/SIZE][/U]
זורוגו משתמש בשבירת לבנים על הכדור אנרגיה ושובר אותו.
אחרי שהוא שובר אותו סידוט פוגע בו במתקפה מהירה.
זורוגו נפגע קשות מהמתקפה אבל לא מוותר.הוא תוקף בנשיכה עם שבירת בלנים חזקה במיוחד.
סידוט תוקף בכדור אנרגיה שוב וכול המתקפות נפגשות יוצרות פיצוץ.
אתה שומע בקול חזק:"זורוגו זורוגו זורוגו!!!"ואז תאה מגלה שזורוגו ניצח את סידוט.
תוך כמה שניות עובר העשן ואתה רואה שזורוגו בקושי עומד וסידוט העתלף.
מה תעשה עכשיו? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש" אני אומר לזורגו,כול הכבוד ניצח סידוט.נתת קרב מעולה לסידוט הזה.אז עכשיו תנוח בפוכדור שלך עד לקרב הבא שלך.היית מעולה".אני מחזיר את זורוגו לפוכדור שלו ואז מחזיר גם את פיצ'ו לפוכדור שלו.אני ממשיך ללכת בדרך 202
-
[quote=EM Moderator;1021692][B][COLOR=SeaGreen][U][SIZE=3]NivX10[/SIZE][/U]
"אתה תגלה בעיר ג'ובילייף"אומר לך הפרופסור.
"אני בסדר אבל אתה צריך ללכת כעת כי אנחנו עושים משהו...אל תדאג ניפגש בג'ובילייף..."מוסיף בארי במהירות.
אתה יוצא מהמעבדה וחושב לאן ללכת.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed][/COLOR][/B][/quote]
'ממממ... מעניין מה מתרחש שהם לא מגלים לי..' אחשוב בסקרנות.
לאחר מכן אחזור למרכז הפוקימונים, אכנס בנעימות ואשאל את האחות ג'וי "מה שלום סטארלי?! ומה שלום הטרטוייג שלי?!"