-
חברה עוד 2-3 תגובות וזהו לשבוע! יום שני יהיו כנראה עוד 2-3 תגובות והבאות יהיו ביום חמישי הבא.
[B]שיר~[/B]
:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתעלמת מטיילו וממשיכה לחפש אחר פוקימונים אחרים, כשלפתע את מבחינה לך ב[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/427.png[/IMG]קטנה מקפצת לה בין השיחים, ומריחה את הפרחים.
[B]תומר~[/B]
"זה יעלה לך 525$" אומר לך המוכר ומגיש לך את המוצרים. אתה לוקח אותם ומכניס אל תוך התיק "תבוא שוב!" אומר לך המוכר בטרם עזיבתך את החנות.
[B]עומר~[/B]
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, וכעבור כעשר דקות אתה מבחין בבניין ענק. אתה מזהה שזהו קניון העיר גולדנרוד.
[B]ליאור~[/B]
אתה ניגש אל עבר מרכז הפוקימונים וכעבור זמן קצר מוצא אותו ונכנס פנימה. את פניך מקבלת האחות גו'י "ברוך הבא! במה אני יכולה לעזור?" היא שואלת אותך, ואתה מגיש לה את הפוכדורים של שינקס ופושידה והיא לוקחת לך אותם. אתה מבקש מפתח לחדר והיא מוסרת לך אותו "זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת לך "את הפוכדורים תוכל לקבל בעוד 10 דקות" היא מוסיפה.
[B]עמית~[/B]
אתה משיב את סטארלי לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. כעבור כמה דקות, אתה מבחין לפתע ב[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/179.png[/IMG]
[B]מור~[/B]
גאסטלי מתאושש לאט לאט ותוקף בהיפנוזה, סטארביה נפגע ממנה ומתחיל לנמנם אבל הוא מספיק לתקוף עם מתקפת כנף שמחסלת את גאסטלי והוא מתעלף. כעבור כמה רגעים, סטראביה נרדם ונופל על הקרקע.
-
[quote=EDGE;1026668]
[B]עומר~[/B]
אתה מסתובב ומתחיל ללכת, וכעבור כעשר דקות אתה מבחין בבניין ענק. אתה מזהה שזהו קניון העיר גולדנרוד.
.[/quote]
'נייס בדיוק מה שאני צריך' אחשוב לעצמי בתחושת ניצחון ואכנס פנימה ואסרוק את החנויות
-
[quote=EDGE;1026668]
[B]שיר~[/B]
:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מתעלמת מטיילו וממשיכה לחפש אחר פוקימונים אחרים, כשלפתע את מבחינה לך ב[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/427.png[/IMG]קטנה מקפצת לה בין השיחים, ומריחה את הפרחים.[/quote]
"אני מקווה שלא כל הפוקמונים במחוז הזה משעממים כאלה.." אני ממלמלת ונאנחת קלות, אני מתעלמת מהפוקמונית ומחפשת אחר פוקמונים אחרים.
-
[B]שיר~[/B]
את ממשיכה לטייל בשביל, ועד מהרה את מבחינה בעיר צ'ארינגרוב מרחוק. את ממשיכה לצעוד, אולם לפתע את מבחינה ב[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/29.png[/IMG]שמטיילת לה קרוב אלייך.
[B]עומר~[/B]
אתה נכנס פנימה ומגלה שזהו קניון ענק בעל 4 קומות. יש שם חנויות רבות של בגדים, חנויות אוכל, ואתה מבחין כי יש שלט שמכוון לחנות הציוד לפוקימונים הממוקמת בקומה האחרונה.
-
[quote=EDGE;1026681]
[B]עומר~[/B]
אתה נכנס פנימה ומגלה שזהו קניון ענק בעל 4 קומות. יש שם חנויות רבות של בגדים, חנויות אוכל, ואתה מבחין כי יש שלט שמכוון לחנות הציוד לפוקימונים הממוקמת בקומה האחרונה.[/quote]
'טוב אני צריך למצוא אבן בשביל וולפיקס וכמה מתקפות' אחשוב לעצמי ואמהר לקומה השנייה.
-
[quote=edge;1026668][b]תומר~[/b]
"זה יעלה לך 525$" אומר לך המוכר ומגיש לך את המוצרים. אתה לוקח אותם ומכניס אל תוך התיק "תבוא שוב!" אומר לך המוכר בטרם עזיבתך את החנות.
[/quote]
אני אלך למרכז כדי לראות מה עם רלטס ועם באדו ואחשוב לעצמי שיר אהוב ונחמד מהילדות שלי.
-
[quote=EDGE;1026681][B]שיר~[/B]
את ממשיכה לטייל בשביל, ועד מהרה את מבחינה בעיר צ'ארינגרוב מרחוק. את ממשיכה לצעוד, אולם לפתע את מבחינה ב[IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/29.png[/IMG]שמטיילת לה קרוב אלייך.[/quote]
[I]באמת תמיר, חשבתי שאתה מכיר את הטעם שלי. ):[/I]
~~
'אוקי, נידורן היא מספיק טובה.' אני אומרת בליבי ומוציאה החוצה את האנדוור.
"האנדוור, רואה את הפוקמונית הקטנה הכחלחלה?" אני שואלת אותו ומצביעה על נידורן, "תקוף אותה בגחלת, עכשיו." אני פוקדת.
-
[b]עומר~[/b]
אתה עולה לקומה השנייה ומסתובב שם, כשלפתע אתה מבחין שם בחנות עם השם "חנות אבני פיתוח", ולפניה בחור שמן מנמנם.
[b]תומר~[/b]
אתה יוצא החוצה מהחנות וניגש חזרה למרכז הפוקימונים, אתה נכנס פנימה וניגש לאחות גו'י "הפוקימונים שלך בסדר גמור" היא אומרת לך ומושיטה לך את הפוכדורים "אפשר להציע לך חדר ללילה?" היא שואלת אותך
[b]שיר~[/b]
מצטער, מאריפ פגשה מישהו אחר :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנדוואר מסתכל על נידורן ורץ קדימה ושולח גחלת. נידורן מבחינה בגחלת אבל לא מספיקה להתחמק ונפגעת ממנה. היא מתעצבנת ותוקפת בעוקץ רעל שפוגע בהנדוואר אבל לא מרעיל אותו.
-
[quote=EDGE;1026697]
[B]שיר~[/B]
מצטער, מאריפ פגשה מישהו אחר :}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנדוואר מסתכל על נידורן ורץ קדימה ושולח גחלת. נידורן מבחינה בגחלת אבל לא מספיקה להתחמק ונפגעת ממנה. היא מתעצבנת ותוקפת בעוקץ רעל שפוגע בהנדוואר אבל לא מרעיל אותו.[/quote]
[I]לא רק מאריפ היא הטעם שלי!![/I]
~~
"האנדוור, השתמש בערפיח כדי לטשטש את ראייתה של נידורן ומיד אחר כך תקוף אותה שוב בגחלת." אני מורה להאנדוור.
-
[quote=EDGE;1026697][B]עומר~[/B]
אתה עולה לקומה השנייה ומסתובב שם, כשלפתע אתה מבחין שם בחנות עם השם "חנות אבני פיתוח", ולפניה בחור שמן מנמנם.
[/quote]
אני נכנס לחנות ומחפש במדפים אבן אש.
אחרי שאני מוצא אחת אני ניגש למוכר וקונה אותה.
משם אני הולך לחפש חנות מתקפות.
~~~~~~
באמת תמיר~~ >>
-
[QUOTE=EDGE;1026697][b][b]תומר~[/b]
אתה יוצא החוצה מהחנות וניגש חזרה למרכז הפוקימונים, אתה נכנס פנימה וניגש לאחות גו'י "הפוקימונים שלך בסדר גמור" היא אומרת לך ומושיטה לך את הפוכדורים "אפשר להציע לך חדר ללילה?" היא שואלת אותך
[/QUOTE]
"אפשר להציע חדר לילה זה ברור אבל יכול להיות שהתשובה שלי תהיה שלילית אבל אני אבחר להגיד בתשובה חיובית שזה כן"אומר לאחות ג'וי במוזריות ואז שהיא תיתן לי חדר,אלך להתלקח ואז אלך לישון.
שאינ אקום מהשינה אלך לאכול ארוחת בוקר ואז אמשיך בדרכי למסע הלא נודע...
-
[quote=edge;1026668]
[b]ליאור~[/b]
אתה ניגש אל עבר מרכז הפוקימונים וכעבור זמן קצר מוצא אותו ונכנס פנימה. את פניך מקבלת האחות גו'י "ברוך הבא! במה אני יכולה לעזור?" היא שואלת אותך, ואתה מגיש לה את הפוכדורים של שינקס ופושידה והיא לוקחת לך אותם. אתה מבקש מפתח לחדר והיא מוסרת לך אותו "זה יעלה דולר ללילה" היא אומרת לך "את הפוכדורים תוכל לקבל בעוד 10 דקות" היא מוסיפה.
[/quote]
אני מביא לאחות דולדר בשביל המפתח לחדר. ואומר לה"הנה דולר בשביל המפתח"
-
[quote][b]עמית~[/b]
אתה משיב את סטארלי לפוכדור שלו וממשיך בדרכך. כעבור כמה דקות, אתה מבחין לפתע במריפ[/quote]
"טוב,צא סטארלי-תתקוף את מריפ בדחיפה!" אומר לסטארלי.
-
[quote=EDGE;1026668]חברה עוד 2-3 תגובות וזהו לשבוע! יום שני יהיו כנראה עוד 2-3 תגובות והבאות יהיו ביום חמישי הבא.
[B]מור~[/B]
גאסטלי מתאושש לאט לאט ותוקף בהיפנוזה, סטארביה נפגע ממנה ומתחיל לנמנם אבל הוא מספיק לתקוף עם מתקפת כנף שמחסלת את גאסטלי והוא מתעלף. כעבור כמה רגעים, סטראביה נרדם ונופל על הקרקע.[/quote]
"היית מעולה גסטלי" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
"עכשיו הכל תלוי בך, צא לרביטר!" אקרא בנחישות.
"לרביטר, מהר תשתמש בשילוב של סופת חול וצווחה כדי לקדם ולחזק את סופת החול!" אצווה על לרביטר.
-
אמרתי שאני אגיב ביום שני והנה התגובה ^^
מחר כנראה יהיו עוד 2 תגובות ככה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]מור~[/b]
אתה משיב את גאסטלי לפוכדור שלו ומוציא את לרביטר החוצה.
לרביטר מקשיב לך ויוצר סופת חול, ושולח אותה קדימה. לאחר מכן, משתמש בצרחה שמשתלבת עם הסופה.
סטראביה משתמש בצוות כפול ומצליח להתחמק מהסופה.
"עכשיו עבור לאס שמיים!" קורא פלקנר, וסטראביה צולל עם אס שמיים ללרביטר, פוגע בו ומעיף אותו מעט אחורה. לרביטר נהדף אך חוזר לעמוד על רגליו, ממתין להוראות ממך.
[b]עמית~[/b]
סטארלי מגיח החוצה מהפוכדור שלו ומיד תוקף עם דחיפה שפוגעת במאריפ. מאריפ מתעשתת ומשתמש בהלם חשמלי (thundershock) שפוגע בסטארלי שפוצע אותו יחסית קשה אך סטארלי מתאושש יחסית מהר.
[b]ליאור~[/b]
אתה מושיט לאחות ג'וי את הדולר והיא מושיטה לך מפתח לחדר "אתה יכול להסתובב בינתיים ליד מרכז הפוקימונים, עד שהפוקימונים שלך יהיו מרופאים" היא אומרת לך.
[b]תומר~[/b]
"אוקיי" אומר האחות גו'י ומסתכלת עליך במבט מוזר בגלל דבריך. אתה מושיט לה דולר כתשלום להשכרה, לוקח את הדברים שלך ועולה לחדר. שם אתה מתקלח והולך לישון.
למחרת אתה קם בבוקר ויורד לחדר האוכל, שם אתה אוכל עם הפוקימונים שלך ארוחת בוקר קלילה. לאחר מכן אתה מחזיר את המפתח ויוצא ממרכז הפוקימונים.
אתה מתחיל להסתובב קצת בעיר, עד שלבסוף אתה נתקל בשלט ועליו כתוב "דרך 30" המצביע לשביל היוצא מתחומי העיר.
[b]שיר~[/b]
את יכולה לתת רשימה ספציפית של סוגים ואני אבדוק אם תוכלי לפגוש כמה בדרך :} (בפרטי כמובן)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנדוואר משתמש בערפיח שמקיף במהרה את נידורן והיא מבולבלת, ואז היא סופגת פגיעה ישירה של גחלת מהנדוואר. נידורן צונחת על הקרקע מעולפת.
[b]עומר~[/b]
מה? 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס לתוך החנות ומחפש אחר אבן אש. כעבור זמן קצר אתה מוצא אחת, ואתה מביט בה בשמחה. אתה ניגש למוכר ומעיר אותו, והוא ברטייה אומר לך את המחיר "1000$" הוא אומר לך, ואתה משלם על האבן. לאחר מכן אתה יוצא החוצה מהחנות כשאבן האש טמונה בכיסך.
אתה ממשיך לטייל ברחבי הקניון, עד שאתה נתקל לפתע בחנות ענקית שפשוט כוללת כל מה שקשור לפוקימונים - ציוד רפואי, אוכל, אביזרי עזר בתיאום, וכמובן מתקפות.