-
[quote=KillerBee;1038757][B][COLOR=sienna]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה קופץ לצל של ניקו ואתה מרגיש כאילו אתה קופץ למים, אתה שוחה בעולם של צללים אבל משהו בו נראה מוכר... למעשה הכל מוכר! עצי הרימון השחורים הורדים השחורים הנהר המוזר הכל אותו דבר רק הפוך ולא זז.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]באותו זמן שאתה רואה את זה אתה מרגיש את האנרגיה של יוצאת החוצה במהירות מסתחררת אתה מרגיש שאתה חייב לצאת ואתה יוצא דרך הצל של ניקו, בדיוק מאחוריו "יפה יפה" ניקו אומר לך "אבל השתמשת ביותר מידי אנרגייה! נסה שוב והפעם פשוט תיפול ואל תתאמץ תצוף לך בעולם הצללים" אתה רואה בטונו הרבה יותר שמחה, כנראה הוא התרגל אלייך[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]'טוב, מה כבר יכול לקרות ' אני חשושב לעצמי,[/B]
[B]" קפצתי!" אני אומר בחיוך וקופץ לצל של ניקו,[/B]
[B]' הפעם אני יצוף ולא יבזבז הרבה אנרגייה כמו שניקו אמר!' אני חושב ומתחיל לרחף בעולם הצללים.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]סוקרלוס
"אל תדאג סוקרלוס כירון יסביר לך הכל!" הוא אומר לך ואתם רצים, תמח מטפס מפיל אותך ואתה מועד אבל הדשא מציל אותך מנפילה על הפרצוף, איכשהו הוא גדל באופן משמעותי לפנייך. אתה ממשיך לרוץ ועוקף את מייק הוא לפתע עוצר ומסתכל עלייך בהבעה מוזרה, אתה רואה שהרגליים שלך זוהרות באור ירוק ושהדשא מתחתייך עוזר לך לזוז מהר יותר אתה חושב על הצירה וצמחים מהאדמה תופסים אותך כנראה הפקודה שלך לא הייתה מספיק טובה כי נחתת על הפרצוף עכשיו זה באמת מתחיל להיות מגניב. אתה ומייק מגיעים למבנה המוזר ונכנסים אליו לפתע מישהו עוצר אותכם "כירון לא יכול לקבל אותכם כרגע מה אתם רוצים!" הוא אומר ומייק משיב לו "יש לנו כאן בן דמטר אנחנו צריכים להביא לו חלקה!" בצעקות חסרות סבלנות.
אתם הולכים והאיש הזה נותן לך שטר בעלות על חלקה ליד מייק "אני חוזר לטפל בצמחים שלי אם אתה רוצה אתה יכול לבוא גם מה אתה רוצה לעשות?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה חושב לרגע איך להחזיר את זה מחרב למטבע ואיך שאתה מתחיל זה חוזר אוטומטית אתה זורק את זה שוב וחושב על חנית ומתגלה לך חנית על ידך "בדיוק כמו שאמרת" אומר לך פרסי "אתה חכם יחסית לארס כמובן אם זה נכון" הוא ממשיך קצת בלחש... והחנית הופכת למטבע זהב "טוב קח את המטבע" הוא אומר ואתה שם אותו בכיס "אני לא ממש יודע לגבי הנבחר אולי זה קשור לנבואה הגדולה אבל אני יודע מי הוא ג'ייסון, ג'ייסון הוא חלק מהמחנה הרומי הוא בן יופיטר אנחנו המחנה היווני, מחנה שקט יותר וחופשי יותר במחנה הרומי מתאמנים יותר על לחימה ועל משמעת כמו באימפרייה..." הוא מסביר "אז אני וג'ייסון הוחלפנו כי האלים רצו לעשות החלפת מנהיגים כמו החלפת סטודנטים ואז הוא בא לפה כנראה זה היה הנשק שלו כמו העט שלי" הוא אומר ויוצא מחדש הנשקים ואתה אחריו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]טוני
אתה נופל לתוך הצל של ניקו ומתחיל לצוף, הפעם אתה לא מרגיש שום כוח מתבזבז אתה אפילו מרגיש עלייה קלה וירידה במתח אתה צף לך בעולם הצללים ועולה דרך צל של עץ אתה מרגיש שהצלחת ואתה הולך לניקו "יפה מאוד" הוא אומר לך ולפתע אתה רואה אותו מאחוריו "אפילו לא הרגשתי שאתה שם, הצלחת אחי" הוא ממשיך בטון נעים לאוזן.
"אוקיי עכשיו אני אשחרר את הזומבים ואתה תעשה את מה שחשבת לעשות בהתחלה להרוג את כולם במכה, אם ייתפקשש לך ותעיף את הפגיון למקום לא טוב פשוט תשתמש בצללים של הזומבים ותקפוץ לקחת אותו קאפיש?" הוא אומר ואז משחרר את הזומבים מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1039407][B][COLOR="Indigo"]ליאו
אתה חושב לרגע איך להחזיר את זה מחרב למטבע ואיך שאתה מתחיל זה חוזר אוטומטית אתה זורק את זה שוב וחושב על חנית ומתגלה לך חנית על ידך "בדיוק כמו שאמרת" אומר לך פרסי "אתה חכם יחסית לארס כמובן אם זה נכון" הוא ממשיך קצת בלחש... והחנית הופכת למטבע זהב "טוב קח את המטבע" הוא אומר ואתה שם אותו בכיס "אני לא ממש יודע לגבי הנבחר אולי זה קשור לנבואה הגדולה אבל אני יודע מי הוא ג'ייסון, ג'ייסון הוא חלק מהמחנה הרומי הוא בן יופיטר אנחנו המחנה היווני, מחנה שקט יותר וחופשי יותר במחנה הרומי מתאמנים יותר על לחימה ועל משמעת כמו באימפרייה..." הוא מסביר "אז אני וג'ייסון הוחלפנו כי האלים רצו לעשות החלפת מנהיגים כמו החלפת סטודנטים ואז הוא בא לפה כנראה זה היה הנשק שלו כמו העט שלי" הוא אומר ויוצא מחדר הנשקים ואתה אחריו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מעניין.. אבל עוד יותר מעניין מה עושה מטבע של המחנה הרומי אצלנו.. ג'ייסון שכח אותו פה? או שמא גנב אותו מישהו? או שבכלל הוא השאיר אותו כאן כחלק מהנבואה.." אהרהר בקול "פרסי מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" אשאל אותו בזמן שאלך אחריו. 'מוזר שהמחנה היווני שקט יותר.. מה לא שמעו פה על אלכסנדר מוקדון?' אהרהר שנית ואגחך.
-
[QUOTE=KillerBee;1039407][B][COLOR="DarkRed"]סוקרלוס
"אל תדאג סוקרלוס כירון יסביר לך הכל!" הוא אומר לך ואתם רצים, תמח מטפס מפיל אותך ואתה מועד אבל הדשא מציל אותך מנפילה על הפרצוף, איכשהו הוא גדל באופן משמעותי לפנייך. אתה ממשיך לרוץ ועוקף את מייק הוא לפתע עוצר ומסתכל עלייך בהבעה מוזרה, אתה רואה שהרגליים שלך זוהרות באור ירוק ושהדשא מתחתייך עוזר לך לזוז מהר יותר אתה חושב על הצירה וצמחים מהאדמה תופסים אותך כנראה הפקודה שלך לא הייתה מספיק טובה כי נחתת על הפרצוף עכשיו זה באמת מתחיל להיות מגניב. אתה ומייק מגיעים למבנה המוזר ונכנסים אליו לפתע מישהו עוצר אותכם "כירון לא יכול לקבל אותכם כרגע מה אתם רוצים!" הוא אומר ומייק משיב לו "יש לנו כאן בן דמטר אנחנו צריכים להביא לו חלקה!" בצעקות חסרות סבלנות.
אתם הולכים והאיש הזה נותן לך שטר בעלות על חלקה ליד מייק "אני חוזר לטפל בצמחים שלי אם אתה רוצה אתה יכול לבוא גם מה אתה רוצה לעשות?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה שתיתן לי יהיה טוב...אבל אני מעדיף משהו קל כמו לגדל עגבניות"אומר למייק ואז אחכה לתשובתו.
-
[quote=KillerBee;1039407]
[B][color="DarkRed"][B][COLOR=blue]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה נופל לתוך הצל של ניקו ומתחיל לצוף, הפעם אתה לא מרגיש שום כוח מתבזבז אתה אפילו מרגיש עלייה קלה וירידה במתח אתה צף לך בעולם הצללים ועולה דרך צל של עץ אתה מרגיש שהצלחת ואתה הולך לניקו "יפה מאוד" הוא אומר לך ולפתע אתה רואה אותו מאחוריו "אפילו לא הרגשתי שאתה שם, הצלחת אחי" הוא ממשיך בטון נעים לאוזן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"אוקיי עכשיו אני אשחרר את הזומבים ואתה תעשה את מה שחשבת לעשות בהתחלה להרוג את כולם במכה, אם ייתפקשש לך ותעיף את הפגיון למקום לא טוב פשוט תשתמש בצללים של הזומבים ותקפוץ לקחת אותו קאפיש?" הוא אומר ואז משחרר את הזומבים מה תעשה?[/COLOR][/B][/B][/quote]
[B]"אין בעיה!" אני אומר לטוני ואחכה שהזומבים יתקרבו אלי,[/B]
[B]" בואו! יצורים מכוערים!" אני אגיד לזומבים ויוציא את הפיגון,[/B]
[B]"קלוט את זה!" אני אגיד לניקו ואזרוק את הפיגיןו על הזומבים במהירות.[/B]
-
ליאו
"לא יודע אני הולך להתאמן אתה רוצה לבוא?" הוא אומר לך וכשאתה שומע להתאמן אתה נרגש, הרבה זמן לא התאמנת בלחימה ועוד עם נשק? יותר טוב! "אתה יודע כיף לנו מה שטוב בנשקים שלנו זה שהם גם ניידים" פרסי אומר לך ואתם מתקדמים לעבר כמה בובות אימונים חתוכות וחסרות איברים.
פרסי לוחץ על כפתור והבובות המגעילות מוחלפות לבובות חדשות ממולאות חול שרק מחכות שתוריד להם כל איבר אפשרי בגוף, מה תעשה?
סוקרלוס
"טוב בו נלך" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר החלקות שלכם, אתם מגיעים לשדה הענק ורואים חלקה גדולה עם צמחייה רבה של מייק וחלקה ריקה שלידה שולחן עם כמה זרעים של צמחים שונים.
אתה מתקרב לשולחן ואתה רואה זרעים של: גזר, אפונים, אפוני קסם, שעועית, עגבניות, ענבים סגולים וירוקים, מלפפון, גמבות, פרחים למיניהם וכל עצי הפרי שאתה יכול לדמיין.
פתאום מייק מתקרב ולוקח את השקית עם אפוני הקסם וזורק אותם למעלה והם מתפוצצים "זה היה תעלול של לוסינדה אז אתה רוצה לחבר את החלקות שלנו ונתחיל לגדל בשלך צמחים?" הוא שואל אותך "מה אתה רוצה להתחיל?"
טוני
הזמבים מתקרבים, מתקרבים.. אתה מחכה בסבלנות לרגע הנכון ואז אתה זורק עליהם את הפגיון שמפוצץ כל אחד ואחד מהם "קלוט את זה" אתה אומר לניקו.
שהפגיון מגיע לאחרון הוא נופל כנראה לא הייתה מספיק תנופה.
הזומבי שנישאר מגיע אלייך "מזווו אמחבה!" הוא אומר לך ובא לתפוס לך את המוח עם הלסת שלו, אתה פשוט נופל לצל שלו בהנאה והוא נוגס באוויר אתה לוקח את הפגיון חוזר למאחוריו ודוקר אותו בגב "ביי ביי זומבי" אתה אומר והוא מתפוצץ.
"יפה מאוד!" אומר לך ניקו "מה אתה רוצה ללמוד עוד?"
-
[quote=KillerBee;1040058]
טוני
הזמבים מתקרבים, מתקרבים.. אתה מחכה בסבלנות לרגע הנכון ואז אתה זורק עליהם את הפגיון שמפוצץ כל אחד ואחד מהם "קלוט את זה" אתה אומר לניקו.
שהפגיון מגיע לאחרון הוא נופל כנראה לא הייתה מספיק תנופה.
הזומבי שנישאר מגיע אלייך "מזווו אמחבה!" הוא אומר לך ובא לתפוס לך את המוח עם הלסת שלו, אתה פשוט נופל לצל שלו בהנאה והוא נוגס באוויר אתה לוקח את הפגיון חוזר למאחוריו ודוקר אותו בגב "ביי ביי זומבי" אתה אומר והוא מתפוצץ.
"יפה מאוד!" אומר לך ניקו "מה אתה רוצה ללמוד עוד?"[/quote]
[B]"הייתי רוצה ללמוד לעשות כדור צללים!" אני אומר לניקו בהתרגשות,[/B]
[B]" לאחר מכן הייתי רוצה לאמץ איזור חייה שתעזור לי במסע שלי" אני מוסיף ואומר,[/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1040058]סוקרלוס
"טוב בו נלך" הוא אומר לך ואתם מתקדמים לעבר החלקות שלכם, אתם מגיעים לשדה הענק ורואים חלקה גדולה עם צמחייה רבה של מייק וחלקה ריקה שלידה שולחן עם כמה זרעים של צמחים שונים.
אתה מתקרב לשולחן ואתה רואה זרעים של: גזר, אפונים, אפוני קסם, שעועית, עגבניות, ענבים סגולים וירוקים, מלפפון, גמבות, פרחים למיניהם וכל עצי הפרי שאתה יכול לדמיין.
פתאום מייק מתקרב ולוקח את השקית עם אפוני הקסם וזורק אותם למעלה והם מתפוצצים "זה היה תעלול של לוסינדה אז אתה רוצה לחבר את החלקות שלנו ונתחיל לגדל בשלך צמחים?" הוא שואל אותך "מה אתה רוצה להתחיל?"
[/QUOTE]
"אפשר עם שתיהם?אם כן אני רוצה להתחיל עם עגבניות וגזרים אבל אם אפשר רק אחד אז עגבניות!"אומר למייק ואז אוסיף:"מי זאת לוסינדה?"
-
[b][u]טוני[/u][/b]
"לא אני לא אוכל את שנייהם כי הם לא הגיוניים אבל לגבי השני אולי אני אוכל לעזור לך" ניקו אומר לך
"אני יכול ללמד אותך איך לזמן את "כלבלבוני" מהעולם הזה ריינו זה שם מתאים לו הוא באמת נראה קצת כמו קרנף.. אל תעלב ריינו, זהו ריינו זהו שמו!" ניקו מצהיר ואתם עוברים לעולם החיים בשנייה
"אוקיי תצמיד את יידך לאדמה ותחשוב עלייך ועל ריינו תוקפים את היריב שלך שבמקרה הזה זה אני" הוא אומר "תנסה את זה"
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
"מצידי אתה יכול לשים הכל כולם שלך אתה משתמש בכולם!" הוא אומר ומתחיל לפזר זרעים של גזר על הקרקע המשותפת שלכם ואתה מחכה אותו, אתתם מסיימים עם הגזר והוא אומר לך "אוקיי עכשיו תשקה אותם קצת" הוא אומר ואתה לוקח מימייה מלאה במיים שמופיעה על השולחן ומשקה את כל הפירות ששתלתם "הם מוכנים לגידול שלהם תתרכז בצמיחה תדמיין שאתה זרע קטן של עגבנייה ושל גזר שהולך וגדל ואז תכוון את ידך על הזרעים" הוא אומר לך
-
[QUOTE=KillerBee;1040100][b][u][b][u]סוקרלוס[/u][/b]
"מצידי אתה יכול לשים הכל כולם שלך אתה משתמש בכולם!" הוא אומר ומתחיל לפזר זרעים של גזר על הקרקע המשותפת שלכם ואתה מחכה אותו, אתתם מסיימים עם הגזר והוא אומר לך "אוקיי עכשיו תשקה אותם קצת" הוא אומר ואתה לוקח מימייה מלאה במיים שמופיעה על השולחן ומשקה את כל הפירות ששתלתם "הם מוכנים לגידול שלהם תתרכז בצמיחה תדמיין שאתה זרע קטן של עגבנייה ושל גזר שהולך וגדל ואז תכוון את ידך על הזרעים" הוא אומר לך[/QUOTE]
אני התרכז בכול כוחי אומר לעצמי:"אני זרע קטן...אני זרע...אני צריך מים!"ואז אחשוב כמו זרע ואנסה לעלות את הזרע למעלה בכול כוחי.
-
[quote=KillerBee;1040100][B][U]טוני[/U][/B]
"לא אני לא אוכל את שנייהם כי הם לא הגיוניים אבל לגבי השני אולי אני אוכל לעזור לך" ניקו אומר לך
"אני יכול ללמד אותך איך לזמן את "כלבלבוני" מהעולם הזה ריינו זה שם מתאים לו הוא באמת נראה קצת כמו קרנף.. אל תעלב ריינו, זהו ריינו זהו שמו!" ניקו מצהיר ואתם עוברים לעולם החיים בשנייה
"אוקיי תצמיד את יידך לאדמה ותחשוב עלייך ועל ריינו תוקפים את היריב שלך שבמקרה הזה זה אני" הוא אומר "תנסה את זה"
[/quote]
[B]"אוקיי..." אני אומר ומצמיד את שתי ידיי לריצפה, אני מעיף מבט קצר אל ניקו ואז אל ריינו ועוצם את עייני[/B]
[B]'אנחנו הולכים לתקוף את ניקו!' אני חושב לי ומנסה להתרכז בכל הכוח.[/B]
-
[b][u]סוקרלוס[/u][/b]
אתה מדמיין שאתה זרע ושאתה גודל וצומח לפרות יפייפיהים.
אתה פותח את עייניך ורואה שדה של עגבניות רקובות אבל כנראה שהגזרים צמחו בסדר
"אתה כנראה שמת יותר מידי מים בעגבניות!" מייק אומר והולך לקטוף את אחד הגזרים שגידלת הוא מושך ומושך וזה לא יוצא. הוא זז ונותן לך לנסות אתה מושך ובלי מאמץ 'כנראה זה כשור למגע דמטר' אתה חושב לעצמך ומוציא את הגזר הענקי "וואו!" אומר מייק בהתלהבות "תנסה לתקן את העגבניות שלך תייבש אותן קצת הן טבעו"
[b][u]טוני[/u][/b]
אתה מדמיין אותך ואת ריינו תוקפים את ניקו וריינו יוצא מצלך וקופץ עלייך מהתרגשות, הוא מלקק אותך ואז נותן לך לעמוד ולעלות על גבו "יפה מאוד תוכל להשתמש בזה כדי לזמן גם דברים אחריו מהכאוס" אומר לך ניקו "עכשיו תחזור ריינו" הוא אומר לכלב והכלב צונח לאדמה, אתה לא אתה פשוט נופל על הראש "אולי הייתי צריך להזהיר אותך חח" אומר ניקו וצוחק "עכשיו תחזור למחנה ותשיג לעצמך נשק אחר הנשק שלך יכול לחסל רק דברים מעולם המתים" הוא אומר ומצביע לעבר המחנה, אחרי שניה אתה לא רואה אותו יותר. מה תעשה?
-
[QUOTE=KillerBee;1040127]סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה זרע ושאתה גודל וצומח לפרות יפייפיהים.
אתה פותח את עייניך ורואה שדה של עגבניות רקובות אבל כנראה שהגזרים צמחו בסדר
"אתה כנראה שמת יותר מידי מים בעגבניות!" מייק אומר והולך לקטוף את אחד הגזרים שגידלת הוא מושך ומושך וזה לא יוצא. הוא זז ונותן לך לנסות אתה מושך ובלי מאמץ 'כנראה זה כשור למגע דמטר' אתה חושב לעצמך ומוציא את הגזר הענקי "וואו!" אומר מייק בהתלהבות "תנסה לתקן את העגבניות שלך תייבש אותן קצת הן טבעו"[/QUOTE]
אני אחשוב שאני השמש ואז אגיד לעצמי:'אני השמש, אני יכול לייבש דברים...'ואז אייבש את כול העגבניות כדי שהם לא יהיו עגבניות רקובות.
-
[quote=KillerBee;1040127]
[B][U]טוני[/U][/B]
אתה מדמיין אותך ואת ריינו תוקפים את ניקו וריינו יוצא מצלך וקופץ עלייך מהתרגשות, הוא מלקק אותך ואז נותן לך לעמוד ולעלות על גבו "יפה מאוד תוכל להשתמש בזה כדי לזמן גם דברים אחריו מהכאוס" אומר לך ניקו "עכשיו תחזור ריינו" הוא אומר לכלב והכלב צונח לאדמה, אתה לא אתה פשוט נופל על הראש "אולי הייתי צריך להזהיר אותך חח" אומר ניקו וצוחק "עכשיו תחזור למחנה ותשיג לעצמך נשק אחר הנשק שלך יכול לחסל רק דברים מעולם המתים" הוא אומר ומצביע לעבר המחנה, אחרי שניה אתה לא רואה אותו יותר. מה תעשה?[/quote]
[B]"הוא צודק!" אני אומר לעצמי,[/B]
[B]' אני חייב להשיג נשק ולהתאמן קצת על זימון זומבים וכלבי שאול!' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה למחנה,[/B]
[B]"שלום! אני מחפש חנות של כלי נשק!" אני אצעק כשאגיע למחנה.[/B]
-
טוני
אתה צועק ומישהו בא אלייך "פה אין חנות אם אתה חניך וברור שאתה חניך אתה תקבל אחד" אומר לך נער מכוער מראה יש לו רגליים ענקיות וחבלות בפנים אבל בכל זאת אתה לא יכול להתעלם מהנחמדות שלו, אתה הולך אחריו לנשקייה והוא מראה לך כמה דגמים של פגיונות, חרבות וחניתות "מה מתאים לך לדעתך? ואם אפשר לשאול מי ההורה האל שלך? שלי הפייסטוס בגלל זה הכיעור תודה אבא!" הוא אומר וצועק לשמיים ואז נשמע רעם...
סוקרלוס
אתה מדמיין שאתה השמש אבל לא קורב כלום ואז אתה מדמיין שהעגבניות משתמשות ואתה מרגיש שמשהו יונק קצת כוח ממך אבל זה משחרר קצת לחץ מהידיים שלך.
אתה פותח עיניים ורואה שהעגבניות במצב מצוין. אדומות וגדולות, אתה קוטף אחת ומרגיש שהן ממש עסיסיות וטעימות גם מייק טועם אחת ואתם נהנים מעגבניות טעימות מאוד.
"יאללה בו נבחר לך נשק!" הוא אומר ורץ לנשקייה