קיצר הפסדת בשחמט כי זה היה על זמן...
טוב אביזי מה הייתה עושה אילו היה לך מדריך והיו מעתיקים לך אותו ולוקחים קרדיט על זה
Printable View
קיצר הפסדת בשחמט כי זה היה על זמן...
טוב אביזי מה הייתה עושה אילו היה לך מדריך והיו מעתיקים לך אותו ולוקחים קרדיט על זה
[quote=Ilan;1035282]קיצר הפסדת בשחמט כי זה היה על זמן...
טוב אביזי מה הייתה עושה אילו היה לך מדריך והיו מעתיקים לך אותו ולוקחים קרדיט על זה[/quote]
הייתי מבקש יפה, ואם זה לא היה עוזר, הייתי מבליג.
תבדוק פה:[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37389[/url]
מבליג אתה רציני איזה מין בן אדם יבליג על זה שהעתיקו עבודה קשה שלו שעבד עליה כמה חודשים ועוד לוקח קרדיט על זה
[quote=Ilan;1035285]תבדוק פה:[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37389[/URL]
מבליג אתה רציני איזה מין בן אדם יבליג על זה שהעתיקו עבודה קשה שלו שעבד עליה כמה חודשים ועוד לוקח קרדיט על זה[/quote]
ראיתי את התלונה.
אבל אי אפשר באמת לדרוש מהם להוריד את זה. זה הכל תלוי ביושר של בעל האתר שם. אם בעל האתר שם היה מספיק הגון, הוא היה נענה לאימייל שלי. הואיל ואינו נענה לאימייל שלי, אין לי מה לעשות, אז אני מבליג.
אין באמת זכויות יוצרים על מדריך בפורום...
אגב, קיבלת כבר ציון באשנב?
[quote=LordAbizi;1035287]ראיתי את התלונה.
אבל אי אפשר באמת לדרוש מהם להוריד את זה. זה הכל תלוי ביושר של בעל האתר שם. אם בעל האתר שם היה מספיק הגון, הוא היה נענה לאימייל שלי. הואיל ואינו נענה לאימייל שלי, אין לי מה לעשות, אז אני מבליג.
אין באמת זכויות יוצרים על מדריך בפורום...
אגב, קיבלת כבר ציון באשנב?[/quote]
זה נקרא "קניין רוחני" ויש על זה זכויות יוצרים.
אפילו על תמונה קטנה שאתה מעלה יש לך ולכל מי שמופיע בה זכויות יוצרים עליה...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1035289]זה נקרא "קניין רוחני" ויש על זה זכויות יוצרים.
אפילו על תמונה קטנה שאתה מעלה יש לך ולכל מי שמופיע בה זכויות יוצרים עליה...[/quote]
ומי באמת אוכף את זה?
בכל מקרה זה גם תלוי בסוג המדריך.
אם היו מעתיקים את ההסברים בפורום לימודים שפירסמתי לפני טריליארדתלאפים שנה, אז לא הייתי עושה כלום, כי להפיץ את הידע זה דבר טוב.
המקרה שלך, Ilan, הוא מדריך מסוג אחר, ואליו לא הייתי מתייחס באותה צורה.
כן קיבלתי 72 :)
יש לנו זכויות על זה והוא הישתמש בשרת לבניית אתרים אפשר בקלות לגרום לסגירת האתר שלו ולבאן בפורום הזה אין לו זכות פשוט
אני כתבתי את המדריך בשביל האתר הזה והאתר הזה בלבד לא בשביל הניק הזה
לרותם אני נותן זכות להישתמש בזה או לכל אחד בפורום למדריך משלו אם הוא שואל נותן קרדיט וקישור למדריך אבל אם לא מצידי שיקבל באן לצמיתות
[quote=Ilan;1035292]כן קיבלתי 72 :)
יש לנו זכויות על זה והוא הישתמש בשרת לבניית אתרים אפשר בקלות לגרום לסגירת האתר שלו ולבאן בפורום הזה אין לו זכות פשוט
אני כתבתי את המדריך בשביל האתר הזה והאתר הזה בלבד לא בשביל הניק הזה[/quote]
אוקיי, "אפשר". אותי אישית אין זה היה מעניין כל כך, והייתי פשוט מתעלם. יותר מדי טירחה.
ולקבל 72 באשנב למתמטיקה זה קצת לא טוב. זה קורס מבוא למתמטיקה, וצריך לפתוח איתו יפה. מה הקורס הבא שאתה לוקח (אם אינני טועה זה יהיה בקיץ או משהו?)?
אביזי כתוב מדריך במשך חודש וחצי , אל תישן לילות שלמים ותיראה למה אני כועס סבבה?
רציתי לעזור למשתמשים פה וזה נתן לי הרגשת סיפוק אדירה בזה שעזרתי להם , אני לא רוצה שמישהו יבוא משום מקום ויגיד "לא אני עשיתי את זה"
מממ זה לפחות עובר... וזה 100% ציון בחינת הגמר
[quote=Ilan;1035296]אביזי כתוב מדריך במשך חודש וחצי , אל תישן לילות שלמים ותיראה למה אני כועס סבבה?[/quote]
אין לי שום סיבה לכתוב מדריך ולהניח עליו את הדעת כל כך הרבה. לרגע לא אמרתי שמה שאתה עושה אינו מוצדק, אני פשוט אומר שכל זה היה יותר מדי טירחה בשבילי וככל הנראה לא הייתי טורח מספיק כדי לעשות משהו בנידון.
[quote=LordAbizi;1035290]ומי באמת אוכף את זה?
בכל מקרה זה גם תלוי בסוג המדריך.
אם היו מעתיקים את ההסברים בפורום לימודים שפירסמתי לפני טריליארדתלאפים שנה, אז לא הייתי עושה כלום, כי להפיץ את הידע זה דבר טוב.
המקרה שלך, Ilan, הוא מדריך מסוג אחר, ואליו לא הייתי מתייחס באותה צורה.[/quote]
בתי המשפט והמשטרה.
המשטרה יכולה לעשות [B]הכל[/B], יש לה היסטוריה והיא יכולה לראות הכל גם דברים שאתה מוחק.
אם אתה מגיש תלונה למשטרה תוך כמה ימים/שבועות זה כתב אישום ויכול להגיע לסכומים גדולים.
אתה מכיר את המקרה מהזמן האחרון של התמונה של מישהי שחבר שלה שלח במייל לחבריו?
כי אתה לא מסוגל להשקיע במשך כל כך הרבה זמן
אני מתעב אנשים שמעתיקים עבודה של אחרים ואומרים שזה שלהם
גם משחקים בחיים לא אמרתי שמשחק הוא שלי, או תמונה היא שלי , אני לא לוקח קרדיט על משהו שהוא לא שלי
המשחקים שייכים לחברה , וזה לא נגד החברה אלא נגד הבירוקרטיה הישראלית
תראה אולי רותם יקבל פיצוי לא אני, אני לא מעוניין בכסף רק שהמדריך ימחק מהאתר אם הוא רוצה מדריך באתר רק קישור לפה ולא שום דבר אחר
[quote=~גלואה Αυολακγ~;1035299]בתי המשפט והמשטרה.
המשטרה יכולה לעשות [B]הכל[/B], יש לה היסטוריה והיא יכולה לראות הכל גם דברים שאתה מוחק.
אם אתה מגיש תלונה למשטרה תוך כמה ימים/שבועות זה כתב אישום ויכול להגיע לסכומים גדולים.
אתה מכיר את המקרה מהזמן האחרון של התמונה של מישהי שחבר שלה שלח במייל לחבריו?[/quote]
לא, לא שמעתי על המקרה.
מילת המפתח היא "יכולה", לא "הכל". בכל מקרה, אם אתה אומר שזה עובד, שיהיה.
[quote=Ilan;1035300]כי אתה לא מסוגל להשקיע במשך כל כך הרבה זמן
אני מתעב אנשים שמעתיקים עבודה של אחרים ואומרים שזה שלהם
גם משחקים בחיים לא אמרתי שמשחק הוא שלי, או תמונה היא שלי , אני לא לוקח קרדיט על משהו שהוא לא שלי
המשחקים שייכים לחברה , וזה לא נגד החברה אלא נגד הבירוקרטיה הישראלית[/quote]
הבירוקרטיה?!?!?! LOL WUZ?!
בכל מקרה, פעם ניסיתי לבנות מדריכים לאגדת גוקו 2 ו-3. יש לי את כל התמונות שאני צריך, ואפילו התחלתי קצת לבנות אותם, הבעיה שאני לא בונה אותם כקובץ לפורום, אלא אני בונה אותם כדף אינטרנט פרימיטיבי שכזה. אבל זה לא שחסרה לי תעסוקה שאני אעשה דברים כאלה. זה פשוט לא מעניין אותי מספיק. אם כבר, אני מעדיף מנות קטנות של מדריכים, מאשר מנות גדולות.
אבל למה בכלל הגענו לשאלה של מה אני עושה? אני סתם חייזר עם קרניים.
מישהו יכול להגיב לי בסיפור "פוקימון-המלחמה האחרונה" ואם מישהו רוצה להירשם למשחק "Pokemon-The Last War" הוא יכול
חזרתי