-
[QUOTE=LordAbizi;1106837]מייק
אני לא יודע, לי זה לא נראה טבעי שהוא יכול להתכרבל לכדי כדור.
ומה זה לעזאזל בלימה? אני לא מבין מה השם הזה אומר.
--
נידוראן שוב בועט עם רגליו בספירו. ספירו מגיב בניקור בנידוראן. לאחר מכן נידוראן מתחיל לרוץ לכיוון ספירו ונעצר. (בולם)[/QUOTE]
בלימה, התנגשות, באנגלית זה tackle
"נידוראן, תשתמש בבעיטה כםולה שוב ואז תרכז רעל בפה שלך ותירה אותו בתור נוזל רעל!" אני אומר בהתלהבות
-
[QUOTE=LordAbizi;1104769]
לי
מגבי רץ אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט מגיב בנשיכה ופוגע במגבי. מגבי מתרחק ואז יורה גחלת אל סנטרט. סנטרט לבסוף רץ ומכה עם הזנב שלו במגבי.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " תשתמש בערפיח ואז גחלת על סננטרט.קדימה אתה מסוגל להביס אותו "
-
מייק
תסכים איתי שזה לא בדיוק אותו דבר.
--
נידוראן מתקרב אל ספירו ומכה בו רגליו. ספירו טס אחורה ומכה עם כנפיו בנידוראן. נידוראן מכין משהו בפה שלו ואז יורק את זה על ספירו. קשה לך לדעת אם זה אכן רעל או לא, אבל זה אינו מספיק חזק ואינו משפיע על ספירו.
לי
מה זה "ערפיח" (בהקשר המשחק, אני מכיר את המילה באופן כללי)? אני אתרגם את זה כאילו אמרת "מסך עשן".
--
מגבי פולט עשן מפיו וכך יוצא מעטה כך שלא הוא ולא סנטרט יכולים לראות אחד את השני. סנטרט רץ לאנשהו, עובר דרך מסך העשן אך הוא רחוק ממגבי. מגבי קולט את סנטרט, שולח אליו גחלת ופוגע בו. סנטרט מבין איפה מגבי נמצא, רץ אליו ונותן לו מכה עם זנבו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108013]מייק
תסכים איתי שזה לא בדיוק אותו דבר.
--
נידוראן מתקרב אל ספירו ומכה בו רגליו. ספירו טס אחורה ומכה עם כנפיו בנידוראן. נידוראן מכין משהו בפה שלו ואז יורק את זה על ספירו. קשה לך לדעת אם זה אכן רעל או לא, אבל זה אינו מספיק חזק ואינו משפיע על ספירו.
[/QUOTE]
"מעולה נידוראן! תשתמש שוב בעיטה כפולה ואז מתקפת קרן!" אני אומר ומחכה לראות מה יקרה
-
מייק
נידורן שוב קם על רגליו האחוריות ודוחף עם הקדמיות את ספירו. ספירו נהדף אחורה, ואז יוצא לדחיפה ופוגע בנידורן. נידורן מרכין את ראשו, ואז נועץ את הקרן שלו בספירו. ספירו מתחרפן קצת מזה, ואז יוצא לנקר את נידורן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108167]מייק
נידורן שוב קם על רגליו האחוריות ודוחף עם הקדמיות את ספירו. ספירו נהדף אחורה, ואז יוצא לדחיפה ופוגע בנידורן. נידורן מרכין את ראשו, ואז נועץ את הקרן שלו בספירו. ספירו מתחרפן קצת מזה, ואז יוצא לנקר את נידורן.[/QUOTE]
"נידוראן, תתחמק ואז מתקפת קרן פעם נוספת!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[QUOTE=LordAbizi;1108013]
לי
מה זה "ערפיח" (בהקשר המשחק, אני מכיר את המילה באופן כללי)? אני אתרגם את זה כאילו אמרת "מסך עשן".
--
מגבי פולט עשן מפיו וכך יוצא מעטה כך שלא הוא ולא סנטרט יכולים לראות אחד את השני. סנטרט רץ לאנשהו, עובר דרך מסך העשן אך הוא רחוק ממגבי. מגבי קולט את סנטרט, שולח אליו גחלת ופוגע בו. סנטרט מבין איפה מגבי נמצא, רץ אליו ונותן לו מכה עם זנבו.[/QUOTE]
מסך עשן
--------------
אני אומר למגבי" אל תותר לסנטרט תשלח עוד פעם גחלת חזקה לעברו "
-
מייק
ספירו שולח את המקור שלו ונידוראן לא מספיק לסגת ונפגע מהמקור. נידורן לאחר מכן מרים את ראשו ונועץ את הקרן בספירו.
לי
מגבי שוב פעם שולח גחלת אל סנטרט ופוגע בו. סנטרט רץ לעבר מגבי ונותן לו מכה עם הזנב. סנטרט מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108721]מייק
ספירו שולח את המקור שלו ונידוראן לא מספיק לסגת ונפגע מהמקור. נידורן לאחר מכן מרים את ראשו ונועץ את הקרן בספירו.
[/QUOTE]
"מעולה נידוראן! תשתמש בנשיכה ואז תסובב את הקרן שלך כשאתה משתמש במתקפת קרן בשביל יצור קרן קודחת!" אני אומר בהתלהבות לנידוראן
-
מייק
איך לעזאזל הוא יסובב את הקרן שלו?!?! תחשוב לרגע שלך הייתה קרן, והייתה צריך לסובב אותה. זה עינוי שרואים רק בסרטי "המסור"!!!
--
נידוראן רץ קדימה עם הקרן שלו ודוחף את ספירו אחורה. ספירו טס מעלה, מסתובב ואז צולל מטה ומנקר את נידוראן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1108721]
לי
מגבי שוב פעם שולח גחלת אל סנטרט ופוגע בו. סנטרט רץ לעבר מגבי ונותן לו מכה עם הזנב. סנטרט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " כול הכבוד הצלחת לגרום לסנטרט עיפות.עכשיו תשתמש בגחלת.נסה לירות את הגחלת הכי חזקה שלך לעברו "
-
[QUOTE=LordAbizi;1110924]מייק
איך לעזאזל הוא יסובב את הקרן שלו?!?! תחשוב לרגע שלך הייתה קרן, והייתה צריך לסובב אותה. זה עינוי שרואים רק בסרטי "המסור"!!!
--
נידוראן רץ קדימה עם הקרן שלו ודוחף את ספירו אחורה. ספירו טס מעלה, מסתובב ואז צולל מטה ומנקר את נידוראן.[/QUOTE]
מכיר את המתקפה קרן קודחת? זה בדיוק מה שאתה עושה כשאתה משתמש בה, אתה לפוקימונים שמבצעים את זה יש יכולת לנתק קצת את הקרן מהגוף ולסובב אותה במהירות אדירה...
"לא! נידוראן! תשתמש בבעיטה כפולה שוב ואז תשתמש בעוקץ רעל כמו שהתאמנו!" אני אומר לנידוראן בתקווה שהוא יצליח
-
לי
מגבי שוב יורה גחלת לעבר סנטרט ופוגע בו. סנטרט רץ אל מגבי ואז נושך אותו.
מייק
אני מכיר את המתקפה, אבל זה לא אומר שהיא הגיונית! המתקפה הזו מוזרה מדי מכדי שאתיר לה להתקיים במשחק הזה.
--
נידוראן בועט עם שתי רגליו בספירו ומרחיק אותו ממנו, ולאחר מכן שוב יורה עליו משהו מהפה שלו, ולך קשה לדעת אם הוא הצליח. ספירו טס מטה ומכה עם כנפו בנידוראן. ספירו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1112149]לי
מגבי שוב יורה גחלת לעבר סנטרט ופוגע בו. סנטרט רץ אל מגבי ואז נושך אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי , תשתמש במסך עשן שסנטרט לא יראה כלום ואז תקוף את סנטרט בגחלת "
-
[QUOTE=LordAbizi;1112149]
מייק
אני מכיר את המתקפה, אבל זה לא אומר שהיא הגיונית! המתקפה הזו מוזרה מדי מכדי שאתיר לה להתקיים במשחק הזה.
--
נידוראן בועט עם שתי רגליו בספירו ומרחיק אותו ממנו, ולאחר מכן שוב יורה עליו משהו מהפה שלו, ולך קשה לדעת אם הוא הצליח. ספירו טס מטה ומכה עם כנפו בנידוראן. ספירו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
האמת שדי קל לדעת, זה אמור להראות כמו קוצים סגולים או לבנים בוהקים...
"מעולה נידוראן! זה הזמן למאמץ אחרון! בעיטה כפולה שוב ואז תנסה להשתמש בגלגול עוד פעם!" אני צועק לנידוראן בהתלהות ומקווה שהוא יצליח