-
[quote]דרייק הנרי
"אני לא יודעת..." היא אומרת בדאגה "מועדון הקרב הזה, זה אתגר רציני." ממשיכה.
שניכם מטיילים, כמו אנשים רבים, בדרך 2 בחיפוש אחר פוקימונים.
"אני מציעה שנתפצל." אומרת ליה ואתה מסכים להצעתה, היא הולכת שמאלה ואתה פונה ימינה.
לפנייך מופיע פוקימון חתולי שצבעו סגול בחלקו, ובאיזור גבו, צווארו, בטנו ורגליו האחוריות צבעו לבן מלוכלך.
זנבו של פוקימון החתול בצורת חרמש קטן. עיניו ירוקות ומעליהם סימנים בצבע סגול בהיר.
"פורלוין!" צווח הפוקימון החתולי את שמו. מלקק את שפתיו ומגרד עם רגלו האחורית את פניו. [/quote]
[i]בבקשה תגיב אצלי...[/i]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני אתפוס אותו ליה..." אגיד לליה בשקט ואז אוציא את טום בשקט, "תתקוף את הפוקימון החתול באקדח מים!" אפקוד על טום ואז אבדוק את הפוקימון החתול בפוקדקס.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]הגבתי, תקרא את מה שרשמתי במרכז בהודעה הקודמת.[/i]
------------------------------
החתול הסגול הבחין בך לוחש, והפנה מבטו אלייך בחינניות, פוקימון החתול קורא בשמו בצחוק גדול, כנראה בגלל שפנית אל ליה שכלל לא נמצאת על ידך.
"אושא!" צועק טום לאחר שיצא מהפוקדור, הוא מנפח את לחייו ומשגר מפיו זרם מים חזק ומהיר תוך כדי שעוצם את עיניו.
"פורלוין, פוקימון נוכל. למרות מעשי הגניבה החוזרים שלהם, בני האדם לא יכולים שלא לסלוח להם בגלל החיצוניות שלהם וחינניותם." בוקע קול נשי מתכתי מחוץ לפוקידע, לאחר שכיוונת את העינית של הפוקידע אל הפוקימון החתולי.
"אושא!" צועק טום שנית ומחזיר אותך למציאות, הוא מפספס את פורלוין ופוגע בקרקע לידו, פורלוין מזנק הצידה, אבל מחליק מהמים שטום ירה מפיו ומתנגש בסלע.
פורלוין מזעיף את פניו ומזדקף על שני רגליו, הוא מתחיל לרוץ אל טום כשטפריי הכפות הקדמיות שלו חשופים. הוא נוהם בעצבנות ומקמט את אפיו.
-
[QUOTE=IdanOrany;1102994][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
[i]הגבתי, תקרא את מה שרשמתי במרכז בהודעה הקודמת.[/i]
החתול הסגול הבחין בך לוחש, והפנה מבטו אלייך בחינניות, פוקימון החתול קורא בשמו בצחוק גדול, כנראה בגלל שפנית אל ליה שכלל לא נמצאת על ידך.
"אושא!" צועק טום לאחר שיצא מהפוקדור, הוא מנפח את לחייו ומשגר מפיו זרם מים חזק ומהיר תוך כדי שעוצם את עיניו.
"פורלוין, פוקימון נוכל. למרות מעשי הגניבה החוזרים שלהם, בני האדם לא יכולים שלא לסלוח להם בגלל החיצוניות שלהם וחינניותם." בוקע קול נשי מתכתי מחוץ לפוקידע, לאחר שכיוונת את העינית של הפוקידע אל הפוקימון החתולי.
"אושא!" צועק טום שנית ומחזיר אותך למציאות, הוא מפספס את פורלוין ופוגע בקרקע לידו, פורלוין מזנק הצידה, אבל מחליק מהמים שטום ירה מפיו ומתנגש בסלע.
פורלוין מזעיף את פניו ומזדקף על שני רגליו, הוא מתחיל לרוץ אל טום כשטפריי הכפות הקדמיות שלו חשופים. הוא נוהם בעצבנות ומקמט את אפיו.[/QUOTE]
[I]קראתי על הזירת הקרב ולגבי המשתמשים, מחר אני ינסה להביא...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טום אני מציע לך לא להעצום עיניים שאתה שולח אקדח מים..." אגיד לטום במהירות, "תעדוף אותו עכשיו באקדח מים ואז תתקוף אותו בדחיפה בכול הכוח! אתה מסוגל!" אוסיך בפקודה מעודדת.
-
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
טום, שכלל לא הבחין קודם לכן שתוקף עם עיניים עצומות, מזועזע. הוא קופא במקום, כשכולו המום. וכשטפריו של פורלוין שצמצם את המרווח ביניהם חותכות את גופו בקלות.
פורלוין מנצל את ההזדמנות ומחתך את טום במהירות עם טפריו פעמים רבות.
"אושא!" טום יוצא מהשוק בו נמצא קודם, הודף את פורלוין ממנו ודוחף אותו בחוזקה. פורלוין נדחק לאחור אבל מתאושש במהרה ושולח חול על פניי טום. טום מתעוור מעט. נופל על גבו, מבולבל.
-
[QUOTE=IdanOrany;1103001][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
טום, שכלל לא הבחין קודם לכן שתוקף עם עיניים עצומות, מזועזע. הוא קופא במקום, כשכולו המום. וכשטפריו של פורלוין שצמצם את המרווח ביניהם חותכות את גופו בקלות.
פורלוין מנצל את ההזדמנות ומחתך את טום במהירות עם טפריו פעמים רבות.
"אושא!" טום יוצא מהשוק בו נמצא קודם, הודף את פורלוין ממנו ודוחף אותו בחוזקה. פורלוין נדחק לאחור אבל מתאושש במהרה ושולח חול על פניי טום. טום מתעוור מעט. נופל על גבו, מבולבל.[/QUOTE]
'חייב להיות דרך שהוא יפסיק יפחד...' אחשוב לעצמי בפחד ואז אסתכל על פניו בכעס,
"תשלח אקדח מים לשמיים כדי שמים יפלו אליך והחול יעוף מימך מהמים ואז תתקוף בחוזקה בפורלוין בדחיפה עם אקדח מים!" אוסיף בחשש.
-
[B][U][CENTER][SIZE="5"]פרוטיפ - יש לכם משפחה! תתקשרו מידי פעם![/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
[i]אם אתה רוצה לתפוס אותו, עדיף שתתפוס אותו לפני שהוא יתעלף.[/i]
-----------------------------
טום מנפח את פיו ומשגר זרם מים קליל מפיו אל האוויר, המים הנופלים חזרה מטה שוטפים את החול מפניו, ומרעננים את טום. "אושא!" צועק טום בשמחה, מתענג על קרירות המים.
"אושא!" צועק טום אלייך אחרי שהבחין בחששך, כאילו מנסה להחדיר בך ביטחון. פורלוין מזדקף על רגליו האחוריות וקופץ קדימה אל עבר טום, פוער את פיו וחושף את שיניו החדות, פורלוין מזנק על טום ומהדק את גפיו לקרקע, באותו הרגע שפורלוין התכוון לנשוך את טום, הדף טום את פורלוין ממנו באמצעות אקדח מים. פורלוין התעופף לאחור, טום מזדקף במהרה ודוחף את פורלוין. אך פורלוין מנסה לנשוך צווארו בשנית, ומצליח. טום תופס בצווארו של פורלוין ומעיף אותו ממנו, ופורלוין על סף התעלפות.
"פור.. לוין!" נוהם פורלוין באפיסת כוחות כמעט.
[B][U]אדם פרץ[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר, הודף את שמיכתך העבה, שאינה מתאימה כלל למזג האוויר ולעונה, בחוזקה. אתה יוצא ממיטתך עם עיניים חצי עצומות, מבצע את פעולות הבוקר השגרתיות - מצחצח שינייך ושוטף פנים. אתה יורד במדרגות, ער בקושי, ורואה את אביך יושב בכורסא ירוקה, צופה בטלוויזיה. מיום ליום, אתה מבחין בהזדקנותו, נשירת השיער ההדרגתית, נפילת הלחיים, הקמטים במצב וסביב השפתיים.
"בוקר טוב, אדם." אומר לך אביך, אבל לא מפנה את מבטו מהטלוויזיה. "יום גדול, אה?" אומר בחיוך רחב.
"יש לי הפתעה בשבילה, מכשיר קשר חדשני." אומר לך, מרים מהשולחן שלצידו דבר הדמוי כשעון יד קטן שצבעו אדום, בעל מסך.
"המספר שלי כבר רשום בו." אומר לך בחיוך "קדימה, תחליף בגדים ולך לקחת את הפוקימון שלך, תעשה אותי גאה."
ממשיך לבסוף, קם מהכיסא, מחבק אותך חיבוק ארוך וחמים, מעט מוחץ. נראה כאילו חלק בו אינו רוצה שתצא למסע. הוא חוזר אל כורסתו וממשיך לצפות בטלוויזיה.
-
[quote=IdanOrany;1103137]
[B][U]אדם פרץ[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר, הודף את שמיכתך העבה, שאינה מתאימה כלל למזג האוויר ולעונה, בחוזקה. אתה יוצא ממיטתך עם עיניים חצי עצומות, מבצע את פעולות הבוקר השגרתיות - מצחצח שינייך ושוטף פנים. אתה יורד במדרגות, ער בקושי, ורואה את אביך יושב בכורסא ירוקה, צופה בטלוויזיה. מיום ליום, אתה מבחין בהזדקנותו, נשירת השיער ההדרגתית, נפילת הלחיים, הקמטים במצב וסביב השפתיים.
"בוקר טוב, אדם." אומר לך אביך, אבל לא מפנה את מבטו מהטלוויזיה. "יום גדול, אה?" אומר בחיוך רחב.
"יש לי הפתעה בשבילה, מכשיר קשר חדשני." אומר לך, מרים מהשולחן שלצידו דבר הדמוי כשעון יד קטן שצבעו אדום, בעל מסך.
"המספר שלי כבר רשום בו." אומר לך בחיוך "קדימה, תחליף בגדים ולך לקחת את הפוקימון שלך, תעשה אותי גאה."
ממשיך לבסוף, קם מהכיסא, מחבק אותך חיבוק ארוך וחמים, מעט מוחץ. נראה כאילו חלק בו אינו רוצה שתצא למסע. הוא חוזר אל כורסתו וממשיך לצפות בטלוויזיה.[/quote]
"זה היום הגדול שלי אבא,אני בטוח שאני יסתדר אין לך מה לדאוג" אגיד בחיוך וארוץ למעלה להחליף בגדים ולקחת את כל הציוד שלי
"היי אבא יש לך מושג מאיפה אני אמור להשיג את הפוקימון הראשון שלי?" אשאל בחיוך
'וואו אני לא מאמין שאני באמת עומד לעשות את זה, להפוך למאמן פוקימונים' אחשוב בהתרגשות בזמן שאחכה לתשובתו
-
[quote]דרייק הנרי
אם אתה רוצה לתפוס אותו, עדיף שתתפוס אותו לפני שהוא יתעלף.
-----------------------------
טום מנפח את פיו ומשגר זרם מים קליל מפיו אל האוויר, המים הנופלים חזרה מטה שוטפים את החול מפניו, ומרעננים את טום. "אושא!" צועק טום בשמחה, מתענג על קרירות המים.
"אושא!" צועק טום אלייך אחרי שהבחין בחששך, כאילו מנסה להחדיר בך ביטחון. פורלוין מזדקף על רגליו האחוריות וקופץ קדימה אל עבר טום, פוער את פיו וחושף את שיניו החדות, פורלוין מזנק על טום ומהדק את גפיו לקרקע, באותו הרגע שפורלוין התכוון לנשוך את טום, הדף טום את פורלוין ממנו באמצעות אקדח מים. פורלוין התעופף לאחור, טום מזדקף במהרה ודוחף את פורלוין. אך פורלוין מנסה לנשוך צווארו בשנית, ומצליח. טום תופס בצווארו של פורלוין ומעיף אותו ממנו, ופורלוין על סף התעלפות.
"פור.. לוין!" נוהם פורלוין באפיסת כוחות כמעט.[/quote]
"יאללה בוא נתפוס אותך פרלוין!" אגיד בשמחה ואז אשלוף פוכדור ריק, "צא פוכדור!" אזרוק אותו על פורלוין בשמחה תוך כדי שאני מלטף את טום בחיוך.
-
[b][u]אדם פרץ[/u][/b]
אתה מנסה להחדיר ביטחון באביך, אך עיניו עדיין מסגירות את החשש בו הוא שרוי. לבסוף החלטת לעלות חזרה למעלה לחדרך ולהחליף בגדים. לקחת חולצה כתומה עם פס לבן במרכזה ומכנס ג'ינס כחול. שחלקך ערום, ותוך כדי מנסה להשביע את רעבונך שצץ לו כל בוקר באמצעות חתיכת לחמנייה שלקחת עוד למטה, אתה מנסה לקשור את נעלייך האדומות.
לאחר מאבק ארוך, אתה מצליח להתלבש ועוד איכשהו לסיים את חתיכת הלחמנייה. אתה שולף מהארון במהירות סווטצ'ר שצבעו כחול כהה. כשאתה מתכוון לארוז את תיקך, אין לך מושג במה צריך להכילו, אז אתה משאיר אותו ריק לדברים שתשיג בהמשך המסע. אתה לובש את הסווטצ'ר תוך כדי פילוח דרכך במורד המדרגות, ושם את תיקך על גבך.
"פוקימון ראשון... במעבדה של פרופסור ג'וניפר, צפון העיר!" אומר לך אביך בחיוך, עונה לשאלתך. פורע שערך עם ידו, ומחזיר מהסלון צלחת ריקה שקופה מזכוכית וספל לבן מעוטר בדברים הנראים ככדורים, שחלקם העליון אדום וחלקם התחתון לבן, ובין החלקים מפריד פס שחור ובמרכזו עיגול לבן, על הספל רשום "[i]למאמן הפוקימון הטוב בעולם![/i]"
"קדימה, שלא תאחר את ההזדמנות!" אומר לך, מגרד את זקנו הטרי.
[b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
טום תופס מרחק מפורלוין למשמע קריאתך, עומד על ידך ומושך במכנסך. אתה שולף מתיקך אחד מחמשת הפוקדורים הריקים וזורק אותו על פורלוין.
הפוקדור נפתח באוויר, ופורלוין שעל סף ההתעלפות נשאב אל תוכו, מלווה בקרן אדומה הנעה בפראיות אל תוך הפוקדור.
הפוקדור נוחת בעדינות על הדשא, שעוד לח מאקדח המים של טום. הוא מתנודד לצדדים ומשמיע צליל ממוחשב. לאחר מכן העיגול הלבן של הפוקדור מהבהב באדום בוהק.
טום מתענג על ידך העוברת בעדינות בפרוות ראשו. לאחר זמן קצר ההבהוב של הנקודה הלבנה בפוקדור מתחיל להפסיק בהדרגתיות. הפוקימון נתפס בהצלחה.
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
[B][U]פורלוין - Purrloin[/U][/B]
[B]מתקפות:[/B]
Scratch - שריטה
Growl - נהימה
Sand Attack - מתקפת חול
Fury Swipes - חבטות זעם[/SPOILER]
-
[quote=IdanOrany;1103513][B][U]אדם פרץ[/U][/B]
אתה מנסה להחדיר ביטחון באביך, אך עיניו עדיין מסגירות את החשש בו הוא שרוי. לבסוף החלטת לעלות חזרה למעלה לחדרך ולהחליף בגדים. לקחת חולצה כתומה עם פס לבן במרכזה ומכנס ג'ינס כחול. שחלקך ערום, ותוך כדי מנסה להשביע את רעבונך שצץ לו כל בוקר באמצעות חתיכת לחמנייה שלקחת עוד למטה, אתה מנסה לקשור את נעלייך האדומות.
לאחר מאבק ארוך, אתה מצליח להתלבש ועוד איכשהו לסיים את חתיכת הלחמנייה. אתה שולף מהארון במהירות סווטצ'ר שצבעו כחול כהה. כשאתה מתכוון לארוז את תיקך, אין לך מושג במה צריך להכילו, אז אתה משאיר אותו ריק לדברים שתשיג בהמשך המסע. אתה לובש את הסווטצ'ר תוך כדי פילוח דרכך במורד המדרגות, ושם את תיקך על גבך.
"פוקימון ראשון... במעבדה של פרופסור ג'וניפר, צפון העיר!" אומר לך אביך בחיוך, עונה לשאלתך. פורע שערך עם ידו, ומחזיר מהסלון צלחת ריקה שקופה מזכוכית וספל לבן מעוטר בדברים הנראים ככדורים, שחלקם העליון אדום וחלקם התחתון לבן, ובין החלקים מפריד פס שחור ובמרכזו עיגול לבן, על הספל רשום "[I]למאמן הפוקימון הטוב בעולם![/I]"
"קדימה, שלא תאחר את ההזדמנות!" אומר לך, מגרד את זקנו הטרי.
[/spoiler][/quote]
"היי אבא, אתה גם היית מאמן פוקימונים?" אשאל בחיוך
"אני רואה מן כדורים כאלה על הספל וכתובת שרשום: "למאמן הפוקימון הטוב בעולם!", זה אתה נכון?"
'לפי מה שאני רואה אבי היה מאמן גדול, מעניין למה הוא לא סיפר לי על זה' אשאל את עצמי
-
[QUOTE=IdanOrany;1103513][b][u]דרייק הנרי[/u][/b]
טום תופס מרחק מפורלוין למשמע קריאתך, עומד על ידך ומושך במכנסך. אתה שולף מתיקך אחד מחמשת הפוקדורים הריקים וזורק אותו על פורלוין.
הפוקדור נפתח באוויר, ופורלוין שעל סף ההתעלפות נשאב אל תוכו, מלווה בקרן אדומה הנעה בפראיות אל תוך הפוקדור.
הפוקדור נוחת בעדינות על הדשא, שעוד לח מאקדח המים של טום. הוא מתנודד לצדדים ומשמיע צליל ממוחשב. לאחר מכן העיגול הלבן של הפוקדור מהבהב באדום בוהק.
טום מתענג על ידך העוברת בעדינות בפרוות ראשו. לאחר זמן קצר ההבהוב של הנקודה הלבנה בפוקדור מתחיל להפסיק בהדרגתיות. הפוקימון נתפס בהצלחה.
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/509.gif[/IMG]
[B][U]פורלוין - Purrloin[/U][/B]
[B]מתקפות:[/B]
Scratch - שריטה
Growl - נהימה
Sand Attack - מתקפת חול
Fury Swipes - חבטות זעם[/SPOILER][/QUOTE]
"כול הכבוד טום, בזכותך תפסנו את פורלוין!" אגיד בשמחה ואז אקח את הפוכדור של פורלוין ואשים אותו בכיס,
"טום בוא נלך לרפאות את פורלוין ואותך!" אוסיף ואז אחזיר אותו לפוכדור שלו ואלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=IdanOrany;1102900][CENTER][B]התווסף מידע על מועדון הקרב בהודעה הראשית, בנוסף לזה התווסף פירוט על "מתקפות טקטיות".[/B][/CENTER]
[I][CENTER]אחרי שNivx10 עידכן אותי על החוק שאומר שלא ניתן לנהל משחק עם פחות משלושה שחקנים, אני אשמח אם תאמרו לחבריכם על המשחק ותגרמו לאנשים להירשם, אחרת המשחק ייאלץ להיפסק.[/CENTER][/I]
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
"אוקיי." היא אומרת ומהנהנת "תוכל להירשם למועדון הקרב כאשר אתה משאיר את פרטייך בדלפק ששם." היא אומרת ומצביעה לעבר הלובי.
"מועדון הקרב מרכז מאמנים, תוכל לבחור מאמן להילחם נגדו, או שייבחרו בך קודם, ותוכל לבצע בחירה רנדומלית." היא אומרת.
"בלוח שלידך אתה יכול לראות אילו מאמנים זמינים לקרב." היא אומרת ומצביעה על לוח בקיר הקרוב, עם רשימת שמות ממוספרת.
"תוכל ללמוד מהמאסטר טכניקות לחימה חדשות ולקבל ממנו טיפים בנוסף." היא אומרת.
"אז קדימה, תרצה להירשם?"
.[/QUOTE]
"כן אני אשמח," אני אומר בחיוך קטן, וניגש לדלפק שהצביעה עליו מקודם, ומשאיר את הפרטים הרצויים שמבקשים.
לאחר מכן, אלך אל הלוח שנמצא על הקיר אשר מכיל את רשימת המאמנים, ומיד אלחץ על אפשרות המאמן הרנדומלי, ואקווה שאמצא מישהו.
-
[B][U]אדם פרץ[/U][/B]
"הייתי מאמן פוקימונים, אבל חלומי, להיות הטוב ביותר, לא הושלם, בגלל העיקרון שהלך והשתנה בצוות פלזמה." אומר לך אביך.
"שיחררתי את פוקימוניי לחופשי, כמו רוב הפורשים מצוות פלזמה." מסביר "אבל החוויה שקדמה לפני הצטרפותי לצוות, הייתה חסרת-תקדים." ממשיך בדבריו "אבל יודע מה? בוא נעשה עסקה, תשיג את התג הראשון, ותוכל לשמוע את כל הסיפור שלי, אתה מסכים?" הוא אומר לבסוף.
"לך כבר! אתה רוצה להתחיל מסע או לא?!" אומר אביך, ספק כועס ספק צוחק.
[B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
אתה מכניס את הפוקדור בו תפסת את פורלוין לכיסך, לאחר שניקית את הבוץ הלח שנוצר שם מהפוקדור. טום חוזר לפוקדור בחיוך גדול, כולו מאושר. אתה מתחיל לצעוד חזרה לעיר אקומולה, למרכז הפוקימונים, כדי לרפא את טום ואת התוספת החדשה לצוות - פורלוין. אך המחסור בליה עוצר בעדך מלהמשיך, ובדיוק שהתכוונת להתחיל לחפשה, צצה מולך עם חיוך גדול על הפנים.
"בוא תראה את מי אני תפסתי!" אומרת בגאווה, מוציאה מחגורתה פוקדור וזורקת אותו לאוויר.
מהפוקדור יוצאת פוקימון דו רגלי, שחלקה וורודה וחלקה בצבע קרם, בעלת אוזניים גדולות, זנב לבן ופרוותי, ועיניים כחולות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/531.gif[/IMG]
"אודינו שמה!" מסבירה ליה "אני צריכה לרפא אותה, שנלך?" היא שואלת ואתה מסכים בשתיקה, שניכם הולכים חזרה אל העיר הבנויה על גבעות, נכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, ליה שמיד מבחינה בכך שיש לך 2 פוקדורים נועצת בך מבט תוהה ולבסוף שואלת בהתלהבות "תפסת פוקימון?!"
[B][U]דארן ווסט[/U][/B]
"שמחתי לעזור, להתראות!" אומרת לך האישה אשר הדריכה אותך וחוזרת לעמוד ליד הדלת, לחכות לאורחים נוספים כמוך. אתה הולך לדלפק ולפנייך יושבת אישה בעלת שיער בלונדיני, עיניים ירוקות ונמשים קטנים על לחייה ואפייה.
"שלום, רשום את הפרטים שלך כאן בבקשה." היא אומרת, מגישה לך דף ועט.
[I]'[U]שם מלא[/U]
דארן ווסט
[U]פוקימונים[/U]
טפיג
[U]מס' מכשיר קשר[/U]
-----'
[/I]
"רק פוקימון אחד?" היא שואלת מופתעת, היא מעיינת שוב בטופס שמילאת. "שכחת כאן סעיף." היא אומרת, מגישה לך את הטופס שוב, ואתה ממלא את הסעיף שאותו שכחת.
היא מזינה את פרטייך במחשב שסמוך אלייה. ותמונה שלך מתווספת על צד הפרטים.
"אתה רשום, תוכל להתחיל כבר עכשיו!" אומרת בחיוך. אתה מודה לה ופונה למסך שעליו נמצא הלוח, התכוונת להתחיל הרצה רנדומלית, אבל באותו הרגע מכשיר הקשר שלך מצפצף.
"הזמנה לקרב, אדמונד ראול, זירת קרב BF-13." נשמע קול מתכתי מהמכשיר "האם אתה מאשר?" ממשיך הקול, כאילו מחכה לתשובתך.
-
[quote=IdanOrany;1104004][B][U]אדם פרץ[/U][/B]
"הייתי מאמן פוקימונים, אבל חלומי, להיות הטוב ביותר, לא הושלם, בגלל העיקרון שהלך והשתנה בצוות פלזמה." אומר לך אביך.
"שיחררתי את פוקימוניי לחופשי, כמו רוב הפורשים מצוות פלזמה." מסביר "אבל החוויה שקדמה לפני הצטרפותי לצוות, הייתה חסרת-תקדים." ממשיך בדבריו "אבל יודע מה? בוא נעשה עסקה, תשיג את התג הראשון, ותוכל לשמוע את כל הסיפור שלי, אתה מסכים?" הוא אומר לבסוף.
"לך כבר! אתה רוצה להתחיל מסע או לא?!" אומר אביך, ספק כועס ספק צוחק.
.[/quote]
"חח אין בעיה, אני מסכים" אגיד בחיוך ואחבק את אבי וארוץ אל הדלת ואפתח אותה
בזמן שאני רץ לכיוון המעבדה הראש שלי חושב על הפוקימון הראשון שאקבל
-
[QUOTE=IdanOrany;1104004][B][U]דרייק הנרי[/U][/B]
אתה מכניס את הפוקדור בו תפסת את פורלוין לכיסך, לאחר שניקית את הבוץ הלח שנוצר שם מהפוקדור. טום חוזר לפוקדור בחיוך גדול, כולו מאושר. אתה מתחיל לצעוד חזרה לעיר אקומולה, למרכז הפוקימונים, כדי לרפא את טום ואת התוספת החדשה לצוות - פורלוין. אך המחסור בליה עוצר בעדך מלהמשיך, ובדיוק שהתכוונת להתחיל לחפשה, צצה מולך עם חיוך גדול על הפנים.
"בוא תראה את מי אני תפסתי!" אומרת בגאווה, מוציאה מחגורתה פוקדור וזורקת אותו לאוויר.
מהפוקדור יוצאת פוקימון דו רגלי, שחלקה וורודה וחלקה בצבע קרם, בעלת אוזניים גדולות, זנב לבן ופרוותי, ועיניים כחולות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/531.gif[/IMG]
"אודינו שמה!" מסבירה ליה "אני צריכה לרפא אותה, שנלך?" היא שואלת ואתה מסכים בשתיקה, שניכם הולכים חזרה אל העיר הבנויה על גבעות, נכנסים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, ליה שמיד מבחינה בכך שיש לך 2 פוקדורים נועצת בך מבט תוהה ולבסוף שואלת בהתלהבות "תפסת פוקימון?!"
[/QUOTE]
"כן תפסתי," אומר לה בגאווה "תפסתי את פורלוין, פוקימון החתול שסוגו אופל" אוסיף שוב בגאווה תוך כדי שאני לוקח את הפוכדורים ושם אותם בכיסי.
"את מוכנה ללכת למקום עם הקרבות? באלי להילחם נגד מאמנים!" אומר בחיוך ואחכה לתשובה שלה.