-
מלפיאן
"וואו! מר שטן מפורסם גם בכוכבים אחרים? זו כבר ההוכחה שהוא האיש החזק בעולם!" הוא אומר ישר אחרי המשפט הראשון שלך, לא מקשיב לזה שאמרת שהוא שקר. לאחר המשפט השני שלך הוא לוקח את העיתון ומקריא לך את הכתבה על הרי הגעש.
"לאחרונה החלו התפרצויות של הרי געש באזור צפון מזרח כדור הארץ, למזלנו זה רק באזורים פתוחים כך שאין נפגעים. כידוע, לאחרונה מסיבות לא ידועות החלו רעידות אדמה חזקות והתפרצויות של הרי געש גם באזורים אחרים. אבל למזלנו אין שום הרי געש ליד האי של הטורניר העולמי לאומנויות לחימה, כך שזה המקום הכי בטוח כרגע.
לאחרונה נראה באזור הצפוני של כדור הארץ סימנים של אבני בזלת אך אין שום הרי געש באזור, ההר געש הכי קרוב לאזור הוא במרחק של מאות קילומטרים, לא ידוע כיצד הגיעו אבני הבזלת לשם, העולם מלא בחידות לא פתורות".
-
[quote=Chopper;1105078]מלפיאן
"וואו! מר שטן מפורסם גם בכוכבים אחרים? זו כבר ההוכחה שהוא האיש החזק בעולם!" הוא אומר ישר אחרי המשפט הראשון שלך, לא מקשיב לזה שאמרת שהוא שקר. לאחר המשפט השני שלך הוא לוקח את העיתון ומקריא לך את הכתבה על הרי הגעש.
"לאחרונה החלו התפרצויות של הרי געש באזור צפון מזרח כדור הארץ, למזלנו זה רק באזורים פתוחים כך שאין נפגעים. כידוע, לאחרונה מסיבות לא ידועות החלו רעידות אדמה חזקות והתפרצויות של הרי געש גם באזורים אחרים. אבל למזלנו אין שום הרי געש ליד האי של הטורניר העולמי לאומנויות לחימה, כך שזה המקום הכי בטוח כרגע.
לאחרונה נראה באזור הצפוני של כדור הארץ סימנים של אבני בזלת אך אין שום הרי געש באזור, ההר געש הכי קרוב לאזור הוא במרחק של מאות קילומטרים, לא ידוע כיצד הגיעו אבני הבזלת לשם, העולם מלא בחידות לא פתורות".[/quote]
"תודה לך" אומר ואקח את העיתון ממנו באותה דרך שבה לקחתי. "זה קשה לפתוח את הראש לרעיונות חדשים, ולרוע מזלך תצטרך לעשות זאת הרבה בזמן הקרוב" אומר ואמשיך לטוס
-
[QUOTE=Chopper;1105065]דור
אתה מסמן לעצמך על אחד הסלעים איקס לבן וזז אחורה. אתה מתחיל לירות על האבן המון כדורי אנרגיה, אתה ממשיך לירות כדורי אנרגיה כ10 דקות עד שאתה מרגיש שאתה כבר אפוס כוחות, יש לך 50 דקות לנוח עד לקרב שלך.
העלית 1 באנרגיה (אתה לא העלית בדיוק כי לא ניסית לפגוע בx, אתה לא התרכזת או משהו אלא פשוט ירית)[/QUOTE]
שכחתי לציין שאני יורה ל-X אבל זה היה די ברור לא? >.<
-----------------------
'נגמר לי כבר הכוח' חשבתי לעצמי היתיישבתי על סלע למשך כ10 דקות לנוח.
'אוקיי, עכשיו אמשיך באימון!' אחשוב ואמשיך לירות כדורי אנרגיה לאיקס המסומן.
לאחר 3 יריות לא מדוייקות במיוחד, אעצום את עיני ואחשוב על האיקס הלבן שמסומן על הסלע הקשה.
אכוון את כל האנרגיה בדופי לידי הימינית וארה כדור אנרגיה גדול לעבר המטרה.
-
[quote]ניסים - נסה להימנע ממילים מפגרות כמו נוב
אתה גודל וגודל והופך לשמן, בשלב זה הוא כבר משגר את הקרן אנרגיה שלו, במהירות אתה טוען קרן אנרגיה ושולח עליו את שלך, הקרן אנרגיה שלך "בולעת" את הקרן אנרגיה שלו ודוחפת את הכל עליו. האדם הקטן נבהל וחוטף מכה ישירה בגופו. במהירות אתה יורה עליו מספר כדורי אנרגיה שגם פוגעים בו ישירות. לאחר הפגיעות אתה מתקדם אליו במהירות וקופץ עליו עם כל השטח הפנים העצום שלך. האיש חוטף פגיעה ישירה ושניכם נופלים למטה במהירות. אך האיש הקטן לא מוותר ושולח קרן אנרגיה אל הרצפה שמעיפה את שניכם בחזרה למעלה. אתם עומדים אחד מול השני באוויר, אתה מסתכל אל האיש והוא נראה "מכוסח" לגמרי, הוא מתנשם ומתנשף. מצבך יותר טוב ממצבו, אך רק בקצת.[/quote]
אני מחכה להתקפתו המהירה של האיש ואני משגר עליו כדור אנרגיה גדול כדי לגמור את הקרב . אם לא יפסל, אטען קרן אנרגיה ואשגר עליו "קרב יפה, אבל אני מקווה שאני אנצח פה " אומר לאיש, ולאחר הסטים אגיד לו: "אז, ניצחתי ?"
-
מלפיאן
לאחר שלוש שעות של תעופה אתם סוף סוף מגיעים לאי המיוחל. "הנה האי!" צועק קאזויה בהתלהבות כשהוא רואה אותו. אתה מסתכל על האי ואתה רואה שהוא גדול (בשביל המשחק, אני יודע שבסדרה זה אי קטן) ויש עליו מספר ערים.
דור
אתה נח 10 דקות וחלק מהכוח שלך חוזר אליך. אתה מתחיל לירות כדורי אנרגיה שלא פוגעים בx בכלל. לאחר 3 כדורים אתה מחליט להתרכז מאוד ולרכז את כל האנרגיה שלך בכדור אנרגיה אחד. אתה יורה את הכדור אנרגיה אל הx שעל הסלע, הכדור מתקדם באיטיות ופוגע בדיוק בx והסלע מתפורר.
העלית 1 לדיוק.
ניסים
האיש הקטן רץ אליך במהירות אך אתה מוכן להכל, אתה משגר עליו כדור אנרגיה אחרון שיגמור את הקרב. הכדור האנרגיה פוגע בגופו של האיש הקטן והוא נופל למטה, אל הזירה. לאחר מכן אתה נוחת אל הזירה ולאחר ספירת השופט, אתה מוכתר כמנצח של הקרב.
עלה לך מהקרב 3 אנרגיה
1 דיוק
1 הגנה
2 כוח
-
[QUOTE=Chopper;1105129]
דור
אתה נח 10 דקות וחלק מהכוח שלך חוזר אליך. אתה מתחיל לירות כדורי אנרגיה שלא פוגעים בx בכלל. לאחר 3 כדורים אתה מחליט להתרכז מאוד ולרכז את כל האנרגיה שלך בכדור אנרגיה אחד. אתה יורה את הכדור אנרגיה אל הx שעל הסלע, הכדור מתקדם באיטיות ופוגע בדיוק בx והסלע מתפורר.
העלית 1 לדיוק.[/QUOTE]
'בול במטרה!' אחשוב לעצמי ואנשוף בכבדות.
'עכשיו אני צריך לנוח לקרב הבא' אחשוב ואצעד צעדים איטיים בחזרה לטורניר.
-
[quote]ניסים
האיש הקטן רץ אליך במהירות אך אתה מוכן להכל, אתה משגר עליו כדור אנרגיה אחרון שיגמור את הקרב. הכדור האנרגיה פוגע בגופו של האיש הקטן והוא נופל למטה, אל הזירה. לאחר מכן אתה נוחת אל הזירה ולאחר ספירת השופט, אתה מוכתר כמנצח של הקרב.[/quote]
אני מתנשף בכבדות ויוצא מן הזירה . אני נח שותה ואוכל עד חצי שעה לפני הקרב הבא, כדי שלא היו לי כאבים בזמן הקרב . בחצי שעה האחרונה, אני הולך למישהו שירפא אותי מן הפציעות שחטפתי . אומר לו : "שלום דוקטור . עכשיו הייתי בטורניר, וגם ניצחתי. נילחמתי נגד איש, תוכל לרפאות אותי בבקשה ? או שזה ילך בכוח . "
-
דור
אתה צועד צעדים איטיים בחזרה אל האולם. לאחר כ35 דקות אתה מגיע לשם ויש לך עוד 5 דקות לחכות.
לאחר ה5 דקות נשמע קולו של הכרוז. "עכשיו ילחמו דרייק היברינייטו וליאונרדו חיבארי".
אתה עולה לזירה ומולך נראה איש צנום ורזה אך גבוה. הוא עומד עם ידיים משולבות. הוא לובש גופייה שחורה שכתוב משהו במרכזה, אך זה מוסתר עם ידיו המשולבות. מכנסיו הם אדומים חלקים והוא יחף. שיערו פרוע בלי כיוון זרימה. השופט מורה להתחיל בקרב אך הוא לא זז ממקומו.
ניסים
אתה הולך אל חדר האוכל למתמודדים שנמצא באולם, אתה אוכל ושותה ומחזיר את האנרגיה שלך אליך. אתה רואה שלט שכתוב עליו "רופא המתמודדים", אתה רואה שאין תור כרגע. אתה נכנס דרך הדלת ומבקש שהוא ירפא אותך. "בכוח?" הוא שואל "לא מתייחסים ככה לרופא המתמודדים. עכשיו תגיד לי איפה נפצעת" הוא אומר לך בקור רוח.
-
[quote]ניסים
אתה הולך אל חדר האוכל למתמודדים שנמצא באולם, אתה אוכל ושותה ומחזיר את האנרגיה שלך אליך. אתה רואה שלט שכתוב עליו "רופא המתמודדים", אתה רואה שאין תור כרגע. אתה נכנס דרך הדלת ומבקש שהוא ירפא אותך. "בכוח?" הוא שואל "לא מתייחסים ככה לרופא המתמודדים. עכשיו תגיד לי איפה נפצעת" הוא אומר לך בקור רוח. [/quote]
"זה קרב, בכל הגוף נפצעתי, גאון. " אני אומר לרופא "אתה יודע מתי הקרב הבא ?, אני רק צריך ריפוי קל כדי שאהיה חזק כמו בקרב הראשון שלי . ואולי אתה יודע מאיפה אני יכול להשיג עוד אנרגיה ? אני שואף להיות חזק מאוד ." ככה שאם אני באמת ינצח בעזרת כוח, אני אוכל לשלם לך קצת כסף . " אני אומר לו במבט סחטני. לאחר מכן, אני הולך לפי פעילותיו ומה שהוא רוצה כדי לרפאות אותי .
-
[quote=Chopper;1104577]
סל - אין בעיה אחי, תרגיש טוב.
אתה נוחת בזהירות ליד העיירה בתקווה שלא לחטוף עוד ברק. אתה מצליח לנחות בהצלחה ואתה נכנס אל העיירה. אתה הולך אל הבית הקרוב ביותר, דופק בדלת, ופותח אותה איש זקן. "אתה נראה... מוזר..." הוא אומר בלי רחמים.
[/quote]
תודה אחי
~~~
"לא היית צריך להגיד את זה..." אחייך אליו ומיד לאחר מכן, ללא טיפת רחמים, אשאב את האיש הזקן, ואחכה לראות איזו תחושה מתעוררת בתוכי.
-
[QUOTE=Chopper;1105172]דור
אתה צועד צעדים איטיים בחזרה אל האולם. לאחר כ35 דקות אתה מגיע לשם ויש לך עוד 5 דקות לחכות.
לאחר ה5 דקות נשמע קולו של הכרוז. "עכשיו ילחמו דרייק היברינייטו וליאונרדו חיבארי".
אתה עולה לזירה ומולך נראה איש צנום ורזה אך גבוה. הוא עומד עם ידיים משולבות. הוא לובש גופייה שחורה שכתוב משהו במרכזה, אך זה מוסתר עם ידיו המשולבות. מכנסיו הם אדומים חלקים והוא יחף. שיערו פרוע בלי כיוון זרימה. השופט מורה להתחיל בקרב אך הוא לא זז ממקומו.
[/QUOTE]
אעצום עיני לשנייה ואסדר את האנרגיה שבגופי.
כשאסיים, ארה מכף ידי הימינית כדור אנרייה ישר לעבר היריב.
'הוא לא נראה חזק במיוחד' אחשוב.
-
ניסים - הקרב תמיד שעה אחרי
"אני לא לוקח שוחד, זה חלק מהדברים שאסור לי לעשות כרופא" הוא עונה לך ומגלגל עיניים בלעג. "אוקיי, תשתה את זה" הוא אומר לך ומגיש לך כוס עם נוזל ירוק וסמיך בתוכה. "זה חניתת צמחים רפואית, זה ירפא את כל הפצעים שלך ברגע" הוא אומר בקרירות.
סל
אתה מחייך ושואב את האיש, שלא מוציא צליל מהפה שלו, אתה מרגיש תחושה נפלאה בגוף שלך, אתה מרגיש כוח שנכנס אליך, אבל ממש קצת. "כדי להתחזק צריך לשאוב דברים חזקים" אומר הקול בראשך "כדי להתחזק בצורה משמעותית עליך לאתר את אנדרואידים 37 ו38" ממשיך הקול. במקום האיש מופיעים כרגע הבגדים שלו, כאשר מאחד מהם מבצבץ דף מעיתון. אתה מתכופף וקורא מה כתוב עליו, אתה רואה שיש שם את התאריך של היום, שהפסקת להתעדכן לגבי התאריך כשהקול הסביר לך דברים על כדור הארץ, על הדף כתוב:
"מחפשים אקשן? מחפשים קרבות? מחפשים אנשים מעניינים? תחרות אומנויות הלחימה החצי שנתית של מר שטן - האיש החזק בעולם - נפתחת! ההרשמות עדיין פתוחות!".
דור
אתה יורה אל האיש כדור אנרגיה בלי רחמים. אך האיש מניף את רגלו ובועט את הכדור לשמיים, הוא מחייך קצת.
-
[QUOTE=Chopper;1105219]דור
אתה יורה אל האיש כדור אנרגיה בלי רחמים. אך האיש מניף את רגלו ובועט את הכדור לשמיים, הוא מחייך קצת.[/QUOTE]
"לעזאזל" אזמזם לעצמי ואחכה לתגובת האיש אך הוא ניצב במקומו כסלע.
'אני צריך להנהיג את כל המהלכים?' אחשוב בעצבנות ואוציא קרן אנרגיה עוצמתית מכפות ידי.
-
[quote]ניסים - הקרב תמיד שעה אחרי
"אני לא לוקח שוחד, זה חלק מהדברים שאסור לי לעשות כרופא" הוא עונה לך ומגלגל עיניים בלעג. "אוקיי, תשתה את זה" הוא אומר לך ומגיש לך כוס עם נוזל ירוק וסמיך בתוכה. "זה חניתת צמחים רפואית, זה ירפא את כל הפצעים שלך ברגע" הוא אומר בקרירות.[/quote]
אני שותה את המשקה בעודי תופס את הרופא וטוען קרן אנרגיה, אם קורה לי פצע הכי קטן מזה אני הורג אותו, אבל אם לא אני מבטל את הקרן. אני אומר לרופא : "לא אמרתי שאני אתן לך שוחד, אמרתי שאם תגיד לי איפה יש מקור של כוח, אני אתחזק . ואם אזכה, אוכל לשלם לך מעט בגלל זה שמצאת משהו שיחזק אותי לקרבות. אני מחכה לתשובתו של הרופא בעוד אני מתחיל לצאת מהחדר . לאחר תשובתו, אני יוצא מן החדר ובודק עוד כמה זמן הקרב, ואם הגיע הזמן אני הולך אליו .
אם לא והרופא אמר לי שיש :
אני הולך אל המקום במהירות ומנסה לשאוב אנרגיה שתחזק אותי
אם כן :
אני הולך לקרב
אם לא והרופא אמר לי שלא: אני נח עד תחילת הקרב
-
[quote=Chopper;1105009]אדם
שניכם שולחים אחד על השני קרני אנרגיה והקרניים מתנגשות אחת בשנייה. נוצר בום על קולי באולם ויש הדף גדול, מספיק גדול בשביל להעיף את השופט מהזירה. יש עשן במקום של הפגיעה. לאחר כמה שניות העשן מתפזר, הזירה לא נפגעה כלל. מאחורי העשן אין אף אחד. ג'ין קאזאמה נעלם.[/quote]
אחי תגיב עם צבעים זה הרבה יותר יפה ונקי
תכל שחקן צבע שונה
------------------
'מה זה לאן הוא נעלם, אני חייב לעשות משהו' אחשוב בלחץ ואעוף למעלה
"איפה אתה?" אלחש ואתחיל לבחון את הזירה לאט לאט ואחכה לתגובה ממנו ואז אפתיע אותו הכדור אנרגיה מקרוב