-
שם משתמש:ויפוריאון2121
שם במשחק: V
גיל במשחק : 10
גיל אמיתי: 9 וכמה חודשים
רקע:אני נולדתי בבית יתומים, ותמיד היה לי כישרון במכונאות, אבל שנאו אותי וחשבו עלי דברים רעים, ולבסוף התגיסתי בתור סוכן
ציוד: נירות, קצת אוכל, וסירת גומי מתקפלת.
אבן: הקפאה+ הפשרה
הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: כן בא לי
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
"חסר לנו מישהו ! " אתה שומע בהמשך המנרה (ואגב, המנהרה התרחבה פי כמה ולא ידוע איך) האבן חוזרת לפעול, ואתה רואה איש גם עם מאשינגן], ובנדה סגולה על הראש בא ולוקח אותך, בעוד שהוא לוקח לך את המחסנית של האקדח ומפרק אותה, ואתה לא רואה איפה הוא שם אותה .
הוא ממשיך לרוץ איתך ואתה רואה שיש לו כמה שריטות בידיים, עד שאתה מגיע למס' אנשים עם עגלות שבהן יש אבנים . האיש שם אותך על מיטת חולים שנמצאת שם, ועוד 2 אנשים חובשים לך את היד, אתה מרגיש את הכדורים מתחילים לאט לאט לצאת לך מהגוף (שזה כואב ר-צ-ח) ושני האנשים מדברים : "הכדורים על קצה היד שלו, להוציא אותם או לא ? הוא יכול לחטוף חיידק טורף ולמות בכל זאת אם נעשה זאת "
האיש עם הבנדנדה והמאשינגן שם כובע גרב והולך ביחד עם עוד איש שדומה לו 2 טיפות מים על השמירה האחורית של הקבוצה, 2 אנשים עם מיניגן, ובשמירה הקדמית איש עם אקדח 2011 ורימון . מאחוריו הולכים 3 אנשים עם אבוקדו (נשק אכזרי בהחלט ! ) אתם מתקדמים עד שאתם מגיעים למקום שבו אבן גדוולה חוסמת את האזור . האיש מקדימה פותח את הנצרה של הרימון וזורק את זה על האבן . לאחר 3 שניות מהוצאת הנצרה הרימון מתפוצץ והאבן נשברת . (הרימון דיברתי על רימון ירוק בעל חומר נפץ, ועל אבוקדו דיברתי פרי ירוק וקשה . ) אתה רואה שאחרי הסלע יש עלייה, כנראה זה סופה של המנהרה. היריות שפגעו בך צורבות ואתה מנסה שלא לצרוח .
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[COLOR="sienna"]לי[/COLOR]
[COLOR="Blue"]צריך לחכות לתגובה של אבי כדי שאוכל להמשיך איתך[/COLOR]
[COLOR="Cyan"]~קפוא~[/COLOR]
-
-
[COLOR="Sienna"]V[/COLOR]
אני מצטער אבל אתה לא רשום .
למשחק שמתי הגבלת גיל שרק אני יודע אותה, מכיוון שאני מעדיף שילדים בגיל X - לא יהיו במשחק שיש שימוש רב באקדחים .
-
[quote=Alfasi;1110999][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
"חסר לנו מישהו ! " אתה שומע בהמשך המנרה (ואגב, המנהרה התרחבה פי כמה ולא ידוע איך) האבן חוזרת לפעול, ואתה רואה איש גם עם מאשינגן], ובנדה סגולה על הראש בא ולוקח אותך, בעוד שהוא לוקח לך את המחסנית של האקדח ומפרק אותה, ואתה לא רואה איפה הוא שם אותה .
הוא ממשיך לרוץ איתך ואתה רואה שיש לו כמה שריטות בידיים, עד שאתה מגיע למס' אנשים עם עגלות שבהן יש אבנים . האיש שם אותך על מיטת חולים שנמצאת שם, ועוד 2 אנשים חובשים לך את היד, אתה מרגיש את הכדורים מתחילים לאט לאט לצאת לך מהגוף (שזה כואב ר-צ-ח) ושני האנשים מדברים : "הכדורים על קצה היד שלו, להוציא אותם או לא ? הוא יכול לחטוף חיידק טורף ולמות בכל זאת אם נעשה זאת "
האיש עם הבנדנדה והמאשינגן שם כובע גרב והולך ביחד עם עוד איש שדומה לו 2 טיפות מים על השמירה האחורית של הקבוצה, 2 אנשים עם מיניגן, ובשמירה הקדמית איש עם אקדח 2011 ורימון . מאחוריו הולכים 3 אנשים עם אבוקדו (נשק אכזרי בהחלט ! ) אתם מתקדמים עד שאתם מגיעים למקום שבו אבן גדוולה חוסמת את האזור . האיש מקדימה פותח את הנצרה של הרימון וזורק את זה על האבן . לאחר 3 שניות מהוצאת הנצרה הרימון מתפוצץ והאבן נשברת . (הרימון דיברתי על רימון ירוק בעל חומר נפץ, ועל אבוקדו דיברתי פרי ירוק וקשה . ) אתה רואה שאחרי הסלע יש עלייה, כנראה זה סופה של המנהרה. היריות שפגעו בך צורבות ואתה מנסה שלא לצרוח .
[COLOR=cyan]~[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לאיש עם המכונת הירייה:"תקשיב יכאב יכאב לי לא אכפת רק תוציא את הכדורים האלה מהיד שלי זה כאבי תופת".[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=2][COLOR=dimgray]שם משתמש: Real Spartan[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]שם במשחק: ניק "פורפרה" איןעץ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]גיל במשחק : 4 שנות עצים, חמישים שנות אלפים, מוזמן לחשב ><"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]גיל אמיתי: 14[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray][COLOR=dimgray]רקע: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=dimgray][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=dimgray]ניק הוא אלף עצבני במיוחד, הוא נולד בתוך חור בעץ ומאז נהג שלא להתקלח.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=dimgray]מאז ומתמיד היה מתעב ציפורים, שכן, ניסו לגרום לו ללכת להתקלח בעזרת הפגזות חוזרות ונשנות.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#008000]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]בזמנו החופשי בסביבת העץ שבו גר [עץ קטן אז הוא נכנס אליו רק כדי לישון] הוא נהג להסתובב בדשא שוב... ושוב... ושוב... ושוב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אלפים שראו אותו כינו אותו "פורפרה", הוא שנא את השם הזה עד מאוד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=dimgray]ניק היה אוסף עשבים [נסו למצוא משהו אחר בתוך שממה של דשא] ותלה אותם על העץ, עד היום העשבים תלויים על ענפיו של העץ הקירח.[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=dimgray]כדי להוציא את האגרסיות וכדי לברוח מהציפורים ומהמכנים אותו "פורפרה" הוא החליט לברוח ולחסל את ה"מאסטר" של המאפיה [שהוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש במקרה גם המציא את הכינוי "פורפרה" לניק ><"][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][SIZE=2][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=#008000][COLOR=dimgray]תיאור: אלף נמוך, בצבע ירוק כתוצאה מכך שהוא לא נוהג להתקלח והעובש התמזג עם ההפרשות של היונים.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#696969]
[SIZE=2][COLOR=#696969][COLOR=#008000][SIZE=2][COLOR=dimgray]שיערו לבן ארוך [וגם קצת ירוק] ועינייו אדומות כתוצאה מהשגחה ממושכת על יונים בשביל לא להפגע מה... אתה יודע מה[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#696969]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][SIZE=2][COLOR=dimgray]ציוד: אוכל[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]מין: זכר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]אבן: אקרובאטיקה [ושמיעה חדה][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=dimgray]הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: קרוקומבוש[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Sienna"]ניק :[/COLOR][QUOTE]עצמי say :
[COLOR="Red"]WTF ? מה זה [URL="http://www.nrg.co.il/images/archive/465x349/1/286/440.jpg"]קורקומבוש [/URL]?[/COLOR]
אני say :
מגדל פחזניות ממאסטר שף[/QUOTE]
[COLOR="Red"]רשום, תגיב להתחלה בעמ' 2 .[/COLOR]
[COLOR="sienna"]טום רידל[/COLOR]
אין אף אחד עם מכונת יריה ._.
--
הרופא מתחיל לעשות תנועות שבאמת לא נראות טוב (זה קורה רק אחרי שהוא אומר "פיו פיו" , לפני זה זה עוד היה בסדר . ) אך אתה מרגיש את הכדורים מתחילים לצאת מהיד שלך . הם מסירים את התחבושת שלך ואתה מרגיש כאב מר ברגע שהכדורים יוצאים, העור שלך חוזר ליד ואתה בריא כמו חדש . אתה יורד מן העגלה וגם נותנים לך את מחסניות האקדח שלך (שעכשיו הוא טעון כבר לירי, תיזהר שלא להשען לכיוונו כדי שלא תפלט ירייה) ועולים בעלייה .
הכתף קצת כואבת לך ואתה מתחיל בראיית הזיות, אתה רואה קוף מגיע וגונב את אחד העגלות, אתם ממשיכים בעלייה ואתה רואה שלמעלה יש מקום מלא צלפים עם רובים טעונים- כמה הזיות .
[COLOR="Red"]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR]
-
[quote=Alfasi;1111490][COLOR=sienna]ניק :[/COLOR]
[COLOR=red]רשום, תגיב להתחלה בעמ' 2 .[/COLOR]
[COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
אין אף אחד עם מכונת יריה ._.
--
הרופא מתחיל לעשות תנועות שבאמת לא נראות טוב (זה קורה רק אחרי שהוא אומר "פיו פיו" , לפני זה זה עוד היה בסדר . ) אך אתה מרגיש את הכדורים מתחילים לצאת מהיד שלך . הם מסירים את התחבושת שלך ואתה מרגיש כאב מר ברגע שהכדורים יוצאים, העור שלך חוזר ליד ואתה בריא כמו חדש . אתה יורד מן העגלה וגם נותנים לך את מחסניות האקדח שלך (שעכשיו הוא טעון כבר לירי, תיזהר שלא להשען לכיוונו כדי שלא תפלט ירייה) ועולים בעלייה .
הכתף קצת כואבת לך ואתה מתחיל בראיית הזיות, אתה רואה קוף מגיע וגונב את אחד העגלות, אתם ממשיכים בעלייה ואתה רואה שלמעלה יש מקום מלא צלפים עם רובים טעונים- כמה הזיות .
[COLOR=red]מה תעשה ? איך תגיב ?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*משין=מכונה,גאן=ירייה משינגאן=מכונת ירייה,הבנת?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני חושב לעצמי:'יכול להיות שבאמת ראיתי את הקוף ההוא?' אני אסתכל שוב לכיוון הזה ואשאל את אחד מהאנשים שליוו אותי:"האיש עם הקוף,הוא עדיין בתאילנד נכון?".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Alfasi;1108930][COLOR=red]התחלה :[/COLOR]
עובר שבוע בעוד אתם מתארגנים, משכירים את הבית הישן ונפרדים מאנשים מהרחוב, שהדבר הכי קריטי שהם אומרים זה
"אז מי ינקה לנו עכשיו את הרחוב ?!" ככה שאתם מתעלמים מהם . האנשים החדשים אמורים לבוא בעוד שעה- שכר הדירה שלהם הוא 100$ לחודש (נצלו את זה ! )
אתם לוקחים את החפצים שאתם לא לוקחים במזוודה (החפצים מהבית ) ומעמיסים אותם על משאית שבאה, בעוד שאתם באים לקחת את הספה 4 אנשים באים- 2 מקדימה ו2 מאחורה, וכל אחד מהם מחזיק באבן .
"באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן" אומר הזוג הראשון
"אבל אנחנו באנו לאסוף אותך למפקדה ולתת לך אבן !" אומר זוג האנשים השני .
אתם מסתכלים ורואים שלכל 4 האנשים יש אקדח, דבר שיכול להיות קריטי .
מה תעשו ? איך תגיבו ?
[/quote]
איך אפשר להשכיר עץ O.O
---
"יש לי רעיון" אענה להם בעודי חושב שכל כך אין לי כוח לשטויות האלו ושאני צריך למצוא משהו להוציא עליו אגרסיות "אולי ארבעתינו נלך למפקדה?"
"אלא אם אתם לא מאותה מפקדה" אגיד ואחשוב 'בטוח, עם המזל נאחס שלי'
-
[quote=Alfasi;1110094][COLOR=sienna]אבי[/COLOR]
קול היריות חזק והאקדח עושה את שלו . שני האנשים שפנצעו בראש, נופלים על הרצפה . אתה חוזר להיות נראה, והאבן נשארת אצלך בכיס .
"כל הכבוד , חייל " אומר אחד האנשים האחרים . הוא מנקה את הדם שנשפך ומעלים את הגופות בצורה אכזרית (שורף את הגופות, את העפר הוא שולח לכיור ) ככה שהבית נראה חדש .
"שמי ג'רי" אומר האיש השמאלי . "אבי, אתה מישראל ? , אני באתי מקנדה- וכמעט יריתי בג'סטין ביבר ! " הוא אומר לך ברצינות רבה .
"אולי יש אבן נוספת שתרצה כסט עם הבלתי נראות שלך ?
לבחירתך . "
[COLOR=red]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
--
[B]אבי זכה בפרס הסודי .[/B]
[B]מה שהיה צריך : להרוג 2 אנשים לא מסובך, חשבתי שעומר יקח את זה שהיה את השוד .[/B]
[COLOR=red]אבי : תבחר 3 פריטים- אבן מהראש שלך עם תיאור, שני נשקים (תתפרע, אל תגזים) [/COLOR]
[COLOR=red]אחד מהם ילך אל אפס על פתיחת עמוד 5 ואחד מהם ילך להחלטתי, השלישי ילך אליך .[/COLOR][/quote]
אני אומר לזה שדיבר איתי: "כן, אני רוצה את אבן השליטה בחשמל, זה נראה לי שילוב גדול של אבנים" ואז אני אחכה מה שהוא יאומר לי.
*לא הבנתי בקשר לאבן מהראש שלך,
אני בוחר אקדח 2011 ואקדח 1950.
-
[COLOR="Sienna"]טום רידל[/COLOR]
[COLOR="Red"]מאשינגן זה רובה, לא מכונת ירייה . אל תתווכח איתי .[/COLOR]
--
הכל מתגלה בכך שאתם מותקפים מירי צלפים, משגרים עליכם כדורי אש, ברקים וצמחים טורפים אוכלים אתכם . הדבר היחיד שאתה לא מבין זה מה היה תפקיד האבוקדואים- האקדח היה כדי לירות באנשים, סבבה- האיש רץ לעבר הצלפים (יותר נכון מעופף) ויורה באחד בלב . הפגיעה מדוייקת ביותר הורגת את האיש הנפגע במהירות, ככה שאתם משיגים רובה צלפים (שנזרק לעבר האנשים עם האבוקדו) וגם נתפס .
האיש מנתר קפיצת קרקל ויורה באיש נוסף 2 יריות בלב . גם הוא מת לאחר 5 שניות, אך הוא מספיק לירות עם הרובה שלו 3 פעמים ופעמיים מהם פוגעות בצלפים אחרים בראש (כל זה רק מכשרון) ופעם אחת באצבע של ה"פנתר" הצעיר , שמתרפא לאחר כמה שניות באורח פלא . הוא ממשיך בגלגול ויורה לצלף בראש שגורם למוות מידי, ואת 2 הרובים הוא זורק גם לחמושי האבוקדו . אתה נרתע מלהתסכל בעוד שירי צלפים גורם לך לרקוד, אבל אז אתה מבין למה הביאו את האבוקדו .
האבוקדואים נזרקים על ראשם של 3 צלפים שיורים לעברך, ואתה לא יודע אם זה מצחיק או עצוב ששלושתם מתעלפים . ברגע שיש לכם תיקו בין האנשים, רימון נוסף נזרק נגד קבוצת צלפים והורג 7 צלפים (שזה יפה) . הדבר הנוסף שאתה רואה זה שהשימפנזה קופצת על האיש בעל אקדח גרסת 2011, חונקת אותו ולאחר מכן יורה בו בצורה אכזרית . האבוקדומאנים יורים בקוף אך היריות פשוט נופלות על הרצפה .
האנשים שהיו בעלי המאשינגן רצים לעבר האזור ומתחילים ירי רב נגד הצלפים האחרונים שנותרו .
השימפנזה מתחילה לרוץ נגד האבוקדומנים איך ירי רב על הבטן שלה שהיריות נופלות לה על הרגל מונע ממנה לקפוץ והיא הולכת להגן על שאר הצלפים .
רובה צלפים נזרק לעברך .
[COLOR="Red"]מה תעשה? איך תגיב ?[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]ניק :[/COLOR]
לאחר דיבורים רבים בין שני הזוגות מגיע הסנאי שמשכיר את הבית .
הסיפור נגמר מהר בעוד שהסנאי נושך לאחד מהזוגות את הרגל ונופל משם הסמל של המאפיה, הזוג השני יורה בו וככה נגמר האליבי הטוב שעשו אנשי המאפיה .
"פורפרה, תזוז מהבית המושכר שלי " אומר הסנאי, והאגרסיות שלך גורמות לך להתעצבן .
אתה מגורש באכזריות מן העץ ואחד מן האנשים נותן לך אבן בגודל עכבר של מחשב .
"זוהי אבן האקרובאטיקה, אבן שימושית מאוד . אני וחברי ג'וליאן צריכים ללכת רגע להפסקת עישון, אז ככה שתוכל להתאמן עם האבן . "
הם הולכים ליד הבית ובאמת מתחילים בהפסקת עישון, אך במה יש לך להתאמן ? יש [B]רק [/B]יער מלא עצים לקפוץ בהם .
[COLOR="Sienna"]אבי+ליאור[/COLOR]
שניכם :
הסוכנים אחרי שנותנים את האבן יוצאים להפסקת עישון .
אבי :
אתה מרגיש מערבולת סוחפת אותך ואתה הופך להיות שוב בלתי נראה, לאחר דקה אתה רואה איש נוסף בערך בגילך שהולך במעגלים בגלל חוסר דברים לעשות , כשאתה חוזר להיות נראה אתה רואה אקדח 2011 שעליו 2 שעונים דיגטליים ליד, אחד כתוב עליו 'אבי' ואחד לי"אין לי פה כסף " אומר לך האיש
לי:
אתה הולך במעגלים לאחר שעמום רב, אבל הוא נגמר כאשר איש זר חמוש באקדח 2011 שמכוון נגדרך
"אין לי כסף " אתה אומר לו במהירות .
אתה מסתכל על שעון שכתוב עליו 'לי' ושם כתוב :
"לי היקר, לך עם איש זה וברח מהמקום לפני שהסוכנים של המאפיה יבואו ויכלאו אותך, הם לא באמת הלכו להפסקת עישון ! "
[COLOR="Red"]מה תעשו? איך תגיבו ?[/COLOR]
-
[QUOTE=Alfasi;1111567][COLOR="Sienna"]
לי:
אתה הולך במעגלים לאחר שעמום רב, אבל הוא נגמר כאשר איש זר חמוש באקדח 2011 שמכוון נגדרך
"לי היקר, לך עם איש זה וברח מהמקום לפני שהסוכנים של המאפיה יבואו ויכלאו אותך, הם לא באמת הלכו להפסקת עישון ! "
[COLOR="Red"]מה תעשו? איך תגיבו ?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשעון שלי " תודה על המידע החשוב הזה .אני אלך עם הבחור הזה " .אני אומר לבחור " היי שמי לי ומה השם שלך?. טוב השעון שלי אמר לי שאנחנו צריכים לברוח מפה הכי מהר שאנחנו יכולים.שני האנשים שיצאו להפסקת עישון לא באמת הלכו לעשן.אז בוא נצה מפה במהירות ". אני יוצא במהירות מהמקום עם האיש שלידי
-
[quote=Alfasi;1111567][COLOR=sienna]טום רידל[/COLOR]
[COLOR=red]מאשינגן זה רובה, לא מכונת ירייה . אל תתווכח איתי .[/COLOR]
--
הכל מתגלה בכך שאתם מותקפים מירי צלפים, משגרים עליכם כדורי אש, ברקים וצמחים טורפים אוכלים אתכם . הדבר היחיד שאתה לא מבין זה מה היה תפקיד האבוקדואים- האקדח היה כדי לירות באנשים, סבבה- האיש רץ לעבר הצלפים (יותר נכון מעופף) ויורה באחד בלב . הפגיעה מדוייקת ביותר הורגת את האיש הנפגע במהירות, ככה שאתם משיגים רובה צלפים (שנזרק לעבר האנשים עם האבוקדו) וגם נתפס .
האיש מנתר קפיצת קרקל ויורה באיש נוסף 2 יריות בלב . גם הוא מת לאחר 5 שניות, אך הוא מספיק לירות עם הרובה שלו 3 פעמים ופעמיים מהם פוגעות בצלפים אחרים בראש (כל זה רק מכשרון) ופעם אחת באצבע של ה"פנתר" הצעיר , שמתרפא לאחר כמה שניות באורח פלא . הוא ממשיך בגלגול ויורה לצלף בראש שגורם למוות מידי, ואת 2 הרובים הוא זורק גם לחמושי האבוקדו . אתה נרתע מלהתסכל בעוד שירי צלפים גורם לך לרקוד, אבל אז אתה מבין למה הביאו את האבוקדו .
האבוקדואים נזרקים על ראשם של 3 צלפים שיורים לעברך, ואתה לא יודע אם זה מצחיק או עצוב ששלושתם מתעלפים . ברגע שיש לכם תיקו בין האנשים, רימון נוסף נזרק נגד קבוצת צלפים והורג 7 צלפים (שזה יפה) . הדבר הנוסף שאתה רואה זה שהשימפנזה קופצת על האיש בעל אקדח גרסת 2011, חונקת אותו ולאחר מכן יורה בו בצורה אכזרית . האבוקדומאנים יורים בקוף אך היריות פשוט נופלות על הרצפה .
האנשים שהיו בעלי המאשינגן רצים לעבר האזור ומתחילים ירי רב נגד הצלפים האחרונים שנותרו .
השימפנזה מתחילה לרוץ נגד האבוקדומנים איך ירי רב על הבטן שלה שהיריות נופלות לה על הרגל מונע ממנה לקפוץ והיא הולכת להגן על שאר הצלפים .
רובה צלפים נזרק לעברך .
[COLOR=red]?[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני לוקח את רובה הצלפים,מכוון טוב טוב בראשים של האנשים שמנסים להרוג אותי ויורה בהם כדור אחד בדיוק בכול ראש של כול אויב,כדור אחד לראש.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Alfasi;1111567][COLOR=sienna]אבי+ליאור[/COLOR]
שניכם :
הסוכנים אחרי שנותנים את האבן יוצאים להפסקת עישון .
אבי :
אתה מרגיש מערבולת סוחפת אותך ואתה הופך להיות שוב בלתי נראה, לאחר דקה אתה רואה איש נוסף בערך בגילך שהולך במעגלים בגלל חוסר דברים לעשות , כשאתה חוזר להיות נראה אתה רואה אקדח 2011 שעליו 2 שעונים דיגטליים ליד, אחד כתוב עליו 'אבי' ואחד לי"אין לי פה כסף " אומר לך האיש
לי:
[COLOR=red]מה תעשו? איך תגיבו ?[/COLOR][/quote]
אני אומר לאיש: "היי, איך קוראים לך?, לי קוראים אבי, אני אומר בוא נצא מפה מהר כי אני מרגיש סכנה שבאה אלינו" ואז אני מחכה שהוא ידבר ואז נברח מהמקום.
-
[QUOTE=Alfasi;1111567][COLOR="Sienna"]ניק :[/COLOR]
לאחר דיבורים רבים בין שני הזוגות מגיע הסנאי שמשכיר את הבית .
הסיפור נגמר מהר בעוד שהסנאי נושך לאחד מהזוגות את הרגל ונופל משם הסמל של המאפיה, הזוג השני יורה בו וככה נגמר האליבי הטוב שעשו אנשי המאפיה .
"פורפרה, תזוז מהבית המושכר שלי " אומר הסנאי, והאגרסיות שלך גורמות לך להתעצבן .
אתה מגורש באכזריות מן העץ ואחד מן האנשים נותן לך אבן בגודל עכבר של מחשב .
"זוהי אבן האקרובאטיקה, אבן שימושית מאוד . אני וחברי ג'וליאן צריכים ללכת רגע להפסקת עישון, אז ככה שתוכל להתאמן עם האבן . "
הם הולכים ליד הבית ובאמת מתחילים בהפסקת עישון, אך במה יש לך להתאמן ? יש [B]רק [/B]יער מלא עצים לקפוץ בהם .
[/QUOTE]
'טוב' אחשוב לעצמי בעודי מרגיש מטומטם מחזיק באבן 'תפעלי?'
אנסה לקפוץ ולראות אם זה עובד 'אם זה עובד שיכה בי ברק!' אביט למעלה בחשש בקפיצה.