-
[quote=Ritsuka Kun;1117951]אדם-
טוב.. >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אברה שוב מתרכז ומרים בעזרת כוח המחשבה שלו שרומיש באוויר ואז משגר בתוכו כוח חבוי ומחסל את שרומיש- הנופל על האדמה בחבטה אדירה.
שרומיש המעולף נופל על השלט ומנפץ אותו בבום ענק.
מה תעשה?
[/quote]
"יש! כל הכבוד אברה!" אגיד בחיוך
'עכשיו אתה שלי' אחשוב בזמן שאזרוק על שרומיש פוכדור ריק כדי לתפוס אותו
"תתפס,תתפס,תתפס" אלחש לעצמי בתקווה שיתפס
-
[quote=Ritsuka Kun;1117710]
קלמנטיין-
מה מתקפה משולבת בזה? ם=
~~~~~~~~~~~~~~
ראלטס, משתמש בכוחותיו כדי לרחף באוויר ונעצר ליד אחד מהעצים.
שם הוא מתחיל לזהור בכחול ומישתמש בלבול ופוגע בסנטרט בחוזקה.
סנטרט מעולף.
מה תעשה?[/quote]
אני עושה סיבוב אדיר, קורץ לעבר הפוקימון שלי וזורק פוכדור לעבר סנטרט המעולף בעודי צועק "צא פוכדור".
-
[quote=Ritsuka Kun;1116338]
טוני-
ספיל פותחת את פיה ויורה אקדח מים ענקי לעבר קטרפי המועף אחרונית מוורמפל ווידל- הבורחים מהמקום.
קטרפי מתאזן על גחנו ויורה ירית חוט לעברה של ספיל וחוסם לה את הפה.
ספיל, המופתעת מהחוט הקשיח לא מצליחה להישתחרר וניפגעת בראשה ממתקת הדחיפה של קטרפי.
מה תעשה?
?[/quote]
[B]"לא ספיל!" אני צועק,[/B]
[B]"דימה תתעשטי ולתחזרי לעצמך!, תנסי לשחרר את החוט בערזת אקדח מים חזק!" אני אומר לספיל בנחישות,[/B]
[B]"ואז תשתמשי באבקת שלג!" אני אומר לספיל ומחכה לתגובה ממנה.[/B]
-
[quote=Ritsuka Kun;1117951]
תומאס-
גניבה..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלקיד מתחמק בקלות מהמתקפה של ספירו ומשתמש בגניבה ופוגע בה קשות בפרצופה. מה הגורם לה ליפול על אדמת השביל.
ובזאת הוא לא מסיים הוא גם שולח מכת ברק אדירה המחסלת את ספירו על המקום.
מה תעשה?
[/quote]
"כל הכבוד אלקיד, ניצחת בקרב!" אני אומר לו בשמחה ומחבק אותו. לאחר מכן אני מסתכל על ספירו המעולפת על הקרקע 'היא הראתה נגדנו קרב חזק מאוד' אני מהרהר לעצמי וממשיך להסתכל עליה " נתפוס אותה!" אני אומר לאלקיד כעבור כמה שניות. אני שולף פוכדור ריק מכיסי ומשליך אותו אל עבר ספירו 'הלוואי שתילכד' אני חושב לעצמי.
-
אני מתחיל להביע חרטה לגבי המשחק. חשבתי שהוא יהיה בקצב מהיר יותר. אני בוחר לצאת ממנו. סליחה.
-
ג'ון-
אתה נכנס בקולות ורעשים ומיד אתה מושתק ע"י בחור גבוה עם שיער פרוע [IMG]http://i55.tinypic.com/o9o105.png[/IMG] "שש אתה תעיר את כל הפוקימונים!" הוא נוזף בלחש.
"בכל מקרה אני מנהיג המכון, מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך.
"אני מאמן ואני רוצה לאתגר אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
"אין בעיות," הוא אומר ומשלב ידיים ומוביל אותך לעולם גדול ורחב בעל זירת ספוג ירוקה. "הקרב הוא שניים על שניים. רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים". הוא מוסיף בחיוך וניגש לצד השני של הזירה.
"מוכן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון לבן וקטן בעל מראה מוזר. אתה מזהה בעזרת הפוקידע שזה טוגטיק ( [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b2/Spr_5b_176.png[/IMG])- פוקימון השמחה.
מה תעשה?
אדם-
אתה זורק פוקדור על שרומיש המעולף והקרן האדומה של הפוקדור כולאת אותו בפנים.
אחרי מספר שניות הפוקדור נעצר ושרמויש נלכד.
מה תעשה?
טוני-
אתה פוקד על ספיל לשלוח אקדח מים, ואכן היא שולחת אקדח מים על הסליל חוטים העוטף את פיה ומצליחה להוריד את החוט מפיה ולהתחמק במהירות מהירית חוט השנייה של קטרפי.
ספיל פותחת את פיה ושולחת משם אבקת לבנה- אפורה לעברו של קטרפי ופוגעת בות בעזרת האבקת שלג.
קטרפי הפגוע לא מוותר ויוצא שוב עם דחיפה.
מה תעשה?
תומאס-
אתה מרים פוקדור מכיסך וזורק על ספירו המעולפת. הפוקדור ניפתח וכולא את ספירו המעולפת בתוכו בקרן אדומה ובוהקתץ
כעבור כמה שניות הפוקדור מפסיק לזוז וספירו נלכדת.
מה תעשה?
היטמן- אין בעיה (:
מקווה שנהנת ^^
-
[quote]ג'ון-
אתה נכנס בקולות ורעשים ומיד אתה מושתק ע"י בחור גבוה עם שיער פרוע "שש אתה תעיר את כל הפוקימונים!" הוא נוזף בלחש.
"בכל מקרה אני מנהיג המכון, מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך.
"אני מאמן ואני רוצה לאתגר אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
"אין בעיות," הוא אומר ומשלב ידיים ומוביל אותך לעולם גדול ורחב בעל זירת ספוג ירוקה. "הקרב הוא שניים על שניים. רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים". הוא מוסיף בחיוך וניגש לצד השני של הזירה.
"מוכן?" הוא שואל בחיוך וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון לבן וקטן בעל מראה מוזר. אתה מזהה בעזרת הפוקידע שזה טוגטיק ( )- פוקימון השמחה.
מה תעשה?[/quote]
"איזה פוקימון נחמד, אבל שלי יכסח אותו! צאי זובאט!" אומר ואז אוציא את זובאט החוצה, "תתקפי את טוגטיק ברעל ואז במתקפת כנף!" אומר לזובאט.
-
[quote=Ritsuka Kun;1119788]אדם-
אתה זורק פוקדור על שרומיש המעולף והקרן האדומה של הפוקדור כולאת אותו בפנים.
אחרי מספר שניות הפוקדור נעצר ושרמויש נלכד.
מה תעשה?
[/quote]
'יש! אתה שלי!' אחשוב בשמחה ואלך להרים את הפוכדור באדישות
"כל הכבוד אברה,תחזור!" אגיד ואחזיר את אברה לפוכדור
אני מתסכל על הפוכדור של שרומיש ואז של אברה ואומר:"היית נהדר ידידי" ואחיך חיוך קטן
"אוקיי הגיע הזמן להמשיך בדרך" אגיד בשמחה העודי מכניס את שני הפוכדורים לחגורה שלי ואמשיך בדרכי אל עבר המכון הראשון
-
[quote=Ritsuka Kun;1119788]
תומאס-
אתה מרים פוקדור מכיסך וזורק על ספירו המעולפת. הפוקדור ניפתח וכולא את ספירו המעולפת בתוכו בקרן אדומה ובוהקת
כעבור כמה שניות הפוקדור מפסיק לזוז וספירו נלכדת.
מה תעשה?
[/quote]
"עשינו את זה, הפוקימון הראשון שלנו" אני אומר לאלקיד בחיוך ומרים את הפוכדור מהרצפה "קדימה אלקיד, בוא נמשיך בדרך" אני אומר לו וממשיך לצעוד איתו בשביל.
-
ג'ון-
"טוגטיק הגנה (Safeguard) ואז השתמש בנשיקה מתוקה!" קורא המנהיג. זבואט עפה באוויר ושולחת כמה טיפות סגולות על טוגטיק, אבל הוא זוהר בכחול בהיר והרעל פשוט נוטף ממנו למטה ואינו מזיל לו.
זובאט מעט נלחת אבל ממשיכה בהתקפה ופוגעת בטוגטיק ישירות בפנים. זובאט מעופפת אחורה ונראית מעט מוזרה ומתחילה להיתעופף במעגלים סביב עצמה.
"נשיקה מתוקה, גורמת ליריב להיות מבולבל" אומר המנהיג בחיוך "דרך אגב, שמי וולי" הוא מציג את עצמו מצידה השנייה של הזירה.
"עכשיו טוגטיק, השתמש במשיכה (Attract) ואז קול מהדהד (Echoed Voice)!" קורא וולי וטוגטיק שולח מפיו לב גדול המרחף לכיוונה של זובאט במהירות.
מה תעשה?
אדם-
אתה ממשיך בדרך 26, המתגלה כיער סבוך משני הכיוונים ומעט מאוד אור נכנס פנימה, ואתה מתחיל ללכת בצללים של היער. אחרי כמה דקות הליכה, אתה מתחיל לשמוע רעשים המומים, שקצת מלחיצים אותך יחד עם החושך.
לפתע אתה קולט מולך זוג עיניים אדומות המסתכלות עליך מכל עץ. שלפתע אחת מזוגות העיניים עפה עליך במהירות ומתחילה לנקר אותך בראש.
אתה מצליח להדוף את היצור המוזר ומוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימונים של העצים הם הוטהוט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/74/Spr_5b_163.png[/IMG]).
מה תעשה?
תומאס-
אתה מרים את הפוקדור של ספירו וממשיך בדרכך. כעבור חצי שעה של הליכה איטית וקלילה אתה מבחין בשלט הרשום עליו בגדול [I]דרך 26[/I].
אתה ממשיך בשביל הלאט לאט מתחיל להחשיך בגלל העצים הענקיים, החוסמים את השמש מלמעלה.
ההליכה בפנים נעימה במיוחד, מכיון שהצל מוריד את הטמפרטורה והרוח קרירה יותר.
כעבור קמה דקות אתה שומע רחש קטן מאחוריך. אתה מסתובב ורואה פוקימון ורוד ומרחף שעל ראשו צומח, מה שניראה ששני עלים גדולים. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומגלה שזה הופיפ ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b9/Spr_5b_187.png[/IMG])- פוקימון עשב הכותנה. והוא עף ישירות אליך.
מה תעשה?
-
[QUOTE]ג'ון-
"טוגטיק הגנה (Safeguard) ואז השתמש בנשיקה מתוקה!" קורא המנהיג. זבואט עפה באוויר ושולחת כמה טיפות סגולות על טוגטיק, אבל הוא זוהר בכחול בהיר והרעל פשוט נוטף ממנו למטה ואינו מזיל לו.
זובאט מעט נלחת אבל ממשיכה בהתקפה ופוגעת בטוגטיק ישירות בפנים. זובאט מעופפת אחורה ונראית מעט מוזרה ומתחילה להיתעופף במעגלים סביב עצמה.
"נשיקה מתוקה, גורמת ליריב להיות מבולבל" אומר המנהיג בחיוך "דרך אגב, שמי וולי" הוא מציג את עצמו מצידה השנייה של הזירה.
"עכשיו טוגטיק, השתמש במשיכה (Attract) ואז קול מהדהד (Echoed Voice)!" קורא וולי וטוגטיק שולח מפיו לב גדול המרחף לכיוונה של זובאט במהירות.
מה תעשה?[/QUOTE]
"שמי הוא תומר ואני אכסח לך את הצורה!" אומר לוולי, "זובאט תתחמקי ותתקפי במתקפת כנף עם רעל שכך יווצר מתקפת כנף רעל!" אומר לזובאט בעידוד.
-
[quote=Ritsuka Kun;1120009]אדם-
אתה ממשיך בדרך 26, המתגלה כיער סבוך משני הכיוונים ומעט מאוד אור נכנס פנימה, ואתה מתחיל ללכת בצללים של היער. אחרי כמה דקות הליכה, אתה מתחיל לשמוע רעשים המומים, שקצת מלחיצים אותך יחד עם החושך.
לפתע אתה קולט מולך זוג עיניים אדומות המסתכלות עליך מכל עץ. שלפתע אחת מזוגות העיניים עפה עליך במהירות ומתחילה לנקר אותך בראש.
אתה מצליח להדוף את היצור המוזר ומוציא את הפוקידע שלך ומגלה שהפוקימונים של העצים הם הוטהוט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/74/Spr_5b_163.png[/IMG]).
מה תעשה?
[/quote]
'אני חושב שפלשתי למרחב שלהם כדאי לי לברוח מהר' אחשוב בלחץ ואתחיל ללכת לאט לאט לכיוון היציאה מהיער
לאחר כמה דקות הליכה אני שם לב שאותו הוטהוט שוב עף אלי במטרה לנקר לי בראשי אך הפעם אני הייתי מוכן, "קדימה אברה צא! תשתמש בבילבול ותעיף את הוטהוט על העץ" אצעק ואזרוק לאוויר את הפוכדור של אברה...לאחר שאברה עשה זאת ועילף את הוטהוט אני מחזיר אותו לפוכדור ורץ לכיוון הציאה
-
ג'ון-
זובאט עפה במהירות ומתחמקת מהלב המעופף ועפה במהירות אדירה לעברו של טוגטיק עם כנפה מושטת קדימה, המתחילה לזהור בסגול בהיר, המשאירה מאחוריה אור בוהק ופוגעת בטוגטיק ישירות בראש ומעיפה אותו לאחור לפני שהוא משתמש במתקפה שלו.
טוגטיק פותח את פיו וצועק בקול והוקול חוזר לעבר זובט מכל כיוון והיא נופלת על הרצפה מכסה ,בעזרת כנפיה, את אוזניה.
"עכשיו טוגטיק השתמש בעלי קסם!" קורא וולי וטוגטיק מתוך כנפיו מייתר עלים זוהרים בשלל צבעים והם מתחילים לעוף לכיוונה של זובט.
מה תעשה?
אדם-
אתה לא מחליט מה הולך Oם
ואתה בהחלט לא ממשיך לעצמך מה יקרה
תגיב מחדש בבקשה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1120033]ג'ון-
זובאט עפה במהירות ומתחמקת מהלב המעופף ועפה במהירות אדירה לעברו של טוגטיק עם כנפה מושטת קדימה, המתחילה לזהור בסגול בהיר, המשאירה מאחוריה אור בוהק ופוגעת בטוגטיק ישירות בראש ומעיפה אותו לאחור לפני שהוא משתמש במתקפה שלו.
טוגטיק פותח את פיו וצועק בקול והוקול חוזר לעבר זובט מכל כיוון והיא נופלת על הרצפה מכסה ,בעזרת כנפיה, את אוזניה.
"עכשיו טוגטיק השתמש בעלי קסם!" קורא וולי וטוגטיק מתוך כנפיו מייתר עלים זוהרים בשלל צבעים והם מתחילים לעוף לכיוונה של זובט.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"זובאט תתעוררי! את מסוגלת! תתחמקי!" אפקוד על זובאט, "תתחמקי בעזרת מתקפת כנף ואז תשלחי לעבר לעבר טוגטיק רעל!"
-
ג'ון-
היא לא ישנה בכלל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
זובאט מתאפסת על עצמה ועפה במהירות גבוהה בזירה, מה הגורם לעלי כסם לפגוע בספוג. זובאט לא מוותרת לרגע ויוצאת שוב עם מתקפת כנף הפוגעת בטוגטיק, ומטיחה אותו על הזירה. זובאט אחר מנסה להשתמש שוב ברעל, אבל טוגטיק עדיין מוגן והרעל מטפטף ממנו והאלה ונספג בספוג.
"טוגטיק מטרונום!" קורא וולי וטוגטיק מתחיל להזיז את ידיו לצדדים והן מתחילות לזהור בכחול בהיר ומתוכן יוצאת גחלת העפה במהירות לעבר זובט ופוגעת בה קלות.
מה תעשה?