-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תשקיע יותר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]____________-[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך ואתה רואה שני ילדים ואיש נלחמים:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש עם חצי מסכה על פניו עם פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ילד עם שתי אקסקיוטור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]וילד עם ברלום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שהם נלחמים באיש הרע ואתה רואה שהפוקימונים שלהם תשושים, אבל פוצ'יאנה בריא וחזק.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1157364][COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]תשקיע יותר![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]____________-[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך ואתה רואה שני ילדים ואיש נלחמים:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]איש עם חצי מסכה על פניו עם פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ילד עם שתי אקסקיוטור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]וילד עם ברלום.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שהם נלחמים באיש הרע ואתה רואה שהפוקימונים שלהם תשושים, אבל פוצ'יאנה בריא וחזק.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם:"צריכים עזרה" ובלי לשאול אני מוציא את אלקיד.
"אלקיד מכת ברק"אני פוקד עליו,אני אומר לילדים:"עכשיו תיראו מה זה כיסוח דפוק שלא יודע להילחם"
-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אלקיד משתמש במכת ברק, פוצ'יאנה נפגע, ומשתמש בנשיכה על אקסקיוטור אחד, שמתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אקסק, לא!" מאמן אחד צועק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פייס, תשתמש בקרן סולארית!" אקסקיוטור ששמו פייס משתמש בקרן סולארית, ומעלף את פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נזליף, צא!" האיש הרע צועק, ומוציא מין פוקימון חום לבן עם עלה על ראשו ואף מחודד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/274.png[/IMG]
-
[QUOTE=lucario;1157375][COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אלקיד משתמש במכת ברק, פוצ'יאנה נפגע, ומשתמש בנשיכה על אקסקיוטור אחד, שמתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אקסק, לא!" מאמן אחד צועק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פייס, תשתמש בקרן סולארית!" אקסקיוטור ששמו פייס משתמש בקרן סולארית, ומעלף את פוצ'יאנה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נזליף, צא!" האיש הרע צועק, ומוציא מין פוקימון חום לבן עם עלה על ראשו ואף מחודד.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/274.png[/IMG][/QUOTE]
אני מחזיר את אלקיד ומוציא את נידורן,אני אומר לילדים שאם נשאר להם פוקימונים שנשתמש בהם ביחד,ונשלב מתקפות.
אני צועק לנידורן:"עוקץ רעל עכשיו בכל הכוח!"
-
[QUOTE=lucario;1157341][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עזוב מכון ראשון! אתה בסכנת חיים![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]________________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום מקשיב לך ומשתמש בקבר אבן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניזל לא יכול לזוז, אך משתמש בקרן קרח, ומקפיא את עצמו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אקסק, יום שמשי, פייס, קרן סולארית!" נוצרת שמש ופייס משתמש ישר בקרן סולארית בלי לטעון! סניזל פצוע קשה, וברלום מסיים עם אגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שלושת הפוקימוניפ די מותשים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כבר מותשים, פוצ'יאנה צא!" ואתה מתעצבן שיש עוד אחד להפיל![/COLOR][/QUOTE]
חיים שמיים ><
~~~~~~~~~~
"כוס @!%%#$" אומר בזעם ואוצי אני את כל הפוקימונים שלי "ברלום תשתמש בקבר אבן כדי להחזיק אותו באדמה, אגרוף מאך! לאבריטר תנצל את ההילכדות של פוצ'יאנה באדמה ותשתמש בנשיכה פעמי רבות! וטיילו, תשתמש במהירות עם מכת כנף! קדימה קדימה צא צא צא!" אומר לכולם ואתכונן לכסח את הפוצ'יאנה הזה
-
[QUOTE=lucario;1157326][B][U][COLOR=darkred][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הו, אתה גלעד נכון?" הפרופסור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"הנה, זה טריקו, הוא הפוקימון שלך!" הפרופסור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קדימה, צא למסע שלך! קח פוקדע וחמישה פוכדורים!" הפרופסור אומר, מושיט לך אותם ואתה שם אותם בתיק.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה יוצא לדרך אחת ורואה איש אחד הולך עם פידוב זוהרת ובויזל וכולו מאושר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][IMG]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/195/7/8/Tenth_Doctor___Pokemon_Sprite_by_mlw05.png[/IMG] [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/418.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/519.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[B][U][COLOR=black]הערה חשובה: שמתי לב שלכל אחד (חוץ מגלעד) יש 3 פוקימונים ורק התחלנו את המ"ת.[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#000000]אז מעכשיו אני מקשה עליכם יותר ויהיה לכם קשה יותר למצוא או לתפוס פוקימונים.[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
אני ניגש אל האיש ומציג את עצמי. אני שואל אותו מאיםה הוא השיג פידוב זוהר (כי מין הסתם אינ לא יודע שהיא בת).
ואני מתעניין גם בביזול של האיש.
-
[quote]"היי, אני לא מחלקת פוקימונים בקלות, אני לא עד כדי כך נואשת, תצטרך לנצח אותי בקרב כדי לקבל את הפוכדור של סלופוק." הילדה אומרת.
"מינאפו, צאי!" הילדה אומרת וזורקת פוכדור.
מולך עומדת מין כלבה כזאת שעומדת על שתי רגליים.[/quote]
"מינאפו,מה?קלי קלות.קרב של חובבנים..."אני אומר בניסיון להרגיז את הילדה."ספינראק צא!תשתמש ביריית חוטים ואז בנשיכת חרק!"
-
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מינאפו, כפת כוח!" זיווה צועקת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו רצה עם כפת כוח אל עבר ספינראק, שקושר אותה, נושך אותה, היא משתחררת ופוגעת בו חזק, ספינראק עף אחורה ובקושי קם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"כפת כוח!" זיווה צועקת.[/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו מתקיף אותו עם מתקפת כנף שוב ושוב...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לארביטר נושך ונושך ונושך אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאמן שעילף את פוצ'יאנה אומר לנידורן שלו להשתמש בעוקץ רעל ונזליף נופל על הרצפה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ברלום מסיים עם אגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]החייל בורח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ברלום של מאמן משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו שלו מתקיף את נזליף שוב ושוב עם מתקפת כנף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לארביטר של המאמן מתקיף שוב ושוב עם נשיכה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]נידורן משתמש בעוקץ רעל, והברלום של המאמן מסיים באגרוף מאך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]החייל בורח.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קוראים לי שמעון, את הבויזל תפסתי באגם מונוך, ואת הפידוב מאמן בשם לוקאס עזר לי לתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני רואה שהתחלת את המסע,במי בחרת?" שואל אותך שמעון.[/COLOR]
-
[quote]"מינאפו, כפת כוח!" זיווה צועקת.
מינאפו רצה עם כפת כוח אל עבר ספינראק, שקושר אותה, נושך אותה, היא משתחררת ופוגעת בו חזק, ספינראק עף אחורה ובקושי קם.
"כפת כוח!" זיווה צועקת.[/quote]
"אוי לא,"אני חושב."צריך לחשוב על אסטרטגיה חדשה."רגע!בעצם זה לא יעבוד,אבל מה אם..."אני אומר."טוב ספינראק!הגיע הזמן ללמוד מתקפת שילוב חדשה!כדור חוטים!תשתמש ביריית חוטים כדי לקשור את מינאפו ואז תשתמש ביריית חוטים עוד פעם כדי למשוך אליך את מינאפו ואז תקפיץ את מינאפו על הקרן שלך ותעיף אותה!"
-
[quote]לוקאס
ברלום משתמש בקבר אבן על נזליף, טיילו מתקיף אותו עם מתקפת כנף שוב ושוב...
לארביטר נושך ונושך ונושך אותו.
מאמן שעילף את פוצ'יאנה אומר לנידורן שלו להשתמש בעוקץ רעל ונזליף נופל על הרצפה.
ברלום מסיים עם אגרוף מאך.
החייל בורח.[/quote]
"סופר נצחווווווון!" אצעק ואז ארוץ לעיר "סוף סוף חיילים מרושעים ומעצבנים" אומר לעצמי ואמשיך ללכת
-
[QUOTE=lucario;1158641][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קוראים לי שמעון, את הבויזל תפסתי באגם מונוך, ואת הפידוב מאמן בשם לוקאס עזר לי לתפוס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אני רואה שהתחלת את המסע,במי בחרת?" שואל אותך שמעון.[/COLOR][/QUOTE]
"אני בחרתי בפוקימון נהדר, טריקו!" אני אומר לו בגאווה. "אולי אין לו את כל מתקפות העשב, אבל הוא יכול לפצות על זה בעזרת מהירות ומתקפות אחרות שהטא יכול ללמוד."
אני חושב רגע, ואני אומר לו :"הייתי שמח לאמן את הטריקו שלי, נראה לי שכדאי לאמן אותו מול פוקימון מים כמו הביזול שלך. מה אתה אומר?"
-
[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אין בעיה! אבל תיזהר, הבויזל שלי די חזק, הוא איתי כבר חודש, ואימנתי אותו היטב, בויזל, צא!" שמעון אומר ושולח את בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מוציא את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בויזל, תשתמש בסילון אקווה!" שמעון פוקד על בויזל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך בדרכך לעיר ונפרד מהמאמן עם שני האקסקיוטורים שאומר: "אני, מייקל, מודה לך מאוד!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך בדרכך ורואה איש הולך לו עם מגמאר שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/ace-trainer-male.png[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/pt/126.png[/IMG]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק קושר את מינאפו, מושך אותו אליה, ומקפיץ אותה על הקרן שלו, היא נפגעת בינוני וחובטת בו חזק עם כפת כוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק מתאמץ מאוד ולבסוף קם על הרגליים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"עכשיו, מדיטציה ואז אגרוף שאיבה!" פוקדת זיווה על מינאפו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מינאפו עושה מדיטציה וזהו הזמן שלך לפגוע בה.[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
אתה ממשיך בדרכך לעיר ונפרד מהמאמן עם שני האקסקיוטורים שאומר: "אני, מייקל, מודה לך מאוד!"
אתה ממשיך בדרכך ורואה איש הולך לו עם מגמאר שלו.[/quote]
"אני לא אוכל לנצח מגמר אין לי פוקימון מים!" אחשוב לעצמי ואמשיך ללכת אולי יהיה פוקימון בסביבה, עדיין בדרך לעיר
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לא שמת לב? זה בלייזלייט![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]____________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתקדם אבל הנער שואל אותך: "רוצה להילחם? אם תנצח אותי תקבל פוקימון אש!" הנער אומר.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1159580][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לא שמת לב? זה בלייזלייט![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]____________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתקדם אבל הנער שואל אותך: "רוצה להילחם? אם תנצח אותי תקבל פוקימון אש!" הנער אומר.[/COLOR][/QUOTE]
חחחחח אופס פעם הבאה אני אשים לב
"אמממ... אם אתה מציג את זה ככה..." אומר לו "אז כן! מה אתה אומר על קרב אחד על אחד? מאגמר נגד לאבריטר?" אומר לו ואוציא את לאבריטר "אני מקווה שנצליח בקרב הזה, אני צריך ללמד אותך מתקפות שמתאימות לסוגך אבל אחר כך.."