-
[COLOR="Blue"]דריק
אתה מגיע למכון עומד מולך בחור עם שיער ארוך ובגדים מסורתים אתה ושואל את בעל במכון באיזה סוג פוקימונים הוא מתמחה והא עונה לך שהוא מתמחה בסוג אש,אך.[/COLOR]
[COLOR="Green"]לוק
אתה רואה שמאמן אחר הקדים אותך ונכנס למכון קודם,אתה מחפש משהו אחר לעשות ורואה שקבוצה של מאמנים הקימה טורניר לא רשמי של קרבות.[/COLOR]
-
[QUOTE=Gaara;1154954][COLOR="Blue"]דריק
אתה מגיע למכון עומד מולך בחור עם שיער ארוך ובגדים מסורתים אתה ושואל את בעל במכון באיזה סוג פוקימונים הוא מתמחה והא עונה לך שהוא מתמחה בסוג אש,אך.[/COLOR]
[/QUOTE]
"יופי, צא סארין!" אומר ואז אוציא את סארין החוצה כדי להילחם נגד הבעל המכון שמתמחה בסוג אש.
-
[QUOTE=Gaara;1154954][COLOR="Blue"]דריק
אתה מגיע למכון ושואל את בעל במכון באיזה סוג פוקימונים הוא מתמחה והא עונה לך שהוא מתמחה בסוג אש.[/COLOR]
[COLOR="Green"]לוק
אתה רואה שמאמן אחר הקדים אותך ונכנס למכון קודם,אתה מחפש משהו אחר לעשות ורואה שקבוצה של מאמנים הקימה טורניר לא רשמי של קרבות.[/COLOR][/QUOTE]
אוף! למה תומר?! :(
~~~~~~~~~~~~~
"טוב.." אגש אליהם בלית ברירה "אני אקרע אתכם! השאלה רק את מי ראשון! אני גם משתתף, אז מי נגדי..?" אשאל אותם בביטחון.
-
[COLOR="Blue"]דריק
"צא ווילגאט!" אמר מנהיג המכון ויצא פוקימון דמוי להבה עם כנפים שחורות ובוהקות:
[IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa314.png[/IMG]
"תשתמש בגלגל להבה!"
הוא משתמש במתקפה ואש מצטברת סביבו בצורה של גללגל הוא מניע את גלגל לכיוון פארין.[/COLOR]
[COLOR="Green"]לוק
"אתה תלחם נגד ג'ימסון" אמרו לך 7 המאמנים האחרים והציגו בפניך בחור גדול ושמן.
"צא ראזי!"
אמר גימס'ון ויצא פוקימון קטן דמוי דינוזאור.:
[IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa254.png[/IMG]
"תשתמש בכדור אש!" (עוד מתקפה חדשה אך אין טעם להסביר אותה)
אש נאגרת בלהבות סביב פיו של ראזי ובנגיחה משגר את כדור האש לכיון הפוקימון שלך[/COLOR]
-
[QUOTE=Gaara;1154995][COLOR="Blue"]דריק
"תשתמש בגלגל להבה!"
הוא משתמש במתקפה ואש מצטברת סביבו בצורה של גללגל הוא מניע את גלגל לכיוון פארין.[/COLOR]
[COLOR="Green"]לוק
"אתה תלחם נגד ג'ימסון" אמרו לך 7 המאמנים האחרים והציגו בפניך בחור גדול ושמן.
"צא ראזי!"
אמר גימס'ון ויצא פוקימון קטן דמוי דינוזאור.:
[IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa254.png[/IMG]
"תשתמש בכדור אש!" (עוד מתקפה חדשה אך אין טעם להסביר אותה)
אש נאגרת בלהבות סביב פיו של ראזי ובנגיחה משגר את כדור האש לכיון הפוקימון שלך[/COLOR][/QUOTE]
לא הוצאתי אותו עוד.. אבל נגיד הוצאתי את.. וולף D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תתחמק וולף, ותשתמש בלהביור! לאחר מכן, תנסה להשתמש בגלגל להבה! אולי תצליח ללמוד אותה זה לא כזה קשה! בסך הכל תשתמש באש שתצטבר סביבך בצורה של גלגל!" אנחה את וולף בתקווה.
-
כינוי בפורום : Real Spartan
שם במשחק : ניק אנדרווד
תמונה\תיאור: ניק בעל גובה ממוצע, לא גמד אך לא גבוה מדי.
שיערו מבולגן בצורה טבעית, תמיד זוקר אל על במין העדה על כך שבעלו בדחן וציני.
בעיניו האפורות תמיד יש ניצוץ של אושר, למרות שנראה כי עיניו ראו הרבה רוע והרס בעבר.
גוון עורו בהיר, אך תמיד שזוף. הוא רזה, לא יותר מדי, אך גם לא בעל כרס.
הוא נוהג ללבוש מעיל חום ארוך המשתרך על הרצפה, ומתחתיו גופייה ומכנסי ג'ינס.
ידיו ניחנו בגמישות, ניתן לראות צלקת על כתפו הימנית המשתרעת עד לפרק היד שלו.
הוא בעל שרירי רגליים מפותחים המעידים על כך שהוא ספורטאי. גופו תמיד מכוסה שריטות ופצעים, כתוצאה מספורט.
אופי : אמיץ, ציניקן, בדחן, פסימיסט, קולני [אומר מה שיש לו להגיד, בלי לחשוב לפני זה], אסטרטג [בקרבות]
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, שק שינה, ערכת עזרה ראשונה
רקע: נולדתי למשפחה ענייה, אבא אלכוהוליסט ואמא מתה זה לא בדיוק מרכז ההכנסה הממוצעת למשפחה.
עזבתי את בית הספר שלי בסוף כיתה ו', לא יכלנו לממן את הלימודים שלי והייתי צריך לעבוד.
אבא שלי לא עובד, מאז שאמא מתה הוא התמסר לאלכוהול, כבר לא מודד כמויות ויושב שעות עם בקבוק בירה בוהה במסך הטלוויזיה המכובה.
פעם, כשאמא עוד הייתה חיה, אבא שלי עבד, הוא היה מבין המדענים החכמים באזור שלנו.
מאז שאמא מתה מהמחלה... החיים שלי פשוט נהרסו, אבא שלי פוטר והתמכר לאלכוהול, עברנו לגור בסמטאות עניות, התדרדרתי מלימודיי ועזבתי אותם.
אני יוצא למסע במטרה לנסות לשכוח, לשכוח את המצב שנתקעתי בו- ואולי אף לנסות להוכיח לאבא, שאפשר גם בלי אמא.
פוקימון התחלתי: לאליל
שותף : סאלי וודס
מראה: בלונדינית עם גוונים חומים בהירים, עיניים ירוקות שמקרינות חוכמה וניצוץ תמידי, עור בהיר.
הערות\הארות\בקשות: וולפרו ופוקימון חשמל
-
[QUOTE=Gaara;1154995][COLOR="Blue"]דריק
"תשתמש בגלגל להבה!"
[/QUOTE]
"תשתמש באקדח מים ואז תנסה לתקוף באקווה ג'יט!" אפקוד על פארין במהירות כדי שהוא יצליח לתקוף את ווילגאט.
-
[QUOTE=Gaara;1154607][COLOR="Purple"]ליאו
יותר השקעה להבא***
אתה רואה מאמן נלחם נגד פוקימון ועוד מאמן שהרגע תפס אחד,אתה שם לב לדריסט ( [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa274.png[/IMG])
ולבראומם ( [IMG]http://www.monsterranch.com/images/monsterbig/dpmfa012.png[/IMG] )משחקים להם.
[/COLOR]
[COLOR="Blue"]דריק
מים נאגרים סביב זנבו ש לפארין,ובגלל דיוק החבטה,הצורה המחודדת של זנבו והעוצמה של המים הוא פוגע בחוזקה בפאי ומעיף אותו לאויר הוא פוגע בו באקדח מים ומביק אותו אל עץ,פאי מתעצבן ובא עם אגרוף ממוקד במהירות אל פארין.[/COLOR]
[COLOR="green"]לוק
"כן,אבל קודם אני אתפוס גם פוקימון" אמרה מייגן אתה רואה עוד מאמנים הולכים בסביבה ופתאום אתה רואה עוד מינסטאר ואנשים שכתוב על חולצתהם אפסילון גונבים אותו.[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך ללבראומם ומוציא את פייראל ואומר לו:" הינה נלכוד את הפוקימון הראשון הישתמש בלהביור!!!!!"
ואני מותציא כדור להכנה ללכידה
-
כינוי בפורום : AdamPeretz
שם במשחק : אדם פרץ
תמונה\תיאור: אדם הוא נער גבוה, בעל שיער חום ועיניים חומות בהירות..הוא לא שונה מכלל בני גילו
אופי : אדם הוא נער פזיז אשר אוהב להתחרות בקרבות פוקימונים,הוא נהנה כמעט לכל אתגר הניצב בפניו והוא לא נכנע לעולם.
אדם הוא ילד אשר אוהב לעזור לזולת בכל מקום וזמן ולכן הוא ילד אהוב במקום מגוריו, אך יש חיסרון קטן אצל אדם והוא שהוא גאוותן נורא,הוא מאוד אוהב להתגאות בכשוריו ולפעמים דבר זה פוגע בו.
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז,אוכל לבני אדם , אוכל פוקימונים
רקע: אדם היה נער רגיל מהעיר סייקוד,הוא אהב מאוד קרבות פוקימונים והפגין את כישוריו בכל מיני תחרויות וטקסם שהיו בעירו.
אדם תמיד חלם שיגיע לגיל 15 ויצא למסע הגדול של חייו ולכן הוא התאמן חזק בשביל להגיע ליום הזה מוכן.
וכיום הוא בן 15 מה שאומר שאדם יכול לצאת למסעו הגדול ביותר בחייו ולהגשים את חלומו וכעת הוא בדרכו להגשימו עכשיו...
פוקימון התחלתי:פלורקכון
שותף : לא
השם שלו:
הערות\הארות\בקשות: להרשם D:
-
כינוי בפורום : yuvalramot
שם במשחק :יובל
תמונה\תיאור: גבוה שיער שחור ועם משקפיים
אופי : חכם מצחיק ושובב
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, תיק, כופתים
רקע:יובל הוא ילד שגר עם הוריו כל ילדותו והוא תמיד עושה צרות בביה"ס ועם החברים. והוא תמיד רצה פוקימון שיהיה איתו וסוף סוף היום הגיע הוא קיבל את המכתב והראה לחברים שלו וגם לחברו רון. והוא חשב והתלבט ובסוף החליט שהוא רוצה את לאליל. גם חברו רון קיבל את המכתב והראה לו והוא כבר החליט את מי הוא רוצה והוא עושה לו הפתעה במי הוא בחר. ורון הציע לו להיות איתו במסע ושהם יעשו את המסע ביחד ויובל הסכים.
פוקימון התחלתי:לאליל
שותף : [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/em2dyyznywye.png[/IMG][/URL]
השם שלו: רון
הערות\הארות\בקשות: משחק שנראה מושקע!
-
[COLOR="Green"]לוק
פאמוולף משתמש בלהביור ולא מצליח גלגל להבה אז הוא עושה נשיכה,אבל הוא עוד לא הספיק לעשות את הלהביור ככה שיוצא לו-[B]ניב אש![/B] מזל טוב פאמוולף למד ניב אש!
פאמוולף מוציא את הניבים שלו צובר את האש נרץ אל ראזי וראזי נהפגע בראש בחוזקה.
"אל תותר ראזי,גחלת!" אמר המאמן בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Purple"]ליאו
באורמם נשרף וחברו דריסט עוזר לו ומכבה אותו האורמם מתעצבן ומשתמש ביירית חוט הוא קושר את שניכם לעץ.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]דריק
אתה כותב רקע היום**
פארין תוקף באקדח מים,אקדח המים הזה נראה חזק מתמיד,הוא מנסה לפגוע אבל ווילגאט מרחף ובורח מזה פארין מתעצבן ומנסה לתקוף שוב אך הוא לא פוגע הוא מתעצבן יותר ומנסה לשגר את אקדח המים הכי חזק שלו,הוא נכנס אליו ויוצא לו [B]סילון אקווה[/B] ווילגאט נפגע בחוזקה,במיוחד בכנף-כנראה שעכשיו זה קרב על הקרקע[/COLOR]
[QUOTE=Yuval Ramot;1155523]כינוי בפורום : yuvalramot
שם במשחק :יובל
תמונה\תיאור: גבוה שיער שחור ועם משקפיים
אופי : חכם מצחיק ושובב
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, תיק, כופתים
רקע:יובל הוא ילד שגר עם הוריו כל ילדותו והוא תמיד עושה צרות בביה"ס ועם החברים. והוא תמיד רצה פוקימון שיהיה איתו והוא שיגע את ההורים שלו כל השנה שיביאו לו פוקימון והוא התחננן ועשה עבודות עד שלבסוף הם החליטו להביא לו פוקימון. הם שאלו אותו איפה פוקימון הוא רוצה והוא החליט שהוא רוצה את לאליל כי הוא מאוד אוהב פוקימוני עשב. והיום סוף סוף הוא מקבל את המתנה שלו פוקימון משלו!
פוקימון התחלתי:לאליל
שותף : [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/em2dyyznywye.png[/IMG][/URL]
השם שלו: רון
הערות\הארות\בקשות: משחק שנראה מושקע![/QUOTE]
הכל טוב,אבל שוב הרקע הבעיה,תסתכל ברקע של המשחק ותראה שיום אחד שלחו מכתב שאתה הולך לקבל פוקימון.
[QUOTE=AdamPeretz;1155454]כינוי בפורום : AdamPeretz
שם במשחק : אדם פרץ
תמונה\תיאור: אדם הוא נער גבוה, בעל שיער חום ועיניים חומות בהירות..הוא לא שונה מכלל בני גילו
אופי : אדם הוא נער פזיז אשר אוהב להתחרות בקרבות פוקימונים,הוא נהנה כמעט לכל אתגר הניצב בפניו והוא לא נכנע לעולם.
אדם הוא ילד אשר אוהב לעזור לזולת בכל מקום וזמן ולכן הוא ילד אהוב במקום מגוריו, אך יש חיסרון קטן אצל אדם והוא שהוא גאוותן נורא,הוא מאוד אוהב להתגאות בכשוריו ולפעמים דבר זה פוגע בו.
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז,אוכל לבני אדם , אוכל פוקימונים
רקע: אדם היה נער רגיל מהעיר סייקוד,הוא אהב מאוד קרבות פוקימונים והפגין את כישוריו בכל מיני תחרויות וטקסם שהיו בעירו.
אדם תמיד חלם שיגיע לגיל 15 ויצא למסע הגדול של חייו ולכן הוא התאמן חזק בשביל להגיע ליום הזה מוכן.
וכיום הוא בן 15 מה שאומר שאדם יכול לצאת למסעו הגדול ביותר בחייו ולהגשים את חלומו וכעת הוא בדרכו להגשימו עכשיו...
פוקימון התחלתי:פלורקכון
שותף : לא
השם שלו:
הערות\הארות\בקשות: להרשם D:[/QUOTE]
אתה רשום,תגיב להתחלה
[QUOTE=Real Spartan;1155049]כינוי בפורום : Real Spartan
שם במשחק : ניק אנדרווד
תמונה\תיאור: ניק בעל גובה ממוצע, לא גמד אך לא גבוה מדי.
שיערו מבולגן בצורה טבעית, תמיד זוקר אל על במין העדה על כך שבעלו בדחן וציני.
בעיניו האפורות תמיד יש ניצוץ של אושר, למרות שנראה כי עיניו ראו הרבה רוע והרס בעבר.
גוון עורו בהיר, אך תמיד שזוף. הוא רזה, לא יותר מדי, אך גם לא בעל כרס.
הוא נוהג ללבוש מעיל חום ארוך המשתרך על הרצפה, ומתחתיו גופייה ומכנסי ג'ינס.
ידיו ניחנו בגמישות, ניתן לראות צלקת על כתפו הימנית המשתרעת עד לפרק היד שלו.
הוא בעל שרירי רגליים מפותחים המעידים על כך שהוא ספורטאי. גופו תמיד מכוסה שריטות ופצעים, כתוצאה מספורט.
אופי : אמיץ, ציניקן, בדחן, פסימיסט, קולני [אומר מה שיש לו להגיד, בלי לחשוב לפני זה], אסטרטג [בקרבות]
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, שק שינה, ערכת עזרה ראשונה
רקע: נולדתי למשפחה ענייה, אבא אלכוהוליסט ואמא מתה זה לא בדיוק מרכז ההכנסה הממוצעת למשפחה.
עזבתי את בית הספר שלי בסוף כיתה ו', לא יכלנו לממן את הלימודים שלי והייתי צריך לעבוד.
אבא שלי לא עובד, מאז שאמא מתה הוא התמסר לאלכוהול, כבר לא מודד כמויות ויושב שעות עם בקבוק בירה בוהה במסך הטלוויזיה המכובה.
פעם, כשאמא עוד הייתה חיה, אבא שלי עבד, הוא היה מבין המדענים החכמים באזור שלנו.
מאז שאמא מתה מהמחלה... החיים שלי פשוט נהרסו, אבא שלי פוטר והתמכר לאלכוהול, עברנו לגור בסמטאות עניות, התדרדרתי מלימודיי ועזבתי אותם.
אני יוצא למסע במטרה לנסות לשכוח, לשכוח את המצב שנתקעתי בו- ואולי אף לנסות להוכיח לאבא, שאפשר גם בלי אמא.
פוקימון התחלתי: לאליל
שותף : סאלי וודס
מראה: בלונדינית עם גוונים חומים בהירים, עיניים ירוקות שמקרינות חוכמה וניצוץ תמידי, עור בהיר.
הערות\הארות\בקשות: וולפרו ופוקימון חשמל[/QUOTE]
רשום!
-
[quote=Gaara;1154115]
התחלה:
אתם קמים מהמיטה בבוקר כאילו זה יום רגיל,אינכם מבינים למה השעון המעורר צילצל כל כך מוקדם אתם הולכים לסלון ביתכם ושם אתם רוטאים את אימכם ששואלת "אתה לא ממהר?"
"הכנתי אוכל על השולחן"
אינכם מבינים את השאלה אך פתאום אתם נזכרים באתמול,ושהיום אתם יוצאים למסע!
אתם אוכלים את הכל מהר מאוד,בתקווה שהפוקימון שאתם רוצים לא ילקח על ידיד מישהו אחר,ופותחים את הדלת שעוד לא סימתם ללעוס את האוכל יוצאים החוצה ורצים כאילו מישהו רודף אחריכם למעבדה אתם מגיעים לדלת המעבדה וצתחילים להתרגש.
מה תעשו?[/quote]
אנקוש על הדלת בעודי חושב 'נו באמת, עם המזל שלי אני לא אקבל פוקימון נורמאלי'
-
[QUOTE=Gaara;1155776][COLOR="Green"]לוק
פאמוולף משתמש בלהביור ולא מצליח גלגל להבה אז הוא עושה נשיכה,אבל הוא עוד לא הספיק לעשות את הלהביור ככה שיוצא לו-[B]ניב אש![/B] מזל טוב פאמוולף למד ניב אש!
[COLOR="Purple"]ליאו
באורמם נשרף וחברו דריסט עוזר לו ומכבה אותו האורמם מתעצבן ומשתמש ביירית חוט הוא קושר את שניכם לעץ.[/COLOR]
[COLOR="Blue"]דריק
אתה כותב רקע היום**
פארין תוקף באקדח מים,אקדח המים הזה נראה חזק מתמיד,הוא מנסה לפגוע אבל ווילגאט מרחף ובורח מזה פארין מתעצבן ומנסה לתקוף שוב אך הוא לא פוגע הוא מתעצבן יותר ומנסה לשגר את אקדח המים הכי חזק שלו,הוא נכנס אליו ויוצא לו [B]סילון אקווה[/B] ווילגאט נפגע בחוזקה,במיוחד בכנף-כנראה שעכשיו זה קרב על הקרקע[/COLOR]
הכל טוב,אבל שוב הרקע הבעיה,תסתכל ברקע של המשחק ותראה שיום אחד שלחו מכתב שאתה הולך לקבל פוקימון.
אתה רשום,תגיב להתחלה
רשום![/QUOTE]
אני נותן פקודה לפייראל לנסות לקרוע את החוט, אני צועק:"סנו תעזור לנו!!!!"
-
[COLOR="Purple"]ליאו
[COLOR="Blue"]דריק
אתה כותב רקע היום**
אתה רשום,תגיב להתחלה
רשום![/QUOTE]
"מצוין, למדת ניב אש!" אצהל בשמחה. "תתחמק מהגחלת, ואז תשתמש בנשיכה! אז... עוד ניב אש!" אפקוד עליו..
-
[COLOR="Purple"]ליאו
[COLOR="Blue"]דריק
אתה כותב רקע היום**
אתה רשום,תגיב להתחלה
רשום![/QUOTE]
ערכתי