[QUOTE=NivX10;1170648]הייתי שמח אבל לא תודה, יש לי ים דברים על הראש, אני בקושי מוצא זמן להגיב במשחק היחיד שאני רשום בוא.[/QUOTE]
אה אוקיי...אתה מכיר מישהו שמכיר קצת וירצה לשחק?
Printable View
[QUOTE=NivX10;1170648]הייתי שמח אבל לא תודה, יש לי ים דברים על הראש, אני בקושי מוצא זמן להגיב במשחק היחיד שאני רשום בוא.[/QUOTE]
אה אוקיי...אתה מכיר מישהו שמכיר קצת וירצה לשחק?
[QUOTE=CrashRide;1170640]רווקים שולטים!!! :)
אגב, אתה רוצה מקום שמור במ"ת שלי? זה מ"ת על x man , אם אתה מכיר.[/QUOTE]
אני רוצה מקום שמור!!אקסמן שולט!!
[QUOTE=Sasuke Kun;1170646]לאאאאאאאא!!!!
איזה יום ביאוס...גם המאק הזה-כשאני מגלגל למטה זה עולה לי ולמעלה זה יורד...אבא שלי אמר לי שזה לא באג...[/QUOTE]
כה זה בכול סרט של אנימה זה גם אצל פוקימון ככה צריכים לחכות לDVD חצי שנה
היי.
[QUOTE=Sasuke Kun;1170652]אני רוצה מקום שמור!!אקסמן שולט!![/QUOTE]
מעולה, קיבלת. מוטציה שאתה רוצה שאני אשמור או שאתה מעדיף להמציא לבד? אם אתה ממציא יש חוק פשוט מאוד: לא אובר פאוור, אה, ועוד אחד: קצת יצירתיות.
היי, חזרתי מברית של בן דוד שלי, מה קורה?
[QUOTE=CrashRide;1170650]אה אוקיי...אתה מכיר מישהו שמכיר קצת וירצה לשחק?[/QUOTE]
לא תכנת משחק של בן10?
[QUOTE=monster;1170661]לא תכנת משחק של בן10?[/QUOTE]
הרעיון קשה מידי לביצוע... זה דורש עבודה, כי זה להמציא זן חדש של חייזרים, וזנים שלמים, ואני לא בטוח שלמישהו בפורום יש כוח.
[QUOTE=CrashRide;1170657]מעולה, קיבלת. מוטציה שאתה רוצה שאני אשמור או שאתה מעדיף להמציא לבד?[/QUOTE]
המממ...לא יודע...
אולי תיתן לי רעיונות?
[QUOTE=Daniel;1170656]היי.[/QUOTE]
שלום לך דניאל, מה שלומך?
[QUOTE=Sasuke Kun;1170663]המממ...לא יודע...
אולי תיתן לי רעיונות?
[/QUOTE]
אוקיי. למשל, אתה יכול לעשות ביסוסים: למשל, נכון וולברין מוציא טפרים מהידיים? אתה יכול לעשות אחד שמוציא מכל מקום בגוף, אבל זה לא ממתכת. אותו דבר עם סייקלופ: אתה יכול לעשות אחד שהמבט שלו מקפיא.
[QUOTE=CrashRide;1170667]אוקיי. למשל, אתה יכול לעשות ביסוסים: למשל, נכון וולברין מוציא טפרים מהידיים? אתה יכול לעשות אחד שמוציא מכל מקום בגוף, אבל זה לא ממתכת. אותו דבר עם סייקלופ: אתה יכול לעשות אחד שהמבט שלו מקפיא.[/QUOTE]
חשבתי עכשיו על אחד שיכול להפוך לחיות, אפילו בחלקים, נגיד איש-איש זאב-זאב או איש-איש ציפור-ציפור, דבר כזה.
מתי אתה פותח אגב?
[QUOTE=Sasuke Kun;1170669]חשבתי עכשיו על אחד שיכול להפוך לחיות, אפילו בחלקים, נגיד איש-איש זאב-זאב או איש-איש ציפור-ציפור, דבר כזה.
מתי אתה פותח אגב?[/QUOTE]
הרוב כבר מוכן... זה ייפתח בראשון לאוגוסט, ומן הסתם יישלח לאישור לפני.
ואם הוא יכול את זה, זה קצת אוברפאוור, אבל זה ניתן לתיקון. אתה יכול לעשות שהוא יוכל פשוט להפוך לחיה מלאה, בלי מצבי ביניים. אז זה יהיה בסדר. וחשבת על כינוי? זה חלק מהכיף :)
חזרתי
היי משה איתי בסדר איך איתך?
הלכתי להתראות
ביי ליאור