[quote=7;1186758]אבל עומר לא היה כמוך![/quote]
איזה עומר?
Printable View
[quote=7;1186758]אבל עומר לא היה כמוך![/quote]
איזה עומר?
[QUOTE=SnoopyDisco;1186761]איזה עומר?[/QUOTE]
SS
[QUOTE=SnoopyDisco;1186756]אם אתה רוצה להתווכח איתי על להוריד את האזהרות האלה זה לא יקרה.
אני לא אוריד את האזהרות האלה וזהו.
אני הולך מהנו"ד לראות אוואטר כי אין לי כוח להקשיב יותר לשטויות האלה.
פעם אחת אני מחמיר ואתם בוכים כמו תינוקות בני 2.
אולי תהיו קצת יותר בוגרים לשם שינוי?אני כשקיבלתי אזהרה על זה שהעלבתי את אופיר לא בכיתי כמוכם!כשהורידו אותי מעידכונים(ואח"כ החזירו אותי) לא בכיתי כמוכם!וזה עוד היה בתקופה של אלכס-שהיה מחמיר ברמות!
אז בבקשה, תהיו קצת יותר בוגרים לגילכם ואל תבכו על השטויות האלה.
תאמינו לי שהייתי יכול להביא לחלקכם באן אבל אני לא רציתי כי אני רציתי קצת להקל עליכם!אתם יכולים לשמוח קצת מהעובדה הזאת![/QUOTE]
העלבה זה לא אותו הדבר חתיכת קשה קליטה ><
אנחנו הרבה ייותר בוגרים ממך, בגיל ובהתנהגות, במיוחד אני, אני מבין יותר ממך על בגרות, בכל המובנים שלה.
ולא יכולת להביא באן אסור לך, על דבר כזה, חוץ מזה שלרובנו לא הייתה אפילו חצי אזהרה אז זה עוד יותר אומר שהיה אסור לך..
ואל תגיב לזה אפילו, אני לא רוצה לראות את התגובות האינפנטיליות שלך, לך לראות אווטאר ואל תחזור מצדי, אתה לא שווה את הזמן שלי ולכן גם כשתחזור אני לא אגיב לך.
מה קורה כולם?
היי חורי תחת
[quote=7;1186762]ss[/quote]
אלכס הוריד אותי מעדכונים לא עומר.
והבן אדם היחיד שאני רוצה להיות כמוהו זה אני, כלומר שאני לא רוצה להיות כמו אחרים או מנוגד להם-אני מי שאני וזהו!
לא אכפת לי גם איך היה עומר-הוא פרש ועכשיו תורי להיות פקח ולי יש את הדרך שלי להתמודד עם מקרים.
אם אני חושב לנכון שצריך להביא לכם אזהרה על זה שדיברתם 10 עמודים על גסויות, לא טיפלו בזה ואני פתאום בא ומזהיר אתכם ואתם לא מקשיבים לי אז כנראה שזה נכון.
אוי לכם אם אתם לא מגיבים במדריך :@
איזה מדריך
אני לא ברחתי מפה בכלל. אני פשוט לא אגיב יותר בנו"ד עד שיגמר לי. אני אגיב רק במ"תים שאני רשומה אליהם ובמ"ת שלי ואשקיע במכוניות וכלי רכב, מה לא ברור? לא צריך להיות חכם כדי להבין את זה...
בפורום חתימות ולוגואים
[QUOTE=♥leafeon♥;1186775]אני לא ברחתי מפה בכלל. אני פשוט לא אגיב יותר בנו"ד עד שיגמר לי. אני אגיב רק במ"תים שאני רשומה אליהם ובמ"ת שלי ואשקיע במכוניות וכלי רכב, מה לא ברור? לא צריך להיות חכם כדי להבין את זה...[/QUOTE]
נכון, זה מה שאת עושה, אני יודע O:
[QUOTE=♥leafeon♥;1186775]אני לא ברחתי מפה בכלל. אני פשוט לא אגיב יותר בנו"ד עד שיגמר לי. אני אגיב רק במ"תים שאני רשומה אליהם ובמ"ת שלי ואשקיע במכוניות וכלי רכב, מה לא ברור? לא צריך להיות חכם כדי להבין את זה...[/QUOTE]
את לקחת את זה בבגרות ולא בכית על האזהרה שלך.
אני לא אמרתי שברחת מכאן..
אני חושב שכדאי שכולם ירגיעו... למען האמת אני מסכים שזה לא כל כך נאות לדבר על סקס בנוד, כשזה פורום פוקימון ויש כאן גם ילדים קטנים שגם אם לא היו בנוד יכולים לבוא לאחר מכן ולהיתקל בהודעות, מצד שני אני לא זוכר אולי דיברתי קצת בגסויות עם סאי ואנשים שהיו כאן פעם, אז כדאי שכולם יקחו הכל בפרופורציות...
ואני חושב שרותם סיכם את זה יפה מאוד בנושא החדש במשוב: [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1186752#post1186752[/URL]
[QUOTE=Blackbeard;1186780]אני חושב שכדאי שכולם ירגיעו... למען האמת אני מסכים שזה לא כל כך נאות לדבר על סקס בנוד, כשזה פורום פוקימון ויש כאן גם ילדים קטנים שגם אם לא היו בנוד יכולים לבוא לאחר מכן ולהיתקל בהודעות, מצד שני אני לא זוכר אולי דיברתי קצת בגסויות עם סאי ואנשים שהיו כאן פעם, אז כדאי שכולם יקחו הכל בפרופורציות...
ואני חושב שרותם סיכם את זה יפה מאוד בנושא החדש במשוב: [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1186752#post1186752[/URL][/QUOTE]
צודק.
אני הולך מהנו"ד.
I'll be back.
[QUOTE=Blackbeard;1186780]אני חושב שכדאי שכולם ירגיעו... למען האמת אני מסכים שזה לא כל כך נאות לדבר על סקס בנוד, כשזה פורום פוקימון ויש כאן גם ילדים קטנים שגם אם לא היו בנוד יכולים לבוא לאחר מכן ולהיתקל בהודעות, מצד שני אני לא זוכר אולי דיברתי קצת בגסויות עם סאי ואנשים שהיו כאן פעם, אז כדאי שכולם יקחו הכל בפרופורציות...
ואני חושב שרותם סיכם את זה יפה מאוד בנושא החדש במשוב: [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?p=1186752#post1186752[/URL][/QUOTE]
מה הסיכוי שמתוך 100 העמודים האלה הם יגיעו דווקא לאלה שאנחנו דיברנו בהם וגם יקראו את זה למרות שזה לא קשור אליםה בשום צורה..?