-
[QUOTE=scizor-x;1188562]
דסטין-
אתה צופה בהמשך המיון. לאחר הרבה זמן מגיע זמן הסעודה. שבסופה אתם הולכים לישון. המיטה שלך מוצמדת למיטה של קוין וכשאתם כבר במיטות קוין אומר לך "ראיתי שג'סמין נישקה אותך"
[/QUOTE]
"נו,ו..?" אני אשאל אותו ואם הוא צוחק אני אומר לו:"אתה לא אמור להיות בוגר? אתה בן 11 לא?" אני שואל אותו בעוקצנות.
-
דסטין-
"אני בן 11,נכון אבל אתם מכירים רק כמה שעות והיא כבר מנשקת אותך?"
-
[QUOTE=scizor-x;1188566]דסטין-
"אני בן 11,נכון אבל אתם מכירים רק כמה שעות והיא כבר מנשקת אותך?"[/QUOTE]
"מה אכפת לך," אני אומר לו,"זה אל היה מש נשיקה,זה היה נשיקה על הלחי." אני אומר לו ומנסה לישון.
-
דסטין-
"לא משנה" הוא אומר "לילה טוב" שניכים נרדמים. אתם קמים למחרת ומבחינים בפתק ליד המיטה "לך לאולם הגדול"
-
[QUOTE=scizor-x;1188577]דסטין-
"לא משנה" הוא אומר "לילה טוב" שניכים נרדמים. אתם קמים למחרת ומבחינים בפתק ליד המיטה "לך לאולם הגדול"[/QUOTE]
"בוקר קווין...
" אני אומר ומפהק פיהוק אדיר.לאחר מכן אני הולך למקלחות להחליף בגדים ואז אומר לו:"אכפת לך שנחכה ללילי?" בטון מבויש.
-
דסטין-
אני חשבתי שזה בסדר שאני מתבלבל בין השמות אבל ששחקנים יתבלבלו? זה שיא חדש...
דרך אגב בקרוב יהיה איוונט אבל אני מחכה שהרבה מתוך השחקנים בפורום יהיו מחוברים כדי לפרסם אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב נחכה לג'סמין" אומר קווין "אני גם חושב שאנחנו לומדים באותם שיעורים"
-
[QUOTE=scizor-x;1188591]דסטין-
אני חשבתי שזה בסדר שאני מתבלבל בין השמות אבל ששחקנים יתבלבלו? זה שיא חדש...
דרך אגב בקרוב יהיה איוונט אבל אני מחכה שהרבה מתוך השחקנים בפורום יהיו מחוברים כדי לפרסם אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב נחכה לג'סמין" אומר קווין "אני גם חושב שאנחנו לומדים באותם שיעורים"[/QUOTE]
סורי אחי אני קצת עייף...
"אוקיי." אני אומר לו ומסמן לו שנרד למדרגות ונחכה לה כבר בחדר המועדון.
-
דסטין-
אתם יורדים לחדר המועדון כעבור 5 דקות יורדת ג'סמין. "היי" היא אומרת "זזנו?" קווין מהנהן ויוצא החוצה ג'סמין אומרת לך "היום,בצהריים בשולחן האוכל"
-
[QUOTE=scizor-x;1188607]דסטין-
אתם יורדים לחדר המועדון כעבור 5 דקות יורדת ג'סמין. "היי" היא אומרת "זזנו?" קווין מהנהן ויוצא החוצה ג'סמין אומרת לך "היום,בצהריים בשולחן האוכל"[/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר בחיוך,ואז יוצא איתה החוצה.בדרך לאולם הגדול אני אומר לשניהם:"היי,איזה שיעור אתם חושבים שיש לנו עכשיו?" אני אשאל בחיוך.
-
דסטין-
"לא יודע" עונה לך קווין אך מיד אתה מקבל תשובה ממערכת שעות שמופיעה לך לפתע ביד. אתה רואה שבתוך האולם עומדת גברת מקגונגל "מערכות השעות שחילקתי לכם הם לכל הימים" היא אומרת. אתה מסתכל במערכת השעות ורואה שיש לך שיעור לחשים.
-
[QUOTE=scizor-x;1188619]דסטין-
"לא יודע" עונה לך קווין אך מיד אתה מקבל תשובה ממערכת שעות שמופיעה לך לפתע ביד. אתה רואה שבתוך האולם עומדת גברת מקגונגל "מערכות השעות שחילקתי לכם הם לכל הימים" היא אומרת. אתה מסתכל במערכת השעות ורואה שיש לך שיעור לחשים.[/QUOTE]
"אוקיי,שיעור לחשים.אנחנו באותם שיעורים נכון?" אני שואל אותם בסקרנות ומקווה שהם יענו לי בחיוב.
-
-
[QUOTE=scizor-x;1188562]
ג'ק-
"לא אני לא רוצה כלום" אומרת לילי.[/QUOTE]
"אז רק 15 גוזים" אגיד למוכרת ואחכה למה שהזמנתי, "לילי אני אשלם אל תתביישי זה בסדר אם את רוצה משהו" אגיד ללילי
-
ג'ק-
"אני לא רוצה כלום" אומרת לילי "אבל אתה כזה ג'נטלמן שאתה מציע לי שאתה תשלם עליי"
-
[QUOTE=scizor-x;1188646]ג'ק-
"אני לא רוצה כלום" אומרת לילי "אבל אתה כזה ג'נטלמן שאתה מציע לי שאתה תשלם עליי"[/QUOTE]
אסמיק שוב ואנסה להעביר נושא.. "אני יכול לקבל בבקשה את הסוכריות והצפרדע?" אשאל את המוכרת בחיוך