-
סיגל, זה עדיין שמור?
מצטער.. לא יצא לי בכלל להיות במחשב כמעט.. לא הספקתי...
אם זה עדיין בסדר אני עושה עכשיו..
שם משתמש: ~Aqua Jet~
שם דמות: צ'ופ (צ'ופי) אניקייב
אופי דמות: אינסטינקטים מאד מעולים, חסר סבלנות (חוץ מבציד) , חולשה לגרגרי יער, לא יכול לנטוש אף אחד (ואם כן, אז יסורי מצפון מאד קשים), פזיז.
תיאור דמות: עיניים כחולות עמוקות, שיער חום קצר[IMG]http://www.ufu.co.il/files/590zjqnwz2bfdz9qeaio.jpg[/IMG] (להתעלם מהבגדים)
עבר: נולדתי לפני 14 שנה (זה בסדר גיל 14?) הורי קראו לי צ'ופ (Chop - לחתוך). אמנם באתי מהמשפחה הכי ידועה בשבט בכישרון שלה לבתר חיה, אבל אף פעם לא הצטיינתי בזה... לחברה הכי טובה שלי קראו אליס, היא באה ממשפחה מאד מפורסמת מהיכולות שלה באומנות הסכין. ואליס לעומתי הייתה מאד טובה בזה... מאז הפעם הראשונה שנפגשנו כבר לא נפרדנו.. היינו משחקים ביחד, מאוחר יותר צדים ביחד ואפילו מתחלקים בשלל. אז בואו נחזור אלי. אני תמיד אהבתי את אומנות החץ וקשת. הנפח היה האיש היחיד בכפר שהתמחה בחץ וקשת. כשהוא ראה אותי ,כשהייתי קטן, מתחנן לאבא שלי שיקנה לי קשת ישנה וחלודה מהנפחיה (ודרך אגב הוא לא הסכים) אז ליבו נפתח אלי. הוא עבד ימים ולילות (או לפחות ככה הוא סיפר לי) כדי להכין לי את הקשת הטובה ביותר ולהביא אותה למי שימשיך את המורשת של החץ וקשת בשבט. הוא התחיל ללמד אותי בסתר איך מחזיקים נכון את הקשת ואיך יורים בה ולאחר כמה שבועות כבר הייתי מומחה. הראתי את הכישרון לאבא שלי, ו- הוא היה מאוכזב ממני.. לקח לו זמן להשלים עם זה שאני לא יהיה טוב בביתור חיה.. אבל הוא גם הבין שיש לי את הכישרון הנדיר ביותר בשבט שלנו. אני מקווה שיהיה עוד מישהו שטוב בזה... לא נעים להיות מיוחד.. לפני כמה שבועת שמענו את הסיפור על אבן הלשם.. אני ואליס ממבט ראשון ביננו הבנו שאנחנו הולכים לצאת למסע הזה...
אז.. אני מחכה כבר בקוצר רוח ליום הזה..
שבט: שועל
אומנות: חץ וקשת
חפצים: שק שינה
5גליל של נקנקיות דם ארוכות של אייל קורא
5 אוכמניות מיובשות
נאד מים
5 עצי בעירה
סכין קטן וקשת קטנה ו10 חצים
בגד מעור אייל הקורא וכפפות מאור אייל הצפון,
שותפים: אליס נייף -שיער שחור ארוך עיניים ירוקות גדולות [IMG]http://www.ufu.co.il/files/fcpo5re31cjovgninf8t.jpg[/IMG] (להתעלם מהבגדים)
-
[quote=bluemoonight;1196802]
פרימו
ליאנה אורזת את תיקה ומכניסה את קופסאת העץ הקטנה למגירה אבל חלק מתכולתה שמה בשקית מעור ושמה בתיקה, "אוקי אני מוכנה" אמרה ליאנה, יצאתם מפתח האוהל שלה ויצאתם לכיוון היער.
התחלת ללכת ופתאום ראית משהו, שלא רצית לראות, ראית נוצה ארוכה ושחורה, אם טיפה אדום בקצהה, ידעת שזה נוצת ינשוף, לא סתם ינשוף, נוצת אוח, ולפי השבטים, אוח לא מבשר טובות.[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אתעלם מנוצת האוח ולא אחשוב על מזל רע,אני אצטרף לליאנה ואומר לה:"תגידי הקמע הזה שעשית לי,הוא מונע גם מזל רע?".[/COLOR][/SIZE]
-
היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
זאב מביט אליך ומוריד את ראשו וחלק מגופו שמקדימה ללמטה ומנפנף בזנבו וקופץ לעבריך, אתה לא מבין מה משמעות המשחק והוא מסתובב מתיישב מיבב ונובח נביחה חלושה ומתייאש ממך
צ'ופ המקום שמור עדיין והרקע לא משמ טוב כי הקשת לא יכולה להיות אצלך במסע, ואין נפח בשבט, הסכינים עשוים מאבנים ועצמות תשנה תרקע תודיע לי אני יבדוק ויודיע לך אם להגיב לרקע או לא
פרימו
"לא אבל הוא מביא מזל טוב, תלוי לאיזה מזל רע, לדוגמא נוצת אוח זה לא כל כך יעזור" אמרה ליאנה בחיוך קטן וטיפסה על אבן, עצרת, הבטת על הקמע וליבך נפל.
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך
-
[QUOTE=bluemoonight;1198697]היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
זאב מביט אליך ומוריד את ראשו וחלק מגופו שמקדימה ללמטה ומנפנף בזנבו וקופץ לעבריך, אתה לא מבין מה משמעות המשחק והוא מסתובב מתיישב מיבב ונובח נביחה חלושה ומתייאש ממך
צ'ופ המקום שמור עדיין והרקע לא משמ טוב כי הקשת לא יכולה להיות אצלך במסע, ואין נפח בשבט, הסכינים עשוים מאבנים ועצמות תשנה תרקע תודיע לי אני יבדוק ויודיע לך אם להגיב לרקע או לא
פרימו
"לא אבל הוא מביא מזל טוב, תלוי לאיזה מזל רע, לדוגמא נוצת אוח זה לא כל כך יעזור" אמרה ליאנה בחיוך קטן וטיפסה על אבן, עצרת, הבטת על הקמע וליבך נפל.
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/QUOTE]
אני אקום ואמשיך ללכת לעבר הלא נודע... מקווה למצוא משהו שיכוון אותי במסע
-
[quote=bluemoonight;1198697]
פרימו
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אומר לה:"שום דבר,פשוט קצת עדיין כואב,אבל לא נורא אני אתגבר על זה" 'אכלתי אותה!' אחשוב בפאניקה אך לא אראה זאת על פניי,אטפס גם אני על האבן,אחרי זה אומר לה:"יש לך רעיון לאן אנחנו צריכים ללכת?". [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=bluemoonight;1198697]היטסוגאיה
מאיפה בדיוק?!
אתה לא זאב!
~~~
פרימו
"מה קרה?" שאלה ליאנה שראתה שאתה לא עוקב אחריה והביטה אליך[/quote]
טוב, אני ישנה אבל לא התכוונתי שאני לוקח את הקשת איתי.. רציתי להשאיר אותה...זה נראה לי יצור קונפליקט פנימי! XD
בכל אופן התכוונתי יותר נשק.. כלומר הוא עושה לדוגמא מכין שכינים הכי טוב מכל השבט אז הוא הפך להיות מן יוצר נשקים כזה... פשוט נפח נשמע לי קודם יותר מוצלח מ"יוצר נשקים"
-
היטסוגאיה
אתה ממשיך ללכת ורואה שאתה ביער הפתוח על פי המפה הקטנה שסחבת, שסימנה את אזור שבט הזאב ואת היער הפתוח וסביבתו, זאב עקף אותך במהירות והתחיל ללכת , הבטת מסביב וראית רק עצים ולא שום דבר שימשוך את צומת ליבך, זאב עצר הביט להמשך והמשיך ללכת,התחלת ללכת וכעבור כמה שעות שהיית די עייף עצרת טיפה לנוח ושמעת קולות, של אנשים
פרימו
אתה מרגיש טיפה לא בטוח בזה וחושש מפני הנוצה אבל ממשיך ואומר שזה לא באמת אמיתי.
אתה שואל את ליאנה מה עושים והיא מביטה אליך שעברה עוד אבן ואתה עובר אחריה , "חשבתי ללכת לסלע החלקלק, אומרים שיש שם יצור שיענה על כל שאלה בעולם" אמרה ליאנה והביטה אליך ואז המשיכה ללכת
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום
-
[QUOTE=bluemoonight;1199682]היטסוגאיה
אתה ממשיך ללכת ורואה שאתה ביער הפתוח על פי המפה הקטנה שסחבת, שסימנה את אזור שבט הזאב ואת היער הפתוח וסביבתו, זאב עקף אותך במהירות והתחיל ללכת , הבטת מסביב וראית רק עצים ולא שום דבר שימשוך את צומת ליבך, זאב עצר הביט להמשך והמשיך ללכת,התחלת ללכת וכעבור כמה שעות שהיית די עייף עצרת טיפה לנוח ושמעת קולות, של אנשים
פרימו
אתה שואל את ליאנה מה עושים והיא מביטה אליך שעברה עוד אבן ואתה עובר אחריה , "חשבתי ללכת לסלע החלקלק, אומרים שיש שם יצור שיענה על כל שאלה בעולם" אמרה ליאנה והביטה אליך ואז המשיכה ללכת
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום[/QUOTE]
אני אתקרב אליהם בחשש ואבדוק מי הם, תמיד אדאג שזאב לצידי
-
[quote=bluemoonight;1199682]
פרימו
צ'ופ לא משנה , פשוט תגיב להתחלה אתה רשום[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אלך אחריה ואומר לך:"הסלע החלקלק,השאלה הראשונה שלי תהיה 'למה בחרת דווקא במקום הזה?'".[/COLOR][/SIZE]
-
היטסוגאיה
אתה הולך לשם אבל לא רואה כלום, אתה נרגע וחושב שזה כנראה פרי דמיונך, אתה מביט הצידה ורואה פתאום את זאב מבט לאינשהוא, אתה מבי טלשם גם ורואה אייל הקורא צעיר במרחק שאפשר לירות חץ אליו אוכל מהדשא שהיה בחלק זה של היער.
פרימו
"כמו שאמרתי, יש שם יצור שיכול לענות לכל שאלה בעולם, כמו שאומרים, זה יכול לעזור לך בשדים, " אמרה ליאנה והבטת אליה, טיפסת מעל עוד אבן והרגשת רעב טיפה, והבטת על נקנקית הדם הגדולה שהייתה לך בתיק
-
[QUOTE=bluemoonight;1200569]היטסוגאיה
אתה הולך לשם אבל לא רואה כלום, אתה נרגע וחושב שזה כנראה פרי דמיונך, אתה מביט הצידה ורואה פתאום את זאב מבט לאינשהוא, אתה מבי טלשם גם ורואה אייל הקורא צעיר במרחק שאפשר לירות חץ אליו אוכל מהדשא שהיה בחלק זה של היער.
פרימו
"כמו שאמרתי, יש שם יצור שיכול לענות לכל שאלה בעולם, כמו שאומרים, זה יכול לעזור לך בשדים, " אמרה ליאנה והבטת אליה, טיפסת מעל עוד אבן והרגשת רעב טיפה, והבטת על נקנקית הדם הגדולה שהייתה לך בתיק[/QUOTE]
'אני לא צריך לצוד אותו יש לי מספיק אוכל' אחשוב ואסתכל בתיק שלי
-
היטסוגאיה
אתה מביט בתיקך ורואה את כל הדברים שלך, אתה רואה שיש לך עוד בשר ועור ויש מקום בתיק , זאב מביט אליך ורץ לעבר האייל, פתאום חץ מפלח את האוויר ויורה לפני שזאב מספיק לתקוף! "זוז, הוא שלי" נשמע קול נמיסתורי מבין הצללים שבעצים אתה מביט על האייל ונדהם לגלות שהחץ פגע בדיוק בבטנו, ולא ירד דם, חתך נקי
-
[QUOTE=bluemoonight;1200582]היטסוגאיה
אתה מביט בתיקך ורואה את כל הדברים שלך, אתה רואה שיש לך עוד בשר ועור ויש מקום בתיק , זאב מביט אליך ורץ לעבר האייל, פתאום חץ מפלח את האוויר ויורה לפני שזאב מספיק לתקוף! "זוז, הוא שלי" נשמע קול נמיסתורי מבין הצללים שבעצים אתה מביט על האייל ונדהם לגלות שהחץ פגע בדיוק בבטנו, ולא ירד דם, חתך נקי[/QUOTE]
"זאב!" אצעק לעברו "מה אתה עושה!" אומר ואלך אליו "תתביש לך זאב קטן וחוצפן!" ואתפוס אותו בחיבה "מי אתה יא פחדן! צא מהצללים!" אומר ואשלוף את הסכין "אנחנו לא מפחדים ממך או מהקשת שלך!"
-
היטסוגאיה
"יופי גם אני לא מפחד ממך , אהה מישהו מהשבט הזאב, לא אמרו לך לא לצוד בשבטים אחרים?" אמר הקול, זאב הביט אליך , לא הבין למה הפרעת לו באמצע הציד.
הבטת לעבר כמה אבנים שהיו בחושך, דמות חשוכה הייתה שם, בגלל החושך שהיה בין העצים הצפופים לא ראית את הדמות בכלל.
-
[QUOTE=bluemoonight;1200589]היטסוגאיה
"יופי גם אני לא מפחד ממך , אהה מישהו מהשבט הזאב, לא אמרו לך לא לצוד בשבטים אחרים?" אמר הקול, זאב הביט אליך , לא הבין למה הפרעת לו באמצע הציד.
הבטת לעבר כמה אבנים שהיו בחושך, דמות חשוכה הייתה שם, בגלל החושך שהיה בין העצים הצפופים לא ראית את הדמות בכלל.[/QUOTE]
"מאיפה אני יודע איפה אני?!" אומר ואסתכל לזאב בעיניים, מנסה לומר לו במבטים להרגע "אבל אם אני באזור של שבט אחר אתה צודק, בכל מקרה לא ניסיתי לצוד אותו! הזאב הפראי הזה ניסה לצוד אותו!" אומר ואסתכל על זאב