-
[quote=Hei;1197741]XDDDDDDD ניב מה אתה אומר xyz גרועים הדק שבניתי עם חבר היא על xyz ושתבין רק דק נסיונית ושלוש נצחונות מתוך שלוש משחקים איתה אל תגיד סתם אפשר לעשות איתם פול קומבואים
כמו להביא ג'ינזו למגרש עם הג'ינזו הקטן ההוא, מביא ליבל איטר מהבית קברות ומוריד תרמה של ג'ינזו אחרי זה משתמש באפקט של הפייבלד ההוא בשביל לשלוח שתי קלפים לבית קברות(לשם הצורך עוד ליבל איטר)
עושה זימון אקסייד(XYZ) לוולקנוסארוס מזמן אצל היריב לבה גולם מפעיל תקסם ההוא ששכחתי תשם שלו ביל משהו שכאשר מפלצת שהקלף הזה מצויד לה מושמדת הבעלים שלה מקבל נזק בסך ההגנה שלה(מצייד את הקלף ללבה גולם) ואז אני מפעיל תאפקט השבור ברמות של ולקנוסארוס , אם אני שולח ממנו מפלצת אחת שמתחתיו(DEATCH) אני יכול להשמיד לך מפלצת ואתה חוטף נזק בסך נקודות ההתקפה שלה אבל ולקנו סארוס לא יכול לתקוף בתור הזה, אז נגיד השלכתי את פייבלד, והשמדתי את לבה גולם, אתה מאבד בזכות הקסם ובזכות היכולת של ולקנוסארוס 5500 LP ואז מפעיל תיכולת של פייבדל מזמן אותו מהבית קברות תוקף איתו ישירות ומוריד עוד 2200 LP זה נשמע מסובך ואני בטוח שהסברתי ממש לא ברור אבל שתבין כל זה בתור אחד, כמובן שהביצועים של הדק הנסיונית הזאת לא מתקרבים אפילו לאקס סייבר שהיו לי או לקאראקורי בכלל אבל יותר כיף לשחק איתה בהרבה.[/quote]
לדעתי הם עדיין גרועים, אין לי אותם בחיבלה אבל עד עכשיו כל מי ששיחקתי נגדו והשתמש בהם לא הוכיח שהם טובים...
גי'נזו זה המפלצת שמונעת הפעלה של קלפי מלכודת נכון?
אם אתה יכול להוכיח לי שהם יותר טובים ממה שראיתי עד עכשיו תראה לי
-
מישהו יכול לעזור לי לבדוק חפיסה חדשה שהכנתי?
-
תעזרו לי לבנות דק דרקונים
-
אני בניתי חפיסת דרקונים
תראה דבר ראשון אתה חייב את דרקון חמשת הראשים בלעדיו לא שווה החפיסה
-
ניב שמע אני יודע שזה לא נושא לטורניר אבל נראלי שאני פורש כמו שכתבתי לך בקרב אני לא מרוכז בשיט בימים האחרונים ראית שלמרות שהיו לי שליפות טובות שיחקתי כמו נכה,(למרות שאני לא מרוכז לפעמים אני מוציא כמה נצחונות) במקום לשלוח ליבל איטר עם היכולת של דארק גרפר שלחתי בכלל תג'ינזו הקטן וכו'....
-
ווואייי שיגעתם ת'מוח.. תתנו קצת יותר פרטים מתנו מ"תעזרו לי" מה אני אמור לנחש מה אתם רוצים בדיוק!?!?!?!?
אם אתם מחפשים דק מוכנה יש את יוטיוב אם אתם רוצים להכין דק תכוונו קצת כדי שנוכל לעזור.
אל תפרוש... הטורניר לא יימשך בימים הקרובים יש לך זמן להתאפס! וחוץ מזה בטורניר יש לך חבילה אחרת.. אל תשכח.
-
-
מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה החדשה שלי?
-
[quote=NivX10;1197760]ווואייי שיגעתם ת'מוח.. תתנו קצת יותר פרטים מתנו מ"תעזרו לי" מה אני אמור לנחש מה אתם רוצים בדיוק!?!?!?!?
אם אתם מחפשים דק מוכנה יש את יוטיוב אם אתם רוצים להכין דק תכוונו קצת כדי שנוכל לעזור.
אל תפרוש... הטורניר לא יימשך בימים הקרובים יש לך זמן להתאפס! וחוץ מזה בטורניר יש לך חבילה אחרת.. אל תשכח.[/quote]
כן זאת בדיוק העיקרון!, עם הקאראקורי שהרכבתי וגם האקס סייבר היו לי פול נצחונות מלא ואתה ראית בעצמך נכון? אבל בינינו אחרי שלוש ארבע משחקים כבר אין טעם הכל צפוי כל כך איתם זה נהיה משעמם רצח מה שווה בדיוק דק מעולה אם אני לא נהנה ממנה לעומת זאת עם הדק הזאת אני מפסיד אבל אני נהנה אתה יודע מה אני נותן עוד הזדמנות אחרונה זזתי עכשיו לבנות דק חדשה, אם היא תעבוד הולך אני בטורניר אם לא אני יראה כבר מה יהיה
-
מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה,אני רוצה לדעת אם היא טובה מספיק
-
[quote=Primo;1197768]מישהו יכול לעזור לי לבחון את החפיסה,אני רוצה לדעת אם היא טובה מספיק[/quote]
אני יכול
-
שמע אני חייב לזוז ואני לא אחזור עד הערב,ובערב יש עומס אז נעשה את זה מחר או שאם אני אצליח להיכנס מהמחשב של סבתא וסבא שלי אז נעשה עוד כמה דקות [מינימום שעה מקסימום שעתיים]
-
-
מי רוצה נגדי קרב.. צריך לנסות את הדק המחודש שלי
שם משתמש yahavxcore
-
תמלא את הטופס ותתצטרף לרשימת קשר.