-
[QUOTE=Yami;1206612][B][COLOR="Blue"]יונתן
לאחר דקה של המתנה אתה רואה שאקסדריל התאווש מהפגיעה של פיג'יוט. מפעיל סופת חול על פיג'יוט.סופת חול גדולה מאוד מופעלת ומתחזקת בגלל הסביבה שבהם אתם נלחמים.פיג'יוט לא מצליח להתחמק מן סופת החול ונלכד בה.אקסדריל מנצל שפיג'יוט לכוד בסופת החול ואז אקסדריל משתמש בקרן חפירה.הוא חופר מהירות ואז עם הקרן שלו הוא פוגע די חזק בפיג'יוט.פיג'יוט מתאווש ומשתמש בכנף ברזל על אקסדריל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני צועק לו "תשתמש בחפירה כדי לחמוק וכשתצא תשתמש בהתנגשות גיגא על פיג'יוט" ומקווה שזה יפעל
-
[quote]קייל
אתה מחליט להסתכל בקרב של שני הקניפוקי כדי לראות איך הם נלחמים.אתה רואה שני הקניפוקי משתמשים בסכנים במקום ידיים.הקניפוקי השמאלי רף עם ידו לעבר הימני.הימני חוסם אותו עם סכינו.הימני רץ עם הסכינים שלו לשמאלי.השמאלי חוסם אותו עם הסכינים שלו.כך זה נמשך במשך כמה דקות עד שהשמאלי מצליח לחדור את הגנה של הימני והוא דוקר אותו.דם מתחיל לרדת מהימני.השמאלי דוקר עוד פעם את הימני והפעם הורג אותו למוות.[/quote]
"קרב יפה היה שם." אומר לקינפוקי המנצח "תגיד, אתה יודע איפה שיימין במקרה?"
-
[B][COLOR="Green"]קייל
אתה ניגש אל הקניפוקי השמאלי ואומר לו שהוא ערך קרב יפה והאם הוא יודע איפה שיימן. הקניפוקי אומר לך " קודם כול שמי אלברטו.אני בין10 הלוחמים הכי חזקים שד שבט הקניפוקי.אני יודע איפה שיימן.אבל למה שאגיד לך איפה שיימן.גם אתה רוצה לאכול אותו ?.תגיד לי מה יצא לי מזה שאני יגיד לך איפה שימן ?.כדי שתצלי אותו מן השבט שלי ?.אם אין לך מהו בתמורה להביא לי אני לא אומר לך איפה הוא "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אקסדריל משתמש מיד בחפירה כדי להתחמק מן כנף הברזל של פיג'יוט.הוא חופר בור בחול ונכנס אליו. פיג'יוט מפספס את אקסדריל בשניות ספורות רגע לפני שהוא נכנס לבור שלו.אקסדריל יוצא מהבור שלו בזריזות ומיד משתמש בהתנגשות ג'יגה אך הוא לפתע נזכר שהוא לא יודע מה זאת המתקפה.הוא עוד לא למד אותה.פיג'יוט מנצל זאת ומשתמש באס אווירי על אקסדריל.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1206135][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
הקניפוקי הרעב מתחיל להתקדם לעברך קצת באיטיות.אתה שולח לו רן אנרגיה חזקה כדי שתגמור אותו.קניפוקי לא מבחין בקרן האנרגיה שלך.קרן האנרגיה שלך םוגעת בו והודפת אותו אל הקיר.הקניפוקי נפגע די חזק והוא מתחיל לכעוס עליך על זה שירת בו קרן אנרגיה.הוא אומר לך " הי לה יריתה בי?.אני לא אוכל בני אנוש.אני רוצה לאכול את הגארידוס הזה אז אל תפריע לי "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אז בוא נעזור לך." אני אורמ בחיוך ומשגר קרן אנרגיה חזקה מאוד אל עבר גארידוס,כזאת שתהרוג אותו כדי שהקניפוקי יוכל לאכול ויעזוב אותי בשקט.
-
[quote]קייל
אתה ניגש אל הקניפוקי השמאלי ואומר לו שהוא ערך קרב יפה והאם הוא יודע איפה שיימן. הקניפוקי אומר לך " קודם כול שמי אלברטו.אני בין10 הלוחמים הכי חזקים שד שבט הקניפוקי.אני יודע איפה שיימן.אבל למה שאגיד לך איפה שיימן.גם אתה רוצה לאכול אותו ?.תגיד לי מה יצא לי מזה שאני יגיד לך איפה שימן ?.כדי שתצלי אותו מן השבט שלי ?.אם אין לך מהו בתמורה להביא לי אני לא אומר לך איפה הוא "[/quote]
"מטרתי היא להרוג את שימין.בתמורה למידע אני אביא לך את גופתו למאכל.אפילו אעזור לך בבישולו-סגור אלברטו?" אשאל את אלברטו.
-
[QUOTE=Yami;1206920]
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אקסדריל משתמש מיד בחפירה כדי להתחמק מן כנף הברזל של פיג'יוט.הוא חופר בור בחול ונכנס אליו. פיג'יוט מפספס את אקסדריל בשניות ספורות רגע לפני שהוא נכנס לבור שלו.אקסדריל יוצא מהבור שלו בזריזות ומיד משתמש בהתנגשות ג'יגה אך הוא לפתע נזכר שהוא לא יודע מה זאת המתקפה.הוא עוד לא למד אותה.פיג'יוט מנצל זאת ומשתמש באס אווירי על אקסדריל.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שולף את הפוקדור ש אקסדריל וצועק "אקסדריל, חזור". 'אני עצבני על הציפור הזאת כבר' אני חושב לעצמי.
אני שולף את הנשק שלי ויורה על פיצ'יוט צרורות ארוכות
-
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה מתעצבן על פיג'יוט ושאקסדיריל עוד לא גמר אותו.אתה מחזיר את אקסידריל לפוכדור שלו.אתה מחליט להרוג את פיג'יוט עם הרובה שלך.אתה שולף את הרובה שלך וטוען כדור.אתה יורה ברובה שלך לעבר פיג'יוט.פיג'יוט לא שם לב לכדור שאתה יורה אליו ונפגע מימנו.תוך דקה הכדור הורג לגמרי את פיג'יוט המסכן.שלולית דם קטנה יוצאת מפיג'יוט.אליס אומרת לך" יפה הרגת את פיג'יוט "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קייל
אלברטו אומר לך " סבבה אני מסכים לעסקה שלך. אני רק מקווה שאכן תצליח להרוג את שיימן.אנחנו שבט הקניפוקי כבר מנסים חודש שלם להרוג אותו ולא מצליחים.אפילו הקניפוקי הכי חזק שלנו לא הצליח להרוג אותו. טוב קח את המפה הזאת.המפה הזאת תסביר לך איפה נמצא שיימן ואיך להגיע אליו .להתראות תחזור לעיר כשתהרוג אותו ותביא תגופה שלו ". אלברטו נותן לך מפה והולך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מחליט לעזור לקניפקי להרוג את הגארידוס מוטציה הזה. אתה שולח קרן אנרגיה חזקה לעברו. קרן האנרגיה פוגעת בו אך לא מביסה אותו. אתה שולח עוד קרן אנרגיה חזקה לעבר גארידוס. הפעם קרן האנרגיה הורגת אותו.הקניפוקי אומר לך" תרגע לא רציתי לאכול אותך.אנחנו לא אוכלים בני אנוש.רצתי להרוג את הגאריוס הזה.אז תודה לך ". הקניפוקי מרים את גופתו של גארידוס ועוזב את המקום.[/COLOR][/B]
-
[quote]קייל
אלברטו אומר לך " סבבה אני מסכים לעסקה שלך. אני רק מקווה שאכן תצליח להרוג את שיימן.אנחנו שבט הקניפוקי כבר מנסים חודש שלם להרוג אותו ולא מצליחים.אפילו הקניפוקי הכי חזק שלנו לא הצליח להרוג אותו. טוב קח את המפה הזאת.המפה הזאת תסביר לך איפה נמצא שיימן ואיך להגיע אליו .להתראות תחזור לעיר כשתהרוג אותו ותביא תגופה שלו ". אלברטו נותן לך מפה והולך.[/quote]
"תודה!" אומר לאלברטו ואלך בעקבות המפה למצוא את שיימין.
-
[QUOTE=Yami;1207124][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה מחליט לעזור לקניפקי להרוג את הגארידוס מוטציה הזה. אתה שולח קרן אנרגיה חזקה לעברו. קרן האנרגיה פוגעת בו אך לא מביסה אותו. אתה שולח עוד קרן אנרגיה חזקה לעבר גארידוס. הפעם קרן האנרגיה הורגת אותו.הקניפוקי אומר לך" תרגע לא רציתי לאכול אותך.אנחנו לא אוכלים בני אנוש.רצתי להרוג את הגאריוס הזה.אז תודה לך ". הקניפוקי מרים את גופתו של גארידוס ועוזב את המקום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה." אני אומר בחיוך ואז נזכר:"היי,אתה יכול להגיד לי איפה הגן של שימיין?אני רוצה להרוג אותו,לחסל אותו." אני אורמ בזעם,ומחכה שהוא יגיד לי.
-
[QUOTE=Yami;1207124][B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה מתעצבן על פיג'יוט ושאקסדיריל עוד לא גמר אותו.אתה מחזיר את אקסידריל לפוכדור שלו.אתה מחליט להרוג את פיג'יוט עם הרובה שלך.אתה שולף את הרובה שלך וטוען כדור.אתה יורה ברובה שלך לעבר פיג'יוט.פיג'יוט לא שם לב לכדור שאתה יורה אליו ונפגע מימנו.תוך דקה הכדור הורג לגמרי את פיג'יוט המסכן.שלולית דם קטנה יוצאת מפיג'יוט.אליס אומרת לך" יפה הרגת את פיג'יוט "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני אומר לאליס "תוכלי להגיד לי מתי נגיע?" בזמן שאני בודק את גופת פיג'יוט
-
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אליס אומרת לך" כן אני אגיד לך מתי נגיע למאדיים ". אתה ניגש לגופתו של פיג'יוט ורואה שאכן מת.לאחר כמה דקות אליס אומרת לך, יונתן הגענו לכוכב מאדיים". אתה מסתכל בחלון שלידך ורואה שממה אדומה אחת וזה מה שאתה רואה. אליס ניגשת אליך ואומר ת לך" אתה יכול לצאת,אך קח את מסכת הגז הזאת.בעזרת תוכל לנשום בכוכב מאדים.אם תנשום תגזים של מאדיים תוך מס' דקות תמות ". אליס מביאה לך מסכת גז[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
הקניפוקי אומר לך" אני עצלן מכדי להגיד לך איפה שיימן הזה נמצא,אבל יש לי מפה שמראה איך להגיע אליו.אני אביא לך אותה רק בתנאי שאם תצליח להרוג אותו תביא לשבט שלי את הגופה שלו כדי שנוכאל את הגופה שלו.אנחנו נודה לך מאוד אם תעשה זאת". הקניפוקי זורק לעברך את המפה.אתה רץ ותופס את המפה שהוא זורק.הקניפוקי משיך ללכת ליעדו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קייל
אתה מודה לאלברטו על המפה.אתה פותח את המפה כדי לראות לאן ללכת כדי להגיע לשיימן.אתה רואה במפה את העיר סאיירה.העיר שבה אתה נמצא.במפה אתה ממשיך להתקדם ואתה מגיע לגשר הגינהום.אתה סוגר את המפה ומכניס אותה לתיקך.אתה מתחיל ללכת ותוך כמה דקות אתה יוצא מהער ומגיע לגשר הגינהום.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/221.gif[/IMG]2 פילוסווין חוסמים לך את המשך המעבר על הגשר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yami;1207869][B][COLOR="Blue"]יונתן
אליס אומרת לך" כן אני אגיד לך מתי נגיע למאדיים ". אתה ניגש לגופתו של פיג'יוט ורואה שאכן מת.לאחר כמה דקות אליס אומרת לך, יונתן הגענו לכוכב מאדיים". אתה מסתכל בחלון שלידך ורואה שממה אדומה אחת וזה מה שאתה רואה. אליס ניגשת אליך ואומר ת לך" אתה יכול לצאת,אך קח את מסכת הגז הזאת.בעזרת תוכל לנשום בכוכב מאדים.אם תנשום תגזים של מאדיים תוך מס' דקות תמות ". אליס מביאה לך מסכת גז[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני לוקח את מסכת הגז מאליס, מרכיב אותה על ראשי ויוצא אל תאדים, אני לא מתחיל במרדפים מיותרים, אני סורק את השטח לראות מה יש באיזור ואיפה יש מה. אני מתחיל להתקדם ישר מכיוון החללית וחושב לעצמי 'אני באמת על מאדים, זה רציני עכשיו.'
-
[quote]קייל
אתה מודה לאלברטו על המפה.אתה פותח את המפה כדי לראות לאן ללכת כדי להגיע לשיימן.אתה רואה במפה את העיר סאיירה.העיר שבה אתה נמצא.במפה אתה ממשיך להתקדם ואתה מגיע לגשר הגינהום.אתה סוגר את המפה ומכניס אותה לתיקך.אתה מתחיל ללכת ותוך כמה דקות אתה יוצא מהער ומגיע לגשר הגינהום.2 פילוסווין חוסמים לך את המשך המעבר על הגשר.[/quote]
"הממ.." אומר ואוציא את אינפרנייפ מהפוכדור ואומר לו:"אינפרנייפ-תשתמש בגלגל להבה על שני הפילוסווינים האלה על מנת לשרוף אותם!" בבטחון.
-
[QUOTE=Yami;1207869][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]ג'וני
הקניפוקי אומר לך" אני עצלן מכדי להגיד לך איפה שיימן הזה נמצא,אבל יש לי מפה שמראה איך להגיע אליו.אני אביא לך אותה רק בתנאי שאם תצליח להרוג אותו תביא לשבט שלי את הגופה שלו כדי שנוכאל את הגופה שלו.אנחנו נודה לך מאוד אם תעשה זאת". הקניפוקי זורק לעברך את המפה.אתה רץ ותופס את המפה שהוא זורק.הקניפוקי משיך ללכת ליעדו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה." אני אורמ לו בחיוך,ומתחיל ללכת לפי המפה,כשאני מגיע לגן אני מחפש את שימיין וכשהוא מיגע אני אורמ לו:"שימיין,זהו סופך!צאו מגמורטאר ואלקטוויר!" אני אומר בטון זועם ומשגר עליו קרן אנרגיה,ופוקד על מגמוטאר להתמש בסחרור אש,ועל אלקטוויר להשתמש במכת ברק.
-
[B][COLOR="Red"]ג'וני
אתה פותח את המפה ומסתכל לאן אתה צריך ללכת. לפי המפה אתה לא מבין איפה בידיוק אתה נמצא אבל אתה רואה את העיר סאיירה במפה,גשר הגינהום במפה.אתה מתחיל ללכת לנקודות שראית במפה כדי להתקרב יותר לשיימן ולגן שלו.לאחר הליכה של 15 דקות אתה מגיע לפתח עיר הכולשהיא.מעל העיר ניצב שלט " העיר סאיירה". אתה מבין שהגעת לעיר סאיירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קייל
אתה מוציא את איינפריימפ שלך מחוץ לפוכדור שללו.אינפריימם יוצא מהפוכדור שלו ומיד מקשיב לך.הוא משתמש בגלגל להבה.אש גדולה מקיפה את אינריימפ והוא מתגלגל לעבר שני הפילוסווין.הוא מצליח לפגוע עם גלגל הלהבה שלו באחד הפילוסווין.השני התחמק.איינפריימם משתמש שוב בגלל להבה והפעם הוא מצליח לפגוע בפילוסווין השני.איינריימפ פינה את הדרך .עכשיו אפשר לחצות את הגשר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יונתן
אתה היוצא מהחללית ולובש את מסכת הגז שאליס נתנה לך.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום חופשי כמו בכדור הארץ. לפני שאתה מתקדם אתה סורק את השטח מסביביך. אתה לא רואה כלום מסביבה חוץ ממשמה אדומה אחת גדולה וגזים אדומים רעילים.אתה מתחיל להתקדם לכיון שיימן.לאחר כמה דקות ששל הליכה אתה שומע " עכשיו אתה מת "[/COLOR][/B]