ניר חלאס רק לך מותר לעשות רעש בשביל לפתוח פורום?
Printable View
ניר חלאס רק לך מותר לעשות רעש בשביל לפתוח פורום?
[QUOTE=Primo;1211727]אתם יודעים מה,אם הפורום הזה זה פורום אטום שלא מוכן לקבל עליו את פורום יוגי הו,פשוט אני אפרוש[/QUOTE]
אחי אם לא יפתחו פורום יוגיהו מקסימום אולי ניב יהפוך את האשכול לאשכול יוגיהו. כן, אולי זה מסורבל אבל זה אפשרי. אם אתה מנסה לאיים אני לא חושב שלמישהו יהיה אכפת. לי אהיה אכפת אבל לא ליורתם או לאחרים...
מור רוצה לעבור איתי לאחד המתחרים יש שמה פורום יוגי הו,שמה אני לא צריכים להילחם למען הפורום הזה פשוט הוא קיים,רוצה?
יש שמה אחלה קהילה,הרבה יותר טובה מפה
ניב תענה לה"פ
דניס תעשה לי טובה קטנה יש מצב שאני פורש,אני יודיע לך בסוף ספטמבר אם כן או לא,אם אני אודיע לך כן תמחק את [b]כול [/b]ההודעות והאשכולות שפתחתי בסדר?
אני רוצה שהמונה שלי יהיה 0
אני חושב שפרימו רוצה להגיב אז ההודעה הזאת כדי לעזור לו?
[QUOTE=Primo;1211734]דניס תעשה לי טובה קטנה יש מצב שאני פורש,אני יודיע לך בסוף ספטמבר אם כן או לא,אם אני אודיע לך כן תמחק את [b]כול [/b]ההודעות והאשכולות שפתחתי בסדר?
אני רוצה שהמונה שלי יהיה 0[/QUOTE]
אבל אתה בכל מקרה רוצה לפרוש עוד כמה הקדשות נכון?
לא הבנתי?
[QUOTE=Primo;1211734]דניס תעשה לי טובה קטנה יש מצב שאני פורש,אני יודיע לך בסוף ספטמבר אם כן או לא,אם אני אודיע לך כן תמחק את [b]כול [/b]ההודעות והאשכולות שפתחתי בסדר?
אני רוצה שהמונה שלי יהיה 0[/QUOTE]
הוא יכול לעשות את זה גם בלי למחוק לך את הודעות והנושאים שפתחת
הוא יודע הוא סתם רוצה
חבל שתפרוש...
היית משתמש מאוד מעניין...
ובדיוק רציתי לעשות שולם :(
[quote=Giant Bison;1211736]אבל אתה בכל מקרה רוצה לפרוש עוד כמה הקדשות נכון?[/quote]
אם ההנהלה תמשיך להיות אטומה [ההנהלה לא כולל דניס,עמית וארווין] והמשתמשים ימשיכו להיות מעצבנים אני אפרוש וליאור שהוא יעשה את זה כול ההודעות שלי יעלמו נכון?
[QUOTE=Primo;1211742]אם ההנהלה תמשיך להיות אטומה [ההנהלה לא כולל דניס,עמית וארווין] והמשתמשים ימשיכו להיות מעצבנים אני אפרוש וליאור שהוא יעשה את זה כול ההודעות שלי יעלמו נכון?[/QUOTE]
לא רק המונה שלך יראה לך שהיה לך אפס
אני רוצה שכול ההשקעות שעשיתי,כולל המ''תים שלי יעלמו ברגע שאני אפרוש
טוב נמאס לי אני הולך...