[QUOTE=Dia;1229586]מה פתאום, ליאם....
הוא ניצח אותי בהתחלה, אני נצחתי אותו ואז קרב מכריע.[/QUOTE]
תוקן ;)
תודה רבה ששמת לב לזה =D
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]היום גומרים את הסיבוב השני ואולי נתחיל כבר היום את חצי הגמר![/COLOR][/SIZE][/B][/U]
Printable View
[QUOTE=Dia;1229586]מה פתאום, ליאם....
הוא ניצח אותי בהתחלה, אני נצחתי אותו ואז קרב מכריע.[/QUOTE]
תוקן ;)
תודה רבה ששמת לב לזה =D
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]היום גומרים את הסיבוב השני ואולי נתחיל כבר היום את חצי הגמר![/COLOR][/SIZE][/B][/U]
אני מוכן לקרב.
אבל צריך בשעה הקרובה
[QUOTE=The BIG BANG;1229632]אני מוכן לקרב.
אבל צריך בשעה הקרובה[/QUOTE]
[B]לא עושים קרבות בשעות כאלו.
הקרבות מתחיל ממינימום של 16:00(לעיתים נדירות אני נמצא ב15:30 בבית..)[/B]
חח התכוונתי בקרב הראשון ניצחתי אותו ובקרב השני והשלישי הפסדתי.
[QUOTE=Dia;1229665]חח התכוונתי בקרב הראשון ניצחתי אותו ובקרב השני והשלישי הפסדתי.[/QUOTE]
אתה רשמת הפוך.. ;)
וזה לא משנה כל כך אתה יודע יכלת להגיד לי את זה בפרטי..
[COLOR="Red"][SIZE="4"][B]Big Bang תגיד לי כשאתה רואה את ההודעה הזאתי,אתה צריך להתחיל את הקרב שלך בהקדם או שנמצא לך מחליף![/B][/SIZE][/COLOR]
[quote=הקפסולוקאי;1229658][b]לא עושים קרבות בשעות כאלו.
הקרבות מתחיל ממינימום של 16:00(לעיתים נדירות אני נמצא ב15:30 בבית..)[/b][/quote]
טוב אני יכול עכשיו אבל ב5 אני יוצא מהבית אז צריך מהר
[QUOTE=The BIG BANG;1229672]טוב אני יכול עכשיו אבל ב5 אני יוצא מהבית אז צריך מהר[/QUOTE]
תיצור קשר עם תומר(tomerrr/אינפרנייפ שולט) זה כבר לא הבעיה שלי..
ותקרא הודעה פרטית..
אגב..יש לי בעיה עם השרת הזה..אני לא יכול להזמין דרכו(אם אני זמין זה עושה לי שגיאה ומכבה לי את האונליין)
זה בעיה שקוראת לי רק בשרת הזה..ולא באף שרת אחר.
[QUOTE=The Little Elbaz;1229938]אגב..יש לי בעיה עם השרת הזה..אני לא יכול להזמין דרכו(אם אני זמין זה עושה לי שגיאה ומכבה לי את האונליין)
זה בעיה שקוראת לי רק בשרת הזה..ולא באף שרת אחר.[/QUOTE]
ואיך אתה רוצה שאני יעזור לך?
כי אתה ראית שהיה משהו כמו 9 אנשים מחוברים היום בשרת וכולם הסתדרו,ועשו קרבות והיה להם הכל בסדר..
לא ככה?
תוריד מחדש,אין לי שמץ מה זאתי הבעיה הנ"ל..
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]בקשר לטורניר:[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
היום אנחנו הולכים לגמור את הקרב בין The Big Bang לאינפרנייפ שולט(תומר),אם עד שעה 18:30 הם לא יעשו קרב הם יוצאים מהתחרות וממשיכים בלעדיהם.
ליאם הוא באמת צודק כשמתחברים לאוונלין זה אומר שגיאה
אולי יש בעיה בשרת אתה יכול לבדוק את זה?
[QUOTE=talkadosh;1229995]ליאם הוא באמת צודק כשמתחברים לאוונלין זה אומר שגיאה
אולי יש בעיה בשרת אתה יכול לבדוק את זה?[/QUOTE]
חחח הוא מדבר על אתמול,כרגע השרת כבוי אז זה ממש לא קשור ם_O
השרת יידלק בשעה 16:00-16:30..
אהה טוב ודבר איתי בפארטי
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][B][U]עידכון חשוב על המשך הטורניר:
[/U][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#000000]קודם כל,צום קל לכולם וגמר חתימה טובה.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#000000]בגלל שיום כיפור מחר,ורובנו שומרים את החג,אנחנו כנראה נמשיך [SIZE=4][COLOR=red][U][B]לחצי גמר[/B][/U][/COLOR][/SIZE](מה שאומר שכן,עברנו את הקטע עם The Big Bang ואינפרנייפ שולט,סליחה חברים..) ביום ראשון.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#000000]וגם ביום ראשון לפני שנתחיל את הטורניר יפורסם באשכול הטבלה המעודכנת של המנצחים בקרבות,והמשתתפים לחצי גמר ובעיקרון אני רוצה לשלוח לכל המשתתפים מסר אחד וגדול:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=5][COLOR=blue][U][B]בהצלחה![/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
תגובה בשביל הנושא.
רציתי לדעת אם הטורניר עדיין פתוח או שהיא אפשר להצטרף יותר למה פתחתי קבוצה