-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מה לא ברור אתה לא בוחר את הקלפים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף קלף,אתה רואה שזהו סילון מים,אתה יורה את הסילון אך שדון הקרח לא נמס,אתה רואה שאגרופו הענק מתפרק לאט לאט,אתה רואה שהשדון הענקי מתפרק גם הוא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא מבין שהיא עכשיו בגודל שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מתחיל לרוץ סביב המפלצת וגם היא מתחילה לרוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שולף קלף ורואה שזהו כדור אש,אתה יורה אותו לכיוון המפלצת אך גם המפלצת יורה כדור אש מתוך הגוף שלה,אתה מבין שמפלצת האש הזו מחקה אותך בכול תנועה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*ראיתי ובכיף למה לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי אומר לך:"רוי לוק וסטיבן לוק,הם אחים אם לא הבנת,אחד מיומן בכשפי קרב והשני מעולה בשליטה על חיות רוח,ביחד אי אפשר להביס אותם" הסנסיי אומר לכול ארבעת תלמידיו:"אומנות כשפי הרוחות היא האומנות הקדומה ביותר והמסתורין ביותר,איש לא יודע לאן נושבות הרוחות,הרוחות משפיעים על חוזק המים,על היווצרות האש,גדילת צמחים ועוד כמה דברים,כמו שאתם מבינים הרוח קשורה לכול דבר בעולמנו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1249414][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שולף קלף,אתה רואה שזהו סילון מים,אתה יורה את הסילון אך שדון הקרח לא נמס,אתה רואה שאגרופו הענק מתפרק לאט לאט,אתה רואה שהשדון הענקי מתפרק גם הוא.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא מבין שהיא עכשיו בגודל שלך?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מתחיל לרוץ סביב המפלצת וגם היא מתחילה לרוץ.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שולף קלף ורואה שזהו כדור אש,אתה יורה אותו לכיוון המפלצת אך גם המפלצת יורה כדור אש מתוך הגוף שלה,אתה מבין שמפלצת האש הזו מחקה אותך בכול תנועה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=gray][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*ראיתי ובכיף למה לא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]קלואי אומר לך:"רוי לוק וסטיבן לוק,הם אחים אם לא הבנת,אחד מיומן בכשפי קרב והשני מעולה בשליטה על חיות רוח,ביחד אי אפשר להביס אותם" הסנסיי אומר לכול ארבעת תלמידיו:"אומנות כשפי הרוחות היא האומנות הקדומה ביותר והמסתורין ביותר,איש לא יודע לאן נושבות הרוחות,הרוחות משפיעים על חוזק המים,על היווצרות האש,גדילת צמחים ועוד כמה דברים,כמו שאתם מבינים הרוח קשורה לכול דבר בעולמנו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני צריך לחשוב על תוכנית!" אגיד ואז ארוץ מהר אל הקיר שמולי וכמעט אתנגש בו ואז ברגע האחרון אפנה פנייה חדה בתקווה שמפלצת לא תצליח.
-
[COLOR=red][FONT=Arial]המפלצת מצליחה באופן מפתיע לחקות אותך בכול פרט ופרט,אתה שומע את הקול של הסנסיי בראש שלך שאומר לך:'רק מכשפי אש אמיתיים ואמיצים מצליחים לעבור דרך האש בלי להיפגע' אתה מבין שאם תרוץ לתוך אתה השני גם הוא יעשה את זה ואז האש תיעלם כמו שקרה לחומת האש.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1249434][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המפלצת מצליחה באופן מפתיע לחקות אותך בכול פרט ופרט,אתה שומע את הקול של הסנסיי בראש שלך שאומר לך:'רק מכשפי אש אמיתיים ואמיצים מצליחים לעבור דרך האש בלי להיפגע' אתה מבין שאם תרוץ לתוך אתה השני גם הוא יעשה את זה ואז האש תיעלם כמו שקרה לחומת האש.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ארוץ אל תוך מפלצת האש באומץ ואנסה לחצות דרכה.
-
[QUOTE=Astral;1249414][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
זה ברור לי אבל כבר שלפתי סילון מים בשילוב הקודם... עכשיו אני יודע שאני לא יכול להשתמש באותו קלף פעמיים.
~~~~~~~~~
' איזה מזל שזה עבד..' אחשוב לעצמי בהקלה ואצעק "סנסיי! השדון התפרק! אני מוכן למשימה הבאה!" ואחכה בסובלונת להיפגש בחזרה איתו עם סיידי ועם סטן
-
שם משתמש-machine x
שם במשחק-.סיימון לנדמאן
גיל במשחק-18
סוג מכשף-אדמה
חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
כסף-500
רמת קסם-1
הערות: אין :)
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*יש לך מספר לא מוגבל של אותם קלפים,זה לא עותק אחד של אותו קלף,יש לך אותו כמה פעמים,הבנת?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"יש לי משימה עבור כול אחד מכם" אתה רואה שחלקי השדון הופכים להיות שלושה אבני חן כחולות שעפות דרך התקרה,הסנסיי אומר לכם:"שלושת האבנים האלה נמצאות בשלוש מקומות שונים,אתה סטן תצטרך למצוא את האבן שנמצאת בהר הגעש,את סיידי למדבר ואתה גולד תצטרך למצוא את זה שביער,בהצלחה" שלושתכם יוצאים לדרך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רץ לכיוון העתק האש שלך,שוב ההעתק מחקה אותך,שניכם מתנגשים,אתה רואה שההעתק נעלם כלא היה,הסנסיי אומר לך:"יפה מאוד,אחרי מבחנים לא מעטים יש לך הזכות להיות תלמיד שלי,אם אתה מוכן כמובן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Machine-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]תגיב להתחלה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1248683]רשום
[u][b][size=3]התחלה:[/size][/b][/u]
יצאת מביתך,אתה רואה מין שד ביסוד שלך,הוא אומר לך:"הסנסיי מחכה לך בדוג'ו בכפר" בוא איתי,אתה רואה שהוא טיפה מפחיד ואתה לא יודע אם כדאי לסמוך עליו או לא.[/QUOTE]
'אוקיי,אם יהיה משהו מסוכן כדי שאני אהיה מוכן להילחם." אני חושב לעצמי אבל הולך אחרי השד. אחרי שאנחנו מגיעים לדוג'ו אני נפרד מהשד ונכנס אל הדוג'ו.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Machine-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]השד משתמש בקסם מוזר מאוד,אתה רואה סופת חול קצרה,אחרי זה אתה מוצא את עצמך באמצע המדבר,השד אומר לך:"אם אתה מכשף אדמה אמיתי אתה תדע איפה הדוג'ו",אתה רואה שהשד הופך להיות חול ומתמזג עם המדבר,אתה מחפש את הדוג'ו,אתה רואה חור כמעט בלתי נראה באדמה,אתה שומע משמה קולות אדם.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1249481][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*יש לך מספר לא מוגבל של אותם קלפים,זה לא עותק אחד של אותו קלף,יש לך אותו כמה פעמים,הבנת?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הסנסיי אומר לך:"יש לי משימה עבור כול אחד מכם" אתה רואה שחלקי השדון הופכים להיות שלושה אבני חן כחולות שעפות דרך התקרה,הסנסיי אומר לכם:"שלושת האבנים האלה נמצאות בשלוש מקומות שונים,אתה סטן תצטרך למצוא את האבן שנמצאת בהר הגעש,את סיידי למדבר ואתה גולד תצטרך למצוא את זה שביער,בהצלחה" שלושתכם יוצאים לדרך במהירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רץ לכיוון העתק האש שלך,שוב ההעתק מחקה אותך,שניכם מתנגשים,אתה רואה שההעתק נעלם כלא היה,הסנסיי אומר לך:"יפה מאוד,אחרי מבחנים לא מעטים יש לך הזכות להיות תלמיד שלי,אם אתה מוכן כמובן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Machine-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]תגיב להתחלה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ברור שאני מוכן!" אגיד "מה אני צריך לעשות?"
-
[QUOTE=Astral;1249490][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Machine-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]השד משתמש בקסם מוזר מאוד,אתה רואה סופת חול קצרה,אחרי זה אתה מוצא את עצמך באמצע המדבר,השד אומר לך:"אם אתה מכשף אדמה אמיתי אתה תדע איפה הדוג'ו",אתה רואה שהשד הופך להיות חול ומתמזג עם המדבר,אתה מחפש את הדוג'ו,אתה רואה חור כמעט בלתי נראה באדמה,אתה שומע משמה קולות אדם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,קופצים.ג'רונימוווו!" אני צועק בזמן שאני קופץ אל תוך החול,ומנסה לנחות על הרגליים."שלום." אני אומר כשאני נוחת ומחפש את המאסטר.
-
[QUOTE=Astral;1249481][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
כן הבנתי, תודה רבה על ההסבר
~~~~~
"אוקי סנסיי אני יוצא לדרכי! סטן, סיידי בהצלחה לכם, נתראה פה שוב בקרוב" אומר בעודי מחייך בדרך החוצה, אתקדם לכיוון היער. ' אבן?.. הפעם זה הולך להיות קשה יותר מהפעם האחרונה..הפעם לא יהיה לי את אותו המזל' אחשוב לעצמי בזמן שאני מצחקק.
-
[quote]קלואי אומר לך:"רוי לוק וסטיבן לוק,הם אחים אם לא הבנת,אחד מיומן בכשפי קרב והשני מעולה בשליטה על חיות רוח,ביחד אי אפשר להביס אותם" הסנסיי אומר לכול ארבעת תלמידיו:"אומנות כשפי הרוחות היא האומנות הקדומה ביותר והמסתורין ביותר,איש לא יודע לאן נושבות הרוחות,הרוחות משפיעים על חוזק המים,על היווצרות האש,גדילת צמחים ועוד כמה דברים,כמו שאתם מבינים הרוח קשורה לכול דבר בעולמנו".[/quote]
אז לפתוח את זה?
---
''ברור, הרוח היא פראית, משוחררת'' אתפלסף ''אם אפשר לכלוא את הרוח, אין מקום שהיא לא יכולה לחדור אליו''.
'טב אני מקווה שנתחיל אם האימונים הפיזיים כי אני לא יודע כמה אוכל להתפלסף' אחשוב.
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אין בעד מה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה שלושה גובלינים ירוקים וקטנים,כול אחד מהם לבוש בסוג של חולצה קטנה וכתומה-אדומה וסכין ביד שמאל,אתה רואה שמאחוריהם עומד יצור לבן עם שני קרניים של ממוטה,אתה מבין שזה ביגפוט![/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הסנסיי קם,אתה רואה ארבעה תלמידים,כול אחד מהם נראה מאוד מסוכן,אבל אתה רואה שכולם גם בגילך ומסתכלים עליך כאילו אתה חבר וותיק שלהם,הסנסיי מתקרב אליך:"עברך את השלב הראשון בטרום-אימונים,עכשיו מתחיל השלב השני בטרום-אימונים" אתה רואה שרשרות ברזל לוכדות אותך,הסנסיי אומר לך:"אתה צריך למצוא דרך להשתחרר בלי לפגוע באמצע,המבחן הזה בודק קור רוח תחת לחץ".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=gray][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=gray][FONT=Arial]*חופשי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=gray][FONT=Arial]הסנסיי קם ואומר:"אתם ארבעה,כול שניים מכם,תיצרו צוות,ביחד אתם תצאו למשימות,ואחרי שלוש משימות,כול צוות יעלה לשלב הבא,האימונים האחרונים,אחרי זה תהיו משוחררים ממני ותצאו למסע חדש,בממלכת הכאוס שלנו,ממלכת השמיים הקדומה,המשימה האחרונה שאני אתן לכם היא להביס את טייפון".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Machine-X[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שהחור נפתח ובולע אותך,אתה מסתכל מסביבך ואתה רואה שאתה נמצא בתוך חדר קטן עם ארבע קירות בלי דלת,אתה שם לב שאין באמת פה בני אדם,אתה רואה שעל קיר אחד כתוב "נקמת שליטי האדמה תקום בזה שמחק את הכפרים מעל פני האדמה,הוא חשב שמחק אותם,שלושה זוגות הצליחו לשרוד,מששת האנשים הללו כול מכשפי האדמה הקיימים היום חיים".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Astral;1249577][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Noamt9[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*אין בעד מה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס ליער המכושף,אתה רואה שלושה גובלינים ירוקים וקטנים,כול אחד מהם לבוש בסוג של חולצה קטנה וכתומה-אדומה וסכין ביד שמאל,אתה רואה שמאחוריהם עומד יצור לבן עם שני קרניים של ממוטה,אתה מבין שזה ביגפוט![/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'זה..זההה, זה ביגפוט?! סנסיי לא הזכיר שום דבר לגבי ביגפוט!, אבל אני חייב למצוא את האבן ולעבור את המבחן הזה!' אחשוב לעצמי. אתקדם לאט ובזהירות אל עבר ביגפוט והגובלינים ואשאל " שששלום, אתם ראיתם פה בסביבה אבן חן כחולה?" אסתכל על ביגפוט ואחשוב ' אם הוא יתקוף אני אשלוף מהחפיסה!'. (אם הוא יתקוף אני אשלוף 2 קלפים מהחפיסה).