גלעד- איזה כיתוב?
Printable View
גלעד- איזה כיתוב?
גלעד לא הבנתי מילה ממה שאמרת לי מקודם
[quote=Amitlv;1254664]אתה יודע איך אפשר למחוק משתמשים???
ואתה יכול לעזור לי??[/quote]
אני אעזור לך רק בישן. אם אני אתמוך בחדש יחשבו שאני פתחתי לא רק את שתי האלה שלך אלא גם כל העשר אחרים שנרשמו דרכי בזמן האחרון.
ופשוט תרשום באנגלית בפרופיל "oops. I open two accounts. please ignore from this one" או משהו בסגנון ותנטוש אותו. אחרי כמה זמן הוא "ימות" וימחק.
אני רוצה לימחוק את הראשון ואיפה לכתוב את זה תביא לי תמונה או משהו
[QUOTE=Pizza;1254660]
איווה זה בערבית... וגם כן רק בערבית פלסטינאית. לערבית יש הרבה ניבים, שלא כל כך שונים. אבל המילה הזאת "כן" היא אחד מההבדלים הכי בולטים בין הניבים. תגיד לסורי "איווה" הוא יסתכל עליך במבט מוזר.
[/QUOTE]
זה היה טעות כתיב, התכוונתי ערבית
היי, על מה מדברים?
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1254673]היי, על מה מדברים?[/QUOTE]
על שניצל שיפודים לילדות ולילדים!
לא נכון, אנחנו מדברים על הסיפור האדיר שלי :)
אלון, לא ענית לי אז כששאלתי אותך, תרצה אולי לקרוא אותו? ואם כן, מצוין, אבל אם לא... מדוע?
אני פה (:
מה קורה ילדים?
[quote=Amitlv;1254670]אני רוצה לימחוק את הראשון ואיפה לכתוב את זה תביא לי תמונה או משהו[/quote]
אתה לוחץ על השם שלך, ואז לוחץ בצד ימין למעלה על "edit profile". זה יכניס אותך לעריכת פרופיל ושם אתה רושם את זה בתיבת הטקסט הראשונה.
ד"א, לפי מה שהבנתי אח שלך גם משחק במשחק... אתה יכול לשאול אותו. הוא יותר ותיק ממני.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1254678]מה קורה ילדים?[/QUOTE]
מי אתה? מה אתה?
ולא ענית לשאלה שלי... איך הסיפור שלי?
[quote=sandslash;1254680]מי אתה? מה אתה?
ולא ענית לשאלה שלי... איך הסיפור שלי?[/quote]
הוא רקדנית בלט ג'ינג'ית בשם יחזקאל.
[QUOTE=Pizza;1254679]אתה לוחץ על השם שלך, ואז לוחץ בצד ימין למעלה על "edit profile". זה יכניס אותך לעריכת פרופיל ושם אתה רושם את זה בתיבת הטקסט הראשונה.
ד"א, לפי מה שהבנתי אח שלך גם משחק במשחק... אתה יכול לשאול אותו. הוא יותר ותיק ממני.[/QUOTE]
איך אתה יודע שהוא אח שלי?
[QUOTE=sandslash;1254680]מי אתה? מה אתה?
ולא ענית לשאלה שלי... איך הסיפור שלי?[/QUOTE]
אני עניתי ואתה לא זוכר... זה עם הקטע שאמרת שזה לא על מאמן ואמרתי שזה לא משנה..