קרב מישהו?
Printable View
קרב מישהו?
רוצה מולי?
[QUOTE=Vepor;1261468]רוצה מולי?[/QUOTE]
יאללה.
פתח בירוק.
אוקיי אני בא
[QUOTE=Vepor;1261472]אוקיי אני בא[/QUOTE]
תפתח אתה.
מה השם שלך בדואלינג?
דרקנססאנג'ל
[QUOTE=Vepor;1261476]דרקנססאנג'ל[/QUOTE]
שלי לג'נדדרגון.
אני יודע ואתה לא יודע לשחק!
את סייבר דרגון אפשר לזמן בזימון מיוחד רק אם יש לי מפלצות ולך אין אז מה פתאום אתה מזמן אותו ואין לי או לך מפלצות?
ורק שתדע אפשר להקריב בשביל המלכודת הזו עם הפנים כלפיי מעלה אבל על זה וויתרתי לך אבל הסייבר דרגון והשיווקו זה היה מוגזם
[quote=Vepor;1261478]אני יודע ואתה לא יודע לשחק!
את סייבר דרגון אפשר לזמן בזימון מיוחד רק אם יש לי מפלצות ולך אין אז מה פתאום אתה מזמן אותו ואין לי או לך מפלצות?
ורק שתדע אפשר להקריב בשביל המלכודת הזו עם הפנים כלפיי מעלה אבל על זה וויתרתי לך אבל הסייבר דרגון והשיווקו זה היה מוגזם[/quote]
בסדר מה אתה בעצבים עליו XD טעויות ככה לומדים לשחק
אבל זה מציק והוא לא מבין מה אני אומר ואני אומר את זה הכי ברור שלי
והוא עוד טוען שהוא סיים את ה-wc 2011 [במשחק וידיאו לומדים הכי טוב איך משחקים] וזה יכול בסיסית,כול אחד כמעט יודע את היכולת של סייבר דרגון,זה קלף שיכול להיכלל כמעט בכול דק,כמו Mst או הברי
[QUOTE=Vepor;1261482]אבל זה מציק והוא לא מבין מה אני אומר ואני אומר את זה הכי ברור שלי
והוא עוד טוען שהוא סיים את ה-wc 2011 [במשחק וידיאו לומדים הכי טוב איך משחקים] וזה יכול בסיסית,כול אחד כמעט יודע את היכולת של סייבר דרגון,זה קלף שיכול להיכלל כמעט בכול דק,כמו Mst או הברי[/QUOTE]
יואו כולה התבלבלתי! למה אתה חייב להיות כזה עצבני?
[quote=Soul Taker;1261483]יואו כולה התבלבלתי! למה אתה חייב להיות כזה עצבני?[/quote]
תכלס אם הוא אמר לך שאתה טועה והתחלת להגיד שאתה צודק אז יש לו סיבה... כי זה מעצבן אבל אם לא אז לא
מישהו רוצה קרב,אם כן אני שם
כמו שאמרתי לך(מור) כשהייתי בבסיס פתאום היה בא לי סתם אפילו לנסות דארק וורלד שמעולם לא ניסיתי כמעט, אמרתי אולי חבר שלי ישים פייבלד.
מי היה מאמין שיהיה לנו קרב שאביא ראנק 5 ואוכל להביא ראנק 8 ם:
אם תרצה אולי נשחק בהזדמנות לא יודע כרגע על איזה דק אחר בא לי
[quote=Blackbeard;1262390]כמו שאמרתי לך(מור) כשהייתי בבסיס פתאום היה בא לי סתם אפילו לנסות דארק וורלד שמעולם לא ניסיתי כמעט, אמרתי אולי חבר שלי ישים פייבלד.
מי היה מאמין שיהיה לנו קרב שאביא ראנק 5 ואוכל להביא ראנק 8 ם:
אם תרצה אולי נשחק בהזדמנות לא יודע כרגע על איזה דק אחר בא לי[/quote]
כן טיראס אדירה =]
למרות שדארק וורלד הם קצת אובר פאוור
וד"א ראנק 8 נראלי יש רק טאנדר אנד, ז"א אתה יכול לזמן אותו רק עם שתי מפלצות רגילות לבל 8