[QUOTE=Horus;1257868]מנהל ראשי?[/QUOTE]
כן! לא ידעת את זה!?:what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what ::what: :what:
מנ=מנהל ראש=ראשי, לא קלטת את זה מהתת ניק שלו? "טיגרארו, המוטאנט הכי מנרא"שי שיש....." או משהו כזה
Printable View
[QUOTE=Horus;1257868]מנהל ראשי?[/QUOTE]
כן! לא ידעת את זה!?:what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what ::what: :what:
מנ=מנהל ראש=ראשי, לא קלטת את זה מהתת ניק שלו? "טיגרארו, המוטאנט הכי מנרא"שי שיש....." או משהו כזה
לא הסתכלתי על תת ניקים לאחרונה Xd
[QUOTE=Horus;1257870]לא הסתכלתי על תת ניקים לאחרונה Xd[/QUOTE]
אז אתה גם בטח לא יודע שכתוב בתת ניק שלך "מנהל פורום יוגיהו"
אני בערך חודשיים לא מנהל שלו,האמת שאני חושב על זה עדיין לבר [שאתה לא הכרת אותה ואין סיכוי שהכרת אותה] רשום לה "מנהלת פורום יוגי הו" [היא הייתה מנהלת פורום יוגי הו המקורי,מה שיש עכשיו זה השני]
הלכתי
ביי דניס
[QUOTE=Horus;1257874]אני בערך חודשיים לא מנהל שלו,האמת שאני חושב על זה עדיין לבר [שאתה לא הכרת אותה ואין סיכוי שהכרת אותה] רשום לה "מנהלת פורום יוגי הו" [היא הייתה מנהלת פורום יוגי הו המקורי,מה שיש עכשיו זה השני][/QUOTE]
אני יודע שאתה לא המנהל שלו. אבל זה מה שכתוב בתת ניק ועוד באדום
מי זאת בר? אולי תיתן לי קישור לפרופיל?
אתה לא מכיר אותה וזהו היא נעלמה הרבה לפני שהכרת את הפורום היא נעלמה לפני שנה בערך אולי יותר
[quote=גרסררה;1257879]אני יודע שאתה לא המנהל שלו. אבל זה מה שכתוב בתת ניק ועוד באדום
[b]מי זאת בר? אולי תיתן לי קישור לפרופיל?[/b][/quote]
זה אומר שאני לא מכיר אותה, אני מבקש קישור לפרופיל ושתגיד לי מי זו
היא הייתה מנהלת פורום יוגי הו ותחפש הניק שלה היא Anute או משהו כזה
[QUOTE=Horus;1257882]היא הייתה מנהלת פורום יוגי הו ותחפש הניק שלה היא Anute או משהו כזה[/QUOTE]
זאתי? ראיתי אותה מדי פעם בנו"דים ישנים....
למה אתה מסתכל על הנו''דים ישנים?
[QUOTE=Horus;1257887]למה אתה מסתכל על הנו''דים ישנים?[/QUOTE]
כי משעמם לי.... אני מסתכל בהם בלילה שאין אף אחד ואני לא עייף
אז תראה טלוויזיה
[QUOTE=Horus;1257890]אז תראה טלוויזיה[/QUOTE]
אני תמיד רואה..... גם עכשיו ברגע הזה ממש