-
מרקוס-''לי יש גם שלושה,
סקיטי המתחילה שלי, האפיני התפיסה הראשונה שלי ואיגליפאף שבקע מהביצה שקיבלתי מהוריי , הכל בסדר איתי, דרך אגה רוה לעשות איתי קרב?, הרבה זמן עבר מאז נלחמתי
תומאס- איווי וצ'מצ'אר מחפשים פוקימונים ופתאום רואים ומביעים על זנב קטן אשר יוצא מאחד השיחים וקולות מוזרים
-
[QUOTE=ttrrtte;1266702]שחר-רשום תגיב להתחלה
אנידי- ;( ציטוט דיברנו על זה
אתה מחזיר את בלייז ופלאסל ומיינון שוב מטפסים על כתפייך, אתה נכנס בחזרה אל מרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לך את בלייז ומינון, לא עוברות כמה דקות והאחות ג'וי מחזירה לך אותם בריאים ושלמים, כמו קודם בלייז בפוקדור ומינון לא.
אתה מבקש מהאחות ג'וי הנחיות להגיע למכון, אתה הולך על פי ההוראות שלה ולבסוף מגיע, לפנייך עומד בית עצום בצבע חום-קרמל וסימן פוקדור על הגג, בכניסה אתה רואה שלט אבן שעליו כתוב ''ברוכים הבאים למכון האבן'', אתה נכנס דרך הדלתות הכפולות של המכון ורואה ישר זירת אבן, אתה נעמד בקצה הזירה ואומר ''אני מאתגר אותך'' מיד יוצא מנהיג המכון, איש שמן בבגדי עבודה מסורבלים כחולים, שיער חום ועיינים מימיותף ''אל תצפה לנצח ילד'' הוא אומר וללא כל מילים מיותרות זורק את הפוקדור שלו לאוויר וממנו יותא ג'יאודוד.
מרקוס- אוואש עושה בידיו תנועות ביטול ונצביע אל עבר השיחים, אתה רואה את השיח זז מעט ומסתקרן, אתה הולך לכיוון השיח ומסיט כמה מענפיו הצידה, אתה רואה פוקימון בצבעי ירוק-כחול ושמנת בעל אוזניים מחודדות ובטן גדולה יושב וזולל את האוכל שלפני שכמה דקות היה בידיו של אוואשט, הפוקימון מסתכל עלייך ואומר ''מאנ, מאנצ מאנצ'קלאס''
,
הפוקימון-
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/446.png[/IMG][/QUOTE]
אני מוציא את מינון ואומר לו להשתמש בזנב ברזל
-
[QUOTE=ttrrtte;1266904]תומאס- איווי וצ'מצ'אר מחפשים פוקימונים ופתאום רואים ומביעים על זנב קטן אשר יוצא מאחד השיחים וקולות מוזרים[/QUOTE]
אני הולך לכיוון הזנב בצורה מפחדת ולא נוחה ומכוון עליו את הפוקידע ממרחק קרוב
-
[QUOTE=ttrrtte;1266904]מרקוס-''לי יש גם שלושה,
סקיטי המתחילה שלי, האפיני התפיסה הראשונה שלי ואיגליפאף שבקע מהביצה שקיבלתי מהוריי , הכל בסדר איתי, דרך אגה רוה לעשות איתי קרב?, הרבה זמן עבר מאז נלחמתי
טוב בסדר אבל זה הקרב הראשון שלי ולכן אני לא מיומן בכלל אבל עם מי תילחמי אני עם אוושואט ואני מקווה שאת עם סקיטי את יודעת קרב התחלתיים".
-
אנדי-מנהיג המכון אומר ''שבירת לבנים!'', ג'אודוד משתמש בשבירת לבנים על מינון במטרה לעצור את זנב הברזל שלו, אך מינון קופץ למעלה וג'אודוד מפספס, מינון נופל מטה בגלגולים עם זנב הברזל דבר שמעצים את המתקפה ופוגע, ג'אודוד נראה מבולבל אך מנהיג המכון אומר ''גאודוד זריקת אבנים!''
תומאס-אתה מתקרב לזנב וככל שאתה מתקרב אתה שם לב ליותר פרטים בוא, אתה שם לב שהזנב נראה כמו זנב בואש אבל קטן בהרבה אתה מכוון את הפוקדע שמזמזם ''דירלינג, פוקימון עשב שנתגלה רק לאחרונה לא הרבה מידע ידוע עליו'', בדיוק שמסיים הפוקדע את דבריו דירלינג יוצא מהשיח-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/585-s.png[/IMG]
מרקוס-''אוקיי'' מסכימה מאיה אתה לוקח את הפוקימון מהאחות ג'וי ויוצא לזירת הקרב עם מאיה.
''סקיטי צאי1'' קראה מאיה ולפנייך ראית סקיטי ורדרדה וחמודה
''תורך'' אמרה מאיה בחיוך
-
[QUOTE=ttrrtte;1266936]תומאס-אתה מתקרב לזנב וככל שאתה מתקרב אתה שם לב ליותר פרטים בוא, אתה שם לב שהזנב נראה כמו זנב בואש אבל קטן בהרבה אתה מכוון את הפוקדע שמזמזם ''דירלינג, פוקימון עשב שנתגלה רק לאחרונה לא הרבה מידע ידוע עליו'', בדיוק שמסיים הפוקדע את דבריו דירלינג יוצא מהשיח-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/585-s.png[/IMG]
[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר גחלת" אני אומר
-
תומאס- צ'מצ'אר מוציא גחלים לוהטות אל דירלינג, דירלינג
לא שם לב ולא מספיק להתחמק אך הוא קם במהירות ומשתמש בעלי צער חדים אשר יוצאים אל כיוונו של צ'מצ'אר במהירות, מה תעשה?
-
מרקוס-''אוקיי'' מסכימה מאיה אתה לוקח את הפוקימון מהאחות ג'וי ויוצא לזירת הקרב עם מאיה.
''סקיטי צאי1'' קראה מאיה ולפנייך ראית סקיטי ורדרדה וחמודה
''תורך'' אמרה מאיה בחיוך
"צא אוושואט! תתחיל בשריטה ודחיפה אז אקדח מים על האדמה ותגמור עם סילון מים בשיא הכוח".
-
[QUOTE=ttrrtte;1266936]אנדי-מנהיג המכון אומר ''שבירת לבנים!'', ג'אודוד משתמש בשבירת לבנים על מינון במטרה לעצור את זנב הברזל שלו, אך מינון קופץ למעלה וג'אודוד מפספס, מינון נופל מטה בגלגולים עם זנב הברזל דבר שמעצים את המתקפה ופוגע, ג'אודוד נראה מבולבל אך מנהיג המכון אומר ''גאודוד זריקת אבנים!''
[/QUOTE]
"תתחמק ושוב זנב ברזל, רק תנסה להוסיף לו מהירות" אני אצעק לו.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266945]תומאס- צ'מצ'אר מוציא גחלים לוהטות אל דירלינג, דירלינג
לא שם לב ולא מספיק להתחמק אך הוא קם במהירות ומשתמש בעלי צער חדים אשר יוצאים אל כיוונו של צ'מצ'אר במהירות, מה תעשה?[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תתחמק מהר ותשתמש שוב בגחלת ואז תשתמש בפזילה כדי לבלבל אותו ואז תמשיך בגחלת" אני אומר ברצון
-
מרקוס- אוואשט לוקח את הצדפה מבטנו ומתקרב במטרה לשרוט ולדחוף את סקיטי, סקיטי קפוצת הצידה באתלתיות מושלמת מבלי בכלל להתאמץ, אוואשט מתקרב אליה בדחיפה אך שוב היא עודה את אותה קפיצה מדהימה, ''התאמנו הרבה על הקטע הזה'' אומרת מאיה בחיוך.
אוואשט משתמש באקדח מים על סקיטי, שפשוא עומדת ולא זזה ממקומה ''שריטה!'' אומרת מאיה סקיטי שורטת את אקדח המים, אתה לא מבין איך שריטה תואיל נגד זה אך אתה רואה שהאקדח מתפצל לשנים ונעלם כליל.
אוואשט אינו יודע סילון מים, הוא משתמש במקום זאת באקדח מים ושוב סקיטי מתחמקת, ''בואי נגמור את זה סקיטי שריטה!'' אתה שומע את מאיה.
אנדי- מינון דוב משתמש בזנב ברזל תוך כדי ריצה מהירה ''מינון למד מהירות'' אומר הפוקדע בקולו המתכתי, מינון עוצר את מתקפתו של ג'יאודוד ופוגע בוא בחוזקה, ג'אודוד מתעלף מנהיג המכון מחזיר אותו ואומר'' יפה אבל נראה אותך מולו!'' הוא אומר וזורק פוקדור, ולפנייך ניצב אוניקס אימתני.
תומאס- צ'מצ'אר מתחמק ומשתמש שוב בגחלת,
דירלינג מראה יכולת קפיצה מדהימה ומדלג הצידה במהירות, צ'מצ'אר אינו יודע פזילה אז הוא ממשיך בגחלת שהפעם פוגעת, דירלינג שוכב על הקרקע, הוא לא מעולף אך אינו יכול לקום.
-
[QUOTE=ttrrtte;1266975]תומאס- צ'מצ'אר מתחמק ומשתמש שוב בגחלת,
דירלינג מראה יכולת קפיצה מדהימה ומדלג הצידה במהירות, צ'מצ'אר אינו יודע פזילה אז הוא ממשיך בגחלת שהפעם פוגעת, דירלינג שוכב על הקרקע, הוא לא מעולף אך אינו יכול לקום.[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר גחלת עוד פעם ואז תשתמש בשריטה" אני אומר
-
[QUOTE=ttrrtte;1266975]
אנדי- מינון דוב משתמש בזנב ברזל תוך כדי ריצה מהירה ''מינון למד מהירות'' אומר הפוקדע בקולו המתכתי, מינון עוצר את מתקפתו של ג'יאודוד ופוגע בוא בחוזקה, ג'אודוד מתעלף מנהיג המכון מחזיר אותו ואומר'' יפה אבל נראה אותך מולו!'' הוא אומר וזורק פוקדור, ולפנייך ניצב אוניקס אימתני. [/QUOTE]
"זה לא טוב" אני אגיד בקול ואמשיך "מינון תצא אם זנב ברזל ותתקוף אותו גם אם מהירות וגם עם מכת
ברק ובכל הכוח שלך".
-------------------
מי עוד עושה מכון???
-
תומאס-צ'מת'אר משתמש בגחלת שמעלפת אות דירלינג מיד, ואין לו צורך להשתמש בשריטה.
צ'מצ'אר מחכה לראות עם הפוקימון יתפס בפוקודור ומביט בך בציפייה.
אנדי-אתה הראשון :)
אנדי-אתה הראשון :)