[quote=מאסטר ליאון;1285585]האחות ג'וי מסכימה ואתה הולך למיטתך.[/quote]
אלך לישון
(מצטער שזה קצר מה עוד יכולתי לענות)
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1285585]האחות ג'וי מסכימה ואתה הולך למיטתך.[/quote]
אלך לישון
(מצטער שזה קצר מה עוד יכולתי לענות)
[QUOTE=r03e;1285593]אלך לישון
(מצטער שזה קצר מה עוד יכולתי לענות)[/QUOTE]
*בסדר
אתה הולך לישון ומתעורר מקול ילדה קטנה (ודי יפה) שבוכה היא בת 6 בעלת שיער אפור חולצה לבנה עם ציור של פוקדור בצד חצאית ורודה נעליים ירוקות ועל ראשה משקפיים אדומות.
[quote=מאסטר ליאון;1285596]*בסדר
אתה הולך לישון ומתעורר מקול ילדה קטנה (ודי יפה) שבוכה היא בת 6 בעלת שיער אפור חולצה לבנה עם ציור של פוקדור בצד חצאית ורודה נעליים ירוקות ועל ראשה משקפיים אדומות.[/quote]
אלך אליה ואשאל "מה קרה" בנעימות ואם היא צריכה עזרה אראה מה אוכל לעשות
[QUOTE=r03e;1285614]אלך אליה ואשאל "מה קרה" בנעימות ואם היא צריכה עזרה אראה מה אוכל לעשות[/QUOTE]
הילדה אומרת לך ששמה אמילי והיא רצתה לצאת למסע וידעה הכול אבל לא הרשו לה וכולם כעסו עליה קצת ולכן היא ברחה מהבית ושואלת אותך בקול חמוש האם אתה רוצה להיות שותף שלה.
[quote=מאסטר ליאון;1285626]הילדה אומרת לך ששמה אמילי והיא רצתה לצאת למסע וידעה הכול אבל לא הרשו לה וכולם כעסו עליה קצת ולכן היא ברחה מהבית ושואלת אותך בקול חמוש האם אתה רוצה להיות שותף שלה.[/quote]
"בשימחה" אגיד לה בחביבות "כבר קיבלת את הפוקימון הראשון שלך" אשאל אותה
[QUOTE=r03e;1285634]"בשימחה" אגיד לה בחביבות "כבר קיבלת את הפוקימון הראשון שלך" אשאל אותה[/QUOTE]
היא אומרת שלא אבל יש לה פוקימונים אברה ואיווי.
[quote=מאסטר ליאון;1285635]היא אומרת שלא אבל יש לה פוקימונים אברה ואיווי.[/quote]
"בסדר אז אפשר לזוז" אני אומר לה "מוכנה" אשאל
[QUOTE=r03e;1285655]"בסדר אז אפשר לזוז" אני אומר לה "מוכנה" אשאל[/QUOTE]
היא מהנהנת ואתם הולכים אל כיוןן דרך 2 כעשאתם עוברים ביער ואט ושומעים הוט הוט קורא לעזרה.(רוצה שירשור?)
[quote=מאסטר ליאון;1285663]היא מהנהנת ואתם הולכים אל כיוןן דרך 2.[/quote]
תשמע אתה ממש תוקע אותי מה אני כבר יכול להגיב תחשוב גם על התגובה שלי ואיך אתה רוצה באופן כללי שאגיב
רורק תוקף את צ'יקוריטה עם חבטה בזנב של אוניקס(אוניקס חובט) פראסקט יוצא ומשתמש באבקת שינה יחד עםם עלי התער של צ'י'קוריטה ורורק אומר:"זה קרב זוג זאת אומרת פוקימונים בעלי מתקפות משולבות". [b]פראסקט וצ'יקוריטה יודעים רק ביחד שיסוע מרדים[/b][/QUOTE]
ומתי נקבל את הפאוור קונקשן? כי בעיקרון היינו אמורים לקבל בהתחלה...
אחרי הקרב הזה תהיה לך הפתעהXD\
ֹ_______
''אוקיי...'' מלמלתי ''צ'יקוריטה, פארסקט שיסוע מאדים, ללא הפסקה אתם יכולים חמודים'', אביט בצ'יקוריטה ופאקסקט מתקיפים בזמן שאצעק אל רורק, ''אתה הולך להפסיד!''
[QUOTE=Miku Hatsune;1285668]רורק תוקף את צ'יקוריטה עם חבטה בזנב של אוניקס(אוניקס חובט) פראסקט יוצא ומשתמש באבקת שינה יחד עםם עלי התער של צ'י'קוריטה ורורק אומר:"זה קרב זוג זאת אומרת פוקימונים בעלי מתקפות משולבות". [b]פראסקט וצ'יקוריטה יודעים רק ביחד שיסוע מרדים[/b][/QUOTE]
ומתי נקבל את הפאוור קונקשן? כי בעיקרון היינו אמורים לקבל בהתחלה...
אחרי הקרב הזה תהיה לך הפתעהXD\
ֹ_______
''אוקיי...'' מלמלתי ''צ'יקוריטה, פארסקט שיסוע מאדים, ללא הפסקה אתם יכולים חמודים'', אביט בצ'יקוריטה ופאקסקט מתקיפים בזמן שאצעק אל רורק, ''אתה הולך להפסיד!''[/QUOTE]
את מפעילה את השיסוע המרדים ומרגישה את צ'יקוריטה ואז ממש מרגישה שאת משתנה כמוה ורורק מתעלף כמעט מההלם.
[quote=מאסטר ליאון;1285669]ומתי נקבל את הפאוור קונקשן? כי בעיקרון היינו אמורים לקבל בהתחלה...
אחרי הקרב הזה תהיה לך הפתעהxd\
ֹ_______
''אוקיי...'' מלמלתי ''צ'יקוריטה, פארסקט שיסוע מאדים, ללא הפסקה אתם יכולים חמודים'', אביט בצ'יקוריטה ופאקסקט מתקיפים בזמן שאצעק אל רורק, ''אתה הולך להפסיד!''[/quote]
את מפעילה את השיסוע המרדים ומרגישה את צ'יקוריטה ואז ממש מרגישה שאת משתנה כמוה ורורק מתעלף כמעט מההלם.[/quote]
אמ....מה הכוונה משתנה..? פאוור כונקשן= כחות של הפוקימון המתחיל...
________________________________________---------
''השתמשתי הרגע בעלי תער?'' אומר הלם (אי אפשר מתקפה שכוללת את פארסקט ממליצה לך לקרא שוב את כל המידע על המ''ת המקורי), ''וואוו..'', ''טוב רורק היה קרב טוב'' אומר למרות שהקרב לא נגמר אחזיר את פארסקט לפוקדור ואת צ'יקרוריטה למנשא, ''אוקיי, עכשיו זה ברור- ריק וטינה... אני בזה הרגע הופחת להיות- ''ציידת'' שלכם, (מעכשיו אני כזה מפסיקה עם המכונים והולכת אחרי ריק וטינה- מחפשת איפה הם נמצאים, עוקבת אחרי חיילים ובלה בלה בלה)
[QUOTE=Miku Hatsune;1285673]''השתמשתי הרגע בעלי תער?'' אומר הלם (אי אפשר מתקפה שכוללת את פארסקט ממליצה לך לקרא שוב את כל המידע על המ''ת המקורי), ''וואוו..'', ''טוב רורק היה קרב טוב'' אומר למרות שהקרב לא נגמר אחזיר את פארסקט לפוקדור ואת צ'יקרוריטה למנשא, ''אוקיי, עכשיו זה ברור- ריק וטינה... אני בזה הרגע הופחת להיות- ''ציידת'' שלכם, (מעכשיו אני כזה מפסיקה עם המכונים והולכת אחרי ריק וטינה- מחפשת איפה הם נמצאים, עוקבת אחרי חיילים ובלה בלה בלה)[/QUOTE]
פראסקט נראה עצוב שאת מחוברת בפאוור כונקשן דווקא לצ'יקוריטה ואת מנחמת אותו בזמן שאת רואה בן אדם שרירני מחובר בפאוור קונקשיין לסטיליקס.
[quote=מאסטר ליאון;1285663]היא מהנהנת ואתם הולכים אל כיוןן דרך 2 כעשאתם עוברים ביער ואט ושומעים הוט הוט קורא לעזרה.(רוצה שירשור?)[/quote]
לא תודה(:
----------
אשאל את אמילי אם גם היא שמעה את זה ואם כן אשאל עם היא רוצה שנלך לראות מה קורה שם
[QUOTE=r03e;1285700]לא תודה(:
----------
אשאל את אמילי אם גם היא שמעה את זה ואם כן אשאל עם היא רוצה שנלך לראות מה קורה שם[/QUOTE]
אמילי מהנהנת ורצה שובבה ומאושרת אל ההוט הוט ומטפסת בטעות על אוניקס.