-
[quote=Balenciaga;1295664][U]Kayoger[/U]
אתה שוף את הפוקידע, ומכוון אותו אל הפוקימון שמולך. "באפאלוק - פוקימון יצור האבן. את באפאלוק ניתן למצוא במערות חשוכות בלבד, וקשה מאוד למצוא אותו. ככל שבאפאלוק מתבגר ומתחזק, כך הקרן שעל ראשו נעשית גדולה וקשיחה יותר."
הנער השמנמן מביט בך בתמיהה. "לי קוראים ראלף," הוא מציג את עצמן. "אני מנסה ללמד את הפוקימון שלי להשתמש במתקפת מפולת סלעים, אבל זה לא כל כך הולך. זו מתקפה שדי קשה ללמוד אותה." הוא מסביר לך. "רוצה אולי לעזור לי?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אין בעיה בכלל!" אגיד לראלף ואבקש ממטרימיט לעלות לקרב "כדי ללמד פוקימון מתקפה עלייך לאמן אותו בעבודה קשה שכוללת גם קרבות אז תתכונן לקרב!" אגיד לראלף בשמחה "מטרימיט תשתמש בנשיכת חרק על באפאלוק של ראלף!" אגיד במהירות למטרימיט שלי
-
[U]NivX10[/U]
"נשמע לי כמו תוכנית נהדרת." אומר לך גילברט, ומשקפיו נוצצים באור השמש. הוא שולף פוקדור מכיסו, ופותח אותו. "צא סילנון." הוא אומר בפשטות.
האור נוחת על הרצפה, ופוקימון ורוד ושמנמן מופיע מולך. סילנון מביט בך בעיניו הגדולות, ונראה תמים למראה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/35415374.png[/IMG]
"סילנון, תיהיה מוכן לקרב." אומר גילברט לפוקימון שלו.
אתם מתקרבים אל ארבעת הפיפילארים שעדיין עמדו במקומם. הערפל שוואטובר יצר קודם כבר הספיק להתפזר ברוח, וניצבתם שניכם ושני הפוקימונים שלכם מול ארבעת החרקים האדומים שהביטו בכם.
[U]Kayoger[/U]
(מטרימיט בתוך הפוקדור, אתה צריך להוציא אותו חח)
אתה זורק את הפוקדור של מטרימיט באוויר, ופוקימון החרק הקטן יוצא החוצה. הוא נוחת על הרצפה, מעט עייף עוד מהקרב הקודם מול גרמליל.
פוקימון החרק הקטן מתקרב אל באפאלוק, ונושך אותו בעוצמה. הנשיכה הייתה חזקה, אך נראה כי אין לה השפעה רבה על פוקימון האבן של ראלף.
"באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קורא ראלף, והפוקימון שלו דוחף את מטרימיט שעף מטר לאחור. "עכשיו, תשתמש במפולת סלעים!" הוא קורא.
-
[quote=Balenciaga;1295674][U]NivX10[/U]
"נשמע לי כמו תוכנית נהדרת." אומר לך גילברט, ומשקפיו נוצצים באור השמש. הוא שולף פוקדור מכיסו, ופותח אותו. "צא סילנון." הוא אומר בפשטות.
האור נוחת על הרצפה, ופוקימון ורוד ושמנמן מופיע מולך. סילנון מביט בך בעיניו הגדולות, ונראה תמים למראה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/35415374.png[/IMG]
"סילנון, תיהיה מוכן לקרב." אומר גילברט לפוקימון שלו.
אתם מתקרבים אל ארבעת הפיפילארים שעדיין עמדו במקומם. הערפל שוואטובר יצר קודם כבר הספיק להתפזר ברוח, וניצבתם שניכם ושני הפוקימונים שלכם מול ארבעת החרקים האדומים שהביטו בכם.
[/quote]
תגיד, וואטובר יכול לראות בערפל שהוא בעצמו יוצר?
--------
"אוקיי וואטובר הקשב היטב, על אחד מהם זרוק את הגלגל שלך, שיתפס עליו וימנע ממנו לזוז.. על השני תירה בועות ותתקדם עליו בצעדים קלים כדי לקצר את הטווח ולהגדיל את הנזק!" אסביר לו בנחישות ואקווה שיצליח.
-
[quote=Balenciaga;1295674]
[U]Kayoger[/U]
(מטרימיט בתוך הפוקדור, אתה צריך להוציא אותו חח)
אתה זורק את הפוקדור של מטרימיט באוויר, ופוקימון החרק הקטן יוצא החוצה. הוא נוחת על הרצפה, מעט עייף עוד מהקרב הקודם מול גרמליל.
פוקימון החרק הקטן מתקרב אל באפאלוק, ונושך אותו בעוצמה. הנשיכה הייתה חזקה, אך נראה כי אין לה השפעה רבה על פוקימון האבן של ראלף.
"באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קורא ראלף, והפוקימון שלו דוחף את מטרימיט שעף מטר לאחור. "עכשיו, תשתמש במפולת סלעים!" הוא קורא.[/quote]
'מצוין זה אמור לעבוד עכשיו' אחשוב לעצמי בשמחה שאולי סוף סוף מפולת הסלעים תעבוד ובנתיים אפנה אל מטרימיט "תשתמש במציצת חיים ואז בדחיפה על באפאלוק אבל רק אחרי שהוא ישתמש במתקפת מפולת סלעים!" אגיד למטרימיט עם מבט שמשדר ביטחון
-
[U]NivX10[/U]
תכלס הוא לא יכול לראות בערפל... גם אם הוא זה שיוצר אותו. יש לזה יתרונות וחסרונות, אין מה לעשות. מצד שני, הוא יכול לשמוע מאוד טוב, ככה שזה כן יכול לעזור לו למצוא בערפל.
-----
וואטובר מציית מיד, וזורק את הגלגל שלו על אחד הפיפילארים. אבל הזריקה לא הייתה מדוייקת מספיק, והגלגל פיספס את הפיפילאר שהתחמק במהירות.
"וואטובר צריך להתאמן עוד קצת עם זריקת הגלגל שלו," אומר לך גילברט.
בו זמנית, סילנון, הפוקימון של גילברט, תוקף את אחד הפיפילארים האחרים, מטיח את גופו הכבד באחד מהם, וגורם לעילופו במהירות.
אך וואטובר לא מתייאש, ויורה את הבועות בזו אחר זו מפיו, פוגע בפיפילאר הקרוב אליו תוך שהוא מתקדם לעברו. הפיפילאר נפגע ומוטח לאחור, אך מתיישר במהירות. שני הפיפילארים מתקרבים אל וואטובר בכוונה ברורה לתקוף אותו.
[U]Kayoger[/U]
באפאלוק מנסה להשתמש במפולת סלעים, אך שוב כל מה שיוצא ממנו זה חצץ קטן שפוגע במטרימיט ולא עושה שום נזק רצני. מטרימיט מנצל את ההזדמנות, ומתקרב אל פוקימון האבן ונושך אותו. המציצת חיים לא עושה הרבה נזק, ואין לה כמעט השפעה על באפאלוק. באפאלוק דוחף את פוקימון החרק שלך באמצעות הקרן על ראשו, והוא מועף באוויר ונוחת על הרצפה בכבדות.
"באפאלוק, נסה לסיים את הקרב הזה עם מתקפת מפולת סלעים!" קורא המאמן.
-
[U]ttrrtte[/U]
את מתרחקת ממארק, שנראה מופתע מהתגובה הנעלבת שלך.
"היי, מצטער!" הוא קורא לך מאחור, תוך שאתה ממשיכה ללכת. "סתם צחקתי, לא הייתה לי כוונה להעליב אותך." הוא מדדה אחרייך, משתדל להדביק אותך. "התכוונתי להגיע לזה שאם את רוצה, אני יכול להסביר לך איך לומדים עוד מתקפות. סתם יש לי דרך מטומטמת להגיד דברים..." הוא אומר לך בקול מתנצל.[/QUOTE]
''אומ...תלמד לדבר'' אמלמל בזעף(לא זעם, זע[B]ף[/B]P:), ''בסדר'' אומר.
''מארק, איזה פוקימונים יש לך בכלל? מתי התחלת את המסע?'' אשאל אותו בסקרנות
תוך כדי ארים את פוקס לזרועותיי
-
[quote=Balenciaga;1295754]
[U]Kayoger[/U]
באפאלוק מנסה להשתמש במפולת סלעים, אך שוב כל מה שיוצא ממנו זה חצץ קטן שפוגע במטרימיט ולא עושה שום נזק רצני. מטרימיט מנצל את ההזדמנות, ומתקרב אל פוקימון האבן ונושך אותו. המציצת חיים לא עושה הרבה נזק, ואין לה כמעט השפעה על באפאלוק. באפאלוק דוחף את פוקימון החרק שלך באמצעות הקרן על ראשו, והוא מועף באוויר ונוחת על הרצפה בכבדות.
"באפאלוק, נסה לסיים את הקרב הזה עם מתקפת מפולת סלעים!" קורא המאמן.[/quote]
'עכשיו זה בטוח יעבוד לו!' אחשוב לעצמי ואגיד למטרימיט שלי "צא עכשיו ותשתמש בחפירה מיד לאחר שבאפאלוק ישתמש במפולת סלעים!" אגיד למטרימיט כשהנשמה שלי בוערת ואוסיף "מיד לאחר החפירה תשתמש בנשיכת חרק פעם נוספת!!!"
-
[U]ttrrtte[/U]
"אני מאמן פוקימונים מסוג פלדה בעיקר. אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים אחרים, בגלל שאני מתכנן להיות יום אחד מאמן מכון. אני רק בהתחלה של המסע שלי, יש לי שלושה פוקימונים בסך הכל, ורק שניים מהם הם פוקימוני פלדה. יש לי הרבה לאן להתקדם..." הוא מודה במבוכה. "אני לא אוסף תגים או משהו כזה, זה לא כל כך מעניין אותי, אני בסך הכל מחפש פוקימוני פלדה נדירים ברחבי המחוז. אם את רוצה, אני גם מוכן לעשות איתך קרב פוקימונים קטן כדי שתראי את היכולות שלי." הוא מחייך אלייך. "מעוניינת?"
פוקימון השועל שבידיך שומע את העצעה גם הוא, ומתפתל בהתרגשות.
[U]Kayoger[/U]
סילון קטן של אבנים יוצא מכיוונו של באפאלוק, ופוגע במטרימיט באופן ישיר. האבנים הקטנות מעיפות את מטרימית ומרסקות אותו על האדמה. עוד לפני שמטרימיט מספיק להגיב, הוא מתעלף.
"זה לא היה מושלם, אבל בהחלט היה הרבה יותר טוב. צריך לעבוד קצת על הגודל של האבנים, תוך כמה ימים אני בטוח שההתקפה הזו תיהיה מושלמת." אומר ראלף. "יש לך אולי עוד פוקימון? אני אשמח להמשיך בקרב." הוא מציע.
-
[QUOTE=Balenciaga;1295791][U]ttrrtte[/U]
"אני מאמן פוקימונים מסוג פלדה בעיקר. אני לא כל כך מתעניין בפוקימונים אחרים, בגלל שאני מתכנן להיות יום אחד מאמן מכון. אני רק בהתחלה של המסע שלי, יש לי שלושה פוקימונים בסך הכל, ורק שניים מהם הם פוקימוני פלדה. יש לי הרבה לאן להתקדם..." הוא מודה במבוכה. "אני לא אוסף תגים או משהו כזה, זה לא כל כך מעניין אותי, אני בסך הכל מחפש פוקימוני פלדה נדירים ברחבי המחוז. אם את רוצה, אני גם מוכן לעשות איתך קרב פוקימונים קטן כדי שתראי את היכולות שלי." הוא מחייך אלייך. "מעוניינת?"
פוקימון השועל שבידיך שומע את העצעה גם הוא, ומתפתל בהתרגשות.
''ואתה עוד צוחק עליי..? יכולתי להיות עם ארבעה פוקימונים כרגע עם הייתי תופסת את כל שלושת הצ'קוקים'' אומר למארק בעוקצנות משולבת בהומור.
''טוב...פוקס רוצה אז לי אין בעיה'' אומר למארק בחיוך, ''דרך אגב רוצה שנהיה שותפים?'' אשאל אותו
-
[U]ttrrtte[/U]
מרק הופך בראשו את ההצעה שלך לשות]ות. "האמת, נראה לי שזה רעיון מצויין," הוא אומר. "לפחות לתקופה הקרובה. אני כבר יותר משבועיים מסתובב לבד ומחפש פוקימונים, ולעשות את עם עוד מישהו יהיה הרבה יותר כיף." הוא אומר בחיוך, ושולף פוקדור מכיסו. "אז..." הוא ממלמל. "הבארקינדל שלך מתרגש לקראת הקרב אני מבין?" הוא שואל בציניות אופיינית לו.
פוקס קופץ מידיך, נוחת על הרצפה בקלילות שועלית, ונכנס לתנוחת קרב.
"אני חושב שאני אנסה להעשות לך חיים קלים קצת בקרב הזה, אחרי הכל זה היום הראשון שלך למסע." הוא אומר, וזורק את הפוקדור לאוויר. "צא פדמיל!"
האור האדום נוחת על הרצפה, ופוקימון תולעת מתכתית ומוארכת מופיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74378352.png[/IMG]
"קדימה, תיהי את ראשונה לתקוף."
-
[quote=Balenciaga;1295791]
[U]Kayoger[/U]
סילון קטן של אבנים יוצא מכיוונו של באפאלוק, ופוגע במטרימיט באופן ישיר. האבנים הקטנות מעיפות את מטרימית ומרסקות אותו על האדמה. עוד לפני שמטרימיט מספיק להגיב, הוא מתעלף.
"זה לא היה מושלם, אבל בהחלט היה הרבה יותר טוב. צריך לעבוד קצת על הגודל של האבנים, תוך כמה ימים אני בטוח שההתקפה הזו תיהיה מושלמת." אומר ראלף. "יש לך אולי עוד פוקימון? אני אשמח להמשיך בקרב." הוא מציע.[/quote]
"אם אתה רוצה!" אגיד לראלף "אבל הפעם אני לא הקל עלייך!" אגיד לו בביטחון "קדימה נאודיל חבר שלי תשתמש בספיגה!" אגיד לנאודיל בנחישות ומבט בטוח על פניי "הקרב הזה שלך!" אגיד לנאודיל כדי להעלות לו את המורל והביטחון
-
[QUOTE=Balenciaga;1295797][U]ttrrtte[/U]
מרק הופך בראשו את ההצעה שלך לשות]ות. "האמת, נראה לי שזה רעיון מצויין," הוא אומר. "לפחות לתקופה הקרובה. אני כבר יותר משבועיים מסתובב לבד ומחפש פוקימונים, ולעשות את עם עוד מישהו יהיה הרבה יותר כיף." הוא אומר בחיוך, ושולף פוקדור מכיסו. "אז..." הוא ממלמל. "הבארקינדל שלך מתרגש לקראת הקרב אני מבין?" הוא שואל בציניות אופיינית לו.
פוקס קופץ מידיך, נוחת על הרצפה בקלילות שועלית, ונכנס לתנוחת קרב.
"אני חושב שאני אנסה להעשות לך חיים קלים קצת בקרב הזה, אחרי הכל זה היום הראשון שלך למסע." הוא אומר, וזורק את הפוקדור לאוויר. "צא פדמיל!"
האור האדום נוחת על הרצפה, ופוקימון תולעת מתכתית ומוארכת מופיעה.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/74378352.png[/IMG]
"קדימה, תיהי את ראשונה לתקוף."[/QUOTE]
''בנות ראשונות עם זכרוני אינינו מטעני'' אומר בציניות, ''פוקס, מסך עשן הכי גדול ו...עשניP: שאתה יכול, ואז רחרוח בלשי כדי שתוכל לאתר את פדמיל, לאחר מכן תשתמש בגחלת בכל הכח, ואז שוב גחלת רק שבפעם השנייה תנסה לגרום לה להיות גושית יותר בכדי ליצור להביור!'' הורה לפוקס
-
[U]Kayoger[/U]
למשמע קריאות העידוד שלך, נאודיל נראה נרגש במיוחד לתקוף. תוך שניות, כדורי אור בוהקים וירוקים יוצאים מגופו של באפאלוק, ונוחתים בגופו של פוקימון התנין. ככל שיצאו יותר כדורים, כך העייפות בעיניו של פוקימון האבו ניכגרה עוד יותר.
"באפאלוק, אל תתייאש!" אמר ראלף. "תשתמש שוב במפולת אבנים!" הוא קרא.
אבנים קטנות החלו להיווצר ביו שני כפות ידיו של באפאלוק, וידעת שתוך שניותץ בודדות הן ישוגרו לכיוון נאודיל.
[U]ttrrtte[/U]
כמויות אדירות של עשן מתחילות לצאת מפיו של פוקס, ומכסות את כל האיזור. לא את ולא מארק יכולתם לראות את הפוקימונים שלכם.
לפתע, ראית מבעד לעשן ניצוצות אש חזקים יוצאים מהמקום בו עמד פוקס, וטסים באוויר. ידעת שאנטיאר ירה מפיו את מתקפת הגחלת, אבל לצערך הוא לא הצליח ליצור להביור.
"לפוקס ייקח קצת זמן עד שהוא יצליח ליצור מתקפה חזקה כמו מתקפת להביור." הסביר לך מארק. "אני ממליץ לך לנסות ללמד אותו מתקפות אש פחות חזקות בינתיים, כמו ניב אש. זו גם מתקפה חזקה, אבל פחות מסובכת מאש להביור. כשהוא יצליח לשלוט במתקפה הזו, יהיה לו הרבה יותר קל ללמוד מתקפות אש מתקדמות יותר." הוא אמר לך בתבונה שלא ידעת שיש בו.
"עכשיו, פדמיל, תשתדל להיות בתנועה כל הזמן, תמצא את פוקס, ותשתמש במתקפת אחיזת צבתות!" הוא קרא בנחישות לפוקימון שלו.
-
[U]ttrrtte[/U]
כמויות אדירות של עשן מתחילות לצאת מפיו של פוקס, ומכסות את כל האיזור. לא את ולא מארק יכולתם לראות את הפוקימונים שלכם.
לפתע, ראית מבעד לעשן ניצוצות אש חזקים יוצאים מהמקום בו עמד פוקס, וטסים באוויר. ידעת שאנטיאר ירה מפיו את מתקפת הגחלת, אבל לצערך הוא לא הצליח ליצור להביור.
"לפוקס ייקח קצת זמן עד שהוא יצליח ליצור מתקפה חזקה כמו מתקפת להביור." הסביר לך מארק. "אני ממליץ לך לנסות ללמד אותו מתקפות אש פחות חזקות בינתיים, כמו ניב אש. זו גם מתקפה חזקה, אבל פחות מסובכת מאש להביור. כשהוא יצליח לשלוט במתקפה הזו, יהיה לו הרבה יותר קל ללמוד מתקפות אש מתקדמות יותר." הוא אמר לך בתבונה שלא ידעת שיש בו.
"עכשיו, פדמיל, תשתדל להיות בתנועה כל הזמן, תמצא את פוקס, ותשתמש במתקפת אחיזת צבתות!" הוא קרא בנחישות לפוקימון שלו.[/QUOTE]
''פוקס, תמשיך לשים לב היכן פדמיל נמצא ותהיה במרחק שווה ממנו'' הורה לפוקס, ''עם הוא יתקרב יותר מידי תשתמש בגחלת עליו, תנסה להשתמש עליו בגחלת שיהיה מספיק קרוב, ועם הוא יתקרב אלייך ממש יותר מידי תנסה לרכז את כל הכח שלך בשיניים ולהשתמש בניב אש'' הורה לפוקס
-
[quote=Balenciaga;1295820][U]Kayoger[/U]
למשמע קריאות העידוד שלך, נאודיל נראה נרגש במיוחד לתקוף. תוך שניות, כדורי אור בוהקים וירוקים יוצאים מגופו של באפאלוק, ונוחתים בגופו של פוקימון התנין. ככל שיצאו יותר כדורים, כך העייפות בעיניו של פוקימון האבו ניכגרה עוד יותר.
"באפאלוק, אל תתייאש!" אמר ראלף. "תשתמש שוב במפולת אבנים!" הוא קרא.
אבנים קטנות החלו להיווצר ביו שני כפות ידיו של באפאלוק, וידעת שתוך שניותץ בודדות הן ישוגרו לכיוון נאודיל.
[/quote]
"נאודיל אל תתן לזה לקרות!" אגיד לנאודיל "תשתמש עכשיו בנשיכה על ראשו של באפאלוק ותעיף אותו לתוך האדמה!" אגיד לנאודיל בלחץ וחשש "אתה מסוגל לעשות את זה! אני מאמין בך!" אגיד לנאודיל בכל ליבי