-
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
לא יודע, אני צריך לחשוב על זה קצת.
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "ווידל, פוקימון הזחל. ווידל נחשב לפוקימון יחסית מסוכן, למרות גודלו. עוקץ רעל אחד שלו יכול לגרום לבן אדם לאשפוז בבית חולים".
אברה משתגר לעבר ווידל ומפתיע אותו, מוציא אגרוף מידו ונוגע קלות בווידל. ווידל מופתע ומשיב בעוקץ רעל, אבל אברה משתגר מהר משם ומופיע מאחורי ווידל, וממשיך אותו דבר. ווידל מתעצבן ויורה לכל עבר עוקצי רעל אוחד מהם כמעט פוגע בך, וגורם לך לברוח אל עבר עץ סמוך.[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]אלון~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "קטרפי, פוקימון הזחל. קטרפי נחשב לפוקימון חלש יחסית שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס. הוא אוהב לחיות ליד עצים גדולים ולאכול את עליהם".
קטרפי מסתכל עליך ואתה עליו, ולאחר מכן שניכם הולכים לכיוונים שונים.
אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים, ואתה מבחין בציפור אפורה שנוחתת לא רחוק ממך ומתחילה לאכול גרגירים מהקרקע.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1322938]
[COLOR=green][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=green]אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "קטרפי, פוקימון הזחל. קטרפי נחשב לפוקימון חלש יחסית שמאמנים מתחילים יכולים לתפוס. הוא אוהב לחיות ליד עצים גדולים ולאכול את עליהם".[/COLOR]
[COLOR=green]קטרפי מסתכל עליך ואתה עליו, ולאחר מכן שניכם הולכים לכיוונים שונים.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה ממשיך לצעוד בדרך, כשלפתע אתה שומע משק כנפיים, ואתה מבחין בציפור אפורה שנוחתת לא רחוק ממך ומתחילה לאכול גרגירים מהקרקע.[/COLOR]
[COLOR=green][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR][/quote]
ציפור אפורה? בטח התכוונת לחומה
~~~~~~~~
"אוקיי, את זאת אני רוצה!" אמלמל ואבדוק עליה בפוקידע.
"צא, רטטה! תנסה לנשוך את הפידג'י הזאת!" אורה לו בתקווה שיצליח.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322938][COLOR="DeepSkyBlue"][B]טאקויה~[/B]
לא יודע, אני צריך לחשוב על זה קצת.
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על הפוקימון: "ווידל, פוקימון הזחל. ווידל נחשב לפוקימון יחסית מסוכן, למרות גודלו. עוקץ רעל אחד שלו יכול לגרום לבן אדם לאשפוז בבית חולים".
אברה משתגר לעבר ווידל ומפתיע אותו, מוציא אגרוף מידו ונוגע קלות בווידל. ווידל מופתע ומשיב בעוקץ רעל, אבל אברה משתגר מהר משם ומופיע מאחורי ווידל, וממשיך אותו דבר. ווידל מתעצבן ויורה לכל עבר עוקצי רעל אוחד מהם כמעט פוגע בך, וגורם לך לברוח אל עבר עץ סמוך.[/COLOR]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
*ועכשו?
אומר לאברה להמשיך ואכין פוקדור.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322625][
[COLOR="Black"][B]דארן, טאקויה ויאמאטו~[/B]
"אני רוצה את פוליוואג! אני רוצה את אברה! אני רוצה את גאסטלי!" נשמעות קריאותכם לעבר פרופסור אוק "מצויין" הוא אומר ומחזיר כל אחד מהם לפוכדורים שלהם, ומגיש לכם אותם. בנוסף, הוא מעניק לכם את הציוד למסע - 5 פוכדורים נוספים ופוקדע בצבע אדום, אותו אתם בוחנים בהתרגשות "אז, שיהיה לכם בהצלחה!" הוא קורא ואתם יוצאים החוצה נרגשים ומחזיקים בפוכדור של הפוקימון שלכם בידכם.
כעת שלושתכם נמצאים בחוץ, חופשיים סוף סוף לצאת למסע!
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
'טוב... אז עכשיו מתחיל המסע...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ומסתכל לאופק.
אתחיל לצעוד בעיירה, אחפש את היציאה הקרובה ביותר כדי להתחיל את המסע שלי ולהתחיל ללכת לכיוון העיר הקרובה לפאלט, כשבראשי מחשבות מתרגשות רצות כל רגע.
-
[quote=Wakashamo;1322794][COLOR=RoyalBlue][B]יאמאטו~[/B]
איזה צבע אתה מעדיף שמתאים לפוליוואג?
~~~~~~~~
"פולי!" קורא פולי, נראה שהוא אוהב את השם. אתה בינתיים מוציא את הפוקדע ומכוון אותו אל עבר הפוקימון, ומיד הפוקדע מתחיל לדבר: [I]"זיגזגון, פוקימון הרקון. זיגזגון נחשב לפוקימון סקרן מאוד, הוא מאתר אוכל באמצעות אפו וגם אוהב לאתר חפצים משונים".[/I]
"זאגון?" אומר זיגזגון וממשיך לרחרח אחר האוכל. אחרי כמה שניות הוא מבחין בכם "זאגון?" הוא קורא ומתקרב אלייך לאט לאט, מרחרח סביבך. לבסוף הוא מביט בתיקך. נראה שהוא הריח את האוכל ששם.[/COLOR][/quote]
זה בסדר, ולא כל כך משנה לי העיקר שלא יהיה צבע בהיר מידי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"היי בחור קטן, אתה רעב? רוצה קצת אוכל" אשאל אותו בנחמדות ולאחר מכן אחייך אליו.
-
[QUOTE=Wakashamo;1322625][COLOR="Blue"][B]
[COLOR="Red"][B]ג'וני~[/B]
אתה יוצא החוצה מהמעבדה בהתרגשות, ואחרי כמה צעדים נעצר. אתה שולף את הפוכדור של הפוקימון שקיבלת זה עתה, ומחכה בציפיה לראות מיזה יהיה. "צא פוכדור!" אתה קורא ומשליך אותו קדימה. הפוכדור נפתח ומתוכו מגיח הפוקימון שקיבלת באור אדום. האור מתגבש יחדיו והופך ללטאה אדומה עם אש דולקת בקצה זנבה "צאר!" הוא קורא ומביט סביבו, עד שנתקל בפניך. אחרי כמה שניות של סקירה, הוא מחייך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/004.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי זה צ'ארמנדר" אגיד בשמחה ואז אפנה אל צ'ארמנדר ואומר "שלום, אני ג'וני ואני עומד להיות המאמן שלך, מה אתה אומר" ואחכה לתגובתו בזמן שאחשוב לעצמי 'תמיד רציתי צ'ארמאנדר, איזה מזל'. לאחר מיכן אוציא את הפוקדע ואכוון אותו לעבר צ'ארמנדר כדי לברר מה המתקפות שלו ואז אלך לכיוון דרך 1.
-
[COLOR="orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה מציג את עצמך בפניו של צרמנד'ר והוא מחייך בשמחה. אתה שולף את הפוקדע החוצה ובודק בו מהם המתקפות של צרמנד'ר. (המתקפות מוצגות ברשומים)
לאחר מכן, אתה מסמן לצרמנד'ר ואתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר דרך 1. אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים לקצה העיר. אתה עוצר ומסתכל אחורנית אל עבר העיירה, מביט בה בפעם האחורנה, נושם עמוק ושניכם נכנסים אל תוך דרך 1. אתם נכנסים אל תוך דרך גדולה עם הרבה מדשאות ושיחים גבוהים כשביניהם ישנם עצים ובאמצע שביל ארוך. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתה שומע קולות מאחד העצים הקרובים. אתה מרים את מבטך ואתה מבחין על העץ בזחל סגלגל-ורדרד שזוחל שם ואוכל מפירותיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/265.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]יאמאטו~[/B]
"זיג?" מביט בך זיגזגון ונרתע מעט משאלתך. הוא מביט בך ומביט בתיק, ואתה מחליט להוציא לו מעט אוכל ולהגיש לו. הוא מתקרב לאט לאט ומתחיל לרחרח אותו "זאגון!" הוא קורא בהתלהבות ומתחיל לאכול, בזמן שאתה מסתכל עליו. אחרי 5 דקות הוא מסיים לאכול, ומביט בך בשמחה "זאגון!" הוא קורא ומתחיל להסתובב בשמחה סביבך "פולי!" קורא פוליוואג בקנאות ולוקח גם הוא אוכל לבד מתיקך. אחרי כמה שניות הוא מסתכל על זיגזגון ואז קופץ עליו ומתחיל לריב איתו.[/COLOR]
[COLOR="Black"][B]דארן~[/B]
אתה מסתכל אל האופק ומחפש אחר היציאה הקרובה ביותר מהעיר בשבילך, ואתה רואה את היציאה לדרך 1. אתה מתחיל לצעוד לשם ואחרי כמה דקות מגיע אליה, אתה מביט אחורנית אל עבר העיר ואז נכנס אל תוך הדרך.
אתה מתחיל לצעוד בשביל מתפתל בין שדות גדולים עם שיחים ועצים בצידי הדרך. כעבור זמן קצר אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ומתוכו מגיחה החוצה כבשה קטנה "מאר?" היא שואלת ומביטה בך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][/COLOR]
[COLOR="MediumTurquoise"][B]טאקויה~[/B
אברה ממשיך להשתגר ולתת מכות קטנות לווידל שמתעצבן ויורה עוד עווד עוקצי רעל, אחד מהם פוגע בעץ מעליך, וגורם לכמה פירות ליפול לך על הראש. לפתע, כדור לבן יוצא מאברה ופוגע בווידל, מעיף אותו אחורנית ווידל נופל מעולף. נראה שאברה למד לבדו מתקפה!
אתה מביט באברה והוא תקוע עם הפרצוף הרציני שלו, ואתה מביט בפוכדור הריק שבידך. אתה משליך אותו אל עבר ווידל שנשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ומתחיל להתנועע מצד לצד, עד שלבסוף... נעצר! ווידל נלכד!.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"][B]אלון~[/B]
אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על הציפור. הפוקדע מספר לך שזוהי פידג'י, ושהיא נמצאת בהרבה מחוזות ונחשבת לתפיסה קלה עבור מאמנים מתחילים.
אתה מוציא את רטטה ומצווה עליו להשתמש בנשיכה, הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה, ואתה מדגים לו למה אתה מתכוון (אתה נושך חתיכת זרד קטנה). רטטה מהנהן ומזנק לעבר פידג'י שמבחינה בזמן, ורטטה מפספס אותה בשנייה. פידג'י עפה גבוה ותוקפת עם סופה שגורמת לרטטה לעוף כמה מטרים אחורנית, אך הוא מצליח להיעצר ע"י שיח קטן בצד. פידג'י מפסיקה עם הסופה ויוצאת עם התקלה. [/COLOR]
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][
אתה מסתכל אל האופק ומחפש אחר היציאה הקרובה ביותר מהעיר בשבילך, ואתה רואה את היציאה לדרך 1. אתה מתחיל לצעוד לשם ואחרי כמה דקות מגיע אליה, אתה מביט אחורנית אל עבר העיר ואז נכנס אל תוך הדרך.
אתה מתחיל לצעוד בשביל מתפתל בין שדות גדולים עם שיחים ועצים בצידי הדרך. כעבור זמן קצר אתה שומע רחש מאחד השיחים שלידך, ומתוכו מגיחה החוצה כבשה קטנה "מאר?" היא שואלת ומביטה בך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/179.gif[/IMG][/COLOR]
][/QUOTE]
אני מוציא את הפוקידע מהכיס ובודק מידע על הפוקימון שפגשתי.
'אוקיי זה הזמן לבדוק את הפוקימון הראשון שלי...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן ושולף את הפוקדור של גאסטלי מכיסי, "צא!" אני קורא וזורק את הפוקדור לאוויר, מחכה שגאסטלי יצא החוצה.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][COLOR="orange"][B[COLOR="MediumTurquoise"][B]טאקויה~[/B
אברה ממשיך להשתגר ולתת מכות קטנות לווידל שמתעצבן ויורה עוד עווד עוקצי רעל, אחד מהם פוגע בעץ מעליך, וגורם לכמה פירות ליפול לך על הראש. לפתע, כדור לבן יוצא מאברה ופוגע בווידל, מעיף אותו אחורנית ווידל נופל מעולף. נראה שאברה למד לבדו מתקפה!
אתה מביט באברה והוא תקוע עם הפרצוף הרציני שלו, ואתה מביט בפוכדור הריק שבידך. אתה משליך אותו אל עבר ווידל שנשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ומתחיל להתנועע מצד לצד, עד שלבסוף... נעצר! ווידל נלכד!.[/COLOR]
. [/COLOR][/QUOTE]
אומר לאברה "אז אנחנו צוות לא רע,נכון?" ואז אוציא את ווידל כדי לבדוק את המתקפות שלו.(עוד מעט הולך).
-
[COLOR="Teal"][B]טאקויה~[/B]
גם אני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ווידל החוצה והוא יוצא מעולף לגמרי, ואתה מחזיר אותו במבוכה לפוכדור שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומחפש אחר ההתקפות של ווידל, ומתגלה לך שכרגע הוא יודע עוקץ רעל ומתקפת חוט.
אברה מסתכל עליך ונראה אדיש למה שמתרחש.[/COLOR]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוקימון, והוא מספר לך שזוהי מאריפ, מסוג חשמל. הצמר שלה מלא בחשמל סטטי שמסוגל לשתק אפילו בן אדם.
אתה שולף את הפוכדור של גאסטלי וזורק אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה גאסטלי והוא מרחף לצידך "גאסט-לי!" הוא קורא ומביט בך, מצחקק.
מאריפ מבינה שהיא בסכנה, והיא עומדת לפניך, כשחשמל מתחיל לקפוץ מהפרטווה שלה לאות איום.
[/COLOR]
-
[quote=Wakashamo;1329222]
[b][COLOR=seagreen][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על הציפור. הפוקדע מספר לך שזוהי פידג'י, ושהיא נמצאת בהרבה מחוזות ונחשבת לתפיסה קלה עבור מאמנים מתחילים.[/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה מוציא את רטטה ומצווה עליו להשתמש בנשיכה, הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה, ואתה מדגים לו למה אתה מתכוון (אתה נושך חתיכת זרד קטנה). רטטה מהנהן ומזנק לעבר פידג'י שמבחינה בזמן, ורטטה מפספס אותה בשנייה. פידג'י עפה גבוה ותוקפת עם סופה שגורמת לרטטה לעוף כמה מטרים אחורנית, אך הוא מצליח להיעצר ע"י שיח קטן בצד. פידג'י מפסיקה עם הסופה ויוצאת עם התקלה. [/COLOR][/quote]
"תקוף בהתתקפה מהירה ונסה להתחמק אחריה מההתקלה!" אורה לו ואצביע אל עבר הפידג'י.
"עכשיו, תמקד את האנרגיה שלך, ותתקוף בנשיכה" אורה לו בקוצר רוח לראות מה יקרה.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329228]
אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לעבר הפוקימון, והוא מספר לך שזוהי מאריפ, מסוג חשמל. הצמר שלה מלא בחשמל סטטי שמסוגל לשתק אפילו בן אדם.
אתה שולף את הפוכדור של גאסטלי וזורק אותו קדימה. מתוך הפוכדור מגיח החוצה גאסטלי והוא מרחף לצידך "גאסט-לי!" הוא קורא ומביט בך, מצחקק.
מאריפ מבינה שהיא בסכנה, והיא עומדת לפניך, כשחשמל מתחיל לקפוץ מהפרטווה שלה לאות איום.
[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה גאסטלי אל תרתע!" אני אומר לגאסטלי, "תתחיל במבט מפחיד, ואז תנסה לשלב היפנוזה על מנת להרדים את מאריפ!" אני צועק לגאסטלי ומצביע לכיוון מאריפ.
'אני אנסה קודם להרדים אותה כדי שיהיה יותר קל לתקוף...' אני מחשב לעצמי את האסטרטגיה בראש ומקווה שהמהלך של גאסטלי יעבוד.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329222][COLOR="orange"][B]ג'וני~[/B]
אתה מציג את עצמך בפניו של צרמנד'ר והוא מחייך בשמחה. אתה שולף את הפוקדע החוצה ובודק בו מהם המתקפות של צרמנד'ר. (המתקפות מוצגות ברשומים)
לאחר מכן, אתה מסמן לצרמנד'ר ואתם מתחילים לצעוד יחדיו אל עבר דרך 1. אחרי הליכה של כמה דקות אתם מגיעים לקצה העיר. אתה עוצר ומסתכל אחורנית אל עבר העיירה, מביט בה בפעם האחורנה, נושם עמוק ושניכם נכנסים אל תוך דרך 1. אתם נכנסים אל תוך דרך גדולה עם הרבה מדשאות ושיחים גבוהים כשביניהם ישנם עצים ובאמצע שביל ארוך. אתם צועדים לכם בשביל, כשלפתע אתה שומע קולות מאחד העצים הקרובים. אתה מרים את מבטך ואתה מבחין על העץ בזחל סגלגל-ורדרד שזוחל שם ואוכל מפירותיו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/265.gif[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'זה וומפרל, נראה לי' אחשוב לעצמי בזמן שאכוון לעברו את הפוקדע כדי לקבל עליו את המידע שאני צריך. 'פוקימון טוב לאימונים' אחשוב לעצמי'. "צ'רמנדר תשתמש ב בשריטה על הפוקימון הזה ולאחר מיכן בגחלת" אומר לצ'רמנדר שנמצא לידי
-
[quote=Wakashamo;1329222]
[COLOR=DeepSkyBlue][B]יאמאטו~[/B]
"זיג?" מביט בך זיגזגון ונרתע מעט משאלתך. הוא מביט בך ומביט בתיק, ואתה מחליט להוציא לו מעט אוכל ולהגיש לו. הוא מתקרב לאט לאט ומתחיל לרחרח אותו "זאגון!" הוא קורא בהתלהבות ומתחיל לאכול, בזמן שאתה מסתכל עליו. אחרי 5 דקות הוא מסיים לאכול, ומביט בך בשמחה "זאגון!" הוא קורא ומתחיל להסתובב בשמחה סביבך "פולי!" קורא פוליוואג בקנאות ולוקח גם הוא אוכל לבד מתיקך. אחרי כמה שניות הוא מסתכל על זיגזגון ואז קופץ עליו ומתחיל לריב איתו.[/COLOR]
[/quote]
"פולי תפסיק עם זה בבקשה" אבקש מפולי בצורה מנומסת.
-
[QUOTE=Wakashamo;1329228][COLOR="Teal"][B]טאקויה~[/B]
גם אני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ווידל החוצה והוא יוצא מעולף לגמרי, ואתה מחזיר אותו במבוכה לפוכדור שלו. אתה מוציא את הפוקדע ומחפש אחר ההתקפות של ווידל, ומתגלה לך שכרגע הוא יודע עוקץ רעל ומתקפת חוט.
אברה מסתכל עליך ונראה אדיש למה שמתרחש.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אסתכל על אברה ואז אחפש בסביבה מרכז פוקימונים כדי לדעת איפה אתאכסן הלילה ואז אחפש מקום אימונים.