"הבחורה שפתחה את הנו''ד" Xd
יש לה שם אתה יודע
וביג דיל,יש שמו לפניך עוד מישהו,תאמין לי יש כנראה סיבה שהיא לא פרוקציה או טובה,נחרב העולם
Printable View
"הבחורה שפתחה את הנו''ד" Xd
יש לה שם אתה יודע
וביג דיל,יש שמו לפניך עוד מישהו,תאמין לי יש כנראה סיבה שהיא לא פרוקציה או טובה,נחרב העולם
עדיין לא התחלתי לעשות שיעורי בית כמה חכם מצידי Lol
היא הבחורה היחידה שיש כאן אז כולם יודעים למי אני מתכוון
אני ממליץ לך ללכת לבדוק אם יש קפה כמו שאתה אוהב בבית,כי לפי מה שהבנתי ממך אתה תצטרך לשבת כל הלילה בשביל להכין שיעורים Xd
והיא לא היחידה,יש בפורום איזה שלוש-ארבע
שיעורים?אני בגיל 17
מי מדבר אליך?
דיברתי אל רומה
חחח אז תצטט את הבן אדם שאתה מדבר אליו זה מבלבל
האמת,התכוונתי להגיב רק אליו,אבל אז ראיתי שגם אתה הגבת אז ערכתי גם לתגובה שלך.
[QUOTE=CrazY_ Devil;1312154]חחח אז תצטט את הבן אדם שאתה מדבר אליו זה מבלבל[/QUOTE]
לא, בשביל עומר, כשמצטטים בנאדם רק בשביל לדבר אליו וזה לא קשור למה שכתוב בציטוט, אז זה ספאם.
לא,רק שליאון עושה את זה ספאם Xp
[quote=Kaiser;1312135]אני ממליץ לך ללכת לבדוק אם יש קפה כמו שאתה אוהב בבית,כי לפי מה שהבנתי ממך אתה תצטרך לשבת כל הלילה בשביל להכין שיעורים Xd
והיא לא היחידה,יש בפורום איזה שלוש-ארבע[/quote]
אני תמיד יכול להגיד שכחתי אותם בבית אבל חחחח ואני עדיין מכין תעצמי נפשית ...
אבל בנוד מותר לעשות ספאם עובדה שמדברים כאן על הכל
[QUOTE=CrazY_ Devil;1312093]נוד חדש חבל שעושים פרוטקציות למנהלי הפורום שמשנים את הרשימה של הנוד ואחרים שלא פתחו עדיין נוד נדפקים[/QUOTE]
הוא היה הבא ברשימה פשוט..
תשלח לאלכס הודעה פרטית שאתה רוצה שהוא יוסיף אותך ואז תהיה ברשימה..
[quote=The Sir;1312169]אני תמיד יכול להגיד שכחתי אותם בבית אבל חחחח ואני עדיין מכין תעצמי נפשית ...[/quote]
חחחחח
[quote=CrazY_ Devil;1312175]אבל בנוד מותר לעשות ספאם עובדה שמדברים כאן על הכל[/quote]
אפשר לעשות ספאם כמו "מה קורה?" אבל אסור ספאם כמו "כגדכישדגלוןעשדלג" הבנת?
אני פשוט לא אוהב את הספאם של ליאון,אתה יכול להגיב אותו הדבר וזה לא ישנה כלום,אני פשוט שונא את הקיום של המשתמש ליאון.
[quote=Itachi;1312176]הוא היה הבא ברשימה פשוט..
תשלח לאלכס הודעה פרטית שאתה רוצה שהוא יוסיף אותך ואז תהיה ברשימה..[/quote]
הוא כבר ברשימה
חזרתי.
[QUOTE=Kaiser;1312180]חחחחח
אפשר לעשות ספאם כמו "מה קורה?" אבל אסור ספאם כמו "כגדכישדגלוןעשדלג" הבנת?
אני פשוט לא אוהב את הספאם של ליאון,אתה יכול להגיב אותו הדבר וזה לא ישנה כלום,אני פשוט שונא את הקיום של המשתמש ליאון.
[/QUOTE]
1+ לא יודע למה..