-
[quote]יוקיו -
אתה מתחמק מהנינג'ה ולוקח את חרבך מהר מעביר לה צ'אקרת ברק ודוקר את הנינג'ה, הוא מתחיל לדמם והוא משתטח על ריצפת חדרך, השינובי השני מוציא במהירות קונאי ודוקר לך את כף היד, ידך מדממת לאחר מכן השינובי לוקח את הנינג'ה שדקרת ונעלם. אבא שלך נכנס לבדוק מה קרה והוא רואה שיש דם על ריצפת החדר, "מה קרה כאן?" הוא אומר ומעביר מבט על היד שלך, "איך זה קרה לך?" הוא שואל בדאגה רבה.[/quote]
"שתי נינג'ות התקיפו אותי,השתמשתי בחרב שנתת לי והרגתי אחד מהם.השני דקר אותי ביד." אומר לאבא שלי בבהלה אך גם בגאווה מעצמי.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1317126][COLOR="SeaGreen"]מאסטר ליאון -
אתה משתמש בטכניקה ענן לבן מכסה אותך ואתה הופך לנשר אתה מנסה להסתכל מלמעלה על המתרחש אך הערפל הסמיך מפריע לך ואתה לא יכול לראות כלום לפתע אתה רואה שנפער חור בענן ועף לעברך קונאי בשביל לפגוע בך הוא מתקרב ומתקרב מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]בארי -
אתה נכנס למיטה ומתחזה ליישן אמך פותחת את הדלת ורואה אותך ישן "יש לנו ילד כל-כך תמים וחמוד, אני לא אוהבת שהוא ייתערב בזה" היא אומרת במחשבה שאתה ישן יוצאת מהחדר וסוגרת את דלת חדרך.
לפתע שוריקן נורה מהחלון ממש ליידך עם פתק על המשימה "תגיע לרחוב בלהבלה בעוד שעה, ממרו" זה מה שכתוב בפתק מה תעשה? [/COLOR][/QUOTE]
אני אתלבש בשקט ובמהירות בבגדים שאני הולך איתם ביומיום. לאחר מכן אני הולך למקום עם הכתובת שמצויינת עליו.
-
[SIZE="4"]לכולם יש לי בקשה ואני ארצה לדעת איזה יום אתם במשחק, כלומר ישנתם כבר אז עבר יום.
אני רוצה לדעת את מס' הימים של כולם בבקשה.
[/SIZE]
[COLOR="RoyalBlue"]יוקיו -
"אתה הרגת נינג'ה של הראיקאגה הרביעי?!" הוא שואל בהתפלאות ובהרבה דאגה,"אתה בני הינך בגיל שתוכל להילחם ולהרוג" הא אומר לך בנימה דיי בעלת רחמים וחוזר לנושא העיקרי. "זה לא טוב.." הוא מוסיף, "אם זה ימשיך כך נצטרך לעבור גם מכאן" הוא אומר בדאגה, "לבינתיים מצאתי לך מי שישמור עליך וילמד אותך טכניקות חדשות, הוא הרבה יותר טוב ממני בנוגע ללימוד טכניקות ברק" הוא אומר לך ומחבק אותך, הוא לוקח לך את היד פותח מגירה בחדרך מוציא תחבושות וחובש לך את היד, "אתה תפגוש אותו בבוקר עכשיו חזור לישון" הוא אומר לך ומלוקח אותך למיטה ומכסה אותך בשמיכה.[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]ריי -
אתה אוכל את ארוחת הבוקר ומתאמן על יכולות שינוי תודעה והגוף התורשתית של השבט שלך לאחר-מכן אתה הולך לך אל תוך העיר ומטייל בכפר, אתה מגיע לרחוב שבו נמצאת חנות הראמן ומחנות הראמן אתה רואה אדם בעל מסיכה בורח ובידיו שקית עם קופסת ראמן, אחריו אתה רואה את אירוקה מוכר הראמן מתחיל לרדוף אחריו עם מקל "גנב! גנב!".
מה תעשה?[/COLOR]
בארי -
אתה מתלבש במהירות ונוריך לא שומעים אותך ועדיין חושבים שאתה ישן אתה קופץ מן חלון ביתך והולך למקום המפגש, שם אתה רואה את לין ואוביטו ואת המורה ממרו. "אוקיי, כולם פה המשימה שלכם היא ללכת ולמצוא כלוב דיי גדול שבתוכו נמצא נמר נדיר שצריך להחזיר לכפר" הוא אומר מחייך לעברכם מעניק לכם מפה ומראה לך את הנקודה בשיעור שבה נמצא אותו כלוב לין לוקחת את המפה בידה ומתחילה ללכת לכיוון הנקודה שמסומנת במפה אוביטו הולך בחיבוק ידיים גם איתה.
מה תעשה?
-
[quote]יוקיו -
"אתה הרגת נינג'ה של הראיקאגה הרביעי?!" הוא שואל בהתפלאות ובהרבה דאגה,"אתה בני הינך בגיל שתוכל להילחם ולהרוג" הא אומר לך בנימה דיי בעלת רחמים וחוזר לנושא העיקרי. "זה לא טוב.." הוא מוסיף, "אם זה ימשיך כך נצטרך לעבור גם מכאן" הוא אומר בדאגה, "לבינתיים מצאתי לך מי שישמור עליך וילמד אותך טכניקות חדשות, הוא הרבה יותר טוב ממני בנוגע ללימוד טכניקות ברק" הוא אומר לך ומחבק אותך, הוא לוקח לך את היד פותח מגירה בחדרך מוציא תחבושות וחובש לך את היד, "אתה תפגוש אותו בבוקר עכשיו חזור לישון" הוא אומר לך ומלוקח אותך למיטה ומכסה אותך בשמיכה.[/quote]
*אני ביום השני שלי.
לאחר שאשן אתעורר ואחשוב לעצמי:'טוב,יום חדש מגיע.'.לאחר מכן אתלבש בתלבושת הרגילה שלי,אצחצח שיניים ואלך לסלון לאכול ארוחת בוקר עם המשפחה שלי.
-
יונתן -
אתה משתמש בטכניקה ונושף רוח חזקה מאוד שמעיפה את הערפל הסמיך ואת הנינג'ות שהסתתרו בעזרתו וגם את לי אבורמה הוא מתרסק על עץ ונופל לאדמה, אתה שם לב שהנינג'ות שתקפו אתכם לבושים במדים סגולים והם עכשיו מרוסקים על האדמה מה תעשה?.
ראשון
אשתמש בכפילים ואעמוד עם כל הכפילים שלי במעגל סביבם,אומר להם "מי אתם ומי הנהיג כאן" (אדבר מכולם) ואתכונן לתקוף בפוטון רוח עצומה
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1313471][COLOR="DeepSkyBlue"]
[COLOR="DarkOrchid"]מאי -
מאי כדאי שתתחילי לנסות להעיר את השארינגן כי זה לא יבוא לך סתם פתאום D:
~~~~~~~~~
איטאצ'י מסתכל עלייך במבט קריר ואת מקבלת רעד משונה בגוף.
כולם נעלמו להם, ואת הלכת לביתך.
אבא ואמא שלך שאלו אותך איך היה במפגש ואת ענית להם שהיה בסדר.
את מסתכלת על השעון ורואה שהשעה עכשיו 4:30.
[/COLOR][/QUOTE]
סליחה שלא הגבתי מלא זמן ><
~~
" 4:30.. עוד חצי שעה עד למשימה!" אומר בשמחה, ואתארגן לקראת המשימה, ואבקש קצת כסף מהורי.
לאחר מכן אלך לחנות הראמן, ואקנה לי ראמן אחד. "כמה זה יעלה?" אשאל אותו, ואתן לו את הכסף הדרוש.
לאחר מכן, אלך לאגם ברחוב בלהבלהלבהלה כדי להתחיל את משימתי הראשונה.
-
אתה מתעורר בבוקר וקרני שמש בהירות מאירות את חדרך, אתה מצחצח שיניים, מתקלח ואתה הולך אל שולחן האוכל שבמטבח ומקבל ברכת בוקר טוב מהוריך, לאחר שאתה מסיים את הארוחה אביך אומר לך לצאת החוצה מהבית בשביל לפגוש את ה"שומר\מורה" שלך "היי" הו אומר לך ומרים לך יד לשלום אתה מסתכל עליו רואה אדם עם חליפת ג'ונינים בעל שיער לבן, מגן המצח שלו מכסה עין אחת שלו ויש לו מטפחת כזאת שמכסה את פיו הוא מתקדם אליך ומושיט לך יד בשביל ללחוץ לך אותה. "שלום, אני האטאקה קאקאשי" הוא אומר לך בחיוך אבל אתה לא שם לב כלכך לחיוך.
מה תעשה? [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]יונתן -
איזה יום אתה במ"ת?, עבר יום כבר?, גם אין לך כלכך הרבה כפילים רק אחד תוספת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רין מסתכלת עליך בתדהמה על שהשתמשת בטכניקה הזאת והצלחת להעיף את כולם היא רצה אל לי אבורמה ומרימה אותו על גבה ומניחה אותו בצד ומרפאת לו את הגב. לבנתיים,
אתה והכפיל שלך הולכים אל הנינג'ות ושואלים אותם מאיפה הם באו ומי מנהיג אותם, "אנחנו מכפר הערפל" הם אומרים דיי בגאווה, "ומי מנהיג אותנו?" הם חוזרים על שאלתך "אתה כבר תראה" הם מתחילים לצחוק צחוק מרושע אחד מהם לוקח משהו מכיסו זורק אותו לפתע עשן מתמלא ואתה לא מצליח לראות כלום, העשן מתפוגג ואתה רואה שהנינג'ות נעלמו.[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]מאי -
זה בסדר :), תוכלי להגיד לי גם באיזה יום את עכשיו במ"ת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוודאי מתוקה" אמא שלך אומרת לך בחיוך ומכניסה את ידה אל תוך תיקה ומוציא משם 5 מטבעות ומעניקה לך אותם, "שיהיה לך בהצלחה" היא אומרת בחיוך, את הולכת אל חנות הראמן ושם את קונה ראמן אחד ומשלמת עליו את שמה לב שהשעה 5 הגיעה ואת הולכת אל האגם שם את פוגשת את אוסאי ואיטאצ'י עם אי-סנסיי, "המשימה שלכם היא, להחזיר את המגילה הסודית שגנבו חבורה של גנבים שברחו אל תוך היער ולהביא אותה חזרה לכפר" הוא אומר והולך לו אל תוך הכפר, אוסאי מציעה שאתם תתפצלו וכך תוכלו לחפש בשטחים גדולים יותר, הוא הולך לצד צפון ליער, ואיטאצ'י לצד צפון-מערב.
נשארת לבדך מה תעשי?[/COLOR]
-
[quote]
יונתן -
איזה יום אתה במ"ת?, עבר יום כבר?, גם אין לך כלכך הרבה כפילים רק אחד תוספת.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רין מסתכלת עליך בתדהמה על שהשתמשת בטכניקה הזאת והצלחת להעיף את כולם היא רצה אל לי אבורמה ומרימה אותו על גבה ומניחה אותו בצד ומרפאת לו את הגב. לבנתיים,
אתה והכפיל שלך הולכים אל הנינג'ות ושואלים אותם מאיפה הם באו ומי מנהיג אותם, "אנחנו מכפר הערפל" הם אומרים דיי בגאווה, "ומי מנהיג אותנו?" הם חוזרים על שאלתך "אתה כבר תראה" הם מתחילים לצחוק צחוק מרושע אחד מהם לוקח משהו מכיסו זורק אותו לפתע עשן מתמלא ואתה לא מצליח לראות כלום, העשן מתפוגג ואתה רואה שהנינג'ות נעלמו.
[/quote]
כתבתי כבר ראשון
"פחדנים" אומר לעצמי ואומר לרין "מתי מקבבלים עוד משימה" אחרי שהיא תענה לי,אלך לחגוג באיזה מסעדה (או מקום אחר) בהתרגשות ובשמחה שהצלחתי את המשימה הראשונה שלי
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1317126][COLOR="SeaGreen"]מאסטר ליאון -
אתה משתמש בטכניקה ענן לבן מכסה אותך ואתה הופך לנשר אתה מנסה להסתכל מלמעלה על המתרחש אך הערפל הסמיך מפריע לך ואתה לא יכול לראות כלום לפתע אתה רואה שנפער חור בענן ועף לעברך קונאי בשביל לפגוע בך הוא מתקרב ומתקרב מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
*תקרא לי אייל,ככה קוראים לי
אתחמק מהקונאי בתעופה מחוץ לענן(מתי אוכל ליצור טכניקה משלי?) ואז אעוף רחוק כשאגרום ליריב שלי לחשוב שאני נשר אמיתי, ואז אבדוק מי היריב שלי.
-
[quote]יוקיו -
אתה מתעורר בבוקר וקרני שמש בהירות מאירות את חדרך, אתה מצחצח שיניים, מתקלח ואתה הולך אל שולחן האוכל שבמטבח ומקבל ברכת בוקר טוב מהוריך, לאחר שאתה מסיים את הארוחה אביך אומר לך לצאת החוצה מהבית בשביל לפגוש את ה"שומר\מורה" שלך "היי" הו אומר לך ומרים לך יד לשלום אתה מסתכל עליו רואה אדם עם חליפת ג'ונינים בעל שיער לבן, מגן המצח שלו מכסה עין אחת שלו ויש לו מטפחת כזאת שמכסה את פיו הוא מתקדם אליך ומושיט לך יד בשביל ללחוץ לך אותה. "שלום, אני האטאקה קאקאשי" הוא אומר לך בחיוך אבל אתה לא שם לב כלכך לחיוך.
מה תעשה? [/quote]
*בתקופה הזאת קאקאשי היה באנבו,הייתה לו חליפה שונה..
"היי, אני יוקיו." אומר לקאקאשי הטאקה 'הוא נראה בן אדם מאוד אמיץ,שמעתי שהוא באנבו.הוא גם המציא את הצ'ידורי,טכניקת ברק שרק הוא יודע.וואי הוא נינג'ה אדיר!' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Sindaquil Boy;1317522]
[COLOR="DimGray"]ריי -
אתה אוכל את ארוחת הבוקר ומתאמן על יכולות שינוי תודעה והגוף התורשתית של השבט שלך לאחר-מכן אתה הולך לך אל תוך העיר ומטייל בכפר, אתה מגיע לרחוב שבו נמצאת חנות הראמן ומחנות הראמן אתה רואה אדם בעל מסיכה בורח ובידיו שקית עם קופסת ראמן, אחריו אתה רואה את אירוקה מוכר הראמן מתחיל לרדוף אחריו עם מקל "גנב! גנב!".
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
יום מספר 3
- - - - -
"עצור" אני צועק ומעביר צ'אקרה לרגליים שלי.
אני רץ במהירות המקסימלית שלי לכיוון הגנב וברגע שאני בטווח בטוח אני משתמש בשארינשאן נו ג'יטסו : טכניקת בלבול תודעה וגוף על מנת לעצור את הגנב ולתת לאירוקה לתפוס אותו.
-
[SIZE="4"]טוב כולם עכשיו מי שלא עבר יום יתחיל לעבור אותו מהר.[/SIZE]
[COLOR="Sienna"]יונתן -
מצטער לא שמתי לב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קורא להם פחדנים והולך לשאול את רין-סנסיי מתי תהיה המשימה הבאה ההיא עונה לך שמחר תהיה המשימה הבאה ואתה צריך לאזור כוחות ולנוח לקראת מחר. אתה הולך שמח על כך שסיימת משימה ראשונה, אבל דיי שונה, אתה מתקדם אל חנות הראמן ואיתך נכנס לי אבורמה ורין-סנסיי לתוך מקום בתוך החנות עם שולחנות ישיבה "אני מזמינה לכולנו אוכל, לכוד זה שסיימנו משימה ראשונה" היא אומרת בחיוך ולאחר מכן משנה את הבעת פניה לסקרנות ונזכרת שמגני המצח שלהם היו של אנשי כפר הערפל ' מה הם עשו כאן?, למה הם תקפו אותנו?' היא שואלת את עצמה ולפתע מגיע למולכם מלצר שמביא לכם הרבה צלחות מלאות בראמן וסטייקים, רין מחייכת אליך והיא נזכרת באיך שהעפת את כולם בטכניקת הפוטון שלך, היא מתיישבת לוקחת צלחת ראמן ומתחילה לדבר איתכם "אז איך הצלחת בעצם להעיף את כל האנשים שתקפו אותנו?" היא שואלת אותך בחיוך ומחכה לתשובתך.
[/COLOR]
אתה לא אמור לדעת שהוא באנבו, והוא לובש מדי ג'ונינים כשהוא שומר עליך הוא שומר על זהותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוהיו, יוקיו, שמעתי שקורות לך צרות קטנות בזמן האחרון" הוא אומר לך בחיוך ומעביר מבטו על היד החבושה שלך, "אתה רוצה להתאמן ולהפוך לחזק?" הוא שואל אותך שאלה רטורית, "אבל תצטרך לעבור מבחן, לראות אם אתה ראוי שאגלה בפניך את הטכניקות הסודיות שלי" הוא מכניס את ידו לכיסו ומוציא מדבקה שכתוב עליה Fail, "מטרתך להדביק עליי את מדבקה זאת, כל שעה יש הפסקה תצטרך להפעיל את הראש, בשביל לנסות להדביק עליי אותה" הוא אומר לך והולך לכיוון יער שנמצא בתוך הכפר.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מתחמק מהקונאי, ולפתע אתה מרגיש רוח חזקה שמעיפה אותך לריצפה, ענן לבן מכסה אותך וחזרת להיות אדם אתה רואה שהערפל נעלם והנינג'ות שתקפון אתכם מדברות עם אקירה ונעלמות, רין עוזרת ל-לי להתאושש מהמכה שקיבל ולאחר מכן אותם נינג'ות שדיברו עם אקירה נעלמו, רין מזמינה אותך לבוא איתם אל חנות הראמן לחגוג את סיום המשימה הראשונה שלכם.[/COLOR]
[COLOR="DimGray"]ריי -
תוכל לחזור יום?, כל מה שעשית היום כאילו עשית ביום השני..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ אחרי הגנב עם קופסת הראמן ומשתמש בטכניקת שארינשאן נו ג'וטסו אותו גנב מתחיל להסתחרר ונופל ארצה קופסת הראמן נשפכת על הריצפה, "אריגאטו" המוכר אירוקה אומר לכם בחיוך ולוקח חזרה את קופסת הראמן ורץ ללכיוון המסעדה שלו, הוןא חוזר אליך ומעניק לך 10 שטרות יין, מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=RangerForce;1318777][SIZE="4"]טוב כולם עכשיו מי שלא עבר יום יתחיל לעבור אותו מהר.[/SIZE]
[COLOR="SeaGreen"]אייל -
אתה מתחמק מהקונאי, ולפתע אתה מרגיש רוח חזקה שמעיפה אותך לריצפה, ענן לבן מכסה אותך וחזרת להיות אדם אתה רואה שהערפל נעלם והנינג'ות שתקפון אתכם מדברות עם אקירה ונעלמות, רין עוזרת ל-לי להתאושש מהמכה שקיבל ולאחר מכן אותם נינג'ות שדיברו עם אקירה נעלמו, רין מזמינה אותך לבוא איתם אל חנות הראמן לחגוג את סיום המשימה הראשונה שלכם.[/COLOR]
ה?[/COLOR][/QUOTE]
*נראה לי שלא עברתי יום
אומר לה בשמחה "ברור שכן. את יודעת שאני פעם גמרתי ראמן בכמות ובמשקל של בלוק פלדה וטיטניום. יש לי מתכון מיוחד שעובר במשפחה,רוצה לטעום? ואני יכול לעשות אותו במסעדה אם יסכימו" כשפתאום אזיל קצת ריר מהראמן של אבי...
-
[QUOTE]יוקיו -
אתה לא אמור לדעת שהוא באנבו, והוא לובש מדי ג'ונינים כשהוא שומר עליך הוא שומר על זהותו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוהיו, יוקיו, שמעתי שקורות לך צרות קטנות בזמן האחרון" הוא אומר לך בחיוך ומעביר מבטו על היד החבושה שלך, "אתה רוצה להתאמן ולהפוך לחזק?" הוא שואל אותך שאלה רטורית, "אבל תצטרך לעבור מבחן, לראות אם אתה ראוי שאגלה בפניך את הטכניקות הסודיות שלי" הוא מכניס את ידו לכיסו ומוציא מדבקה שכתוב עליה Fail, "מטרתך להדביק עליי את מדבקה זאת, כל שעה יש הפסקה תצטרך להפעיל את הראש, בשביל לנסות להדביק עליי אותה" הוא אומר לך והולך לכיוון יער שנמצא בתוך הכפר. [/QUOTE]
"טוב,כדאי שאני גם אלך ליער.." אומר, אנופף להוריי לשלום ואלך אל תוך היער כדי לחפש את קאקאשי ולהדביק עליו את המדבקה.
-
[COLOR="Green"]אייל -
"מצויין", היא אומרת ומתחילה לצחקק על מה שאמרת כרגע, אתם הולכים אל המסעדה ושם אירוקה אומר לכם שלום בחיוך רחב ומשם אתם פונים לחדר אחר שבתוך החנות ומתיישבים באחד מן השולחנות שם, מגיע מלצר ומגיש לכם צלחות מלאות במטעמים, אתם מתחילים לאכול ורין-סנסיי מתחילה לדבר היא שואלת את אקירה איך הוא הצליח להעיף את כל הנינג'ות האלו.
אתה רואה שהמטעמים נורא טעימים ומגרים במיוחד, מה תעשה?[/COLOR]
אתה הולך אל היער ומנופף אל הוריך, הם מנופפים לך חזרה, "בהצלחה" אומרת לך אמך והיא ואביך מנופפים לך לשלום.
אתה נכנס אל תוך היער בלית ברירה והמדבקה בידך, אתה רואה את קאקאשי יושב על איזה ענף עבה של עץ וקורא איזשהו ספר, הוא מסתכל עליך ומראה חיוך לאחר מכן הוא קם ומתחיל לברוח לצפון היער.
מה תעשה ?[/COLOR]