-
[quote=LordAbizi;1334927]
רומה
השמש צוהרת, אבל נראה לך שהיא כבר עברה את הזניט. אתם יורדים מן הדרך הראשית לדרך הצדדית שמובילה לקולודה. לא עובר זמן רב ואתם מגיעים אל העיר. אתם נכנסים לאיזשהי מסבאה (מכיוון שמבחינתי אין הבדל, לכל צורך מעשי נניח שיש רק אחת). אין שם יותר מדי אנשים, ויש מספיק שולחנות פנויים. אתם מתיישבים, ומלצרית, שאני עצלן מכדי לדמיין שואלת אתכם מה תרצו מבין [סוג אוכל לא משהו] שעולה 4 מטבעות ארד, [סוג אוכל נורמלי] שעולה 7 מטבעות ארד, ו-[סוג אוכל טוב מאוד] שיעלה מטבע כסף, כאשר אני עצלן מכדי לחשוב גם מה אתם אוכלים, ולכן אם זה משנה לך אתה יכול להציב איזה אוכל שבא לך במקום כל "[]".
[/quote]
אחשוב מעט על התפריט ולאחר מכן אביט אל תוך ארנקי, ואז בלט ברירה אגיד "אני אקח מנה אחת של (אוכל נורמלי)" והוציא מן הארנק 7 מטבעות ארד ואתן אותם למלצרית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1334927]
ACMilaneZi
"בסדר. יש לך הצעות?" היא שואלת, ואחר כך מוסיפה "ולאן אנחנו בכלל הולכים?" (אתה הסברת לי את זה, אבל לא לה)[/QUOTE]
"כן נלחמנו כשני בדידים צריך להילחם ביחד"אגיב לקארין
"בפעם הבאה,אפשר לנסות משהו שחשבתי עליו:
את מפנה את צומת לבם ממני אני אתגנב מאחוריהם כבר" אסביר לה
"אנחנו מתקדמים לכיוון העיר טוקירו,אני מכיר שם כמה אנשים שיכולים לעזור לנו"אסתכל לשמיים ואחשוב על אבי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1334321]
הצוות השתנה, אז הגיע הזמן לבחון את עבודת הצוות החדשה. (כלומר, זה לא סתם קרב שאני זורק עליך כי אין לי משהו יותר טוב לעשות. או שמא...?)
--
השניים מסכימים, ואתם ממשיכים בדרך. אתם הוכלים כשעתיים, והדרך נהיית פחות ופחות שוממת, ויש בה צמחייה נורמלית. אתם ממשיכים ללכת, כשלפתע נשמע "קוקריקו!!" זוועתי.
"תרנגול תלת-ראשי." קובעת מלינה, והיא אפילו מאתרת אותו בצמחייה בצד הדרך, ומצביעה לכיוון שלהם. "הוא והלהקה של חמשת התרנגולים הדו-ראשיים שלו לא רוצים שנעבור כאן." תרנגולים דו ראשיים, כפי שהשם מרמז, הם תרנגולים עם שני ראשים. גובהם כמטר. שום דבר מיוחד איתם. התלת ראשיים קצת גדולים יותר, גובה מטר וחצי. אין להם שום דבר מיוחד, אך אם שלוש הראשים מחליטים לנקר ביחד את אותה נקודה, הם עושים את זה מהר עד כדי הפתעה. ידוע שאנשים שזלזלו במהירות הניקור של תרנגול תלת-ראשי לפעמים הצטערו על כך בקיבתם.
[/QUOTE]
"אני לא יודע, אנשים שזלזלו ביכולות החרב שלי גם הצטערו על זה בקיבתם" אני אומר תוך כדי גירוד אופייני בראש. "כך או כך, אף להקת תרנגולים לא תגיד לי איך ללכת. בלי לזלזל בערכם, כמובן." אני אגיד תוך כדי שליפת חרב "אני חושב שכדאי שנתחיל בתלת-ראשי, הוא הכי מסוכן. ובגלל שנראה שהוא ראש הלהקה- אולי אם הוא ימות השאר יברחו. לכן אני עומד לתקוף אותו, ואני מקווה שתעזרו לי" אני אומר ומביט על שניהם, ואז רץ עם החרב שלי לכיוון התרנגול התלת-ראשי, להראות לו מי שולט בענייני החורים-בקיבה.
-
גלעד
לא שאני מבין למה אתה רוצה בכלל לחזור, שאם הבנתי נכון, תכנית ה-ב' שלך, היא באותו כיוון שאליו כבר התחלת ללכת... ם.ם
--
אתם מחכים זמן מה ומגיע סירה מהכיוון הנגדי. אתה נושא ונותן איתם בנוגע לנסיעה שלכם עד לביזנס סיטי, ואתם מגיעים לפשרה של 5 ארד בעבור כל אחד מכם.
רומה
רונלד מזמין את סוג האוכל לא משהו. אתם משלמשים ומגיעה המלצרית עם האוכל ואתם מתחילים לאכול. בינתיים מישהו משולחן אחר מתקרב אליכם.
"מניין אתם? אינכם מכאן." הוא אומר.
ACMilaneZi
"טוב, אנחנו יכולים לנסות את זה." היא אומרת. אתם ממשיכים ללכת כמה שעות, והשמש עוברת את בזניט שלה. אתה לא רגיל להליכות כל כך ארוכות, ואתה מרגיש את המאמץ ברגליים שלך. "מה דעתך שנעצור להפסקה?" היא מציעה.
--
קאדר ומלינה נענים להצעה שלך.
"קוקריקו!!!" קורא התרנגול התלת-ראשי, ומתייצבים מסביבו ארבעה דו-ראשיים (כך שיש שם 11 מקורות), ושלושה דו ראשיים יוצאים לקראתכם. אתה וקאדר רצים קדימה, בזמן שמלינה הולכת כמה צעדים אחורה כדי לתפוס מרחק בטחון וזוית ראייה נוחה. לפי התכנית שלך עם קאדר, אתם מתאמים במבט את התרנגול הדו ראשי שעליו עושים סיכול ממוקד. אתה מניף את החרב, וקאדר תוקף עם ההתקפה שלו, והתרנגול הדו ראשי נשחט. בינתיים השניים האחרים תוקפים אתכם מהצדדים, אחד מכל צד. אתה, עם השיריון, מרגיש את זה פחות (יצורים עם מוח ציפור, לא חשבו על לתקוף את האזור הפחות ממוגן), קאדר קצת יותר, אבל זה לא נורא. מלינה בינתיים מנסה לצלוף בתרנגול התלת ראשי לפי הצעתך. היא יורה שני חצים לכיוונו, אך אחד הדו ראשיים שמסביבו מקרב את הראשים שלו ויוצר חומה מפני החץ שלה. חץ אחד פוגע במרכז אחד הראשים, והראש הזה נופל, והחץ השני שורט בצד רק את הראש השני, כך שהדו ראשי הזה עדיין חי. אין לי מושג איך הספקת לשים לב לכל זה מהעמדה שלך, אבל שיהיה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1335590]
--
קאדר ומלינה נענים להצעה שלך.
"קוקריקו!!!" קורא התרנגול התלת-ראשי, ומתייצבים מסביבו ארבעה דו-ראשיים (כך שיש שם 11 מקורות), ושלושה דו ראשיים יוצאים לקראתכם. אתה וקאדר רצים קדימה, בזמן שמלינה הולכת כמה צעדים אחורה כדי לתפוס מרחק בטחון וזוית ראייה נוחה. לפי התכנית שלך עם קאדר, אתם מתאמים במבט את התרנגול הדו ראשי שעליו עושים סיכול ממוקד. אתה מניף את החרב, וקאדר תוקף עם ההתקפה שלו, והתרנגול הדו ראשי נשחט. בינתיים השניים האחרים תוקפים אתכם מהצדדים, אחד מכל צד. אתה, עם השיריון, מרגיש את זה פחות (יצורים עם מוח ציפור, לא חשבו על לתקוף את האזור הפחות ממוגן), קאדר קצת יותר, אבל זה לא נורא. מלינה בינתיים מנסה לצלוף בתרנגול התלת ראשי לפי הצעתך. היא יורה שני חצים לכיוונו, אך אחד הדו ראשיים שמסביבו מקרב את הראשים שלו ויוצר חומה מפני החץ שלה. חץ אחד פוגע במרכז אחד הראשים, והראש הזה נופל, והחץ השני שורט בצד רק את הראש השני, כך שהדו ראשי הזה עדיין חי. אין לי מושג איך הספקת לשים לב לכל זה מהעמדה שלך, אבל שיהיה.[/QUOTE]
אני אסתובב בסיבוב של 180 מעלות (ולא 360 מעלות, כמו שאלון מזרחי אומר P= ) במקום וארוץ במטרה לעזור לקאדר לחסל את התרנגול שלו (אני חבר טוב :) ), ובהנחה שלא יקרה עד אז משהו דרמטי ומסעיר, אני אסתובב שוב אחר כך כדי לטפל בתרנגול שלי.
-
[quote=LordAbizi;1335590]
רומה
רונלד מזמין את סוג האוכל לא משהו. אתם משלמשים ומגיעה המלצרית עם האוכל ואתם מתחילים לאכול. בינתיים מישהו משולחן אחר מתקרב אליכם.
"מניין אתם? אינכם מכאן." הוא אומר.
[/quote]
"כן אתה צודק אנחנו לא מכאן, אני מהעיר יורק" הענה לזר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1335590]גלעד
לא שאני מבין למה אתה רוצה בכלל לחזור, שאם הבנתי נכון, תכנית ה-ב' שלך, היא באותו כיוון שאליו כבר התחלת ללכת... ם.ם
--
אתם מחכים זמן מה ומגיע סירה מהכיוון הנגדי. אתה נושא ונותן איתם בנוגע לנסיעה שלכם עד לביזנס סיטי, ואתם מגיעים לפשרה של 5 ארד בעבור כל אחד מכם.
[/QUOTE]
אני פועל עכשיו לפי סרטים על דברים ישנים.
אגב, הייתי מביא לך 9.5 (ואולי טיפה יותר) על המ"ת, רק בגלל דבר פשוט, אין לך תיאורים מרחיבים על נושאים, זה היה יכול להוסיף עניין. אבל מאחר וזה נושא זניח שלא ממש פוגע בהנאה, זה בקושי מוריד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני משלם ומתחיל ללכת לכיוון פורט סיטי (אני הולך עם ג'וני כמובן) בתקווה למצוא את הפונדק הראשון בעיר, בגלל שהמקום הטוב ביותר למצוא חברים להרפתקה הוא בפונדקים.
בימידה ובתגובה הנ"ל אני מגיע לפונדק, אני דואג לכך (בעזרת ג'וני) שאנשים שישאלו את המוזג לגבי הקוסם והקשת (הקוסם ה"מפחיד" עם הברדס על הראש והמטה ביד) יקבלו תשובה ששני אלה רוצים לחסל את הג'מוזה והם מחפשים שותפים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1335590]
ACMilaneZi
"טוב, אנחנו יכולים לנסות את זה." היא אומרת. אתם ממשיכים ללכת כמה שעות, והשמש עוברת את בזניט שלה. אתה לא רגיל להליכות כל כך ארוכות, ואתה מרגיש את המאמץ ברגליים שלך. "מה דעתך שנעצור להפסקה?" היא מציעה.
[/QUOTE]
'אערער בראשי האם כדאי לעצור'כמחצית הדקה
"אני אומר שכדאי שניקח הפסקה קצרה" אגיד ואשב על האדמה בעודי פורש את הציוד שלי ובודק שהכול נמצא ובמקומו.
-
טוב אחרי כמה ימים של אי פעילות (שהסיבות הן מתכונת בהיסטוריה ואי חשק מוחלט לבדוק משחקי תפקידים) חזרתי.
אתה חוזר אחורה, ויחד עם קאדר שוחטים את התרנגול ההוא, בזמן שזה שתקף אותך תוקפים את שניהם. לאחר מכן אתם מסתובבים ושוחטים גם את התרנגול הזה, מבלי להפגע יותר מדי, כי כאמור החיות האלו לא חכמות במיוחד. בינתיים מלינה שולחת חץ נוסף, אך דו ראשי אחר סופג את המכה ומאבד את אחד הראשים שלו (אז בינתיים יש שם תשעה ראשים).
רומה
"המקום מוכר לי. הכל בסדר שם?" הוא שואל, ואז גם מוסיף "מה מעשיכם בקולודה?"
גלעד
איזה מידע למשל חסר לך?
אוף איך אתה נהנה לסבך אותי.
--
אתם שטים חזרה לפורט סיטי, ומגיעים לפונדק היחיד עד כדי איזומורפיזם שנמצא שם. מכיוון שהשיט לוקח כמה שעות טובות (אחרי הכל לוקח יום ברכיבה להגיע לשם), אתם מגיעים כשכבר חשוך. אמנם לא כתבת שאכלת בזמן הזה, אך מכיוון שהיית כמה שעות על סירה אז מתבקש שמצאת זמן לאכול שם (ויש את הצידה לדרך לאכול), ככה שאתה לא יותר מדי רעב כעת. אתם יושבים שם זמן מה בזמן שאתה מנסה לשוות לעצמך את המראה הכי מסתורי שאתה יכול, ומגיע אליכם מישהו, גבוה מאוד.
"שמעתי שאתם מנסים להביס את הג'מוזה ומחפשים שותפים." הוא אומר לכם.
ACMilaneZi
אתה עובר בקצרה על הציוד, והכל במקום. קארין מוציאה פיסת אוכל מהתיק שלה, והרעיון הזה נראה לך נכון, שכן עברו כמה שעות מאז שאכלת.
"אז תספר קצת על עצמך." היא אומרת, מנסה להעביר את הזמן.
-
[quote=LordAbizi;1338856]גיל
אתה חוזר אחורה, ויחד עם קאדר שוחטים את התרנגול ההוא, בזמן שזה שתקף אותך תוקפים את שניהם. לאחר מכן אתם מסתובבים ושוחטים גם את התרנגול הזה, מבלי להפגע יותר מדי, כי כאמור החיות האלו לא חכמות במיוחד. בינתיים מלינה שולחת חץ נוסף, אך דו ראשי אחר סופג את המכה ומאבד את אחד הראשים שלו (אז בינתיים יש שם תשעה ראשים).
[/quote]
(למה תשע ראשים? היו 11 מקורות, ואני וקאדר הרגנו ארבעה ראשים. בנוסף, שני תרנגולים דו ראשיים הקריבו ראש אחד, כלומר צריכים להיות רק חמש ראשים- שתי תרנגולים "רגילים" ואחד תלת ראשי)
------------------------------
כך או כך, אני מסמן לקאדר לכיוון התרנגול החד ראשי שספג את המכה מקודם (לא עכשיו), בזמן שאני נותן מכה מסובבת לתרנגול התלת- ראשי ולתרנגול החד ראשי שהגן עליו זה עתה (שאני מניח שהוא נמצא סמוך אליו, אם הוא חסם בראשו את החץ).
-
[quote=LordAbizi;1338856]טוב אחרי כמה ימים של אי פעילות (שהסיבות הן מתכונת בהיסטוריה ואי חשק מוחלט לבדוק משחקי תפקידים) חזרתי.
רומה
"המקום מוכר לי. הכל בסדר שם?" הוא שואל, ואז גם מוסיף "מה מעשיכם בקולודה?"
[/quote]
"כן הכל בסדר ביורק, אנחנו באמצע מסע ועצרנו כאן למנוחה" אענה לאיש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1338856]
ACMilaneZi
אתה עובר בקצרה על הציוד, והכל במקום. קארין מוציאה פיסת אוכל מהתיק שלה, והרעיון הזה נראה לך נכון, שכן עברו כמה שעות מאז שאכלת.
"אז תספר קצת על עצמך." היא אומרת, מנסה להעביר את הזמן.[/QUOTE]
אוציא את האוכל מהתיק ואתחיל לאכול ואגיד לקארין
"אין הרבה מה לספר,נולדתי בוואסטפורסט,למדתי שם וכרגע אבא שלי לא נמצא שם"
"אם את רוצה לדעת על משהו ספציפי תצטרכי לשאול" אגיד לה.
-
כשאמרתי ממקודם 11 מקורות, התכוונתי סביב התלת-ראשי. (3 + 4X2 = אחד עשרה) מלינה הורידה שם שני ראשים, אז נותרו תשעה ראשים סביב התלת ראשי. והם כולם נמצאים קרוב, אחרי הכל הארבעה הדו ראשיים יצרו טבעת הגנה סביב התלת ראשי.
--
אתה וקאדר מתקרבים לתלת ראשי, אך כל הראשים שיש שם כל הזמן נעים במהירות לכיוון שלכם מה שמונע מכם להתקרב. אך אז מלינה יורה חץ בודד, שכשהוא מגיע, הוא עולה בלהבות ומתפוצץ, ומהמם לרגע את התרנגולים (וגם הורג סופית דווקא אחד חדש, שלא נפגע קודם). זה נותן לכם זמן לתקוף, ואתם תקופים במהירות את התרנגולים, והורגים את אחד האלו בלי הראש, אך אז הם מתאוששים ויוצאים למתקפת בזק ששוב הודפת אתכם אחורה.
רומה
"אה.. בטח מנסים לנצח את הג'מוזה?" הוא אומר לאחר מחשבה קצרה.
ACMilaneZi
"לא יודעת, סתם רציתי להכיר טוב יותר את אלו שאני מסתובבת איתם." היא עונה. מכל מקום, כעבור זמן מה אתה מרגיש שנחתם מספיק.
-
[quote=LordAbizi;1340552]גיל
כשאמרתי ממקודם 11 מקורות, התכוונתי סביב התלת-ראשי. (3 + 4X2 = אחד עשרה) מלינה הורידה שם שני ראשים, אז נותרו תשעה ראשים סביב התלת ראשי. והם כולם נמצאים קרוב, אחרי הכל הארבעה הדו ראשיים יצרו טבעת הגנה סביב התלת ראשי.
--
אתה וקאדר מתקרבים לתלת ראשי, אך כל הראשים שיש שם כל הזמן נעים במהירות לכיוון שלכם מה שמונע מכם להתקרב. אך אז מלינה יורה חץ בודד, שכשהוא מגיע, הוא עולה בלהבות ומתפוצץ, ומהמם לרגע את התרנגולים (וגם הורג סופית דווקא אחד חדש, שלא נפגע קודם). זה נותן לכם זמן לתקוף, ואתם תקופים במהירות את התרנגולים, והורגים את אחד האלו בלי הראש, אך אז הם מתאוששים ויוצאים למתקפת בזק ששוב הודפת אתכם אחורה.
[/quote]
אז עכשיו נותרו אחד חד-ראשי, אחד נוסף דו-ראשי והתלת ראשי?
------------------
"אני אלך על הדו ראשי, אתה על החד ראשי, ואז נתקוף עם מלינה את התלת ראשי- כל אחד ראש, בסדר?" אני שואל את קאדר בשאלה רטורית, ואז במכה מסובבת אחת מנסה לכרות את שני הראשים של התרנגול הדו-ראשי. בהנחה שזה יצליח, אני אתקוף עם קאדר ומלינה את התלת ראשי. אם לא, אתכונן למכה מחודשת כנגד הדו-ראשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1340552]גיל
--
רומה
"אה.. בטח מנסים לנצח את הג'מוזה?" הוא אומר לאחר מחשבה קצרה.
ACMilaneZi
"לא יודעת, סתם רציתי להכיר טוב יותר את אלו שאני מסתובבת איתם." היא עונה. מכל מקום, כעבור זמן מה אתה מרגיש שנחתם מספיק.[/QUOTE]
"לא צריך להעלב" אגיד לקרין
"טוב,אני חושב שנחנו מספיק,לא?"אגיב ואתכונן לתזוזה וכאשר היא מוכנה אתחיל להתקדם לכיוון טוקירו.