-
[B]סם~[/B]
לא רק שאתה מוכן יש לך אינסוף אוכל! XP תשמין בכיף :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוריד את תרמילך ומוציא משם קצת אוכל ומגיש לארון שאוכל בתאבון את כולו. אחרי שהוא מסיים אתה מוציא לך תפוח ומתחיל ללכת עם ארון לצידך. כעבור רבע שעה אתה עומד מאחורי שערי העיר מוכן לכל דבר שיעמוד בדרכך.
אחרי כעשר דקות נוספות כשאתה הולך בשביל לצד שדות הפרחים אתה מבחין בעשב שזז במהירות לצד הדרך, מה שמפתיע אותך כי עשב לא יכול לזוז. ככל שאתה מתקרב אתה קולט שזו חבורה של אודיש ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]).
[B]תומאס~[/B]
אתה לוכד סוף סוף ברשמיות את אלקיד. אתה מתחיל ללכת לכיוון קרחת היער ששם ראית לאחרונה את ג'ון. לאחר כמה רגעים אתה מוצא את הקרחת היער ורואה שהמקום לא השתנה בכלל כמו בפעם האחרונה שהיית שם. אתה מנסה לחפש רמזים למה שקרה, אבל כל מה שהיה שם עם הזמן שעבר נעלם.
[B]לן~[/B]
"וואו אחי תרגע!" הוא אומר בחיוך "רק קרב ידידותי, אבל אם אתה לא רוצה, לא צריך" הוא אומר ומתחיל ללכת משם.
[B]דארן~[/B]
דאסקול מצחקק ועם ידו הקטנה מושך קצת מהמסכה שעל פרצופו ועושה פרצוף המשגע את ליידבה ואז הוא מעיף אותה לאחור עם צל לילה. ליידבה מוטשת לחלוטין, אבל אז היא מתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומתחילה ליצור רוח כסופה אשר עפה במהירות לעברו של דאסקול ומצליחה לפגוע בו, מה שמפתיע את שלושתכם.
מיילין~
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Charm_(move[/url]) :O נראה לי התבלבלת עם משיכה (Attract)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו בשאריות כוחותיו שולח מכת ברק לעברו של ווארמפל ומעלף אותה. את מאושרת מהצלחה של הקרב אבל אז את מבחינה שם פיצ'ו אינו נראה כזה טוב והוא נופל לאחור מותש גם הוא.
אז זורקת פוקדור על ווארמפל, אשר נכלאת בתוך הפוקדור ואחרי מספר שניות נלכדת סופית.
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן בהסכמה ונראה למרות הופעתו הקשוחה, שמח שיש לו סוף סוף מאמן.
[B]ניל~[/B]
כי אתה חופרר P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוקדור וקלפה חוזרת לחבק את רגלך ושניכם ממשיכים בדרך. לאחר כמה דקות אתה מבחין בנערה צעירה העומדת מבולבלת במקום. היא מבחינה בך והיא מחייכת "תוכל לעזור לי? הלכתי לאיבוד! אני מנסה למצוא את המרכז פוקימונים שבין דרך 25 לדרך 26!" היא אומרת ומסמיקה קלות.
[B]פלינט~[/B]
תרופה מיוחדת, או שזה עובר לבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים מתחילים לשרוט אחד את השני, אבל לבסוף פרס מצליח לפגוע בחוזקה בצ'ימיצאר ואז השיתוק מתחיל לפעול וצ'ימיצ'אר לא מצליח לזוז.
פרס מחייך ברשעות ויוצא שוב עם שריטה, אבל צ'ימיצ'אר מצליח בכוחות מאומצים לשלוח גחלת רצינית לעברו של פרס ולשרוף אותו קשה.
וואי איזה ארוך זה XD
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331145][B]
[B]תומאס~[/B]
אתה לוכד סוף סוף ברשמיות את אלקיד. אתה מתחיל ללכת לכיוון קרחת היער ששם ראית לאחרונה את ג'ון. לאחר כמה רגעים אתה מוצא את הקרחת היער ורואה שהמקום לא השתנה בכלל כמו בפעם האחרונה שהיית שם. אתה מנסה לחפש רמזים למה שקרה, אבל כל מה שהיה שם עם הזמן שעבר נעלם.
[/QUOTE]
'אולי אמצא משהו בבית הישן שלנו' אני מהרהר לעצמי, ומתחיל לצעוד לשם.
-
מיילין~
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Charm_(move[/url]) :O נראה לי התבלבלת עם משיכה (Attract)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו בשאריות כוחותיו שולח מכת ברק לעברו של ווארמפל ומעלף אותה. את מאושרת מהצלחה של הקרב אבל אז את מבחינה שם פיצ'ו אינו נראה כזה טוב והוא נופל לאחור מותש גם הוא.
אז זורקת פוקדור על ווארמפל, אשר נכלאת בתוך הפוקדור ואחרי מספר שניות נלכדת סופית.
נו טוב גם טובP:
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331145]
[B]ניל~[/B]
כי אתה חופרר P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מרים את הפוקדור וקלפה חוזרת לחבק את רגלך ושניכם ממשיכים בדרך. לאחר כמה דקות אתה מבחין בנערה צעירה העומדת מבולבלת במקום. היא מבחינה בך והיא מחייכת "תוכל לעזור לי? הלכתי לאיבוד! אני מנסה למצוא את המרכז פוקימונים שבין דרך 25 לדרך 26!" היא אומרת ומסמיקה קלות.[/QUOTE]
אני מתלבט אם להמשיך את דמות הביישן מהגלגול הקודם של המשחק הזה XD
------------------------------------------------
"את מתכוונת למרכז הפוקימונים שבעיר ג'נטה ?" אשאל בתמימות.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331145][B]סם~[/B]
לא רק שאתה מוכן יש לך אינסוף אוכל! XP תשמין בכיף :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוריד את תרמילך ומוציא משם קצת אוכל ומגיש לארון שאוכל בתאבון את כולו. אחרי שהוא מסיים אתה מוציא לך תפוח ומתחיל ללכת עם ארון לצידך. כעבור רבע שעה אתה עומד מאחורי שערי העיר מוכן לכל דבר שיעמוד בדרכך.
אחרי כעשר דקות נוספות כשאתה הולך בשביל לצד שדות הפרחים אתה מבחין בעשב שזז במהירות לצד הדרך, מה שמפתיע אותך כי עשב לא יכול לזוז. ככל שאתה מתקרב אתה קולט שזו חבורה של אודיש ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/1/1a/Spr_5b_043.png[/IMG]).
[/quote]
'אודיש, בעבר כשהייתי יוצא עפ חברי לשדה היינו משחקים עם הרבה פוקימונים ביניהם היו גם כמה אודישים' אעלה זכרונות בזמן שאביט בלהקת האודישים החמודים. ואז אמשיך ללכת לצידם ביחד עם ארון.
-
[quote]לן~
"וואו אחי תרגע!" הוא אומר בחיוך "רק קרב ידידותי, אבל אם אתה לא רוצה, לא צריך" הוא אומר ומתחיל ללכת משם.
[/quote]
"אפס!" אגיד בקול "פחדן!" אגיד ואמשיך להיתקדם "אוף משעמם פה" אגיד בשקט "אין פה אקשן" (אהמרמזאהמ)
-
[b]פלינט~[/b]
תרופה מיוחדת, או שזה עובר לבד...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שני הפוקימונים מתחילים לשרוט אחד את השני, אבל לבסוף פרס מצליח לפגוע בחוזקה בצ'ימיצאר ואז השיתוק מתחיל לפעול וצ'ימיצ'אר לא מצליח לזוז.
פרס מחייך ברשעות ויוצא שוב עם שריטה, אבל צ'ימיצ'אר מצליח בכוחות מאומצים לשלוח גחלת רצינית לעברו של פרס ולשרוף אותו קשה.
וואי איזה ארוך זה Xd[/quote]
"צ'ימצ'אר! אני רוצה שתנצל את הזמן שפרס נשרף בשביל להשתמש במיקוד אנרגיה בשביל לנסות להתרכז בפרס,כשאתה מרגיז מוכן תשתמש עוד פעם בגחלת! אתה מסוגל!" אומר לו ואגווה שהמהלך יעבוד
-
[quote=Ritsuka Kun;1331145]
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן בהסכמה ונראה למרות הופעתו הקשוחה, שמח שיש לו סוף סוף מאמן.
[/quote]
"מעולה, אז זה נראה לי מוסכם" אביט בו בחיוך מרוצה, אתכופף ואלחץ את ידו.
ולאחר מכן אתקדם שהוא לצידי, שורק לי מנגינות מוכרות לאורך הדרך ומחפש לי קרב לבחון את היכולות של הטריקו שלי.
-
[B]תומאס~[/B]
אתה משחזר את הצעדים לבית שלך מנסה להעלות זכרונות על מה שקרה באותו לילה נוראי. לבסוף אתה מגיע לבית הישן שלך הסגור כולו בקרשים ונראה שומם למדי. אתה, בעזרת אלקיד, לפתוח את הדלת ונכנס פנימה. בתוך הבית החושך והמחנק שולטים. אתה מתחיל לפלס את דרכך לחדר הישן של הוריך ומתחיל לחטט בין הדברים שנשארו שם. אתה מוצא בארון גלימה לבנה עם סימן של כפית סגולה עליה. אותה כפית שאביך מת בה. אתה מחטט בפנים ומוציא פתק קטן ומקומט ועליו רשומות כמה מילים [I]" אל תאמין לאף אחד"[/I] בכתב ידו של אביך. אתה קורא את הפתק הזה שוב ושוב מנסה לחשוב למה הוא התכוון. אתה מנסה לחפש עוד כל מיני רמזים ומוצא בחדרך הישן תמונה שלך וג'ון שהייתם ילדים קטנים ונזכר שממש אחרי שצולמה התמונה קיבלתם את אלקיד שלכם. יותר מזה אתה לא מוצא כלום בבית.
[B]מיילין~[/B]
ד"א מעודכנת לך ווארמפל (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מניחה לפיצ'ו ולווארמפל לנוח מעט ואחרי עשר דקות שניהם עומדים על רגליהם מתאוששים לגמרי ומוכנים לתזוזה. את מציעה לווארמפל להישאר בחוץ והיא נראית מאושרת מההצעה ומתחילה ללכת לצדיך ולצד פיצ'ו בשמחה ברורה למדי.
את ממשיכה ללכת ואחרי כמה דקות את מגיעה למבוי סתום. את מסתכלת המומה מעט וחוזרת על צעדייך, אבל לפתע את נתקעת במשהו בראש ועפה אחורה על הישבן. את מרימה את ראש ומסתכלת ורואה נערה, בערך בגילך באותו מצב כמוך [IMG]http://i46.tinypic.com/34ga4k4.gif[/IMG] "אוי אני כזאת מגושמת" היא אומרת בחיוך נבוך ונעמדת על רגליה ואז מושיטה לך יד "אני ממש מצטערת!" היא אומרת.
[B]ניל~[/B]
מה שבא לך~ XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא יש ממש בין דרך 25 ודרך 26 מרכז פוקימונים" היא אומרת נבוכה "איבדתי את המפה שלי באיזו פינה חשוכה ביער" היא אומרת שוב וצוחקת נבוכות. "תוכל לעזור לי?" היא שואלת ומעפעפת בעינייה.
[B][B]סם~[/B][/B]
אתה ממשיך ללכת לצידם עד לנקודה שבהם הם נכנסים לתוך השדה ונעלמים בין השיחים, כלא היו. ולבסוף אתה מגיע לחורשה קטנה ונכנס לתוכה, יחד עם השביל. בתוך החורשה הרבה יותר נעים וקריר ואתה כבר מרגיש את כל הזיעה נעלמת מגופך. כעבור מספר דקות אתה שומע רעש מבין העצים. אתה מרים מבט ורוא שם פוקימון חום קטן בעל כנפים חומות גם הן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/08/Spr_5b_016.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא פידג'י- פוקימון הציפור הקטנה.
[B]לן~[/B]
הייתה לך אפשרות לקרב אהמאהמ O-ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המאמן מרים בידו בניפנוף ומתעלם ממך לחלוטין. אתה ממשיך בדרך ומבחין בפוקימון קטן וחום רץ לו במהירות בין השיחים הנמוכים. אתה מתקרב ומגלה לתדהמתך שזה זיגזגון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתאמץ ובזמן שפרס שרוף ואינו מסוגל לזוז, הוא מחסל אותו עם גחלת ענקית היוצאת מבין ידיו.
[B]אוסטין~[/B]
אתה מתחיל ללכת יחד עם טריקו ועד מהרה אתה מגיע לשטח פתוח גדול בדרך 25. אתה מסתכל סביב ולפתע מבחין במשהו עף בקרבתך אתה מאמץ את עיניך ומגלה שהפוקימון הוא ספירו ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/05/Spr_5b_021.png[/IMG])
-
[quote]אדם-
אתה מסכים לתת לצ'ארמנדר שלך סיכוי ונעמד על רגליך ומתחיל ללכת, אבל אתה נופל שוב על אותה אבן.
אתה מתעצבן וזורק את האבן לכל הרוחות. אחרי שאתה קם אתה מסתכל על צ'ארמנדר שנראית דיי בהלם ממך. אתה מחייך ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר שצ'ארמנדר הולכת אחריך במהירות.
לבסוף אתה יוצא מהעיר ומוצא את עצמך בשביל ארוך שמשני צדדיו שדה פרחים עצום. אתה מחייך ומתחיל ללכת.
אחרי רבע שעה הליכה אתה מבחין ביצור קטן וורוד המעופף בקרבת מקום .
[/quote]
"אני מחפש פוקימונים שיתרמו לי בחיפוש אחר אחותי." אמרתי בקול נחוש ופתחת את המכשיר האדום שקיבלתי מהפרופ'. "כל דבר שיכול ללמד אותי, אתפוס. פוקידע, תן לי מידע על הפוקימון הזה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331168
[B]לן~[/B]
הייתה לך אפשרות לקרב אהמאהמ O-ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המאמן מרים בידו בניפנוף ומתעלם ממך לחלוטין. אתה ממשיך בדרך ומבחין בפוקימון קטן וחום רץ לו במהירות בין השיחים הנמוכים. אתה מתקרב ומגלה לתדהמתך שזה זיגזגון ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/2/28/Spr_5b_263.png[/IMG]).
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתאמץ ובזמן שפרס שרוף ואינו מסוגל לזוז, הוא מחסל אותו עם גחלת ענקית היוצאת מבין ידיו.
"צ'ימצ'אר מצוין!" אקרא ואחבק את צ'ימצ'אר,אחייך אליו ואומר, " נקווה שהשיתוק יעבור לך אחרי מנוחה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור,אביט בפרס ואשאיר לידו קצת אוכל לפוקימונים כשיתעורר,לאחר מהן אמזיך בדרכי,אחשוב לעצמי מחשבות על אחותי,על מה היא עושה ומה איתה בעודי מביט בנוף
-
[quote=Ritsuka Kun;1331168]
[B]אוסטין~[/B]
אתה מתחיל ללכת יחד עם טריקו ועד מהרה אתה מגיע לשטח פתוח גדול בדרך 25. אתה מסתכל סביב ולפתע מבחין במשהו עף בקרבתך אתה מאמץ את עיניך ומגלה שהפוקימון הוא ספירו ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/05/Spr_5b_021.png[/IMG])[/quote]
'מממ.. נחמד, קדימה נלך על זה' אחשוב לעצמי בהתלהבות.
ואומר לטירוק מיד "היי חבר, רואה את הספירו הזה שם? אני רוצה שבשקט תדלג ותתגנב בין העצים ותצית קרב עם מתקפת חבטה בגבו!"
ואז אלחש לו "צא, קדימה"
-
[B]מיילין~[/B]
ד"א מעודכנת לך ווארמפל (:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מניחה לפיצ'ו ולווארמפל לנוח מעט ואחרי עשר דקות שניהם עומדים על רגליהם מתאוששים לגמרי ומוכנים לתזוזה. את מציעה לווארמפל להישאר בחוץ והיא נראית מאושרת מההצעה ומתחילה ללכת לצדיך ולצד פיצ'ו בשמחה ברורה למדי.
את ממשיכה ללכת ואחרי כמה דקות את מגיעה למבוי סתום. את מסתכלת המומה מעט וחוזרת על צעדייך, אבל לפתע את נתקעת במשהו בראש ועפה אחורה על הישבן. את מרימה את ראש ומסתכלת ורואה נערה, בערך בגילך באותו מצב כמוך [IMG]http://i46.tinypic.com/34ga4k4.gif[/IMG] "אוי אני כזאת מגושמת" היא אומרת בחיוך נבוך ונעמדת על רגליה ואז מושיטה לך יד "אני ממש מצטערת!" היא אומרת.
אתפוס את ידה של הילדה ואשתמש בא בכדי לקום, ''חח זה בסדר אני המגושמת הייתי צריכה להסתכל לאן אני הולכת'' אומר בחיוך 3:
''קוראים לי מיילין ואלה פיצ'ו וורמפל'' אציג את עצמי ואת הפוקימונים שלי בפני הנערה ''ומי את?'' אשאל בחיוך
-
[B]אדם~[/B]
אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימוןן. הפוקידע נדלקת והיא מתחילה לדבר "הופיפ. פוקימון עשב הכותנה. פוקימון זה הוא אחד מהפוקימונים הכי קלים בעולם הפוקימונים. הוא יותר קל מנוצה מה שגורם לו לעוף יחד עם הרוח" לאחר מכן היא משתתקת.
[B]פלינט~[/B]
אתה משאיר קצת אוכל פוקימונים ליד פרס וממשיך בדרכך מסתכל על הנוף ונזכר באחותך. בשערה הארוך והערמוני, בדרך שהיא צחקה ועל כל הזמן המשותף שלכם ביחד ופשוט ככה צביטה חזקה בליבך מהמחשבה עליה. אתה ממשיך ונכנס עמוק לתוך חורשה ענקית. אתה מנסה להרחיק את מחשבותיך ממנה אבל פשוט לא מצליח. אחרי מספר רגעים אתה שומע רעש קטן, הקוטע את קו הזיכרונות שלך עליה. אתה מסתובב ורואה פוקימון קטן ואדום המסתכל עליך בסקרנות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/e1/Spr_5b_401_m.png[/IMG]).
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן ויוצא במהירות מופלאה לעברו של ספירו ,המעופף לו בקרבת אחד מהעצים, ולפתע משום מקום טריקו מופיעה באוויר ומעיף את ספירו בחבטה אדירה על האדמה ונוחת מולו, משלב את ידיו ונושף לעברו של ספירו המופתע. ספירו מתעצבן ומתחיל לעוף במהירות לעברו של טריקו עם מקורו מושט קדימה ומצליח לנקר אותו בבטן בחוזקה.
[B]מיילין~[/B]
"שלום לכם" אומרת הנערה בחיוך "אני שירלי. הלכתי פה לאיבוד הדרך משום מה חסומה" היא אומרת ומצחקקת "מה שדי מוזר כי הדרך אמורה להיות פתוחה לפי המפה שלי" היא אומרת ומוציאה מכיסה מפה הנראית חדשה ומראה לך את המיקום. "ניסיתי למצוא דרך אחרת, אבל לא מצאתי ואז נתקלתי בך" היא אומרת ומשלבת את ידייה ומנסה לחשוב.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331174]
[B]פלינט~[/B]
אתה משאיר קצת אוכל פוקימונים ליד פרס וממשיך בדרכך מסתכל על הנוף ונזכר באחותך. בשערה הארוך והערמוני, בדרך שהיא צחקה ועל כל הזמן המשותף שלכם ביחד ופשוט ככה צביטה חזקה בליבך מהמחשבה עליה. אתה ממשיך ונכנס עמוק לתוך חורשה ענקית. אתה מנסה להרחיק את מחשבותיך ממנה אבל פשוט לא מצליח. אחרי מספר רגעים אתה שומע רעש קטן, הקוטע את קו הזיכרונות שלך עליה. אתה מסתובב ורואה פוקימון קטן ואדום המסתכל עליך בסקרנות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/e/e1/Spr_5b_401_m.png[/IMG])[/QUOTE]
"שלום לך" אומר לו בחיוך,אוציא את הפוקידע שלי ואחפז עליו מידע,מיס לאחר מכן אניח לו קצת אוכל פוקימונים ואמשיך בדרכי