[quote]ג'ואי ~
"בבקשה ממך!" התחננה אימך "תן לנו להסביר!"[/quote]
"נו, מה את רוצה להגיד לי?כמה שאת מצטערת שזרקת אותי?!" אומר להוריי בעצבנות.
Printable View
[quote]ג'ואי ~
"בבקשה ממך!" התחננה אימך "תן לנו להסביר!"[/quote]
"נו, מה את רוצה להגיד לי?כמה שאת מצטערת שזרקת אותי?!" אומר להוריי בעצבנות.
אנג'ל ~
אתה חותך את האוויר בידך והמערבולת שהפרידה בינך לבין סטף התמוגגה. אתה רואה את סטף על הרצפה. גבה מופנה אליך.
אסטבן ~ אסטבן: 8
ניב אפל: 7
מכה מחשמלת פילחה בגופך. זאת לא הייתה חוויה נעימה. זינקת לעבר הניר האפל ועשית לו נוק דאון. הוא השתולל בידיך והשתחרר, והחל לרוץ לעברת שוב.
אנייה ~
את עוקבת אחרי אביך ואז אור שמש חזקה הכה בעינייך. נוף מדברי נפרס סביבך וממלכה מגניבה היתה סביבך. אביך ואמך נכנסו לבניין גדול. את כמובן עוקבת אחריהם. זה היה קניון גדול. אביך ביקש שתעקבי אחריו ואמך הפטירה שהיא הולכת לקנות לך ציוד לבית הספר.
אתם מגיעים לקומה התחתונה של הקניון. המראה השתנה לחלוטין. אלף שמנמן ישב בקומה התחתונה וגבה מאביך כסף.
"אנייה מתוקה. אנחנו נכנסים לבצע את הרכישה לדמון שלך. זוכרת שהסברתי לך הכל?"
דלתות מתכת עבות נפתחו ואתם נכנסתם פנימה, מגלים סירה קטנה לצדכם וחוף ים נעים. מים תכולים קראו לכם פנימה.
שחף טורדני התעופף מעליכם וצרח ממש כשעליתם לסירה.
ג'ואי ~
"אני מבינה שאתה כועס. אבל מחמת תפקידנו היינו חייבים למסור אותך. לא יכולנו להסתיר ממך את המציאות. אתה מבין, אנחנו אלפים. אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. לכן לא יכולנו להחזיק אותך איתנו! לכן הסתרנו אותך!"
[QUOTE=The Charmander;1343273]
אנייה ~
את עוקבת אחרי אביך ואז אור שמש חזקה הכה בעינייך. נוף מדברי נפרס סביבך וממלכה מגניבה היתה סביבך. אביך ואמך נכנסו לבניין גדול. את כמובן עוקבת אחריהם. זה היה קניון גדול. אביך ביקש שתעקבי אחריו ואמך הפטירה שהיא הולכת לקנות לך ציוד לבית הספר.
אתם מגיעים לקומה התחתונה של הקניון. המראה השתנה לחלוטין. אלף שמנמן ישב בקומה התחתונה וגבה מאביך כסף.
"אנייה מתוקה. אנחנו נכנסים לבצע את הרכישה לדמון שלך. זוכרת שהסברתי לך הכל?"
דלתות מתכת עבות נפתחו ואתם נכנסתם פנימה, מגלים סירה קטנה לצדכם וחוף ים נעים. מים תכולים קראו לכם פנימה.[/QUOTE]
"וואו דאדי מה זה המקום הזה?" אשאל וארוץ למים, בזמן שאני שולפת את סנדלי ומשכשכת את רגליי במים "תזכיר לי שוב דאדי" אומר בחיוך ואתלהב בכל ליבי במקום. 'כל כך הרבה זמן שלא הייתי בים' אחשוב לעצמי
[QUOTE=The Charmander;1343273]אנג'ל ~
אתה חותך את האוויר בידך והמערבולת שהפרידה בינך לבין סטף התמוגגה. אתה רואה את סטף על הרצפה. גבה מופנה אליך.
[/QUOTE]
"סטף?"אשאל ואתקרב לאט לעברה.
[QUOTE]ג'ואי ~
"אני מבינה שאתה כועס. אבל מחמת תפקידנו היינו חייבים למסור אותך. לא יכולנו להסתיר ממך את המציאות. אתה מבין, אנחנו אלפים. אלפים, הקרויים גם "שוכני אנרגיה", יכולים באופן מפתיע לרכוש את האנרגיות שלהם ולחוות ולשתף רגשות. כל אלף רוכש לעצמו דמון והדמון הופך להיות שותף מלא לחייו ולנשמתו של האלף. חולשתם הגדולה של האלפים הם למעשה ילדיהם שלהם. בעבר, תינוק הנולד לאלף לא היה מסוגל לשלוט בעוצמת כוחותיו ועלול היה למות ולהרוג אחרים יחד איתו. האלפים היו חסרי אונים במשך דורות וניסו למצוא פתרון עד ששליח הרוקח הראשי של המושבה של הקוסמים הציג בפני מלך האלפים שיקוי המשכיח את יכולות האלף עד שיגלה אותם בכוחות עצמו. על כן, נאלצו האלפים בעלי המשפחות להשתלב בחברת בני האדם. הרחק מגלאריה סאה. השיקוי הושתל בdna של כל אלף שהיה קיים באותה תקופה. הדבר הזה מחזיק מעמד שלוש עשרה שנה בדיוק. בגיל שלוש עשרה, כוחותיו של האלף פורצים החוצה. לכן לא יכולנו להחזיק אותך איתנו! לכן הסתרנו אותך!"[/QUOTE]
"אל תחרטתי לי סיפורים!תכף תגידי שיש לנו חד קרן מחוץ לדלת!" אצעק על אמא שלי ולאחר מכן אגיד לאבא שלי:"ואתה-למה אתה יושב בשקט ככה ונותן לאישה הזאת לספר את המעשיות האלה?!אני חוזר הביתה,אני מעדיף להיות בבית היתומים מאשר להיות כאן!" ואצא מהמקום בו אני נמצא.
אנג'ל ~
אתה קורא בשמה והיא כתגובה תוקעת נד קטן. ככל הנראה הערת אותה או משהו...
עמית ~
אתה קם בכעס. עומד לצאת מפתח הדלת כשאתה לא מאמין למראה עיניך. חד קרן ורדרד הביט בך בעיניים עצובות. הוא לא היה גבוהה מברכיך.
אנייה ~
שחף גדול ומוזר המשיך להציק לכם. אביך עדיין כלל לא שם לב אליו משום מה.
[QUOTE=The Charmander;1343288]אנג'ל ~
אתה קורא בשמה והיא כתגובה תוקעת נד קטן. ככל הנראה הערת אותה או משהו...
עמית ~
אתה קם בכעס. עומד לצאת מפתח הדלת כשאתה לא מאמין למראה עיניך. חד קרן ורדרד הביט בך בעיניים עצובות. הוא לא היה גבוהה מברכיך.[/QUOTE]
"אל תלחיצי אותי ככה!"אומר בעצבים.
"בכל מקרה את ממהרת לא ?"
[quote]עמית ~
אתה קם בכעס. עומד לצאת מפתח הדלת כשאתה לא מאמין למראה עיניך. חד קרן ורדרד הביט בך בעיניים עצובות. הוא לא היה גבוהה מברכיך.[/quote]
*התפוצצתי מצחוק עכשיו!
"אני רוצה גם שמיליון דולר ובחורה חתיכה יפלו עליי מהשמיים!" אצעק לשמיים בתקווה ובכוונה להצחיק.
אנג'ל ~
"לקח לך שנים לסיים אותם... מה אני יעשה! לקחתי שנת יופי!
בכל מקרה קניתי לך מתנה קטנה." היא אומרת ומביאה לך קופסא קטנה. "אחרי הכל מתנת יום הולדת."
ג'ואי ~
"הנושא הזה רציני." אביך איבד אורך רוח "אנחנו באמת הוריך ואתה באמת אלף."
[QUOTE=The Charmander;1343295]אנג'ל ~
"לקח לך שנים לסיים אותם... מה אני יעשה! לקחתי שנת יופי!
בכל מקרה קניתי לך מתנה קטנה." היא אומרת ומביאה לך קופסא קטנה. "אחרי הכל מתנת יום הולדת."[/QUOTE]
"את רוצה להגיד לי שניצחת תשעה אראנים בזמן שאני ניצחתי רק שלושה?"אשאל בפליאה,"בכל מקרה תודה"אומר ואפתח את הקופסא.
אנג'ל ~
"אני לא חיסלתי כלום. הרמתי רגל ותקעתי גוז. זה תמיד עובד." התלוצצה אחותך. אתה פותח את הקופסא ומגלה שרשרת מזהב. התליון היה עגול ולא היה חקוק שום דבר עליו.
[QUOTE=The Charmander;1343299]אנג'ל ~
"אני לא חיסלתי כלום. הרמתי רגל ותקעתי גוז. זה תמיד עובד." התלוצצה אחותך. אתה פותח את הקופסא ומגלה שרשרת מזהב. התליון היה עגול ולא היה חקוק שום דבר עליו.[/QUOTE]
"תודה"אומר בשקט.
"אז גם לו יש כוחות על ?"אשאל כהתלוצצות.
אנג'ל ~
"מאיפה לי. ראיתי פה באחת החנויות וזהו." אמרה בקצרה. "אני זזה לאמא. משם הביתה."
[QUOTE=The Charmander;1343303]אנג'ל ~
"מאיפה לי. ראיתי פה באחת החנויות וזהו." אמרה בקצרה. "אני זזה לאמא. משם הביתה."[/QUOTE]
אענוד את השרשרת על צווארי והודה לסטף שוב ואלך איתה לאמא.
[QUOTE=The Charmander;1342747]
לוק ~
"הכל בסדר" הרגיע אותך אביך "למה אתה מסתכל עליי במבט מוזר?"
[/QUOTE]
אימי ><"
~~~~
"בגלל שאני הוזה יותר מדי.." אני מסביר לה ומגחך מוזר. "אני רואה אותך כאילו יש לך אוזניים ענקיות כמו איזה שדונית או פיל.." אני אומר ומוסיף עוד גיחוך מטומטם.