[QUOTE=Salamander;1351699]ה-ova של קונוהאמרו Vs נארוטו,כדאי לי לראות אותו?[/QUOTE]
אני ראיתי את זה, זה היה נחמד...
Printable View
[QUOTE=Salamander;1351699]ה-ova של קונוהאמרו Vs נארוטו,כדאי לי לראות אותו?[/QUOTE]
אני ראיתי את זה, זה היה נחמד...
אוקיי,אפשר לראות אותו אחרי סאגת פיין נכון?בגלל שממה שהבנתי נארוטו השתמש ב[COLOR=yellow]סנג'וטסו [/COLOR][COLOR=black]או איך שלא קוראים לזה [/COLOR]
[QUOTE=Salamander;1351707]אוקיי,אפשר לראות אותו אחרי סאגת פיין נכון?בגלל שממה שהבנתי נארוטו השתמש ב[COLOR=yellow]סנג'וטסו [/COLOR][COLOR=black]או איך שלא קוראים לזה [/COLOR][/QUOTE]
לא סיימת עם פיין כבר? S:
[quote=מלך השטיחים;1351708]לא סיימת עם פיין כבר? S:[/quote]
אני בפייב קאגה ארכ אבל לא סיימתי אותו
אם משעמם לך בחיים איך לך מה לראות.
סתם OVA מפגרת ומאוד צפויה.
[QUOTE=Salamander;1351707]אוקיי,אפשר לראות אותו אחרי סאגת פיין נכון?בגלל שממה שהבנתי נארוטו השתמש ב[COLOR=yellow]סנג'וטסו [/COLOR][COLOR=black]או איך שלא קוראים לזה [/COLOR][/QUOTE]
כן, אתה צריך לראות את זה אחרי סאגת פיין.
יכולתי להשבע שרשמתי בוקר טוב.
[QUOTE=I♥Alon;1351721]יכולתי להשבע שרשמתי בוקר טוב.[/QUOTE]
אוקיי....
מה אתה אומר על הצבע החדש שלי?
[QUOTE=Reborn;1351713]כן, אתה צריך לראות את זה אחרי סאגת פיין.[/QUOTE]
במשחק שלי אין הגיון נורמלי, אם לא ידעת, אז דיג'ימון שנלחם עם דיג'ימון אחר זה בהחלט הגיוני.
[QUOTE=Rias Gremory;1351723]במשחק שלי אין הגיון נורמלי, אם לא ידעת, אז דיג'ימון שנלחם עם דיג'ימון אחר זה בהחלט הגיוני.[/QUOTE]
טוב...
אגב-נראלי שהכותרת שלך לא עדכנית במיוחד XD
ליאור,יש לך משחק של דיג'ימון :o?
הממ.. נראה לי מתאים לך יותר אדם כחול. Epic Fail. סתכל על התת שם שלך ועל הניק עצמו 0-0
ולי רשום בתת ניק מנהל פורום יוגי הו,יש איזה לאג בערכת,התת ניקים לא מעודכנים בשיט למי שהיה בהנהלה וירד
[QUOTE=Salamander;1351726]ליאור,יש לך משחק של דיג'ימון :o?[/QUOTE]
המשחק שלי משלב מלא אנימות ביניהן דיג'ימון, יוגי, מגרש השדים הכחול, נארוטו, פוקימון, וואן פיס, בליץ' מחברת המות, לא זוכר אם יש עוד.
[QUOTE=Reborn;1351724]טוב...
אגב-נראלי שהכותרת שלך לא עדכנית במיוחד XD[/QUOTE]
עכשיו שמתי לב, לא נורא אני לא רוצה שיגעו לי בכותרת האישית, אלה אם כן יוסיפו את המילה " לשעבר ".
[QUOTE]ולי רשום בתת ניק מנהל פורום יוגי הו,יש איזה לאג בערכת,התת ניקים לא מעודכנים בשיט למי שהיה בהנהלה וירד[/QUOTE]
אני אוהב את באג הזה
עמית. אנחנו מיועדים זה לזה לשנינו השתנה הצבע והתת ניק בותו יום!!!